Guia de configuració de Mac NordVPN

Voleu descarregar la versió més recent del programari NordVPN Mac. Per fer-ho, visiteu el seu lloc web i feu clic a “Eines” & Informació ”al menú principal. A continuació, feu clic a “Baixada” a la llista desplegable resultant.


Descàrrega de NordVPN

Ara voleu fer clic al botó “Descarregar” que apareix quan passeu el ratolí per sobre del quadre Mac OS X.

Descàrrega de Mac NordVPN

Es mostrarà una finestra de diàleg que us permetrà desar el fitxer d’instal·lació del client de Mac al vostre ordinador. El client requereix Mac OS X 10.10 o superior. La pàgina de configuració del client també disposa de guies de configuració manuals per configurar Mac OS X amb OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP.

Una vegada que el client es descarrega al vostre ordinador, obriu el fitxer des del lloc on el vau descarregar. Apareixerà una finestra emergent que sol·licita que arrossegueu la icona NordVPN a la vostra carpeta d’aplicacions. Això instal·larà l’aplicació al vostre ordinador. Obriu l’aplicació NordVPN des d’aquesta carpeta per llançar-la.

La primera vegada que es llanci el client, requerirà que introduïu les vostres credencials de NordVPN per verificar que esteu autoritzat a utilitzar-lo. Tingueu en compte que la part inferior de la pantalla diu: “Inicieu la sessió per accedir al servei NordVPN”. Per accedir a la pantalla d’inici d’inici de sessió, feu clic a la icona del menú (tres línies horitzontals) a la part superior esquerra de la pantalla i es presentarà com es mostra a la pantalla següent.

Client NordVPN Mac OS X en iniciar-seIntroduïu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya NordVPN i feu clic al botó “Iniciar sessió”. L’aplicació se’n recordarà automàticament. Si heu oblidat la vostra contrasenya, hi ha un enllaç per començar el procés per restablir-lo. Aquí també hi ha un enllaç per crear un compte NordVPN si no en teniu.

Client de NordVPN Mac OS X va iniciar la sessió

Un cop hàgiu introduït correctament les credencials, veureu una pantalla com la mostrada anteriorment. Tingueu en compte que la part inferior de la pantalla ara diu “Iniciar sessió amb èxit”. Aquesta és la pantalla del mapa. Podeu fer zoom i reduir en aquesta pantalla i seleccionar una ubicació a la qual connectar-la fent clic al pin del país.

Abans de mirar de connectar-nos a un servidor VPN de la xarxa NordVPN, fem un cop d’ull al menú de configuració que ara ha substituït el menú d’inici de sessió. Feu clic a la icona de menú a la part superior esquerra de per mostrar la pantalla de configuració que es mostra a continuació amb algunes de les configuracions ampliades per mostrar el seu funcionament..

Configuració del client de NordVPN Mac (explotat)

La pantalla anterior es divideix en tres seccions de la següent manera:

 • Informació del compte – Això mostra el vostre nom d’usuari i la data de caducitat del compte.
  • Com que no esteu connectat a un servidor VPN, mostra la vostra adreça IP pública veritable.
 • Ajuda – L’ajuda té tres maneres diferents d’obtenir assistència amb alguna pregunta o problema.
  • Centre d’ajuda: s’obrirà la pàgina principal de preguntes freqüents i de suport perquè pugueu cercar les respostes que busqueu.
  • Assistència per correu electrònic: s’obrirà un bitllet d’assistència per al vostre problema.
  • Xat en directe: això obrirà una sessió de xat en directe amb un dels assistents de NordVPN. Segons el tema que seleccioneu, podríeu parlar amb una persona de facturació o assistència tècnica.
 • Configuració – Conté alguns paràmetres que permeten controlar el comportament general del client NordVPN.
  • Smart-Play: establiu-lo activat us permetrà reproduir alguns dels vostres suports de reproducció favorits que poden ser restringits geogràficament des del vostre país des de qualsevol dels servidors NordVPN sense necessitat d’accedir a un servidor del país des del qual surten els mitjans. Això vol dir que podríeu connectar-vos a un servidor del vostre país i accedir a mitjans de reproducció en streaming d’altres regions sense necessitat de canviar servidors VPN.
  • Desconnecta automàticament a: obrirà una finestra amb una llista de tots els servidors NordVPN perquè escolliu un per connectar-se automàticament a l’aplicació quan es llança l’aplicació tal com es mostra a la imatge anterior..
  • Notificacions: si activeu aquesta opció, podreu aparèixer els missatges emergents sempre que us connecteu o desconnecteu d’un servidor NordVPN.
  • Inicia l’arrencada: s’iniciarà automàticament el client en iniciar l’ordinador. Si activeu aquesta opció, connecteu-vos automàticament us permetrà que sempre esteu connectat a la VPN quan feu servir el vostre equip.
  • Tanqueu la sessió. Feu clic sobre això per tornar a presentar les credencials la propera vegada que inicieu la sessió.

