ExpressVPN iOS -asennusopas

Voit käyttää ExpressVPN iOS -sovellusta yhteydenpitoon heidän palveluunsa mistä tahansa iPhonen tai iPadin kautta. Kun olet luonut tilin ja kirjautunut sisään heidän verkkosivustoilleen, tilaamisvälilehdessä näkyy vihreä “setup ExpressVPN” -painike. Napsauta tätä ja vie sinut lisenssisivulle, josta löydät linkin ladataksesi uusimman iOS-sovelluksen ExpressVPN: lle. Laajenna iOS (iPhone, iPad & iPod) -välilehti ja napsauta vihreää “asenna ExpressVPN for iOS” -painiketta alla olevan kuvan osoittamalla tavalla. Jätä tämä ikkuna auki, muista tai kirjoita tämä käyttäjänimi ja salasana muistiin, sillä tarvitset niitä kirjautuaksesi sisään ja aktivoimaan iOS-sovellus.


ExpressVPN iOS -sovelluksen lataus

Lataa sovellus Apple iTunes -kaupasta iPhone- tai iPad-laitteeseesi. Kun sovellus lataa, asennus alkaa. Ohessa esitetyt kuvat osoittavat joitain tämän asennusprosessin näytöistä. Ensimmäisessä kuvassa on napautettava salli sallittu, muuten asennusta ei jatketa. Keskimmäinen kuva kysyy, haluatko jakaa nimettömiä tietoja ExpressVPN-tukihenkilöstön kanssa palvelun parantamiseksi. Tämä on valinnainen. Viimeinen kuva osoittaa, että asennus on valmis.

ExpressVPN iOS -sovelluksen asennus

Napauttamalla “ottaa esittely” -painiketta viimeisessä kuvassa, saat seuraavat kuvat vasemmalta oikealle. Ensimmäisen alla olevan kuvan mukaan voit joko muodostaa yhteyden nykyiseen sijaintiin Iso-Britannia – Lontoo tai napauttaa ylös-nuolta valitaksesi toisen sijainnin. Keskimmäinen kuva alla näyttää toisen paikan napsauttamisen tulokset. Tämä avaa sijaintinäytön suositusvälilehden. Viimeinen kuva on tulos valitsemalla punainen “kytke” -painike ensimmäisessä näytössä. Tässä tapauksessa se luo yhteyden todellisen sijainnin, Ranskan – Pariisin (näkyy sinisellä kartalla) ja VPN-palvelimen välillä valitsemassamme sijainnissa, UK – Lontoo. Punainen yhteysjohto osoittaa, että yhteys näiden kahden sijainnin välillä on muodostettu. Voit napauttaa “katkaise” -painiketta katkaistaksesi yhteyden. Tämä kierros kuvaa joitain ExpressVPN iOS -sovelluksen ominaisuuksia, joista keskustellaan tarkemmin myöhemmin tässä osiossa. Nyt kun olemme käyneet kiertueella, jatkamme.

ExpressVPN iOS -sovellusretki

Napauttamalla ”great, let’s go” -painiketta viedään meidät ensimmäiseen ruutuun, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Tämä on sisäänkirjautumisnäyttö ja sen siskonäyttö. Kuvat vain kuvaavat joitain ExpressVPN-palvelun ominaisuuksista. Napauttamalla sisäänkirjautumispainiketta tulee esiin kirjautumisnäyttö, johon voit kirjoittaa käyttäjänimesi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanan tilisivulta, jonka aiemmin kirjoitit tai muistit. Tämä aktivoi laitteesi sovelluksen ja antaa sinun aloittaa yhteyden muodostaminen ExpressVPN-verkkoon.

