Guia de configuració del Windows NordVPN

Podeu descarregar l’aplicació Windows NordVPN des de la pàgina de descàrrega del client del seu lloc web. Podeu accedir-hi fent clic a “Eines & Informació ”i després“ Baixar ”com es mostra a continuació.


Descàrrega de programari personalitzat NordVPN

Un cop s’obri la pàgina de descàrrega, feu clic al botó “Descarregar” que apareix a la secció Windows. Per a això, baixareu l’instal·lador de client NordVPN adequat al vostre equip.

Exemple de descàrrega de NordVPN

Es mostrarà una finestra de diàleg que us permetrà desar el fitxer d’instal·lació del client de Windows al vostre ordinador. El client requereix Windows XP o superior. La pàgina de configuració del client també disposa de guies de configuració manuals per configurar Windows 10, Windows 8, Windows 7 i Windows Vista amb OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP i PPTP. Windows XP disposa de guies de configuració manuals per a OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP.

Una vegada que el client es descarrega al vostre ordinador, feu clic amb el botó dret al fitxer i trieu “Executa com a administrador”. Això finalitzarà la instal·lació del client de Windows i s’obrirà per primera vegada. Crearà una drecera d’escriptori per a llançaments posteriors.

La primera vegada que es llanci el client, requerirà que introduïu les vostres credencials de NordVPN per verificar que esteu autoritzat a utilitzar-lo. Introduïu el vostre “Nom d’usuari” i “Contrasenya” de NordVPN que heu obtingut al vostre correu electrònic de benvinguda. Recordeu també que marqueu la casella al costat de “Recordeu-me” de manera que no hagueu de tornar a introduir les credencials cada vegada que engegueu el programari client..

Inici de sessió de Windows de NordVPN

Aquí hi ha un enllaç per crear un compte si encara no en teniu. També hi ha un enllaç per recuperar una “Contrasenya perduda”. Si heu oblidat la vostra contrasenya, podeu fer clic a aquesta opció per iniciar el procés per restablir-la. Abans d’iniciar-nos en el propi client de Windows, fem un cop d’ull a les pantalles “Configuració” i “Ajuda” a les quals també es pot accedir des de la pantalla “Iniciar sessió”..

El primer d’ells, “Configuració”, es mostra a la captura de pantalla a l’esquerra inferior. Si feu clic a “Configuració” a la part superior dreta de la finestra d’inici de sessió, s’obrirà aquesta pantalla. Comença amb un parell de caselles de verificació que us permetran establir el comportament d’inici del programari. Les opcions que podeu configurar són les següents:

 • Comença amb Windows – Això llançarà el programari client quan s’iniciï Windows.
 • Comença al mínim – S’iniciarà el client minimitzat a la safata del sistema.
 • Protecció contra filtracions DNS – Quan estigui definit, això garantirà que totes les sol·licituds de DNS es processin mitjançant la VPN als servidors DNS que hi ha a sota.
  • Servidors DNS: adreces IP per als servidors DNS primaris i secundaris quan la protecció contra filtracions DNS està activa. El programari l’ha omplit.
 • Joc intel·ligent – Això activa la funció SmartDNS sobre VPN que NordVPN diu que és millor que la VPN per si sola, ja que proporciona els avantatges del streaming sense restriccions mentre encara xifrau totes les vostres dades transmeses..
 • Mostra notícies – Això permet aparicions de novetats de NordVPN i ofertes especials.
 • Connexió automàtica a – Això us permetrà triar qualsevol servidor VPN de la xarxa NordVPN per connectar-vos automàticament una vegada que es llanci el client de Windows.
 • Protocol per defecte -Això us permetrà triar el protocol predeterminat que OpenvPN utilitza per a les seves connexions mentre s’utilitza el client de Windows.
  • UDP: aquest és el més ràpid dels dos protocols, però proporciona poca o cap comprovació d’errors i cap correcció. Aquesta és la configuració predeterminada del client per a la majoria de connexions.
  • TCP: és més lent que l’UDP, però proporciona correcció i correcció d’errors en paquets abandonats o fora de comanda. Això fa que sigui bo per a zones amb senyals febles o connexions a distància més llarga on la pèrdua de paquets sigui més probable.
 • Buscar actualitzacions – Si seleccioneu aquesta casella, es garanteix que el programari de Windows estigui sempre actualitzat.