Ara que hem examinat alguns dels paràmetres generals del client de NordVPN Mac OS X, fem un cop d’ull a quina facilitat es pot connectar-se a un servidor VPN de la seva xarxa utilitzant-lo. Tot el que cal des de la pantalla del mapa és fer clic sobre un pin del país al qual voleu connectar-se com es va fer fent clic al pin dels Estats Units a la captura de pantalla de sota. Fixeu-vos que el missatge ara diu: “Us heu connectat amb èxit als Estats Units”.

Connexió de mapa NordVPN als EUA

El client de NordVPN Mac us connectarà automàticament al servidor VPN més ràpid del país que seleccioneu. La pantalla del mapa proporciona una forma fàcil i ràpida de connectar-se a un servidor VPN de la xarxa NordVPN. Això també pot ser útil si voleu canviar ràpidament els servidors i provar per veure quin us ofereix el millor rendiment.

Una altra manera de connectar-vos al servei NordVPN és mitjançant la funció de cerca al centre superior de la pantalla. Podeu cercar un propòsit concret com el “flux Hulu” o un país concret com el Regne Unit. Si cerqueu un propòsit, apareixeran diversos països per ajudar-vos a complir-lo. Només cal seleccionar un país al qual voleu connectar-vos. A continuació, feu clic al commutador de connexió situat al costat de la cerca per completar la connexió.

Funció de cerca de Mac NordVPN

La imatge de dalt mostra una captura de pantalla de la llista desplegable que apareix quan feu clic al quadre de cerca “Vull …”. Aquesta llista s’organitza de la següent manera:

 • Servidors preferits – Veurem com establir servidors favorits més endavant en la nostra revisió.
 • Connexions més recents – Això mostra les cinc últimes connexions que heu realitzat amb la connexió més recent mostrada primer.
 • Tots els països – Una taula alfabètica de països de la xarxa NordVPN.
 • Altres finalitats – Mira Netflix, transmet el flux Hulu, utilitza Torrents i altres finalitats especials que ofereix NordVPN.

Es poden obtenir resultats similars si feu clic al botó Explora com es mostra a les tres captures de pantalla següents. La captura de pantalla següent mostra la llista completa dels països. Aquest és el valor predeterminat quan feu clic al botó d’exploració. Seleccionant un país i després feu clic al botó de connexió completaran la vostra connexió amb el servidor VPN més ràpid d’aquest país.

Mac NordVPN Explora tots els països

La captura de pantalla següent mostra la llista de “seleccionar un país” filtrada per P2P. La vostra elecció s’ha reduït a només sis països, Brasil, Canadà, Alemanya, Luxemburg, Països Baixos i Suècia. Tan bon punt en seleccioneu un d’aquests i, després, activeu l’interruptor de connexió, podreu compartir fitxers de manera confidencial a la xarxa NordVPN.

NordVPN Mac Explore P2P filtrat

A la pantalla següent es mostra la llista de “seleccionar un país” filtrada per Zattoo. La vostra elecció s’ha reduït a només quatre països que transmeten contingut Zattoo: França, Alemanya, Espanya i Suïssa. Trieu-ne un, a continuació, activeu l’interruptor de connexió i podreu gaudir de tots els vostres espectacles Zattoo preferits en pocs segons.

