Guia de configuració de ExpressVPN per a iOS

Podeu utilitzar l’aplicació ExpressVPN iOS per connectar-vos al servei des de qualsevol lloc del vostre iPhone o iPad. Un cop creeu un compte i inicieu la sessió al vostre lloc web, veureu un botó verd “configurar ExpressVPN” a la pestanya de subscripció. Feu clic sobre això i us portarà a la pàgina de llicències on podreu trobar l’enllaç per descarregar l’última aplicació iOS per a ExpressVPN. Amplieu l’iOS (iPhone, iPad & iPod) i feu clic al botó verd “instal·lar ExpressVPN per a iOS” tal com es mostra a la imatge següent. Deixeu oberta aquesta finestra, memoritzeu-la o escriviu aquest nom d’usuari i contrasenya ja que els haureu de necessitar per iniciar la sessió i activar l’aplicació iOS.


Descàrrega de l'aplicació iOS ExpressVPN

Des de la botiga Apple iTunes, descarregueu l’aplicació al dispositiu iPhone o iPad. Una vegada que l’aplicació descarregui, s’iniciarà la instal·lació. Les imatges que es mostren a continuació mostren algunes de les pantalles d’aquest procés de configuració. A la primera imatge, heu de tocar toca o no es continuarà la configuració. La imatge del centre us demana si voleu compartir dades anònimes amb el personal d’assistència ExpressVPN per ajudar-los a millorar el servei. Això és opcional. La darrera imatge indica que la configuració s’ha completat.

Configuració d'aplicacions per a iOS ExpressVPN

Si toqueu el botó “fer un recorregut” a la darrera imatge anterior, es mostraran les imatges següents d’esquerra a dreta. La primera imatge següent diu que podeu connectar-vos a la ubicació actual del Regne Unit – Londres o bé tocar la fletxa amunt per seleccionar una ubicació diferent. A la imatge de mig següent es mostren els resultats del punteig per una altra ubicació. S’obrirà la pestanya de recomanacions de la pantalla d’ubicacions. L’última imatge és el resultat de seleccionar el botó vermell de “connexió” a la primera pantalla. En aquest cas, crea una connexió entre la ubicació real, França – París (mostrada en blau al mapa) i un servidor VPN a la ubicació escollida, Regne Unit – Londres. Una línia de connexió vermella indica que s’ha fet una connexió entre les dues ubicacions. Podeu tocar el botó “desconnectar” per interrompre la connexió. Aquest tour il·lustra algunes de les funcions de l’aplicació ExpressVPN iOS que comentarem amb més detall més endavant en aquesta secció. Ara que hem fet la gira, continuem.

App Tour ExpressVPN per a iOS

Si toqueu el botó “genial, anem-hi”, ens portarà a la primera de les pantalles que es mostren a la imatge següent. Aquesta és la pantalla d’inici de sessió i les pantalles de diapositives germanes. Les imatges simplement il·lustren algunes de les funcions del servei ExpressVPN. Si toqueu el botó “Iniciar sessió” apareixerà la pantalla de registre on podeu introduir el vostre nom d’usuari (adreça de correu electrònic) i la contrasenya de la pàgina del vostre compte que anteriorment vau anotar o memoritzar. Això activarà l’aplicació del dispositiu i us permetrà començar a connectar-vos a la xarxa ExpressVPN.

