Guia de configuració Android IPVanish

Visiteu el lloc web IPVanish des del dispositiu Android i toqueu el botó “Descarrega ara”. Això obrirà una pantalla amb un enllaç a l’aplicació a la botiga de Google Play. Des d’allà, podeu instal·lar l’aplicació al dispositiu. Un cop acabada la instal·lació, toqueu el botó “Obrir” per iniciar l’aplicació per primera vegada.


Instal·leu el procés per a l’aplicació IPVanish Android

Quan l’aplicació s’obri per primera vegada, haureu d’introduir les credencials d’inici de sessió per verificar el vostre compte IPVanish. Aquestes són les adreces de correu electrònic i la contrasenya que heu utilitzat per crear el compte, tret que els hagueu canviat. Tot seguit es farà un petit tutorial de l’aplicació per a Android. Toqueu “Següent” o feu lliscar per avançar el tutorial. Un cop completat el tutorial, es mostrarà la pantalla de connexió ràpida.

Iniciar sessió i tutorial d'aplicacions per a Android IPVanish

Configuració de l’aplicació per a IPVanish Android

La configuració de l’aplicació es divideix en dues pestanyes. Aquestes pestanyes són la configuració general i de connexió. La configuració general determina el comportament predeterminat de l’aplicació. Mentre que la configuració de connexions estableix el protocol i altres aspectes de la connexió VPN.

Configuració general per a l’aplicació IPVanish Android

Toqueu la icona del menú (tres línies horitzontals) a la part superior esquerra del tauler s’obre el menú que conté la configuració. La configuració general es divideix en tres categories:

 • Arrencada a Android – determina el comportament d’inici de l’aplicació.
  • Iniciar IPVanish: és un commutador que permet iniciar l’aplicació quan reinicieu el telèfon o la tauleta Android.
 • Inici IPVanish : Us permet triar com es carrega l’aplicació.
  • No us connecteu automàticament; només us connecteu a l’aplicació IPVanish manualment.
  • Connexió al darrer servidor connectat: l’aplicació conserva la memòria amb l’últim servidor connectat.
  • Connecteu-vos al servidor més ràpid, basat en el percentatge de ping i càrrega.
  • Utilitzeu el servidor més ràpid del país: si seleccioneu això apareixerà una llista de països als quals podeu connectar-vos.

Configuració general per a l’aplicació IPVanish Android

 • Sobre – conté informació de l’aplicació, enllaç a la pàgina d’assistència del lloc web i restabliment de l’enllaç.
  • Tutorial d’obertura: us permet revisar el tutorial d’obertura.
  • Llicències: pantalla que mostra la informació de la llicència de l’aplicació.
  • Condicions del servei: mostra TOS perquè puguis revisar dins de l’aplicació.
  • Informació de la versió: us permet estar al dia amb la versió més recent.

Configuració de connexió de l’aplicació per a Android IPVanish

La configuració de connexió de l’aplicació IPVanish es divideix en quatre categories. Aquests són

 • Reconnexió – tornar a connectar automàticament si la connexió cau ajuda a augmentar la connexió en el temps. Això no és el mateix que l’interruptor de matança, però us garantirà que us torneu a tornar a connectar sempre que calgui.
 • Protocol – seleccioneu el protocol de connexió VPN. L’aplicació Android només és compatible amb OPenVPN.
  • OpenVPN (UDP): aquest és el protocol predeterminat perquè és el més ràpid i funcionarà millor per a la majoria dels usuaris,
  • OpenVPN (TCP): utilitzeu-ho si el senyal és feble o si experimenteu inestabilitats mitjançant l’altre protocol. Fa la comprovació d’errors i proporciona una major estabilitat de la connexió, però a costa de la velocitat.
  • Scramble: un protocol propietari que intenta confondre els sniffers de paquets per evitar que els ISPs agilitin la velocitat de connexió. Utilitza la manipulació de paquets i port. Aquesta és una bona elecció per als de la Xina.
 • Port – us permet canviar el port de connexió.
  • 1194: el port OpenVPN per defecte.
  • 443: el port associat al trànsit HTTPS.
 • Canvieu l’adreça IP – us permetrà canviar l’adreça IP periòdicament en una sessió que us faci més difícil el seguiment.
  • Eleccions: mai, 45 minuts, 60 minuts i 90 minuts

Configuració de connexió IPVanish per a l'aplicació per a Android

Configurar l’aplicació IPVanish Android és fàcil. Hi ha només un parell de configuracions generals d’inici. Podeu triar entre OpenVPN TCP i UDP. Heu d’utilitzar UDP per obtenir el millor rendiment. L’aplicació també inclou una característica de remei que aporta ofuscos a OpenVPN. Si viviu a un país com la Xina, això us pot ajudar a intentar enganyar la seva profunda inspecció de paquets i us permetrà una experiència més oberta a Internet.

Connexió a la xarxa VPN IPVanish

Hi ha algunes maneres diferents de connectar-se a la xarxa VPN IPVanish. Aquests inclouen la connexió ràpida, la llista de servidors i la llista de servidors de filtres.

