Si të luani goditjen me një VPN

GoditeniSmite doli më 8 shtator 2015 dhe është në dispozicion përmes Steam. Që atëherë loja ka marrë edhe më popullore. Smite është një lojë falas për të luajtur multiplayer në arenën e betejës (MOBA), ashtu si Dota 2 dhe League of Legends. Ajo që e bën Smite të ndryshëm është se paraqet një pamje të personit të tretë, është vetëm për Xbox One dhe Windows, është më i ri, dhe ju luftoni si perëndi mitik dhe perëndeshat nga fe të ndryshme. Lojë duke qenë në internet ju mund të keni disa vonesa, lidhje të ngadalta dhe sulme DDoS. Për të zgjidhur këto probleme unë do të rekomandoja një VPN. Një VPN do t’ju lejojë të ndryshoni adresën tuaj IP në çdo vend tjetër IP që ju zgjidhni. Nëse zgjidhni një vendndodhje afër serverit ku luani, atëherë duhet të keni më pak vonesa dhe lidhje më të shpejta. Meqenëse nuk është IP-ja juaj, do të keni më pak të ngjarë të sulmoni DDoS. Së bashku me këto përfitime vjen avantazhi që një VPN të jetë në gjendje t’ju ndihmojë të merrni rreth firewalls në shkollë dhe punë, kështu që ju akoma mund të luani lojën.


Shërbimi i tifozëveVPN RankVPN
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160checkboxcheckboxcheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87checkboxcheckboxcheckbox
3Qasje në Internet private$ 2.85ANP49checkboxcheckbox
4Cyberghost$ 2.75Cyberghost80checkboxcheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76checkboxcheckbox

Si të përdorni një VPN për të luajtur smite (PC)

Unë do të përdor ExpressVPN për shembullin se si të përdorni një shërbim VPN për të luajtur Smite online. Së pari ju do të dëshironi të shkarkoni klientin VPN. ExpressVPN ofron softuer falas për klientët për Windows, Mac dhe Linux. Përveç aplikacioneve falas për iOS dhe Android.

Tani që keni pasur një shans për të shkarkuar dhe instaluar programin, është koha për t’u lidhur. Nisni klientin ExpressVPN dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit. Ne do t’ju ndjekim hap pas hapi duke përdorur klientin e tyre të Windows.

Vendndodhjet e serverit ExpressVPN

 • Meqenëse shumë lojtarë pëlqejnë të lidhen me serverat në SH.B.A., ne e përdorëm atë vend për udhëzuesin tonë. ExpressVPN ka një rrjet të madh të serverëve të vendosur në të gjithë botën.
 • Ne ju rekomandojmë të zgjidhni OpenVPN (TCP) ose (UDP). Për transmetimin e videove nga faqet si YouTube, ne përdorim OpenVPN (UDP) sepse është më i shpejtë se TCP. Ata gjithashtu mbështesin PPTP, L2TP dhe SSTP. Ne ende rekomandojmë OpenVPN UDP për përzierjen më të mirë të shpejtësisë dhe mbrojtjes së intimitetit.
 • Klikoni në butonin e madh të lidhjes së rrumbullakët. Pas disa sekondash, do të shihni mburojën rreth butonit që të gjelbëron. Do të ketë gjithashtu një mesazh duke ju bërë të ditur “VPN isSHT ON”
 • Tani keni një adresë IP në SH.B.A., me aq sa dikush mund të tregojë në internet. Si e tillë, mund të arrini në çdo vend sikur të jeni ulur atje. E njëjta gjë do të ishte e vërtetë nëse do të lidheshit me një server në Mbretërinë e Bashkuar ose kudo tjetër në botë.

Justshtë po aq e lehtë për tu bërë. Tani që keni një adresë IP nga një server ExpressVPN në SH.B.A., ju mund të luani, të shfletoni Internetin ose të shikoni shfaqje sikur të keni qenë vërtet atje. Lidhja me një server në Mbretërinë e Bashkuar do t’ju ofronte qasje të plotë në faqet e bllokuara gjeo-vend atje. E njëjta gjë është e vërtetë nga çdo vend.