La part inferior de la pantalla de configuració mostra els processos que s’han afegit a l’aplicació Commutador de Kill VPN. Us permetrà seleccionar els processos en curs o navegar per executables per afegir a la llista d’aplicacions per aturar-se si la connexió VPN baixa. Si premeu el botó “Executar procés”, s’obrirà una finestra que conté una llista dels processos en execució actuals. Feu clic al botó “+” a la dreta d’ell per afegir aquest procés a la llista de morts d’aplicacions VPN..

Paràmetres NordVPN i VPN Kill Switch

La segona pantalla a la qual volem fer una ullada és la pantalla d’ajuda. Podeu accedir-hi fent clic a “Ajuda” a la part superior dreta de la pantalla d’inici de sessió.

Ajuda del client Windows NordVPNLa captura de pantalla anterior mostra enllaços a les diferents maneres d’obtenir ajuda amb qualsevol problema que pugueu tenir pel que fa al servei NordVPN. Aquests enllaços i cap a on us redireccionaran són els següents:

 • Preguntes freqüents – Si feu clic a l’enllaç “Pots trobar la vostra resposta aquí”, us dirigireu a la pàgina de preguntes freqüents del lloc web de NordVPN per tal de veure si el vostre problema s’ha resolt prèviament..
 • Suport en directe – Feu clic a “Iniciar la conversa amb un especialista en CS” amb experiència, s’obrirà una finestra de xat on podreu discutir qualsevol problema o pregunta sobre el servei NordVPN amb el personal adequat en temps real..
 • Correu electrònic NordVPN – Enviar un correu electrònic a [email protected] per obrir un bitllet d’assistència.
 • Fitxer de registre – Això té dos enllaços diferents.
  • Feu clic a “Feu clic aquí per obrir fitxer de registre” obrirà el fitxer de registre de les darreres connexions VPN per examinar-lo.
  • Feu clic a “Enviar fitxer de registre” obrirà una finestra de diàleg per enviar el fitxer de registre al personal d’assistència de NordVPN per ajudar-los a diagnosticar els vostres problemes de connexió..

Ara que hem examinat les pantalles de configuració i ajuda per a la configuració, permeti’ns iniciar la sessió al client i veure com utilitzar el servei NordVPN. Recordeu des de dalt que heu d’introduir les vostres credencials i feu clic al botó “Iniciar sessió”. Un cop ho facis, veuràs una captura de pantalla similar a la que es mostra a sota de l’esquerra.

Aquesta és la pantalla principal del client amb la pestanya “País” seleccionada. A partir d’aquí, tot el que heu de fer per connectar-vos a un servidor VPN de la xarxa NordVPN és seleccionar el país al qual voleu connectar-vos i, a continuació, fer clic al botó verd “Connectar”. Provem ara una connexió. Desplaceu-vos cap avall fins que veieu Mèxic i, a continuació, feu clic a sobre per seleccionar-lo. Això el ressaltarà de color blau pàl·lid com es mostra a la segona captura de pantalla següent. A continuació, feu clic al botó verd “Connectar”.

Procés de connexió al client Windows NordVPN

Això farà que aparegui una pantalla de connexió com la que es mostra a la tercera captura de pantalla. Aquesta pantalla mostra que esteu connectant-vos al servidor escollit i teniu un gran botó groc “Cancel” per aturar el procés si canvieu d’opinió..

La darrera captura de pantalla de la imatge superior mostra la connexió completa a un servidor VPN a Mèxic. La part superior de la pantalla mostra informació del compte. La segueix la nova adreça IP pública pública assignada pel servidor VPN mexicà i la seva ubicació virtual, Mèxic. Aquests són la ubicació i l’addició IP a la qual s’obté Internet obert. Això va després del calibre horitzontal que mostra el percentatge de càrrega del servidor. A sota hi ha un botó verd “Canviar servidor” amb el botó vermell “Desconnectar” a la dreta.

Feu clic al botó “Canvia el servidor” per aturar la vostra connexió VPN actual i tornar-vos a la pantalla de selecció “País / servidor” on podeu triar una altra ubicació amb la qual connectar-vos. Si feu clic al botó “Desconnecta”, fareu el mateix. Feu clic al botó Desconnecta ara.

Això tornarà a la pantalla de selecció del país amb Mèxic encara seleccionat com es mostra a la primera imatge següent. Ara desplaceu-vos cap avall i feu doble clic sobre el Regne Unit com es mostra a la segona captura de pantalla següent. Feu doble clic al país / servidor és una altra manera de connectar-vos a un servidor VPN, així que un cop finalitzat el procés de connexió, veureu una pantalla com la que es mostra a la darrera captura de pantalla. Sempre que us connecteu a un servidor seleccionant un país, el programari us connectarà automàticament al servidor més ràpid d’aquest país.

