Guia de configuració d’iOS NordVPN

Podeu descarregar el programari personalitzat NordVPN directament des d’Apple iTunes. Estarem cobrint l’aplicació per a iPhone a la nostra guia. També tenen una versió que funciona bé per iPad. Aquells que prefereixin configurar manualment dispositius iOS amb OpenVPN, L2TP / IPsec o PPTP, trobaran guies de configuració al lloc web de NordVPN.


Comença per visitar la pàgina d’aplicacions NordVPN a Apple iTunes, on podeu descarregar i instal·lar l’aplicació iOS al vostre iPhone o iPad. L’aplicació requereix iOS 8.3 o superior. Un cop tingueu l’aplicació instal·lada al dispositiu iOS, haureu de llançar-la. Quan l’aplicació es llanci per primera vegada, haureu d’introduir les vostres credencials de NordVPN. Quan obriu l’aplicació per primera vegada, veureu una pantalla com la de l’esquerra a sota. Aquesta pantalla té un enllaç per crear un compte si encara no teniu un i un botó “Inicieu la sessió”. Si toqueu el botó “Inicieu la sessió” s’obrirà una pantalla com la segona on podreu introduir els vostres “Nom de correu electrònic / Usuari” i “Contrasenya”..

Inicia la sessió de l'aplicació iOS de NordVPN

Un cop hàgiu introduït correctament les vostres credencials, toqueu el botó “Inicieu la sessió” per continuar carregant-vos i podreu veure una pantalla similar a l’anterior. Un cop acabi de carregar-ho, us trobareu a la pantalla del mapa del servidor tal com es mostra a la captura de pantalla de l’esquerra de sota. Toqueu el botó “Connectar ràpid” us connectarà al servidor més ràpid del país on esteu. En fer-ho, ens connectem als Estats Units, com es mostra a la segona imatge següent.

Selecció de connexió ràpida i selecció de servidors de paisatge NordVPN

Si toqueu el botó “Països” a la part inferior dreta de la pantalla, es mostrarà la pantalla de països que mostra les vostres connexions més recents, seguida d’una llista de països de la xarxa NordVPN per ordre alfabètic. Aquesta pantalla es mostra a la darrera captura de pantalla anterior. Tot el necessari per connectar-se a un servidor VPN des d’aquesta pantalla és tocar el commutador de connexió a la dreta d’un nom de país. Més endavant examinarem la connexió amb la pantalla “Mapa”.

Ara que hem examinat com connectar-se a la xarxa NordVPN amb el botó “Connecta ràpida” i els “Països”, fem una ullada al menú d’aplicacions iOS. Podeu accedir-hi tocant les tres barres horitzontals de la part superior dreta de l’aplicació, com es pot veure a l’última imatge anterior. El menú consta dels següents elements:

 • Servidors – Veurem aquesta pantalla amb més detall en un moment. Ara per ara només heu de saber que us permetrà connectar-vos a un servidor determinat d’un país.
 • El meu compte – Aquesta pantalla es mostra a la captura de pantalla de mig següent. Us permetrà ampliar la subscripció o canviar la vostra contrasenya de manera segura al lloc web de NordVPN.
 • Necessitar ajuda? – Això es mostra a la darrera captura de pantalla que apareix a continuació. Us permetrà obrir un xat en línia amb un representant de NordVPN o crear un bitllet de correu electrònic per a problemes més complexos.
 • Tanca sessió – Això us permetrà tancar la sessió des de l’aplicació iOS, però haureu de tornar a introduir les vostres credencials en tornar a iniciar l’aplicació.

Compte i pantalla d'ajuda de l'aplicació iOS NordVPN

Ara que hem examinat tots els elements del menú, fem una ullada més a fons a “Servidors”. La pantalla dels servidors té dues pestanyes: Els meus preferits i els servidors. “Els meus favorits”, que es mostra a la captura de pantalla de l’esquerra de sota, mostra tots els servidors preferits representats pel cor blanc al cercle vermell. Si toqueu un d’aquests cors, l’eliminareu de la vostra llista de preferits. Per connectar-vos a un servidor dels vostres preferits, només heu de tocar el commutador que hi ha al costat.

La segona captura de pantalla següent mostra la pestanya “Servidors” que conté propòsits per a la connexió VPN, seguida d’una llista de països que tenen servidors VPN. Aquests propòsits inclouen Anti-DDoS, servidors VPN estàndard, TV Ultra ràpid i altres.

Servidors d'aplicacions iOS NordVPN

Toqueu un d’aquests propòsits / països us obriran els servidors que us poden ajudar a assolir el vostre objectiu. La tercera captura de pantalla superior mostra la llista del servidor de Anti-DDoS expandida. Des de la llista de servidors, podeu triar un servidor favorit amb aquest efecte tocant el cor al cercle gris que hi ha al costat, que es tornarà el cercle. També podeu connectar-vos a un servidor determinat des d’aquesta pantalla seleccionant el commutador al costat del seu nom.

Recordeu quan dèiem que examinaríem la forma de connectar-se a un servidor VPN amb la pantalla del mapa més endavant. Abans que pugueu entendre com utilitzar la pantalla de mapa per connectar-vos a la xarxa NordVPN, primer heu d’entendre en què consisteix la pantalla del mapa. Aquesta pantalla és una vista de mapa panoràmic dels servidors de la xarxa NordVPN. Podeu lliscar en totes les direccions i fer zoom i reduir en aquesta pantalla. Els servidors NordVPN de cada país estan representats per un pin d’ubicació blau en aquest país. Dit això, ara podem mirar com connectar-se a un servidor VPN mitjançant el mapa. La primera captura de pantalla de sota mostra així. Toqueu el passador d’ubicació de França us demanarà que us hi connecteu. Al tocar el botó “Sí”, s’iniciarà el procés de connexió. La pantalla central de sota mostra una connexió completa a un servidor VPN a França.

Connexió de mapa d'aplicacions per a iOS NordVPN a França

La darrera pantalla superior il·lustra el fàcil que és canviar de servidors mitjançant la pantalla de mapes. Observeu que encara esteu connectats a França. Per canviar a un servidor VPN a Espanya, simplement toqueu el passador d’ubicació a Espanya i, a continuació, toqueu el botó “Sí” per fer la nova connexió. El programari desconnectarà el vostre servidor VPN actual i us connectarà a un d’Espanya.

L’aplicació iOS NordVPN facilita la connexió a la seva xarxa a usuaris de l’iPhone i l’iPad. Tot el necessari per connectar-se a un dels seus servidors VPN és només un parell de taps a la pantalla. Simplement seleccioneu una ubicació al mapa o a la llista de servidors i després toqueu el botó de connexió. Si només voleu connectar-vos al servidor més ràpid, només podeu tocar el botó “Connexió ràpida”. No podia ser més fàcil. La nova aplicació iOS per defecte és l’IKEv2. Degut al seu suport per a MOBIKE, això fa que sigui una elecció excel·lent de protocol per a dispositius amb diverses cases. També admet diversos nivells de seguretat. NordVPN ho ha implementat amb els darrers algorismes de seguretat.

Visiteu NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map