Siç mund ta tregoni me siguri deri më tani një VPN e mirë hap hyrjen në përmbajtje në të gjithë botën. Nëse jetoni jashtë Shteteve të Bashkuara, shërbimi mund t’ju ndihmojë të përdorni shërbime të njohura si Netflix, Hulu dhe Pandora. Ju ende keni nevojë për një llogari për shërbime si Netflix por VPN do t’ju ndihmojë të shikoni shfaqjet televizive amerikane dhe filmat në Netflix sikur të ishit ulur në Shtetet e Bashkuara ose në ndonjë rajon tjetër që dëshironi të përdorni..

Si të përdorni një VPN për të luajtur Smite në Xbox One

Edhe një herë do të përdor ExpressVPN për shembullin se si të përdor një shërbim VPN për të luajtur Smite në tastierën tuaj të lojës. Ata janë VPN ime e preferuar për lojëra sepse ExpressVPN menaxhon një rrjet shumë të madh që e bën shërbimin një zgjedhje të shkëlqyeshme për lojtarë.

Hapi i parë për tu vendosur me ExpressVPN është normalisht të shkarkoni softuerin e klientit për sistemin tuaj. ExpressVPN ofron softuer falas për klientët për Windows, Mac dhe Linux. Përveç aplikacioneve falas për iOS dhe Android. Shtë e qartë që nuk do të punojë për PS4, Xbox One ose Nintendo që nga tastierat e lojërave u mungon mbështetja amtare për VPN. Për fat të mirë, ka ende një mënyrë për të kriptuar trafikun tuaj të lojërave dhe dërgimin e tij përmes një VPN. Përgjigja po drejton VPN përmes ruterit tuaj. Shënim: nëse nuk keni nevojë për kriptim mund të përdorni veçorinë ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) pa pasur nevojë të konfiguroni ruterin tuaj. Mbështet një gamë të gjerë të konzollave të lojrave.

Aplikacioni i routerit ExpressVPN

Në varësi të asaj marke dhe modeli të ruterit që përdorni, ai mund të mbështesë shërbimet e palës së tretë VPN. Nëse kështu, mund të merrni informacionin e nevojshëm nga ofruesi juaj VPN për të vendosur një lidhje përmes ruterit tuaj. Përndryshe e rekomandoj shumë FlashRouters. Ekipi FlashRouters merr ruterë të njohur, markë markash dhe i ndez ata me firmware DD-WRT ose Tomato. Kjo lejon që pajisjet të kenë shumë më tepër karakteristika sesa do të instalonin firmware-in e fabrikës. Të gjithë FlashRouters vijnë para konfiguruar me mbështetje për VPN.

Bëni pikat kryesore të lojës

Në Smite mund të luani ndonjë nga gjashtë mënyrat në varësi të nivelit tuaj. ju merrni nivele duke fituar EXP përmes lojës në gjashtë mënyra të ndryshme. Këto mënyra përfshijnë:

