Bedste Halloween VPN-kampagner

Halloween VPN-tilbudDet ser ud til, at tilbudene kommer tidligere og tidligere hvert år. Først var det Black Friday, derefter Thanksgiving Day, og nu ser vi en masse kampagner, der strækker sig helt tilbage til Halloween. Det er fantastisk for VPN-brugere, da nogle kendte VPN’er tilbyder dybe rabatter på deres populære tjenester. Lad os springe lige ind og se på nogle af de bedste Halloween-kampagner. De fleste tilbud er tilgængelige gennem slutningen af ​​weekenden, så du vil tjekke dem ud, før feriehelgen slutter.


RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1CyberGhost$ 33 i 12 månederCyberGhost79% rabat45 dage
2Surfshark$ 48 i 24 månederSurfshark83% rabat30 dage
3PureVPN$ 99 i 60 månederIPVanish85% rabat31 dage
4NordVPN$ 125 for 37 månederNordVPN70% rabat30 dage
5ExpressVPN$ 99 i 15 månederExpressVPN49% rabat30 dage
6IPVanish$ 58 i 12 månederIPVanish60% rabat7 dage
7Privat internetadgang$ 39 i 12 månederPIA67% rabat7 dage

Du kan besøge vores VPN anmeldelser side for at læse en praktisk gennemgang af alle udbydere på vores liste og mange flere.

1. CyberGhost Halloween-forfremmelse – ubegrænset VPN fra kun $ 2,75 om måneden

CyberGhost-prissætningCyberGhost tilbyder en fantastisk kombination af VPN til beskyttelse af personlige oplysninger og fjernelse af geo-begrænsninger. Du kan tilmelde dig et år med VPN og spare 79% rabat. Fordelen er hastighed. Når du vil fjerne blokering af indhold i et andet land, er deres VPN-app perfekt. For eksempel kan du bruge deres Windows-app til at skifte mellem Netflix-biblioteker inklusive USA, UK, Tyskland, Frankrig og Danmark. Det betyder, at du kan skifte mellem regioner og nyde indhold, der ellers ville blive blokeret. Det samme gælder for at fjerne blokering af BBC iPlayer i England eller TF1 i Frankrig. CyberGhost understøtter en bred vifte af enheder, herunder Amazon Firestick.

2. Surfshark Halloween-aftale – ubegrænset VPN fra kun $ 1,99 om måneden

SurfShark-prissætningDu bliver hårdt presset for at finde en VPN med flere funktioner end Surfshark. Uanset om du vil aktivere delt tunneling eller beskytte mod malware, inkluderer Surfshark alle de funktioner, du har brug for for at beskytte og hygge dig online. Tjenesten er fokuseret på at hjælpe dig med at undgå begrænsninger ved at tilbyde IP-adresser placeret over hele verden. VPN-tjenesten leveres med et komplet sortiment af tilpassede desktop- og mobilapps. De har også guider, der hjælper dig med at konfigurere din router. Surfshark fejrer Halloween med 83% rabat. Alle nye medlemmer er dækket af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3. PureVPN Halloween speciel – ubegrænset VPN fra kun $ 1,65 om måneden

PureVPN-prissætningPå dette tidspunkt er PureVPN en hæfteklamme i den personlige VPN-branche. De har vokset deres netværk gennem årene og tilføjet avancerede privatlivsfunktioner. De seneste nyheder fra PureVPN omfattede en tredjepartsrevision. Resultatet er, at PureVPN er blevet certificeret som en VPN-udbyder uden log. Dette er vigtigt for mange VPN-brugere og vil sikre kunderne, at deres aktiviteter ikke logges. Opret forbindelse fra din computer eller din mobile enhed. PureVPN Halloween-kampagnen inkluderer 85% rabat. Du har en måned til at teste tjenesten risikofri med deres 31-dages pengene-tilbage-garanti.

4. NordVPN Halloween-rabat – ubegrænset VPN fra kun $ 3,49 om måneden

NordVPN-prissætningNordVPN er en af ​​de mest kendte VPN-tjenester. De giver en fantastisk blanding af sikkerhed og ydeevne til en lav pris. Du finder deres software meget let at bruge. Opret forbindelse til deres VPN-netværk fra skrivebordet på mobilen. Du kan også bruge deres Smart DNS-tjenester til at fjerne blokering af geobegrænsninger og se dine foretrukne streamingtjenester fra udlandet. De, der er mere bevidste om privatliv, vil sætte pris på nogle af de ekstra funktioner i Windows-klienten. Du kan dobbelt hop mellem VPN-servere for et ekstra lag med privatliv. NordVPN tilbyder alle nye kunder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som er god tid til at teste tjenesten.

5. ExpressVPN Halloween-promo – ubegrænset VPN fra kun $ 6,67 om måneden

ExpressVPN-prissætningExpressVPN er en premium VPN-service, der har meget at tilbyde. De starter med de normale protokoller (OpenVPN, L2TP, PPTP) og tilføjer deres års erfaring og ekspertise til at hjælpe brugere med at skalere Great Firewall of China og andre begrænsninger, der ellers ville blokere din adgang. Jeg anbefaler, at du ser på deres 12 måneders plan, som inkluderer yderligere 3 måneders gratis VPN-adgang. ExpressVPN tilbyder alle nye medlemmer en 30 dages pengene-tilbage-garanti, som giver dig masser af tid til at teste tjenesten. Jeg tror, ​​du vil være ganske imponeret over hastighed og pålidelighed.

6. IPVanish Halloween-rabat – ubegrænset VPN fra kun $ 4,87 om måneden

IPVanish Cyber ​​Awareness måned-salgIPVanish er min foretrukne VPN-service og den, jeg bruger dagligt. Faktisk bruger jeg det til at skrive dette indlæg. Du finder deres netværk meget hurtigt og pålideligt. Det skyldes, at de administrerer et top-tier-netværk, hvilket betyder, at de har fuld kontrol over deres hardware og forbindelser. Du kan forvente fremragende support og et komplet udvalg af klientsoftware. Jeg kører deres VPN-klient på Windows 10 lige nu. De har også apps til Mac OS X (med en VPN kill-switch), iOS og Android. Amazon Firestick-brugere kan også bruge IPVanish-appen til Kodi og andre sjove applikationer.

Du kan se vores liste over top 10 VPN tjenester for flere muligheder. Jeg tror, ​​du vil nyde de funktioner, der tilbydes af VPN og Smart DNS-tjenesterne på vores liste. De vil hjælpe dig med at fjerne blokering af kanaler i andre lande, undgå blackout for populær sport, kryptere dine data og hjælpe med at beskytte dit online privatliv. Følg os på Twitter  @VPNFan for de seneste VPN-nyheder og tilbud.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map