Guia de configuració de Windows IPVanish

Abans de baixar una de les aplicacions IPVanish al dispositiu, heu de subscriure-vos a un dels seus plans de servei. Aquest és un procés molt senzill. Primer, escolliu el vostre pla de VPN. El segon pas d’aquest procés us permet introduir una adreça de correu electrònic i una contrasenya per al vostre compte.


Creació IPVanish Acoount

Un cop hàgiu creat el vostre compte, heu de triar un mètode de pagament i introduïu la informació adequada per completar la compra. El personal d’IPVanish t’enviarà un missatge de benvinguda un cop estigui actiu el teu compte. El procés es completa automàticament entre bastidors, de manera que podeu esperar rebre el correu electrònic immediatament després de registrar-vos.

Baixant aplicacions personalitzades IPVanish

Un cop el vostre compte estigui actiu, podeu descarregar el programari IPVanish adequat per al vostre dispositiu i instal·lar-lo. Per començar aquest procés, seleccioneu “Aplicacions” al menú principal del lloc web. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu la icona per al vostre sistema operatiu desitjat.

Baixant aplicacions i clients IPVanish

S’obrirà una pàgina on podeu fer clic al botó “Descarregar” per descarregar el fitxer d’instal·lació al vostre ordinador Windows o Mac OS X. Si feu clic als enllaços a iOS, Android i Fire TV, us portareu a la botiga adequada (iTunes, Google Play, Amazon) on podreu finalitzar el procés d’instal·lació al vostre dispositiu..

Instal·lació i ús del client Windows IPVanish

Instal·lació del client de Windows IPVanish

Un cop descarregat l’arxiu d’instal·lació de Windows per al client IPVanish, executeu-lo com a administrador i permeti que faci canvis si cal. Primer, veureu una pantalla d’acollida. Seleccioneu el següent i, a continuació, accepteu els Termes del servei. Heu d’acceptar aquestes per continuar el procés d’instal·lació.

IPVanish Procés d’instal·lació de Windows Feu clic a continuació a la pantalla per acceptar el directori predeterminat. Ara que s’ha completat la configuració inicial, feu clic a instal·lar per finalitzar la transferència del client al vostre PC. Quan s’acabi, veureu la pantalla d’inici per executar el client per primera vegada. Feu clic a “Executar IPVanish” i s’obrirà la pantalla d’inici de sessió.

IPVanish Iniciar sessió de client de Windows

Introduïu l’adreça de correu electrònic i la contrasenya que heu utilitzat per crear el vostre compte IPVanish. Un cop verificades les vostres credencials, s’obrirà la taula de comandaments del client.

Tauler de connexió d’aplicacions per a Windows IPVanish

Si us connecteu ara, el programari us connectarà automàticament al millor servidor de la vostra ubicació en funció de la càrrega del servidor ping i del servidor de les ubicacions del servidor més properes.

IPVanish Menú del client de Windows

Tot i això, abans de fer-ho, examinem primer el menú de pantalles que es mostra a la part esquerra del tauler principal. El menú està dividit en cinc categories:

 • Connexió ràpida – aquesta pantalla es pot utilitzar per fer i controlar connexions ràpides a la xarxa VPN.
 • Llista de servidors – pantalles que proporcionen llistes i filtres de connexió de servidor alternatius per connectar-se al servei. (Examinarem la llista de servidors i la pantalla de connexió ràpida amb més detall més endavant en la nostra revisió IPVanish.)
 • Detalls de la Compta – és una pantalla que mostra la informació del vostre compte i un enllaç al portal d’inici de sessió del compte al seu lloc web.

Detalls del compte IPVanish

 • Configuració – permet controlar la configuració general i de connexió del client. (veurem aquestes pantalles amb més detall a la següent secció)
 • Informació – mostra la informació de la versió, les TOS i les llicències de tercers associades al programari IPVanish.

Informació sobre programari i TOS IPVanish

Menú de configuració IPVanish

El menú de configuració us permet canviar l’aparença, l’inici i el comportament de connexió del client Windows IPVanish. Es divideix en quatre pestanyes: General, Connexió, configuració IP i Registres.