 • pushtim: Niveli një (ju filloni në nivelin e një). Pesë ekipe lojtarësh. Kjo është harta juaj e rregullt. Një hartë që ka 2 baza, 3 korsi dhe zona xhungle midis korsive. Këtu ju do të keni për të mposhtur kullat e armiqve pastaj të lëvizni dhe të mposhtni atje fenikset (sentencat) për të arritur në bazën e armikut. Ju janë dhënë 1500 ari që mund të përdoren për të azhurnuar sendet dhe blerjen e tyre. Do të merrni edhe 1 minutë dhe 30 sekonda për tu konfiguruar. gjatë kohës që ju mund të përdorni ar ose madje të eksploroni peizazhin pa u dëmtuar. Ju mund të fitoni më shumë ari duke vrarë. Ju gjithashtu mund të shkoni në xhungla për shpërblime dhe luftoni për akoma më shumë ar.
 • arenë: Niveli tre. Pesë ekipe lojtarësh. Kjo është ajo që MOBA-të e tjera mund të quajnë një ndeshje me vdekje. Ju dhe ju skuadra keni 500 bileta si skuadra tjetër. Qëllimi juaj është të zbrisni biletat në zero. Ju mund ta bëni këtë në një larmi mënyrash që mund të vrisni një zot armik për 5 bileta, të keni hitin e fundit në një minion për një pikë, të shoqëroni një minion miqësor në portalin e armikut për një pikë, ose të shoqëroni një mashtrim miqësor ndaj armikut portal për 15 bileta. Kështu që një zot nuk mund vetëm të qëndrojë në bazën e armikut dhe të vrasë një armik, sapo ato të pjellin, ka një feniks të pathyeshëm që ruan çdo bazë. Ju merrni 1500 ari. ju merrni 45 sekondën e fillimit. Minionet e vogla do të dalin në shtatë çdo 20 sekonda, por nuk do të llogariten pasi dhjetë biletat do të shkojnë nga një ekip dhe për të marrë pikë do të duhet të rrahësh minione më të mira.
 • sulm: Niveli i pestë. Pesë ekipe lojtarësh. Të njëjtat rregulla të sakta janë në lojë si Conquest përveç nëse ekziston një korsi, 2 kulla, pa xhungël, dhe ju merrni 3000 ari për të filluar. Përveç kësaj, shumica e lojës qëndron e njëjtë.
 • bëj dyluftim: Niveli tre. Tre ekipe lojtarësh ose një v në ndeshjet. Saktësisht njësoj si Conquest përveçse keni më pak shokë të skuadrës, 45 kohën e fillimit të dytë, një kullë dhe një feniks.
 • Seige: Niveli tre. Katër ekipe lojtarësh. Saktësisht njësoj si Conquest përveçse ka katër kulla, dy feniks, rrethimet e Juggernaut ndodhin çdo njëqind pikë që një skuadër fiton, minionet vlejnë 1 pikë, zotat vlejnë 5 pikë, kampet e xhunglave vlejnë 9 pikë, dhe ju filloni me 3000 ari. Përveç kësaj, shumica e lojës qëndron e njëjtë.
 • Clash: Niveli tre. Pesë ekipe lojtarësh. Saktësisht njësoj si Conquest përveçse keni dy kulla, dy feniks, dy korsi dhe 40 sekonda kohë të caktuar.

Në këto mënyra do të luani si perëndi dhe perëndeshë nga të gjitha llojet e ndryshme të feve. Goddo perëndi dhe perëndeshë ka aftësi të ndryshme dhe mund të pajisin sende të ndryshme. Secili Zot ka një punë. Ata mund të jenë Mage, Warrior, Hunter, Guardian ose Assassin. Magjistarët luftojnë me magji, mund të shërohen, dhe normalisht kanë më pak HP. Luftëtarët luftojnë me armë, nuk mund të shërohen, por kanë më shumë kp. Gjuetarët përdorin harqe. Kujdestarët janë Tanke që kanë shumë HP. Vrasësit janë shumë vdekjeprurës dhe të shpejtë. Perënditë dhe perëndeshat përfshijnë:

indian:

 • Agni: Magji
 • Bakasura: Vrasësi
 • Kali: Vrasësi
 • Kumbhakarna: Kujdestari
 • Rama: Gjuetar
 • Ravana: Luftëtar
 • Vamana: Luftëtar

Mayan:

 • Ah Muzen Cab: Gjuetar
 • Ah Punch: Mage
 • Awilix: Vrasësi
 • Cabrakan: Kujdestar
 • Chaçi: Luftëtari
 • Hun Batz: Vrasësi
 • Kukulkan: Magjistar
 • Xbalanque: Gjuetar

egjiptian:

 • Anhur: Gjuetar
 • Anubis: Magjë
 • Bastet: Vrasësi
 • Geb: Kujdestar
 • Khepri: Kujdestar
 • Neith: Gjuetar
 • Osiris: Luftëtar
 • Ra: Magjistar
 • Serqet: Vrasësi
 • Sobek: Kujdestar

romak:

