Millors aplicacions de bloqueig d’anuncis per a iOS

botiga d'AppleEl llançament d’iOS 9 va comportar la possibilitat per als usuaris d’iPhone i iPad de bloquejar la publicitat. Aquesta era una funció molt esperada, com demostra la popularitat de les aplicacions de bloqueig d’anuncis des que iOS es va tornar disponible al setembre. Hi ha molts bloquejadors d’anuncis al mercat i molts més arriben a la botiga d’aplicacions gairebé diàriament. El meu objectiu és ajudar-vos a trobar la millor aplicació i comprendre com passa cada una sobre el bloqueig d’anuncis. Us hauria sorprès saber que alguns accepten el pagament dels anunciants, inclosos Google i Microsoft per permetre que es mostrin els seus anuncis.


Aquí es mostra la nostra llista dels millors bloquejadors d’anuncis per a iOS. Tingueu en compte que no recomanem aplicacions d’AdBlock Plus ni de Crystal, ja que fan una llista blanca dels principals anunciants a canvi de pagament. Podeu decidir si esteu o no d’acord amb això, però no estem i no fomentarem les seves aplicacions.

Aplicació BlockerPriceGet de Rank Rank
1Purificar1,99 dòlarsPurificar
21Blocker2,99 dòlars1Blocker
3Blockr0,99 USDBlockr
4BlockBear0,99 USDBlockBear
5Silentium1,99 dòlarsSilentium

Eyeo, la companyia que està al darrere del popular programari d’AdBlock Plus, treballa amb grans anunciants com Google, Microsoft i Amazon per permetre que els seus anuncis es llistin de manera blanca per no bloquejar-los. Ho sento, però això derrota el propòsit d’utilitzar un bloqueig d’anuncis en dispositius mòbils. No es tracta només de protegir-vos dels anuncis maliciosos. Els usuaris mòbils veuran que les pàgines web es carreguen més ràpidament i utilitzaran menys amplada de banda mitjançant bloquejadors d’anuncis. Jo personalment faig servir Purificar per a iOS i apreciar la seva posició respecte al problema.

Purifica el Tweet

Eyeo està donant contacte als desenvolupadors d’aplicacions per utilitzar el seu sistema per a publicar llista blanca dels anuncis dels seus socis “aprovats”. És difícil dir quants desenvolupadors han acceptat l’oferta, però sabem que Crystal ha acceptat incloure la llista blanca d’Eyeo i activar-la de manera predeterminada. No cal dir que no recomanem ni AdBlock Plus ni Crystal.

Com podeu veure, no tots els bloquejadors d’anuncis es creen iguals. Si observeu aplicacions gratuïtes de bloqueig d’anuncis, pregunteu-vos com guanyen diners. El més estrany és que es tracti d’un acord per als anunciants de llista blanca. Pels meus diners, val la pena tenir un parell de dòlars per assegurar-me que tinc control dels anuncis bloquejats a Safari i suporto els desenvolupadors d’aplicacions com Purify per no vendre’s.

Com que Purify és el meu bloquejador d’anuncis favorit i el que confio per bloquejar els anuncis al meu iPhone, vull compartir una guia sobre com configurar-la. No és difícil però heu de canviar algunes configuracions perquè el bloqueig d’anuncis es publiqui a Safari. Apple va obrir l’accés per bloquejar els anuncis, però heu de saber Safari per utilitzar l’aplicació.

Com bloquejar anuncis a iPhone o iPad mitjançant Purify

El primer que voldreu fer és descarregar Purificar des d’Apple Tenda d’aplicacions.  L’aplicació costa 1,99 dòlars i inclou actualitzacions futures. Després de descarregar Purify, podeu accedir a una aplicació ràpida per a l’aplicació. Si bé la guia és bona, us dirigirem per la pantalla del procés de configuració per pantalla.

 • Pas 1 – Toqueu Configuració

Configuració d'iOS

 • Pas 2 – Desplaceu-vos cap avall i toqueu Safari

Configuració Safari d’iOS

 • Pas 3 – Desplaceu-vos cap avall i toqueu bloquejadors de contingut

Bloquejadors de contingut d’iOS

 • Pas 4 – Feu lliscar el control lliscant cap a la dreta per activar Purify

Activa el purificador d’anuncis de purificació

 • Pas 5 – Toqueu Safari i obriu un lloc web
 • Pas 6 – Toqueu el botó Compartir com es mostra a la part inferior de la imatge següent

Safari

 • Pas 7 – Toqueu el botó Més

Safari - Purificar

 • Pas 8 – Notareu que a la part inferior apareix una llista de Purificar Accions. Toqueu, manteniu premut i arrossegueu-lo a la part superior
 • Pas 9 – Feu lliscar el control lliscant cap a la dreta per habilitar Purifica Accions

Purificar accions

 • Pas 10 – Ara podeu navegar pel web sense anuncis

Tot això hi ha. Com podeu veure, hi ha uns quants passos que heu de fer per activar Purify. El mateix passa per a qualsevol bloquejador d’anuncis. Salutació a Apple per permetre el bloqueig d’anuncis a iOS 9, però encara hi ha informació sobre com habilitar les aplicacions. Purify fa una feina molt bona, però alguns desenvolupadors d’aplicacions obliden proporcionar detalls suficients per ajudar-vos realment a començar. Sospito que el procés serà més fàcil en el futur. De qualsevol manera, un cop tingui tot configurat Purificar funciona excel·lent.

Aquí teniu un resum dels nostres 5 principals bloquejadors d’anuncis per a iOS. Tots ells necessiten iOS 9 o posteriors i són compatibles amb iPhone i iPad.

 1. Purificar – 1,99 $
 2. 1Blocker – 2,99 dòlars
 3. Blockr – 0,99 $
 4. BlockBear – 0,99 $
 5. Silentium – 1,99 $

No he tingut en compte el preu a l’hora de tenir en compte les aplicacions de la llista. Us asseguro que el bloqueig d’anuncis val molt més. Notareu un augment immediat de la velocitat mentre navegueu per Internet amb Safari. També veureu la baixada d’ús de l’ample de banda a mesura que els anuncis i els rastrejadors estan bloquejats. Si bé les aplicacions són excel·lents per bloquejar anuncis a Safari, no bloquejaran la publicitat en aplicacions. Esperem que en el futur podrem bloquejar els anuncis a les aplicacions. Estic segur que els desenvolupadors d’aplicacions com Purify afegiran amb molt de gust la funció en el futur si és possible.

Té algun altre bloqueig d’anuncis que creus que hauríem d’afegir a la llista? En cas afirmatiu, envieu-nos un tuit @VPNFan.  També ens agradaria saber qualsevol altre tema relacionat amb la privadesa que us interessi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map