IPVanish per a configuració de Windows

Configuració general

Aquests paràmetres generals es divideixen en cinc categories. Es tracta d’inici, tancament, actualització, assistència i interfície.

 • Posada en marxa del sistema – controla el comportament d’inici del client un cop iniciat el sistema.
  • Inicieu IPVanish quan s’iniciï el Windows. Això iniciarà automàticament el client IPVanish quan s’obre Windows i us permetrà reduir-lo.
   • Oculta IPVanish a l’inici: redueix el client a la safata del sistema un cop s’obri.
 • Inici IPVanish – un commutador que us permet triar i on es connecta l’aplicació IPVanish a l’inici
  • No us connecteu automàticament: espereu a connectar-vos manualment.
  • Connectar-se al darrer servidor connectat: connectar-se automàticament a la darrera ubicació amb èxit.
  • Connexió al servidor més ràpid: tria el servidor més ràpid determinat pel programari.
  • Utilitzeu el servidor més ràpid del país: seleccioneu un país per connectar-vos automàticament.

Configuració general del client de Windows per a IPVanish

 • Tancament – escolliu com es comporta el programari quan el tanqueu amb la icona de tancament de Windows.
  • Deixeu l’aplicació: desconnecteu del servei IPVanish i tanqueu l’aplicació.
  • Amagueu la safata: reduïu l’aplicació a la safata del sistema. Podeu controlar-ho des d’allà.
  • Mostra el diàleg i demana indicacions per obtenir instruccions sobre com tancar cas per cas. Us recomanem aquesta configuració perquè ens agrada modificar-la en funció del que fem en aquell moment.

Sol·licitud de tancament del client de Windows IPVanish

 • Actualitzacions – tria si vols participar en proves beta. Recordeu que les betes de vegades poden afectar l’estabilitat del client.
 • Interfície IPVanish – canvieu al mode d’interfície senzilla per utilitzar-lo fàcilment o per alliberar espai d’escriptori.

Mode IPVanish simple client de Windows

Configuració de la connexió

La configuració de connexió del client de Windows es divideix en tres categories. Són VPN, OpenVPN, un controlador d’instal·lació / reparació d’OpenVPN.

 • VPN
  • Protocol actiu – són quatre opcions de protocol.
   • OpenVPN UDP: el protocol predeterminat del client. És el protocol més ràpid i segur i s’ha d’utilitzar com a primera opció.
   • OpenVPN TCP: aquest protocol fa la comprovació d’errors i, per tant, és més estable però més lent. Es pot utilitzar per a llargues distàncies o en connexions febles si el protocol UDP OpenVPN presenta problemes d’estabilitat com desconnectades freqüents.
   • L2TP: un protocol VPN alternatiu que utilitza doble xifrat i protegeix les vostres dades mitjançant IPsec. S’hauria d’utilitzar si l’OpenVPN no funciona.
   • PPTP: el protocol VPN menys segur que només s’ha d’utilitzar si els altres fallen.
  • Torneu a connectar automàticament – si configureu això, engegueu automàticament l’inici del sistema, la connexió automàtica i l’interruptor de mort us ajudarà a estar sempre connectat quan esteu a Internet
  • Interruptor de mata – si activeu aquest commutador es desactivarà l’accés a Internet si la connexió IPVanish es deixa caure accidentalment per ajudar a protegir la vostra privadesa i anonimat en línia..
   • Bloqueu el trànsit LAN: si l’interruptor de matança està actiu, podeu rebre trànsit LAN entre recursos compartits.
  • Activa la protecció contra filtracions IPv6 – protegeix contra les fuites IPv6 mentre s’utilitza la VPN.
  • Activa la protecció contra filtracions DNS – protegeix contra filtracions de DNS d’altres programes.

Configuració de connexió CVVanish IPVanish per a Windows

 • OpenVPN
  • Port OpenVPN
   • 443: el port utilitzat pels llocs web SSL (HTTPS). Aquesta és una bona opció per a aquells que vulguin disfressar el seu trànsit utilitzant el mateix port que utilitza el vostre banc i altres empreses per protegir els seus llocs web..
   • 1194: el port OpenVPN per defecte.
  • Obfuscate OpenVPN: s’utilitza per ajudar a superar la inspecció profunda de paquets mitjançant l’ús de paquets de dades i arrabassament d’escapament i obusculació.
 • Instal·leu / repareu el controlador d’OpenVPN – això us permetrà reparar un controlador TAP danyat sense necessitat de tornar a instal·lar IPVanish.

