Guia de configuració d’Android ExpressVPN

Podeu descarregar l’aplicació per a Android si inicieu la sessió al vostre compte ExpressVPN i feu clic al botó “Configura ExpressVPN”. Això obrirà l’enllaç a la seva pàgina a la botiga de Google Play. Toqueu això. Un cop allà, toqueu per instal·lar-lo i després obriu-lo al dispositiu Android.


Instal·lació de l'aplicació per a Android ExpressVPN

Configuració de l’aplicació per a Android ExpressVPN

Un cop s’obri l’aplicació, haureu de configurar algunes opcions abans de poder-la obrir. La pantalla d’inici de sessió us permetrà introduir les credencials del vostre compte (adreça de correu electrònic i contrasenya). També podeu iniciar la prova gratuïta de 7 dies (només per a les aplicacions per a mòbils) proporcionant una adreça de correu electrònic.

Configuració de l'aplicació per a Android ExpressVPN

Aleshores, hauràs de configurar el servei VPN permetent-li els permisos que necessita per establir el servei ExpressVPN a la tauleta Android. Finalment, podeu decidir alternativament enviar informes d’error, proves de velocitat, estat de la connexió (èxit o fallida), altres dades agregades a l’equip de suport per ajudar a millorar la seva xarxa.

Aplicació ExpressVPN Primera connexió

Després d’haver autenticat l’aplicació i hàgiu definit les seves opcions de configuració inicial, s’obrirà per primera vegada. El tauler de connexió s’obre amb suggeriments per familiaritzar-vos amb la facilitat de connectar-vos al servei. Per defecte, se seleccionarà la ubicació intel·ligent. Aquesta és la ubicació que pensa que l’aplicació és la més adequada per navegar des d’on es troba. Es determina mitjançant mètriques anònimes com la velocitat de descàrrega, la latència i la distància entre el vostre equip i el seu servidor de xarxa.

Primera connexió d'aplicacions per a Android ExpressVPN

Per fer la primera connexió, toqueu el botó de connexió “Desactivat”. Quan la connexió finalitzi, un escut verd inclourà la commutació “On”. Com que és la primera vegada que connecteu, l’aplicació us demanarà que esteu segurs.

Menú de l’aplicació Android ExpressVPN

Abans de mirar l’aplicació en acció, mireu el menú de funcions i opcions disponibles per connectar-nos i utilitzar el servei. S’accedeix a aquest menú tocant la icona d’hamburguesa (tres línies horitzontals) a la cantonada superior esquerra del tauler.

El menú de configuració de l’aplicació per a Android ExpressVPN

El primer d’aquests elements és el menú “Configuració”. Consta de tres configuracions VPN i algunes sobre informació. La configuració és la següent:

 • Protocol VPN – Per defecte, automàtic i ho heu de deixar aquí tret que tingueu problemes de connexió.
  • UDP: és l’OpenVPN al qual l’aplicació predeterminada té l’aplicació perquè és la més ràpida
  • TCP: és un error en comprovar el protocol OpenVPN que funciona millor a llargues distàncies o a xarxes febles.
 • Posada en marxa automàtica : Inicia l’aplicació quan enceneu el telèfon Android.
 • Envia dades de ExpressVPN – per ajudar a millorar el servei. Es tracta de dades agregades no personals.

El menú de configuració de l'aplicació per a Android ExpressVPNAltres elements del menú d’App Android per a ExpressVPN

També són pantalles d’informació del vostre compte i per obtenir ajuda. La pantalla del compte té un enllaç per referir-se als amics. Si es subscriuen, tant vosaltres com ells, aconsegueixen 30 dies gratuïts d’accés VPN.

La pantalla d’ajuda té un enllaç a la seva pàgina d’assistència al seu lloc web. També podeu obrir un formulari per crear un bitllet d’assistència des d’aquesta pantalla. El bitllet us permetrà introduir informació sobre el vostre problema o pregunta i incloure diagnòstics si es tracta d’un problema de connexió. Podeu enviar-lo a l’equip d’assistència ExpressVPN. Vam rebre una resposta a la nostra pregunta en aproximadament una hora.

Menú de l'aplicació per a Android ExpressVPNÚs de l’aplicació Android ExpressVPN

La connexió amb la “ubicació intel·ligent” és una bona opció per a la navegació general, ja que proporciona una bona velocitat i estabilitat. No obstant això, hi ha moments que potser desitgeu connectar-vos a un país determinat per aprofitar un recurs o servei específic.

Tria una ubicació de connexió nova

Podeu triar països o ciutats específiques a les quals connectar-hi tot tocant el botó “Tria ubicació”. Això obrirà la llista de localitzacions. Aquesta pantalla té tres pestanyes:

Tria una ubicació de connexió nova

 • Recomanat – Conté la ubicació intel·ligent i uns nou països més recomanats per part de l’aplicació en funció de la vostra ubicació. Si toqueu la fletxa a la dreta d’un país, l’expandireu al nivell de la ciutat. Si toqueu l’estrella a la dreta de la ubicació, s’afegirà a la vostra llista de preferits. Una estrella vermella indica que és un favorit. Heu de preferir les ubicacions que feu servir regularment.
 • Tots – és una llista completa de totes les ubicacions de la xarxa ExpressVPN. Està organitzat per les següents regions: Amèrica, Europa, Àsia Pacífic i Àfrica, Orient Mitjà i Índia.
 • Recents – és una llista de connexions recents seguida d’una llista d’ubicació preferida. Per connectar-vos a una ubicació, simplement toqueu-la tal com vam fer a UK-East London.

Cerca d’ubicació i ping

Dues altres funcions que us poden facilitar la tria d’una ubicació amb un bon rendiment són la cerca i el ping. Per utilitzar-los, heu de desconnectar de la xarxa ExpressVPN. Toqueu el botó per desconnectar si és necessari. Sabràs que esteu desconnectat perquè veureu tant els botons “Ubicació intel·ligent” com “Tria ubicació”.

Una manera més senzilla d’escollir una ubicació si coneixeu el país al qual voleu connectar-vos és fer servir la cerca responsiva. Seleccioneu la icona de cerca i comenceu a escriure a la ubicació. A mesura que escriviu la llista, el filtre us portarà la ubicació. Això funciona tant amb països com amb ciutats.

Utilitzant Cerca i localització de ping

L’última característica que volem mirar és la prova de ping. Aquesta prova mesura el temps en mil·lisegons que triga un senyal a anar del vostre ordinador al servidor al qual esteu connectats. Per realitzar la prova, toqueu la icona del velocímetre a la part superior esquerra de la pantalla d’ubicació. Els números més baixos solen indicar ubicacions més ràpides. Generalment són ubicacions més properes a vosaltres. Els Estats Units i el Canadà serien bones opcions per a les connexions en aquest cas.

Podeu veure que l’aplicació ExpressVPN és fàcil d’instal·lar i d’utilitzar. Un sol toc és tot el necessari per a les necessitats generals de navegació gràcies a la funció “Ubicació intel·ligent”. Utilitza el protocol OpenVPN per a connexions segures. No es necessiten coneixements tècnics per utilitzar-lo per connectar-se a la xarxa ExpressVPN. Només calen alguns cops per escollir ubicacions noves. Utilitzar les funcions de ping i de cerca facilita aquest procés. Un sol toc us desconnectarà. Res no podia ser més senzill.

Visiteu ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map