Guia de configuració d’iOS CyberGhost

Per utilitzar l’aplicació iOS, necessitareu un compte CyberGhost. Podeu subscriure-vos al servei i gaudir d’accés VPN il·limitat per a només 2,75 dòlars al mes. Un cop hàgiu descarregat i obert l’aplicació iOS, haureu de donar a CyberGhost VPN l’accés que necessita per establir una xarxa VPN al vostre dispositiu iOS. També podeu permetre que us notifiqui alternativament quan sigui necessari per protegir xarxes Wi-Fi públiques.


Verificació del vostre compte VPN CyberGhost al dispositiu iOSQuan trobeu la pantalla de creació del compte, seleccioneu l’enllaç “Ja teniu compte” per obrir la pantalla d’inici de sessió. Introduïu el “Nom d’usuari / correu electrònic” i la “Contrasenya” que heu creat quan us vau subscriure al vostre compte Premium. Toqueu l’inici de sessió per obrir el tauler principal de l’aplicació. Abans de veure com és de fàcil utilitzar el programari per connectar-se a la xarxa VPN CyberGhost, examinem el seu menú principal que també inclou la configuració de l’aplicació.

Menú i configuració d’aplicacions CyberGhost per a iOS

Toqueu la icona del menú (tres línies horitzontals) per obrir el menú de l’aplicació. El menú mostra els següents elements:

 • Nom d’usuari – del compte actualment connectat.
 • Tancar sessió – us permet canviar fàcilment els comptes.
 • Gestiona el compte – enllaç que obre la pàgina del vostre compte al lloc web de la VPN CyberGhost per tal de modificar el pla o afegir i eliminar dispositius.

Menú i configuració de l'aplicació VPN de CyberGhost per a iOS

 • Configuració – es divideix en informació i versió de protecció wifi i versió.
  • Informació del compte – inclou: nom d’usuari, informació del pla, nombre de dispositius connectats i nombre de dies restants fins a la renovació. També té un enllaç per gestionar el vostre compte.
  • Protecció wifi : Us permet protegir automàticament les xarxes Wi-Fi. Podeu modificar la reacció del programari a xarxes obertes, segures amb contrasenya i xarxes conegudes. Les opcions per a tots inclouen: Preguntar, connectar sempre, Finalitzar la connexió i Mai protegir. Us recomanem que configureu aquestes peticions o que sempre protegeixin per estar segurs.
  • Informació de suport – mostra la informació de la versió de l’aplicació, l’enllaç TOS i un enllaç de Política de privadesa. També té un canvi per enviar dades anònimes a l’equip de suport VPN de CyberGhost per ajudar-los a mantenir la seva xarxa. Finalment, podeu analitzar la vostra connexió des d’aquí.
 • FAQ – obre la base de dades de coneixement i suport de preguntes freqüents del lloc web.
 • Feedback – obre un missatge per permetre’t suggerir millores de l’aplicació o crear un bitllet d’assistència per a un problema que t’hagis trobat.

Creació de connexions amb l’aplicació per a iOS de VPN CyberGhost

El programari CyberGhost us permet connectar-vos de diferents maneres. Podeu crear connexions a determinats països o servidors VPN amb la llista Tots els servidors. A més, podeu utilitzar servidors d’accés a llista de streaming optimitzats per a diverses fonts de suports de vapor com Netflix. Finalment, podeu crear una llista de les vostres connexions VPN preferides per protegir ràpidament el trànsit a Internet mitjançant el servei de VPN CyberGhost.

La millor connexió de CyberGhost VPN

La manera més senzilla de connectar-vos al servei CyberGhost és permetre-li seleccionar el millor servidor per a la navegació general. Només cal que toqueu la connexió per canviar a “Activat”. El programari us connectarà al servidor més ràpid des de la vostra ubicació actual. Utilitza la distància, la resposta ping i el percentatge de càrrega del servidor per ajudar a trobar el millor servidor.

Connexió al millor servidor amb aplicació iOS de VPN CyberGhostConnexió per país amb la llista de tots els servidors

L’elecció d’un país específic per requerir només alguns cops de pantalla. Primer, desconnecteu de la vostra connexió actual. A continuació, seleccioneu la vostra darrera connexió per obrir les llistes de servidors. Finalment, toqueu el nom del país per connectar-vos a un servidor VPN en aquesta ubicació.

Connexió a un país específic amb la llista de tots els servidorsEl programari triarà automàticament un servidor. Aquí, ens hem connectat a un servidor VPN al Canadà, tal com s’indica com un cop desconnectat d’ell.

Selecció de servidors VPN de la llista de servidors VPN de CyberGhost

Seleccioneu la nostra última connexió. El Canadà torna a obrir la pantalla de selecció del Sever. Una altra manera de fer servir la llista Tots els servidors és triar un servidor específic en un país escollit per accedir. Si toqueu la icona d’expansió del servidor (tres punts) a la dreta de la ubicació del Canadà, s’obrirà una pantalla que us permet seleccionar un servidor específic del Canadà.

Connexió a la xarxa VPN de CyberGhost mitjançant la llista de tots els servidorsTambé podeu preferir un servidor VPN específic com Montreal-S01-i07. Observeu el blanc ple d’estrelles. També podeu veure que efectivament ens vam connectar al servidor VPN escollit, ja que es mostra com el servidor de la darrera connexió amb èxit després de tocar la connexió “Desactivat”..

Reproducció en directe amb l’aplicació CyberGhost iOS

Connectem-nos a una VPN optimitzada per a la transmissió en temps real a països concrets com els Estats Units. Primer cop a la icona de la llista (fletxa cap avall) a la dreta de la darrera connexió. Això obre les llistes de servidors. Toqueu la llista de reproducció. i després toqueu els Estats Units.

Selecció d'un servidor de streaming de mitjans amb l'aplicació CyberGhost d'iOSAixò ens va connectar a un servidor VPN a Dallas, TX. Quan es desconnecta, es pot veure que es tracta d’un servidor optimitzat per a la transmissió en directe als Estats Units.

Connexió amb la vostra llista de severs de VPN preferida

La forma final de connectar-vos a un servidor VPN és primer crear una llista dels vostres servidors i ubicacions VPN preferits. Podeu utilitzar aquestes llistes per protegir ràpidament el trànsit d’Internet mitjançant el servei VPN CyberGhost. Observeu que el servidor de Mont-real que hem establert com a favorit ja es pot connectar directament a la nostra llista de preferits.

Connexió als vostres servidors VPN CyberGhost preferitsA més, podeu veure que els Estats Units (en streaming) també estan disponibles. En connectar-se, podeu veure que aquest moment ens va connectar a un servidor de Nova York. Desconnectar-se demostra que aquest és un altre servidor de la xarxa CyberGhost optimitzat per a la transmissió en streaming als Estats Units.

Visita CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map