Configuració de connexió IP

Hi ha tres categories per a la pantalla de configuració IP. Són els següents: Canviar l’adreça IP, verificar l’adreça IP i la configuració del DNS.

 • Canvi d’adreça IP periòdica – us permetrà canviar la vostra adreça IP periòdicament durant una sola sessió. El període mínim que podeu triar és de 45 minuts. Altres opcions són de 60 i 90 minuts. Això pot ajudar a protegir la vostra privadesa, però heu de ser conscients que podeu estar exposat durant el procés d’intercanvi d’IP, per tant, haureu d’aturar altres programes en execució durant aquesta transició o habilitar el canvi de matar VPN..

Configuració IP per al client IPVanish de Windows

 • Verifiqueu l’adreça IP – hi ha diversos enllaços de llocs web per verificar la vostra adreça IP. Això comprovarà la vostra adreça IP actual. Notareu que l’adreça IP i la ubicació canviaran quan us connecteu a la xarxa IPVanish.
 • Configuració DNS – Per defecte, us permetrà triar utilitzar el DNS IPVanish per a consultes. Si us plau, podeu introduir els vostres propis DNS de tercers com OpenDNS o Google introduint els servidors DNS primaris i secundaris. Us recomanem que utilitzeu l’opció DNS IPVanish per a la privadesa.

Registres de connexió

En aquesta pantalla es mostren els registres de connexió de la sessió actual. Fes clic amb el botó dret en el botó obert per obrir un menú que us permetrà obrir el registre de notes amb el bloc de notes. D’altra banda, podeu copiar-lo al porta-retalls i enganxar-lo en un correu electrònic o en una altra aplicació. Això us pot ajudar quan contacteu amb el personal d’assistència d’IPVanish sobre problemes de connexió.

Registres de connexió IPVanish

Visita IPVanish

Utilitzant el client IPVanish

Podeu connectar-vos al servei IPVanish amb la interfície normal o simple. Podeu obrir el mode senzill seleccionant-lo al menú “Configuració general”.

El mode d’interfície simple

Utilitzant la interfície IPVanish Simple per a Windows

 1. Icona de xarxa – feu clic a la icona de xarxa (triangle puntejat) mostra enllaços a les pàgines IPVanish de Facebook i Twitter.
 2. Procés de connexió – feu clic al botó “Desactivat” per iniciar la connexió amb la ciutat més ràpida (basada en percentatge de ping i càrrega) des de la vostra ubicació.
 3. Tauler de taula connectat – Un cop finalitzada aquesta connexió, mostrarà la vostra ubicació virtual, l’adreça IP i la durada de la sessió actual. El botó “Activat” es posarà de color verd brillant.
 4. Desconnectant – feu clic al botó “Activat” us desconnectarà del vostre servidor VPN actual. Es mostrarà l’última ubicació connectada.
 5. Selecciona país – això us permetrà seleccionar el país al qual voleu connectar-vos. És útil per ampliar les vostres opcions d’entreteniment, per veure esdeveniments esportius en temps real o per estalviar diners en serveis de preus regionals. Si escolliu un nou país, restablireu la ciutat a “Millor ciutat”.
 6. Selecciona ciutat – podeu seleccionar la ciutat del vostre país escollit per connectar-hi. Això pot ser útil per veure esdeveniments que poden ser negres en algunes àrees. Un cop escollit el país i la ciutat, feu clic al botó “Desactivat” que us connectarà.
 7. Configuració – la icona de l’engranatge us retornarà a la pantalla de configuració de la interfície habitual.
 8. Connexió ràpida – la icona d’expansió obrirà la pantalla de connexió ràpida normal.

Ús de la interfície senzilla per connectar-se a IPVanish

La interfície senzilla és fàcil d’utilitzar i ocupa molt poc espai d’escriptori al vostre PC. Es pot incorporar a la cantonada de la pantalla, però encara està disponible de manera que només tingui un cop d’ull per veure l’estat de la sessió VPN. Permet connectar-vos i desconnectar-vos amb un sol clic del ratolí. Altrament, trieu el vostre país, la vostra ciutat i, a continuació, connecteu-vos.

