Com desactivar IPv6 a Windows i Mac

Les fuites IPv6 i el segrest de DNS van ser els temes d’una acadèmica recent recerca paper que va provar proveïdors VPN comercials. Els resultats van indicar que els serveis VPN eren febles en les fuites IPv6 i en els atacs de segrest DNS. Tot i que diverses empreses VPN han rebutjat impugnació dels resultats com a obsoletes i que van representar erròniament les seves capacitats, ens agrada equivocar-nos en el cas de la prudència.


En el cas de fuites IPv6, hi ha una solució senzilla per a la majoria de nosaltres. Feu servir IPv6? Si la resposta és “no” o no ho sabeu, és probable que no utilitzeu IPv6. En aquest escenari, la millor manera d’evitar fuites és desactivar IPv6. Hi ha diverses maneres de fer-ho segons el servei VPN que utilitzeu.

Desactiveu IPv6 al client VPN

Alguns proveïdors VPN ofereixen protecció contra filtracions IPv6. Si no esteu segurs de si la vostra VPN ofereix o no la funció, us recomano que mireu la pàgina de configuració del seu programari client. També podeu contactar amb el servei d’assistència tècnica i demanar-ho. Ho sé Accés a Internet privat i PureVPN han canviat el seu programari VPN personalitzat per desactivar IPv6. Mirem el client VPN PIA.

Protecció contra les fuites IPv6 PIA

Aquí es descriu la protecció contra les fuites IPv6 de PIA:

Protecció contra filtracions IPv6 desactiva el trànsit IPv6 mentre es troba a la VPN. Això garanteix que no hi ha cap trànsit IPv6 a la vostra connexió a Internet normal quan esteu connectats a la VPN. Això inclou el trànsit IPv6 6to4 i Teredo. Aquesta voluntat no bloquegeu IPv6 a Windows XP si l’heu activat manualment.

Ara fem una ullada a la protecció contra filtracions IPv6 de PureVPN:

Protecció contra les fuites IPv6 PureVPN

Com veieu, PureVPN ofereix una casella de selecció a la pàgina de configuració per habilitar la “Protecció de filtracions IPv6” que a la seva vegada desactiva tot el trànsit IPv6 des del vostre ordinador o des del vostre ordinador..

Desactiva manualment IPv6 a Windows

Microsoft va començar a incloure IPv6 a Windows XP (opcional) i ha estat part obligatòria del sistema operatiu des de Windows Vista. Probablement utilitzeu Windows 7, 8 o 10. Independentment de quina versió del sistema operatiu que utilitzeu (Vista o posterior), teniu diverses maneres de desactivar IPv6. El primer mètode és desactivar automàticament IPv6 en Windows. Per fer-ho, visiti el Guia de Microsoft IPv6 pàgina.

Windows: desactiva IPv6

El segon mètode és desactivar manualment IPv6 mitjançant el registre. Una vegada més us suggereixo que consulteu la guia IPv6 de Microsoft. Ells us guiaran pel procés. El primer que voldreu fer és fer una còpia de seguretat del registre. Si feu un canvi de registre equivocat, podeu deixar el vostre sistema inutilitzable. La guia de Microsoft us proporcionarà valors de clau de registre específics per a la Comptes desactivats clau en funció dels teus objectius.

 • 0 – reactiva tots els components IPv6
 • 0xff – desactiva tots els components IPv6 tret de la interfície de loopback IPv6
 • 0x20 – prefereix IPv4 que IPv6
 • 0x10 – desactivar IPv6 en totes les interfícies no nunnunnel
 • 0x01 – desactiva IPv6 a totes les interfícies del túnel
 • 0x11 – desactiva totes les interfícies IPv6, excepte la interfície de loopback d’IPv6

Desactiva IPv6 per a una connexió de xarxa

A més de desactivar IPv6 per a totes les comunicacions de Windows, podeu desactivar IPv6 en interfícies de xarxa específiques. Per fer-ho, voldreu obrir el tauler de control i aneu a “veure l’estat i les tasques de la xarxa” a la secció Centre de compartició de xarxa i xarxa. A continuació, voldreu fer clic a “canviar la configuració de l’adaptador” per mostrar les connexions de xarxa. Feu clic amb el botó dret a la connexió que vulgueu canviar i feu clic amb el botó esquerre a les propietats. Ara desmarqueu la casella de la versió 6 del protocol d’Internet (TCP / IPv6) tal com es mostra a continuació.

Connexió de xarxa de Windows

Podeu tornar a activar les comunicacions IPv6 en qualsevol moment marcant la casella en el futur.

Desactiveu IPv6 a Mac OS X 10.7 i 10.8

Gràcies a l’equip informàtic de la Universitat de Louisville per haver compartit els passos per desactivar IPv6 en Mac OS X 10.5 o superior. Abordarem les instruccions per a Mac OS X 10.7 i 10.8. Consulteu les seves guia per a les versions anteriors.

Per desactivar IPv6 a Mac OS X Yosemite (10.7 o 10.8), voldreu començar a l’aplicació a Aplicacions, a Utilitats i, finalment, a fer clic a Terminal. Podeu obtenir una llista de les vostres interfícies de xarxa emetent l’ordre següent:

 • networksetup -listallnetworkservices

La majoria de versions més recents de Mac només tenen interfícies de xarxa wi-fi. Si executeu la comanda anterior, es mostrarà una interfície LAN si en teniu. Ara voldreu publicar aquestes ordres per desactivar IPv6:

 • networksetup -setv6off Wi-Fi
 • networksetup -setv6off Ethernet

Probablement només haureu de necessitar el primer ordre que desactivi IPv6 de la connexió wi-fi. Si voleu tornar a habilitar IPv6 en el futur, simplement escriviu les ordres següents en funció de si teniu LAN a més d’adaptadors wi-fi al vostre Mac.

 • networksetup -setv6automàtica wifi
 • networketup -setv6 Ethernet automàtic

Si teniu diversos adaptadors, potser haureu de fer referència a ells en seqüència. Per exemple Ethernet 1, Ethernet 2, etc.

Segueix-nos @VPNFan per obtenir les darreres novetats i guies sobre VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map