Spil League of Legends (LoL) med en VPN

Liga af legenderLeague of Legends er en af ​​de mest populære MOBA, multiplayer online kamparena, spil. LoL blev oprettet i 2009, og siden da er det vokset til at være drivkraften i et spil, det er i dag. Det er en af ​​de mest populære spilbegivenheder i Esports. Spillet er blevet populært på grund af den involverede strategi. Det er bygget til, hvor mange forskellige færdighedsniveauer kan spille online. Spillet lærer dig, hvordan du spiller og giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder online med et team for at stige til toppen. Spillet er globalt, og det medfører nogle problemer med forsinkelse og langsomme forbindelser. For at hjælpe dette problem vil jeg anbefale en god VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Sådan bruges en VPN til at spille League of Legends

Jeg bruger det ExpressVPN til eksempel på, hvordan man bruger en VPN-tjeneste til at spille LoL online. Først vil du downloade VPN-klienten. ExpressVPN tilbyder gratis klientsoftware til Windows, Mac og Linux. Ud over gratis apps til iOS og Android.

Nu hvor du har haft en chance for at downloade og installere softwaren, er det tid til at oprette forbindelse. Start ExpressVPN-klienten, og vælg en serverplacering. Vi leder dig trin for trin ved hjælp af deres Windows-klient.

ExpressVPN-serverplaceringer

 • Da mange gamere gerne vil oprette forbindelse til servere i USA, brugte vi dette land til vores guide. ExpressVPN har et stort netværk af servere placeret over hele verden.
 • Vi anbefaler, at du vælger OpenVPN (TCP) eller (UDP). Til streaming af videoer fra sider som YouTube bruger vi OpenVPN (UDP), fordi det er hurtigere end TCP. De understøtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler stadig OpenVPN UDP for den bedste blanding af hastighed og beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Klik på den store runde forbindelse-knap. Efter et par sekunder kan du se skjoldet omkring knappen blive grønt. Der vil også være en meddelelse, der fortæller dig, at “VPN er TIL”
 • Du har nu en IP-adresse i USA, så vidt enhver kan fortælle online. Som sådan kan du nå ethvert sted, som om du sad der. Det samme ville være tilfældet, hvis du har oprettet forbindelse til en server i Storbritannien eller andre steder i verden.

Det er lige så let at gøre. Nu hvor du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internettet eller se shows, som om du faktisk var der. Forbindelse til en server i England giver dig også fuld adgang til geo-blokerede websteder der. Det samme er tilfældet fra ethvert land.

Som du sandsynligvis kan fortælle i øjeblikket, åbner en god VPN adgang til indhold overalt i verden. Hvis du bor uden for USA, kan tjenesten hjælpe dig med at få adgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du har stadig brug for en konto for tjenester som Netflix, men VPN hjælper dig med at se amerikanske tv-shows og film på Netflix, som om du sad i USA eller en anden region, du gerne vil have adgang til.

League of Legends Game Highlights

En VPN giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse til en IP på et sted, du vælger. Hvis du vælger en placering tæt på den server, du spiller på, kan du reducere forsinkelse og fremskynde gameplay. Da dataene er krypteret, hjælper det dig med at omgå firewallbegrænsninger på arbejde eller skole. Pro-spillere vil nyde den ekstra beskyttelse, som en VPN giver igen i DDoS-angreb.

League of Legends er et spil, hvor du er en Summoner. Du indkalder en mester til at spille for at hjælpe dit hold. Kun en person kan spille en mester ad gangen på dit hold. Der er over 150 mestre. Hver har deres egne skind og er værd forskellige mængder af in-game valuta. Du kan få hver karakter gratis ved at spille mere og låse dem op. Du kan prøve dem i den gratis spillerotation.

Champions vil have forskellige statistikker for at hjælpe dem ud. De har også specielle evner og / eller magi, der kan bruges til at hjælpe teamet og skade fjenden. Disse spænder fra en helende magisk evne til en mægtig skråstreg af fysisk evne. Hver mester er specialiseret i enten magi eller fysiske angreb, hvor kun et par få har en blanding af begge. Dette sammen med de andre statistikker bag en mester er det, der sætter dem i en af ​​seks spilkategorier.

League of Legends Champions:

 • tanks: Disse mægtige mestre er stærke i forsvaret og typisk langsomme. De kan tage meget skade, før de falder. Disse mestre er fremragende med at føre anløb og forsvare point, men kan overvældes af varierede og hurtige karakterer.
 • Fighters: Disse karakterer er mere afbalancerede. De har et jævnt angreb og forsvar. De er hurtigere end tanke, men ikke som defensive. Kæmpere er gode på langt hold, da de kan bruge der færdigheder til både overtrædelse og forsvar for at vælte fjender.
 • Mages: Disse tegn er gode til at producere skader. De har stor angrebstatistik, men lavt forsvar. Mages bruger også mana til alt, så du vil holde øje med og bevare det, når det er nødvendigt. De er gode til at holde sig på afstand og tage modstandere ud.
 • Assassins: Disse karakterer handler alt om mobilitet og angreb. Disse mestre er de hurtigste og mest dødbringende. Deres største undergang er, at de er ret klæbrig. De kan tages hurtigt ud af tanke, hvis de ikke er omhyggelige. På samme tid kan de tage tanke meget hurtigt ned.
 • Skarpskytte: De er kæmpede krigere, der er skrøbelige. De kan ikke tage et hit så godt, men de kan trodsigt behandle skader. De har meget høje skader. Disse mestre er bedst bag deres hold og skyder mod modstanderne.
 • Bakker op: Dette er mestre, der buffer resten af ​​holdet. De er måske ikke de bedste krigere, men de er gode til at hjælpe holdet. Holdet generelt kan forbedres gennem engagement af en supportkarakter. De kan ændre et spil ved at give deres hold styrke, sundhed, magi og mere.