Connexió a IPVanish mitjançant la connexió ràpida

La connexió ràpida és la versió de mida regular de la pantalla de la interfície de mode simple. És tan fàcil d’utilitzar com la interfície senzilla, però us permetrà connectar-vos fins a un servidor específic a la xarxa IPVanish. Aquí teniu una ullada a les funcions de la interfície completa amb vistes a la ciutat explotades (amb Ashburn seleccionada) i al servidor que es mostra al costat..

 1. Localització actual – la interfície mostra les ubicacions actuals d’Internet públiques i l’adreça IP associada a aquesta. Un cop connectat, es mostrarà la vostra nova adreça IP i ubicació virtual.
 2. Estat actual – mostra els paràmetres un cop connectats. Aquests inclouen: hora connectada, protocol utilitzat, servidor escollit, dades carregades i dades descarregades.
 3. Gràfic – un cop uniu-vos a la xarxa IPVanish, es mostra un gràfic en temps real de les dades descarregades i penjades.IPVanish Windows Client Connecta ràpida
 4. Selecciona país – per defecte, mostrarà el vostre país d’origen, però podeu canviar-ho fent clic al país actual i seleccionant-ne un altre de la llista desplegable resultant. Si canvieu el país, també restablireu la ciutat a “Millor ciutat” i el servidor a “Millor servidor”.
 5. Selecciona ciutat – aquesta mostra la ciutat més adequada del país escollit per connectar-se de manera predeterminada a base de ping des de la ubicació i amb les càrregues del servidor. Un cop canviat, es farà de manera predeterminada a la darrera connexió amb èxit. Si canvieu de ciutat, restablireu el servidor a “Millor servidor”
 6. Trieu el servidor – per defecte, es mostra el “Millor servidor” de la ciutat escollida o el servidor de la darrera connexió que ha tingut èxit.
 7. Estat de la connexió – si seleccioneu el botó “Desactivat” o “Connectar” us connectarà a la ubicació escollida. Un cop connectat el botó “Desactivat” es tornarà verd i el botó verd “Connectar” es convertirà en un de “Desconnectar” vermell.

Connexió a la xarxa IPVanish amb connexió ràpida

Connexió a IPVanish mitjançant la pantalla de la llista de severs

La pantalla de llista del servidor té tres pestanyes. Aquestes pestanyes són “Llista”, “Mapa” i “Filtre”. Tenen diferents funcions que us permeten determinar fàcilment el servidor més ràpid de la regió, país o ciutat per a la vostra connexió IPVanish.

IPVanish Pantalla de llista del servidor de clients de Windows

Llista de servidors: pestanya Llista

La pestanya Llista de servidors: Llista serveix per ajudar-vos a trobar el millor servidor per a la vostra connexió. La llista es pot ordenar per país, temps de resposta (ms), percentatge de càrrega o preferits. Té les següents característiques:

 1. Ubicació pública (virtual) – la ubicació virtual actual i l’adreça IP (redactada a partir de la imatge).
 2. Estat de la connexió – l’estat de la connexió.
 3. Ordenar per – commuta per ordenar la llista de països per:
  • País – aquesta llista s’ordena en ordre alfabètic per país i per ciutat. Probablement aquest és el tipus de cerca menys eficient per IPVanish.
  • Temps de resposta – la llista s’ordena augmentant el temps de ping del servidor (ms). Aquesta cerca us pot ajudar a trobar el servidor amb el temps de resposta més ràpid.
  • Percentatge de càrrega – us pot ajudar a trobar servidors de baixa càrrega ràpidament perquè ordena la llista augmentant el percentatge de càrrega.
  • Favorits – mou les ubicacions preferides a la part superior de la llista. Aquests segueixen els altres països per ordre alfabètic.Llista del servidor IPVanish: pestanya Llista
 4. Quadre de cerca responsable – és una cerca que filtra la llista a mesura que s’afegeixen lletres al text de cerca. Aquesta cerca funciona amb països i ciutats. Aquesta cerca s’utilitza per filtrar els resultats d’ordenació a la ubicació a la qual voleu connectar-vos.
 5. Llista de països-ciutats – s’ordenen segons els criteris d’ordenació.
 6. Nombre de servidors – el nombre total de servidors de la ubicació del país. En fer clic sobre això, s’ampliarà la ubicació a la llista fins al nivell del servidor. Cada servidor mostra valors de percentatge de ping (ms) i percentatge de càrrega per ajudar-vos a trobar el més ràpid en aquesta ubicació.
 7. Favorits – feu clic a l’estrella situada al costat d’una ubicació, es crearà un favorit al millor servidor d’aquesta ciutat. També podeu seleccionar favorits a nivell de servidor. L’estrella es tornarà de color groc per indicar que la ubicació o el servidor és un dels preferits.