 • Bacchus: Kujdestar
 • Bellona: Luftëtar
 • Cupid: Gjuetar
 • Hercules: Luftëtar
 • Janus: Magjistar
 • Mërkuri: Vrasësi
 • Nox: Magjistar
 • Silvanus: Kujdestar
 • Vulcan: Magjistar

grek:

 • Afërdita: Magji
 • Apollo: Gjuetar
 • Arachne: Vrasësi
 • Ares: Kujdestar
 • Artemis: Gjuetar
 • Athena: Kujdestari
 • Chiron: Gjuetar
 • Chronos: Magjistare
 • Hades: Kujdestar
 • Medusa: Gjuetar
 • Nemeza: Vrasësi
 • Poseiden: Magji
 • Scylla: Magjistare
 • Thanatos: Vrasësi
 • Zeusi: Magjistar

skandinav:

 • Fenrir: Vrasësi
 • Freya: Magjistare
 • Hel: Magjistar
 • Loki: Vrasësi
 • Odin: Luftëtar
 • Ratatoskr: Vrasësi
 • Sol; magjistar
 • Thor: Vrasësi
 • Tyr: Luftëtari
 • Ullr: Gjuetar
 • Ymir: Kujdestar

kinez:

 • Ao Kuang: Magjistar
 • Chang’e: Magjistar
 • Guan Yu: Luftëtar
 • Ai Bo: Magjistar
 • Hou Yi: Gjuetar
 • Ne Zha: Vrasësi
 • Nu Wa: Magjistar
 • Sun Wukong: Luftëtar
 • Xing Tian: Kujdestar
 • Zhong Kui: Magjistar

Zotat kanë sende që mund të merren. Këto artikuj mund të jenë shumë të dobishëm. Ata ju japin efekte statusi, shëndet, dhe bëjnë të gjitha llojet e gjërave të tjera të dobishme. Artikujt përfshijnë:

 • Sfera e Akilit, Blade e Aventurës, Aegis Amulet, Aegis Pendant, Blade e lashtë, Veshja e blinduar, Asi, Balance Blade, Talon Bancroft, Blink, Bloodforge, Blendest Pendant, Libri i Thoth, Boots, Boundler Guntlets, Brawler’s Beat Stick, Breastcase e Valor, Bulwark of Hope, Mask Bumba’s, dhe Helm Legjioni Celestial janë disa nga qindra artikuj në dispozicion për t’u përdorur.

Smite është një MOBA falas, por ata kanë paguar përmbajtje. Ata kanë lëkurë të ndryshëm për perënditë. Një shembull do të ishte gjatë Krishtëlindjes kur ata kishin një lëkurë të Fenrir të veshur si një Reindeer. Smite gjithashtu do të ketë ngjarje të ndryshme. Ata kanë të gjitha llojet e ngjarjeve si ajo që ju dha trefishin e EXP për të luajtur në një parti prej dy ose më shumë.

Smite është një lojë falas për të luajtur multiplayer në arenën e betejës. Ajo ka gjashtë mënyra shumë tërheqëse për të luajtur. Ju mund të luani si Zotë nga të gjitha llojet e feve. Shtë në Xbox One dhe për Windows. Për Windows mund ta merrni në Steam ose në faqen zyrtare Smite. Në përgjithësi, Smite është një multiplayer argëtim që jam i sigurt që ju dhe miqtë tuaj do ta doni.

Edhe një herë ju rekomandoj të përdorni një shërbim VPN për të luajtur Smite. Një VPN do t’ju japë një adresë IP nga vendndodhja e serverit që ju zgjidhni. Ai gjithashtu do të përmirësojë performancën duke përmirësuar ping-un tuaj dhe do t’ju mbrojë nga sulmet DDoS. Kjo gjithashtu do t’ju lejojë të merrni kufizime të kaluara gjeografike dhe firewalls në shkollë ose punë.

Shijoni të gjithë eksitimin ndërsa luani Smite online. Ju lutemi ndani këtë postim me miqtë tuaj në mënyrë që ata të shijojnë lojrat nga kudo në botë me një VPN. Na ndiq @VPNFan për marrëveshjet dhe udhëzuesit më të fundit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map