ExpressVPN iOS -sovelluksen kirjautuminen

Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa iOS-sovellukseen, näet alla olevan vasemmalla puolella olevan kuvan kaltaisen näytön. Tämän näytön avulla voit lähentää ja loitontaa karttaa sekä vetää sitä vasemmalle tai oikealle. Kartan punaiset pisteet edustavat ExpressVPN-palvelimen sijainteja, joihin voit muodostaa yhteyden. Nykyinen valittu sijainti näkyy näytön alareunassa “yhdistä” -painikkeen alla. Seuraavassa ensimmäisessä näytössä valittu sijainti on USA – New York. Kun vierität näyttöä alaspäin ja vasemmalle, voimme napauttaa kohtaa USA – Atlanta, kuten olemme tehneet toisessa kuvassa. Tämä tekee tästä valitun sijainnin, kuten voimme nyt nähdä USA – Atlanta keskikokoisen “yhdistä” -painikkeen alapuolella. Napauttaminen Atlanta-sijaintiin avasi myös tietokuplan, jossa näkyy ExpressVPN-logo, paikannimi, kyseisen sijainnin palvelimen IP-osoite ja sininen kuvake, joka edustaa avointa yhteyttä. Napauta sinistä kuvaketta aloittaaksesi yhteyden USA – Atlanta -paikkaan. Vaihtoehtoisesti voit vain napauttaa punaista “kytke” -painiketta. Viimeisessä näytössä näkyy yhteys VPN-palvelimeen USA – Atlanta -kohdassa. Sininen kuvake näyttää nyt suljetun yhteyden ja punainen “kytke” -painike on korvattu harmaalla “katkaise” -painikkeella. Voit myös nähdä punaisen yhteyslinjan todellisen sijaintisi ja yhteytesi välillä. Napauttamalla sinistä kuvaketta katkeaa yhteys, joka palauttaa sinut kotiisi keskittyvään karttaan, joka näkyy sinisenä ympyränä. Voit vaihtoehtoisesti napauttaa “irrota” -painiketta yhteyden sulkemiseksi.

ExpressVPN iOS -yhteys

Napauttamalla ylöspäin osoittavaa nuolta (^) valitun sijainnin vieressä, avaa sijaintinäyttö. Sijaintinäytössä on kolme välilehteä, jotka ovat seuraavat:

 • suositeltava – Tämä välilehti näyttää tärkeimmät palvelimen sijainnit, joita ExpressVPN suosittelee sinulle.
  • Ensin näytetään ylin suositus, jota seuraa luettelo muista suosituksista. Tätä havainnollistetaan alla olevassa ensimmäisessä kuvassa.
 • suosikit – Tämä näyttää kaksi erilaista sijaintiluetteloa. Ensimmäinen on kolme viimeisintä tilaamaa yhteyttä. Toinen on luettelo suosituimmista sijainneista. Tämä välilehti näkyy alla olevassa keskimmäisessä kuvassa.
  • Voit valita suositun yhteyden napauttamalla värittämätöntä tähtinimen vieressä olevaa tähteä, joka muuttuu sitten punaiseksi. Napauttamalla punaista tähteä käännä prosessi.
 • Kaikki – Tämä näyttää luettelon kaikista yhteyksistä, jotka on lajiteltu alueen mukaan. Tämä välilehti näkyy viimeisessä alla olevassa kuvassa.
  • Neljä aluetta ovat seuraavat: Amerikka; Euroopassa; Afrikka, Lähi-itä & Intia; ja Aasia ja Tyynenmeren alue. Napauttamalla yhtä alanuolta laajenee kyseinen alue.
  • Suositelluimmat paikat lajitellaan kunkin alueen yläreunaan.

ExpressVPN iOS -välilehdet

Napauttamalla nimeä minkä tahansa sijaintivälilehden alla, avaat yhteyden kyseiseen sijaintiin. Maita voidaan laajentaa tai tehdä sopimuksia napauttamalla niiden vieressä olevia kolmioita. Näiden välilehtien lisäksi voit napauttaa suurennuslasia etsiäksesi tietyn sijainnin. Kun kirjoitat kirjaimia hakuun, näytetty sijaintiluettelo vastaa ja muuttuu, kunnes etsimäsi tulee näkyviin. Napauta sitten sitä avataksesi yhteyden siihen.

ExpressVPN iOS -asetukset

Viimeinen asia, jota haluamme tutkia ExpressVPN iOS -sovelluksessa, ovat asetukset, joihin pääsee napauttamalla valikkokuvaketta (kolme punaista vaakasuoraa viivaa) näytön vasemmassa yläkulmassa, kuten ensimmäisessä kuvassa näkyy. Toinen kuva on näyttö joka avautuu, kun napautat valikkokuvaketta. Sen keskellä olevassa asetusosassa on muutama valinta.

 • Automaattinen uudelleen (kytkeä päälle / pois)
 • VPN-protokolla – Tämä on oletusasetuksena automaattinen. Yllä olevan oikeanpuoleinen näyttö näyttää iOS-sovellukselle käytettävissä olevat vaihtoehdot, jotka ovat UDP, TCP ja IPSec.
 • Jaa diagnoositietoja (kytke pois / päälle)

ExpressVPN-tiimin suunnittelema iOS-sovellus on kuin heidän kirjoittamansa mukautettu ohjelmisto. Se on helppo asentaa ja käyttää. Sen avulla olet vain muutaman napautuksen päässä turvallisesta yhteydestä kaikkiin heidän verkon VPN-palvelimiin. Ne tarjoavat useita tapoja valita sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden. Voit muodostaa yhteyden palvelimiin monin tavoin, kuten olemme osoittaneet tässä osiossa.

Käy ExpressVPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map