Utilitzant la llista de servidors per trobar la connexió més ràpida

Per obtenir els millors resultats, heu d’utilitzar les funcions d’ordenació i cerca junts quan us connecteu mitjançant la llista de servidors. Primer, ordeneu la llista segons el temps de resposta o el percentatge de càrrega. A continuació, utilitzeu la cerca per filtrar la llista a la ubicació a la qual voleu connectar-vos. A continuació, podeu ampliar la llista de servidors i escollir-ne la més adequada o simplement fer clic a la ubicació (país-ciutat) i deixar que IPVanish la triï per a vosaltres..

Vegem com es troba el servidor més ràpid per connectar-se al Regne Unit mitjançant aquest mètode. Primer ordre la llista per “Temps de resposta”. A continuació, escriviu el quadre de cerca fins que es mostrin els resultats del Regne Unit. Després d’examinar la ubicació de Nottingham que té el temps de resposta més ràpid (195 ms), notem que té un percentatge de càrrega elevat (64%). Tingueu en compte que estem provant des dels Estats Units de manera que el ping és sensiblement més lent del que seria si ens connectéssim al Regne Unit des de la regió.

Així, voldrem comprovar la ubicació següent per comparar els seus temps de ping dels servidors i els valors de càrrega. Notem que el servidor-09 té un ping de 198 ms i una càrrega del 31%. Probablement sigui la que seleccionaríem manualment. Com a prova, decidim deixar que el programari IPVanish triï el servidor per a nosaltres, seleccionant la ubicació del Regne Unit – Manchester.

Tria el servidor del Regne Unit més ràpid segons percentatge de càrrega i ping

Com que ja estàvem connectats a un servidor dels Estats Units, el programari ens demana si volem desconnectar-lo i tornar a connectar-lo al Regne Unit. Després de fer clic a Sí i canviar a la pantalla de connexió ràpida, veiem que el programari va triar el mateix que hauríem escollit manualment.

Utilitzant IPVanish per connectar-se al millor servidor del Regne Unit

Hem realitzat proves similars per a altres tipus i cerques. En cada cas, el programari va triar un dels mateixos servidors que hauríem escollit manualment. Per tant, confiem en deixar que el client triï el millor servidor una vegada seleccionada una ubicació mitjançant la llista. Això ajudarà a simplificar les cerques de servidors quan una ubicació té diversos servidors. Les ubicacions del servidor que utilitzeu regularment s’han de marcar com a preferides per facilitar-vos la connexió.

Llista de servidors: pestanya Mapa

Per a aquells que estiguin més visibles, IPVanish us permetrà escollir la vostra connexió de servidor des de la pantalla del mapa. Això és fàcil de fer. Primer, seleccioneu l’àrea (continent o país) a la qual voleu connectar-vos. Feu un ratolí sobre les destinacions disponibles per veure els valors de ping. Trieu el que tingui ping més baix i, a continuació, expandiu aquesta àrea per obtenir una selecció de servidors més granular. Comproveu els nous valors de ping. Feu clic sobre el valor més baix.

Mirem com utilitzar el mapa per seleccionar el servidor més ràpid per a la nostra connexió. Aquesta pantalla es pot desplaçar amb el ratolí o el dit. Després de comprovar els valors de ping del servidor fent una trobada sobre els nombres que els representen, vam trobar que el servidor més ràpid es trobava a la regió superior nord-est de Boston. Per comprovar-ho, ens vam desplaçar i vam fer zoom (mitjançant la roda del ratolí, però el mapa també funciona amb gestos de pantalla tàctil) cap a la regió i vam examinar els fitxers del servidor a la zona de Mont-real, Toronto, Nova York i Boston..