Connexió a IPVanish mitjançant Quick Connect

Podeu utilitzar la connexió ràpida i permetre que el programari determini el millor servidor. Això es basa en el percentatge de ping i càrrega de servidors propers a la ubicació general. Aquest procés és fàcil per a tothom, independentment de les vostres habilitats tècniques.

Accepteu el valor “Millor disponible” per país, ciutat i servidor predeterminat. Toqueu el botó verd “Connectar”. Si és la primera vegada que es connecta al servei IPVanish, heu d’acceptar la configuració al dispositiu.

Un cop connectat, l’estat es mostrarà com a “Connectat”. Se us donarà una adreça IP virtual pública. Es mostrarà la vostra ubicació virtual. El temps de connexió es compta. Hi ha un gràfic de les dades carregades i descarregades amb el pas del temps. Finalment, el botó verd “Connectar” es substitueix per un vermell “Desconnecta”.

Toqueu el botó “Desconnecta” quan hagueu acabat d’utilitzar la xarxa. Quan això s’acabi, l’últim comtat i ciutat connectats substituiran els millors valors predeterminats disponibles.

Connexió a IPVanish amb connexió ràpida

La connexió ràpida també us permetrà triar el país, la ciutat i el servidor fins i tot de forma manual i, després, connectar-vos al servidor escollit. Així ho mostra la nostra connexió a un servidor Regne Unit-Londres a la xarxa IPVanish.

Primer, toqueu el darrer país connectat. Es mostrarà la llista completa dels països. Podeu desplaçar-vos fins al Regne Unit a la llista o fer servir la cerca responsiva per tirar-la a la part superior de la llista tal com vam fer nosaltres. Si seleccioneu el Regne Unit, es tornarà a obrir la pantalla de connexió ràpida. Fixeu-vos que quan varem triar el nou país, la ciutat es va restablir al millor disponible.

Si premeu això, s’obrirà una llista de ciutats disponibles. Toqueu Londres que torni a obrir la pantalla de connexió ràpida. Podeu tocar el botó “servidor” per triar el servidor o permetre que el programari triï el millor per a la ubicació del Regne Unit-Londres com ho vam fer nosaltres. Toqueu “Connectar” per completar la vostra nova connexió.

L'elecció de la vostra pròpia ubicació per a la connexió ràpida

Connexió mitjançant el menú de llista de servidors

Obriu el menú de l’aplicació i toqueu l’opció “Servidor”. Es mostrarà la llista completa de les ubicacions del país IPVanish alfabèticament per país. Si toqueu el cercle numerat al costat d’una ubicació com Melbourne, Austràlia s’obrirà la llista de servidors en aquesta ubicació amb els valors de percentatge de ping i càrrega que es mostren per a cada servidor. Si toqueu la ubicació “02”, se sol·licitarà la connexió. Si seleccionem “Connect”, finalitzarem la nostra connexió.

Connexió mitjançant el menú de llista de servidors

Connexió mitjançant una llista de servidors ordenada

L’obertura del menú del servidor torna a mostrar la llista completa d’ubicacions. Toqueu la forma de l’embut a la part superior dreta de la pantalla. D’aquesta manera s’obrirà l’ordenació per funció de la llista. Podeu ordenar la llista segons una gamma de valors de ping o per un país concret. Hem escollit ordenar per país i filtrar els països mitjançant la cerca. Si toqueu el Regne Unit, heu seleccionat com a ubicació per ordenar-los.

Connexió a la xarxa IPVanish mitjançant una llista ordenada

Tornant a la pantalla del servidor, podreu veure que només les ciutats del Regne Unit són a la nostra llista ordenada. Tocant el botó “encerclat 2” al costat de Liverpool, Regne Unit, es mostren els servidors perquè puguem examinar els seus valors de ping i càrrega. Si seleccioneu el servidor “06”, ens demanarà que ens connectem. Toqueu connectar finalitzeu el procés. En acabar, només cal que toqueu “Desconnecta” per deixar l’IPVanish nework.

Connexió mitjançant una llista de servidors filtrats

L’aplicació IPVanish per Android és fàcil d’instal·lar. La connexió a la seva xarxa VPN mitjançant aquesta necessitat no requereix experiència. La connexió ràpida us connectarà al millor servidor de la vostra ubicació amb un sol toc de la pantalla. La desconnexió només necessita un altre toc. Res no podia ser més fàcil.

Els paràmetres són senzills i fàcils de configurar. També podeu connectar-vos mitjançant la llista de servidors. Aquesta llista es pot ordenar per ping o país. La funció de cerca també us pot ajudar a filtrar la llista perquè les connexions siguin més ràpides i fàcils.

Un cop connectada, l’aplicació mostrarà les estadístiques de connexió. Inclouen l’adreça IP virtual, les dades descarregades i les dades carregades. Això pot ser beneficiós per a aquells que han comptat els comptes mòbils. Els pot ajudar a supervisar millor el seu cost.

Visita IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map