Canvi del servidor NordVPN al Regne Unit

Ara feu clic al botó “Canvia el servidor” que us retornarà a la pantalla de selecció del país. Tingueu en compte que el Regne Unit ara es destaca com el servidor seleccionat. Suposem que voleu més control sobre el servidor al qual us connecteu en un país i, a continuació, podeu fer clic a la pestanya “Servidor” situada a la llista superior.

D’aquesta manera, s’obrirà una llista de tots els servidors VPN de la xarxa NordVPN i us permetrà triar a la qual voleu connectar-vos. Per ajudar-vos en aquesta decisió, el programari generarà una “càrrega del servidor%” en temps real i un “valor ping en ms” per a cada servidor. Feu clic al botó “Actualitza l’estat del servidor” per obtenir els resultats més recents en temps real i només triguen uns 30 segons. Això es mostra a les captures de pantalla de la imatge següent. El primer que notareu sobre aquestes captures de pantalla és que si passeu el ratolí sobre el nom del servidor, apareixerà una finestra emergent que indiqui l’ús potencial d’aquest servidor o el que s’ha optimitzat. Els servidors s’organitzen primer amb els propòsits següents, tal com es mostra a les dues primeres captures de pantalla:

 • Anti DDoS – Aquest és un grup de quatre servidors optimitzats per protegir-se contra els atacs DDoS que els jugadors poden apreciar.
 • TV Ultra Ràpid – Aquest és un grup de servidors específicament configurats per crear una experiència de transmissió ràpida de quatre dels països més populars per a la transmissió en temps real. Si moveu el ratolí sobre cada país es mostraran els seus proveïdors de reproducció més populars.
 • VPN doble – La connexió a aquests servidors és tot el que heu de fer per aprofitar el seu VPN doble xifrat.
 • Torna sobre VPN – La connexió a un servidor d’aquest grup garantirà que la vostra connexió Tor sigui xifrada de forma privada i segura.
 • Servidors IP dedicats – Es troben als Estats Units i passar el ratolí sobre un us dóna idea del seu objectiu principal. Podeu obtenir una IP dedicada estàtica des d’un dels servidors.
 • Servidors VPN estàndard – Es diuen per nom de país per ordre alfabètic.

Servidors NordVPN

De la mateixa manera que els països, tot el que és necessari per connectar-se a un servidor VPN específic és fer doble clic sobre el seu nom o seleccionar-lo, i després fer clic al botó “Connectar”. Feu clic al servidor “Singapur # 3” a la primera imatge per veure com és de fàcil. Primer veuràs la pantalla de connexió seguida de la connexió completa com es mostra a continuació.

Servidor NordVPN # 3 de Singapur

Podeu veure que, si escolliu connectar-vos per país o per servidor, el client Windows NordVPN us facilita la connexió a un dels seus servidors VPN. Un parell de clics tindran la vostra privadesa protegida i tot el trànsit a Internet xifrat. Si feu clic a “Smart Play”, podreu veure tots els vostres programes de reproducció de mitjans de reproducció preferits de tot el món mentre protegeu el trànsit d’Internet. El seu client de programari té protecció contra filtracions DNS i un interruptor de matriu VPN també. Utilitza per defecte OpenVPN UDP, que es considera un dels millors protocols VPN amb l’opció de canviar-lo a OpenVPN TCP si necessiteu.

Aquí també tenen configuracions manuals per configurar la seva VPN mitjançant una varietat de protocols inclosos OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP i PPTP. Fins i tot tenen un tutorial especial per a l’accés VPN a la Xina mitjançant Obfsproxy. Es poden trobar a la pàgina de tutorial del seu lloc web. Els enllaços a aquesta pàgina també es troben a la seva pàgina de descàrrega.

Un cop us registreu en un compte, us enviaran un missatge de benvinguda amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Podeu utilitzar-les per connectar-vos a la xarxa de servidors VPN mitjançant el programari client escollit. Això li permetrà gaudir immediatament de la tranquil·litat que ofereix el seu servei. Alternativament, també podeu utilitzar aquesta informació i els seus tutorials per configurar manualment el servei per a altres dispositius que pugueu tenir.

Visiteu NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map