Guia de configuració de Windows OverPlay

Descàrrega de Windows amb reproduccióBaixeu el client de Windows OverPlay des de la pàgina de configuració VPN del lloc web seleccionant “Configuració -> Configuració VPN ”al menú principal dels llocs. Un cop arribeu a aquesta pàgina, feu clic al botó Windows. Es carregarà una pàgina que conté un enllaç a la pàgina de descàrrega de Windows. Feu clic a l’enllaç “Configuració d’OpPN VPN: Windows PC (client OverPlay)” per continuar la configuració. També tenen un enllaç en aquesta pàgina per configurar la VPN amb una versió personalitzada d’OpenVPN que s’actualitza amb les llistes de servidors actuals quan s’executa. Finalment, aquesta pàgina també conté enllaços a la configuració pas a pas i a les guies visuals per configurar manualment Windows amb PPTP, L2TP i OpenVPN.


Feu clic a l’enllaç “Configuració d’OpPN VPN: Windows PC (client OverPlay)” per continuar la configuració. A la pàgina següent, feu clic a l’enllaç “El client de OverPlay per a Windows es pot descarregar aquí”.

OverPlay: drecera d’escriptori de WindowsDeseu el fitxer overplay_vpn_setup.exe al vostre sistema i després executeu-lo per completar la instal·lació del client de Windows OverPlay al vostre ordinador. La instal·lació només triga un minut aproximadament. Un cop finalitzat, notareu una nova icona a l’escriptori com la que es mostra a la dreta. Podeu fer doble clic sobre la icona sempre que vulgueu llançar l’aplicació. La primera vegada que entreu al client de Windows OverPlay, us rebran la benvinguda amb la pantalla següent:

OverPlay: Inici de sessió de Windows

Feu clic al botó “Registra’t” fins al lloc web de OverPlay per comprar un compte. Si suposem que ja us heu registrat mitjançant el nostre descompte, simplement voldreu introduir el vostre nom d’usuari i la vostra “Contrasenya” i després fer clic al botó “Iniciar sessió”. L’aplicació recordarà la vostra contrasenya de manera que no haureu de tornar a introduir les credencials cada vegada que us connecteu a la xarxa de OverPlay. Tanmateix, no cal que us connecteu. Segons la vostra situació, potser voldreu tancar la sessió quan hagueu finalitzat amb OverPlay. És molt fàcil de fer i us mostrarem exactament com en un instant. Primer cop, fem una ullada a la pantalla d’inici que es mostrarà cada vegada que s’obri el client Windows OverPlay.

Aplicació Windows OverPlay

Podeu pensar en això com la pantalla d’inici o de connexió de l’aplicació. Aquesta és la pantalla principal que fareu servir per connectar-vos a la xarxa de OverPlay. En aquesta pantalla teniu algunes opcions. Anirem a revisar-los amb més detall en un moment però no heu de canviar-ne cap. Si està satisfet amb la ubicació del servidor que es mostra al quadre “Canvia la teva ubicació visible”, pot continuar i fer clic al botó verd “Connectar”. La pantalla canviarà un cop esteu connectat al servidor.

Connectat a la xarxa de superproducció

Com podeu veure, el client ara mostra que estem connectats a un servidor a Atlanta, Geòrgia. Es va desdibuixar l’adreça IP, però quan es connecti OverPlay, us proporcionarà una nova IP virtual a la mateixa ubicació que el servidor. Això us permetrà navegar per Internet com si realment estigués a la ciutat. No hi ha molt més en aquesta pantalla. Podeu simplement fer clic al botó “Desconnecta” quan hagueu d’utilitzar la VPN. Després d’això, podeu fer clic a “X” a la part superior dreta per tancar l’aplicació o fer clic a “Tanca la sessió” a la part superior si no voleu que el client recordi els vostres detalls d’inici de sessió la propera vegada que l’obriu..

Hi ha algunes opcions més al client de OverPlay. Per començar, heu de poder canviar la ubicació del servidor i l’equip OverPlay us ho va fer senzill. Mireu la imatge de la pantalla de casa per un moment. Aquella amb el botó verd “Connectar”. Notareu una icona de pins al costat dels Estats Units, Atlanta, al quadre “Canvieu la vostra ubicació visible”. Fent clic al pin es mostra la pantalla de selecció del servidor com es mostra a continuació.

Pantalla de selecció del servidor de OverPlay

Si observeu atentament la imatge, notareu que mostra el país, la ciutat i el ping per a cada ubicació del servidor. Podeu ordenar-les per qualsevol de les columnes. Una de les nostres funcions predilectes del client de OverPlay és que utilitza tots els servidors per fer-ho. Si ho ordeneu per fer ping, com hem fet anteriorment, se us mostrarà els temps de ping més baixos, que generalment seran els servidors més ràpids en funció de la vostra ubicació actual. Un cop trobeu la ubicació a la qual voleu connectar-vos, simplement feu clic al nom i després feu clic al botó “D’acord” que es troba a la part inferior de la pantalla. Això us portarà a la pantalla inicial on feu clic al botó verd “Connectar” per establir una connexió segura amb la ubicació del servidor escollida.

Hi ha un altre client de funcions que volem cobrir i que són les opcions que teniu en termes de xifrat. Serà més fàcil d’explicar mostrant-lo una vegada més la pantalla d’inici.

Aplicació Windows OverPlay

En aquesta pantalla hi ha un quadre més que encara no hem cobert. Es titula “Trieu la vostra preferència de connexió” i us ofereix un control lliscant amb tres opcions que van des de la velocitat fins a la seguretat. Cripten la seva connexió amb l’OpenVPN perquè siguin segurs. La diferència és si el client utilitza encriptació AES de 256 bits o encriptació de 128 bits AES. Ens agrada mantenir les coses el més senzilles possible, per tant, en breu, qualsevol de les tres opcions xifrarà les vostres dades i ajudarà a protegir la vostra privadesa en línia. Preferim la configuració “Equilibrat” que es troba al centre de la barra lliscant que es mostra a dalt.

Volíem veure quina repercussió tindria cadascuna de les preferències de xifrat a la velocitat, de manera que ens connectem a la ubicació del servidor d’Atlanta amb cadascuna de les tres opcions i vam registrar la nostra velocitat. Això és lluny d’un experiment perfecte, però us donarà una idea del que hem experimentat en canviar de “velocitat”, “equilibrat” i “segur” a l’aplicació. Aquí hi ha una ullada a la nostra velocitat per a cadascun dels tres nivells de xifrat.

Nivells de xifrat de Windows OverPlay

L’opció “Speed” va ser la més ràpida a 60,93 Mbps, amb “Balanced” a 60,48 Mbps, i “Security” encara amb una impressionant 58,97 Mbps. Com veieu, la nostra velocitat no va canviar molt entre les opcions del protocol. De fet, diferia per menys de 2 Mbps. Realment depèn de la vostra velocitat de connexió ISP i del que penseu fer mentre esteu connectats a la VPN. Recomanem la configuració “Equilibrat” per a la majoria dels usuaris, però podeu provar cada configuració per veure quin és el millor i canviar-los entre ells en qualsevol moment.

Visita OverPlay

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map