NordVPN Mac Explore Zattoo Filtered

Com podeu veure en els exemples anteriors, la connexió amb el servidor VPN més ràpid d’un país és un procés senzill amb el client Mac. Simplement trieu el país al qual voleu connectar-vos i activeu la connexió. Si voleu una mica més de control sobre el servidor al qual us connecteu en un país concret, podeu fer clic sobre les ulleres de la part superior dreta de la pantalla del client..

S’obrirà la pantalla dels servidors que conté una llista completa de tots els servidors, de manera que podeu triar el que voleu connectar. Per fer aquesta elecció més fàcil, cada servidor inclou un valor de càrrega%, temps de ping (ms) i la distància des de vosaltres.

Llista de servidors de Mac NordVPN

Aquesta pantalla de servidors (mostrada més amunt) també us permetrà seleccionar els favorits que hem esmentat anteriorment en aquesta secció. Simplement feu clic sobre el cor obert a la dreta del nom del servidor. D’aquesta manera es crearà un cor vermell sòlid que indica que aquest servidor ara és un favorit. La pantalla dels servidors està organitzada de la manera següent:

 • Servidors preferits – Això facilita la cerca i la connexió als vostres servidors preferits, ja que es troben a la part superior de la llista.
 • Servidors amb finalitat – Inclou els servidors Anti DDoS, IP dedicats, VPN Doble, Tor sobre VPN i servidors de TV Ultra ràpids.
 • Connexions recents – Això fa que es pugui tornar a connectar amb un servidor que heu utilitzat recentment si en trobeu necessari.
 • Llista de servidors completa – Aquesta llista s’ordena alfabèticament per país.

Per connectar-vos a un servidor, simplement seleccioneu un servidor i, a continuació, feu clic al botó “Connectar” a la part dreta de la pantalla.

La captura de pantalla següent mostra la configuració de configuració que té el client. Només són tres i són els següents:

 • Sistema de Mesura – Això permetrà commutar les distàncies mostrades entre el Sistema Imperial dels Estats Units (milles) i el Sistema Mètric (km)
 • Protocol – Això us permetrà canviar entre els dos protocols OpenVPN.
  • TCP: aquest és el protocol de control de transferència i és millor per a la seva fiabilitat, però més lent a causa de la seva detecció i correcció de transferències de paquets.
  • UDP: aquest és el protocol de datagrama de l’usuari i el valor predeterminat per a la majoria dels usos, ja que és més ràpid que el TCP.
 • Activa el DNS – Això us permetrà utilitzar els vostres propis DNS personalitzats. Hauríeu d’utilitzar el DNS NordVPN tret que tingueu un motiu perquè no pugueu aprofitar Smart Play i altres funcions..

Configuració del client de NordVPN Mac OS X

Notareu que aquesta pantalla també mostra la selecció del servidor actual i els seus paràmetres. Podeu connectar-vos des d’aquesta pantalla fent clic també al botó verd “Connectar”. L’última fitxa que examinarem per al client de Mac és la pestanya Kill Switch.

Interruptor de Kill NordVPN

L’interruptor de matança, quan s’activa, permetrà triar aplicacions que s’aturaran quan la connexió VPN caigui. Això pot ajudar a protegir la vostra informació sensible a l’exposició accidental a Internet oberta. Un cop activat l’interruptor de mort, es mostrarà una pantalla que mostra una llista d’aplicacions que hi podeu afegir. Seleccionant una aplicació i obrint-la, afegirà aquesta aplicació a la llista d’aplicacions que es mataran si la connexió VPN baixa.

Selecció d’aplicacions NordVPN Kill Switch

En la nostra revisió del client NordVPN Mac OS X es va trobar una aplicació fàcil de fer clic amb un doble clic. Simplement seleccioneu una ubicació del servidor VPN i, a continuació, feu clic al botó “Connecta” o connecteu per canviar la connexió amb el servidor escollit. En mode mapa, només cal fer clic a la ubicació del mapa per connectar-vos al servidor més ràpid d’aquest país. No pot ser molt més fàcil que això. Algunes funcions inesperades com un interruptor de matança d’aplicacions VPN, l’elecció entre TCP i UDP i Smart-Play també van ser incloses.

Visiteu NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map