Utilitzant el mapa del servidor per connectar-se a la xarxa IPVanish

Si feu clic a la ubicació de Boston, es demana la connexió ja que actualment estem connectats al servidor de Manchester. Feu clic a “Sí” per completar la connexió amb el millor servidor de Boston. Si no ens haguéssim connectat a la xarxa IPVanish, fer clic a la ubicació de Boston ens hauria connectat directament al millor servidor allà.

Utilitzant el mapa per connectar-vos al servidor més ràpid

Com podeu veure, utilitzar la pantalla del mapa per connectar-vos a una ubicació del servidor només necessita un sol clic un cop fet zoom al vostre destí. És tan fàcil triar una nova destinació i tornar a connectar-vos a un servidor. Només cal que es desplacin a la part del món a la qual voleu connectar-vos, feu zoom si és necessari i feu clic a la vostra ubicació.

Llista de servidors: pestanya Filtre

La pestanya de filtre és similar a la de la llista de funcions. Tot i això, només es pot filtrar per país o per un rang de latència. També té un botó per esborrar els filtres actuals. Això fa que sigui ideal esbrinar quina pot ser la latència més baixa per a un país determinat. A continuació, es mostra la pantalla de filtres per defecte amb el país i els filtres de latència que es mostren a la vista explotada al seu costat.

La pantalla del servidor de filtres per al client Windows IPVanish

Determinar el rang de localitzacions de Ping

La millor manera d’utilitzar aquesta pantalla és buscar un país o ciutat en concret i comprovar si hi ha un interval de latència. Si no se’n troba cap, haureu d’augmentar l’interval fins que no en trobeu. Això us ajudarà a fer-vos una idea de la velocitat de la connexió des d’aquest país. El filtre també es pot utilitzar per cercar servidors als països que l’envolten amb la latència més baixa.

Per exemple, volíem provar la millor connexió de la nostra ubicació a Alemanya, per tal de poder trobar un servidor per transmetre suports. Primer, assegureu-vos de netejar els filtres fent clic al botó “Neteja filtres”. A continuació, comenceu a escriure, ger, (el cas no importa) a la barra de cerca. Un cop Alemanya estigui a la part superior de la llista filtrada, seleccioneu <Interval de latència de 50 ms. Si no es troben servidors, netegeu els filtres i augmenteu la latència al rang següent. Una vegada que Alemanya torni a aparèixer a la llista, heu determinat on es troben els servidors VPN més ràpids d’Alemanya. En el nostre cas, els servidors de Frankfurt eren els més ràpids en aproximadament 100 ms. És fantàstic, tenint en compte que ens trobem a 4.500 milles.

Cerqueu la gamma de latència dels servidors VPN alemanys més ràpids IPVanish

El client de Windows facilita la connexió a la xarxa IPVanish. Té un mode senzill que ocupa menys immobles informàtics i permet connectar-se i desconnectar-se en només un parell de clics acceptant els defectes del programari. També us permetrà escollir una ubicació de la ciutat del país a la qual connectar-se per a streaming o amb altres propòsits. Això és ideal per a aquells que no es vulguin preocupar pels detalls tècnics d’utilitzar IPVanish, però volen la seguretat que proporciona.

Al mateix temps, té una interfície normal que us proporciona un major control sobre el comportament i els protocols del client per als que desitgen un enfocament tècnic més útil de les seves connexions VPN. Us permetrà controlar les consultes i filtracions DNS. Podeu activar l’interruptor de mort IPVanish i controlar el tractament del trànsit LAN quan s’activa el commutador.

Això us permet determinar com es comporta l’aplicació durant l’inici i l’apagada. Podeu utilitzar la funció de connexió ràpida o analitzar manualment per examinar el percentatge de ping i càrrega de servidors del país o de la ciutat per a la vostra connexió. Un cop hàgiu trobat els servidors més ràpids per a les vostres activitats en línia quotidianes, podeu desar-los com a favorits. En definitiva, IPVanish us permetrà decidir el nivell de control que voleu sobre la vostra connexió VPN.

Visita IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map