Inici de sessió d'aplicació per a iOS ExpressVPN

Quan inicieu la sessió per iOS per primera vegada, veureu una pantalla com la que es mostra a l’esquerra de sota. Aquesta pantalla us permetrà ampliar i reduir el mapa i arrossegar-lo cap a l’esquerra o cap a la dreta. Els punts vermells al mapa representen les ubicacions del servidor ExpressVPN a les que podeu connectar-vos. La ubicació seleccionada actualment es mostra a la part inferior de la pantalla sota el botó “connectar”. La ubicació seleccionada a la primera pantalla següent és EUA – Nova York. Desplaçar la pantalla cap a baix i cap a l’esquerra ens permet tocar sobre la ubicació EUA – Atlanta, tal com hem fet a la segona imatge. Això fa que la ubicació seleccionada com es pot veure als Estats Units a Atlanta a sota del botó “connectar” de la imatge del centre. Al tocar la ubicació d’Atlanta també es va obrir una bombolla d’informació que mostra un logotip ExpressVPN, el nom de la ubicació, l’adreça IP del servidor en aquesta ubicació i una icona blava que representa una connexió oberta. Podeu tocar la icona blava per iniciar una connexió a la ubicació EUA – Atlanta. Alternativament, només podeu tocar el botó vermell de “connexió”. La darrera pantalla mostra una connexió amb un servidor VPN a la ubicació EUA – Atlanta. La icona blava ara mostra una connexió tancada i el botó vermell de “connexió” s’ha substituït pel botó gris “desconnectar”. També podeu veure una línia de connexió vermella entre la ubicació real i la ubicació amb la qual esteu connectats. Si toqueu la icona blava, es trencarà la connexió que us retornarà al mapa centrat a la ubicació de la vostra llar que es mostra com un cercle blau. Alternativament, podríeu tocar el botó “desconnectar” per tancar la connexió.

Connexió iOS ExpressVPN

Toqueu la fletxa amunt (^) al costat de la ubicació seleccionada s’obrirà la pantalla d’ubicacions. La pantalla d’ubicació inclou tres pestanyes que són les següents:

 • Recomanat – Aquesta fitxa mostra les ubicacions del servidor més recomanades per ExpressVPN.
  • A continuació es mostra la recomanació superior seguida d’una llista d’altres recomanacions. Això es mostra a la primera imatge següent.
 • Favorits – Apareixen dues llistes diferents d’ubicacions. La primera és les tres connexions més recents ordenades per les més recents. El segon és una llista de les ubicacions que heu afavorit. Aquesta fitxa es mostra a la imatge de la part inferior.
  • Seleccioneu una connexió preferida tocant l’estrella sense color al costat del nom de la ubicació que es tornarà vermell. Si toqueu una estrella vermella, invertireu el procés.
 • Tots – Mostra una llista de totes les connexions ordenades per regió. Aquesta pestanya es mostra a la darrera imatge següent.
  • Les quatre regions són les següents: Amèriques; Europa; Àfrica, Orient Mitjà & Índia; i Àsia Pacífic. Toqueu una de les fletxes cap avall expandirà aquesta regió.
  • Les ubicacions més recomanades s’ordenen a la part superior de cada regió.

Pestanyes d'ubicació de iOS ExpressVPN

Toqueu un nom sota qualsevol de les pestanyes d’ubicació s’obrirà una connexió amb aquesta ubicació. Es poden ampliar o contractar els països tocant els triangles que hi ha al costat. A més d’aquestes pestanyes, també podeu tocar la lupa per cercar una ubicació concreta. A mesura que escriviu lletres a la cerca, la llista d’ubicacions mostrades respondrà i s’ajustarà fins que aparegui la que cerqueu. A continuació, podeu tocar-hi per obrir-hi una connexió.

Configuració iOS ExpressVPN

L’últim que volem examinar per a l’aplicació ExpressVPN iOS és la configuració a la qual es pot accedir tocant la icona del menú (tres línies horitzontals vermelles) a la part superior esquerra de la pantalla, tal com es mostra a la primera imatge superior. La segona imatge és la pantalla. que s’obre quan toqueu la icona del menú. La secció de configuració que hi ha al centre té algunes opcions que podeu triar.

 • Reconectar-se automàticament (commuta / desactiva)
 • Protocol VPN – Per defecte, aquest és automàtic. La pantalla de la dreta de dalt mostra les opcions disponibles per a l’aplicació iOS que són UDP, TCP i IPSec.
 • Compartir dades de diagnòstic (desactivar / activar)

L’aplicació iOS dissenyada per l’equip ExpressVPN és com l’altre programari personalitzat que han escrit. És fàcil d’instal·lar i d’utilitzar. Amb ell, només teniu uns pocs cops de connexió de manera segura a qualsevol servidor VPN de la seva xarxa. Proporcionen diverses maneres de seleccionar la ubicació a la qual voleu connectar-vos. Podeu connectar-vos a servidors de diverses maneres com hem mostrat en aquesta secció de la revisió.

Visiteu ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map