Sammen med disse mestre får du minions, der ligner mindre tegn, som du vil placere i baner for at hjælpe dig med at besejre og forsvare. Du forsvarer strukturer, der kaldes tårne ​​og Nexus. Tårne forsvarer dig og dine fjender ved at skyde mod dem. Disse strukturer skal ødelægges for at gå forbi den del af kortet. Nexus er det sidste punkt, der skal ødelægges. Kort er arenaerne for League of Legends.There er også relikvier på disse kort. Relik giver dig helbred, øger din statistik, mindsker fjendens statistik og andre ting.

League of Legends-kort:

 • Crystal Ar: Dette mineareal er fanget i krig. Du og dine 4 allierede vil være på et cirkulært kort for at besejre dine fjender Nexus med en udgangssundhed på 500. For at gøre dette bliver du nødt til at tage kontrol over et punkt og en gang i kontrol vil modstanderne Nexus miste helbredet.
 • Hylende afgrund: Dette er det koldeste område, der har en enkelt smal bro, hvor en episk krig blev udkæmpet. På denne ene bro vil du prøve at bekæmpe dine fjender fra at besejre dine tårne ​​og din Nexus.
 • Stævning Rift: Dette er en fjern skov. Dette er det ældste, mest brugte og største almindelige kort. Du og de allierede vil løbe gennem en labyrint for at komme til fjendens tårne ​​og Nexus for at ødelægge dem og vinde.
 • Twisted Treeline: Dette er en mørk skov. Det er her du vil gå en af ​​to retninger til fjendens tårne ​​og Nexus for at ødelægge dem. Husk også at beskytte din base, mens dette mindre kort sætter dig både i en offensiv og defensiv position.
 • Magma Chamber: Dette bjerg er fyldt med lava. Hvordan du vinder er ved at dræbe 100 fjendens minions, ødelægge tårne ​​eller få første blod i 1v1 / 2v2. Dette er kun åbent i turneringer, selvom det er det største kort.
 • Slagterbroen: Denne bro fører tilsyn med slagtedokken. Det plejede at være en stor bro, der fører til et tempel, men nu bruges det til at kæmpe videre. Det er en enestående bro, som holdene hertug den ud på.

Der er mange måder at spille på. Du kan købe varer for at hjælpe dig med at vinde. Varer kan byttes til guld. Du tjener guld ved at besejre monstre i junglen, andre mestre, minions. og tårne. Genstande giver dig buffs til at hjælpe din karakter under hele kampen. Tidligt vil du ønske at opdrætte efter guld og forsøge at finde et sæt genstande, der hjælper dig med at vinde. Den måde, du spiller på, vil påvirke, hvilke poster du får. Der er fem hovedroller, som folk spiller i League of Legends.

League of Legends roller:

 • ADC: Dette betyder angreb på angreb. Det er de karakterer, der er gode til at dræbe. De har stor skadeudgang, men kan typisk ikke ramme et hit. En markørmester fylder normalt denne rolle.
 • Support: De er ansvarlige for at beskytte og hjælpe ADC, som normalt er i øverste eller nederste bane. De er gode til at smide modstanderen fra balance og hjælpe ADC med at drage fordel af det.
 • Jungler: Disse tegn er ansvarlige for at få XP og buffs fra monstre i junglen. De skal niveauer meget hurtigere og blive magtfulde i det sene spil. Sammen med det skulle de få et antal bonusser til holdet.
 • Tank: De spiller rollen som et skjold. De er gode til at blokere modstandere fra at bevæge sig forbi. Sammen med dette kan de fjerne ADC’erne, fordi de kan vare ved angreb. De har måske ikke stor skade på output, men deres forsvar giver dem mulighed for at overleve længe nok til at tage ADC ud.
 • APC: Dette står for evnen magt bære. De kæmper mere på egen hånd. APC’er er meget magtfulde og har ikke brug for den support, en ADC tilbyder. De bruger deres evner til at skade fjender. De er normalt i den midterste bane, men deres evner giver dem chancen for at være i andre.

LoL er en populær MOBA, der har 150+ mestre at spille som. Der er mange strategier, du kan bruge. Du og dine venner kan kæmpe på kort sammen som et team. League of Legends er et sjovt spil, som jeg er sikker på, at du vil kunne lide.

Jeg anbefaler igen at bruge en VPN-service til at spille League of Legends online. En VPN giver dig en IP-adresse fra den serverplacering, du vælger. Det vil forbedre ydelsen og reducere forsinkelsen. Elite-spillere vil også sætte pris på den ekstra beskyttelse mod DDoS-angreb.

Nyd al action, når du spiller League of Legends online. Del dette indlæg med dine venner, så de kan nyde LoL overalt i verden med en VPN. Følg os @VPNFan for de nyeste tilbud og vejledninger.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map