Sådan spiller du Street Fighter V med en VPN

Street FighterStreet Fighter V er den nyeste del af Capcoms Street Fighter-serie. Med denne nye version udkommer 16. februar 2016 til pc på Damp og til PS4. Serien har nået sit 29. år i branchen. Street Fighter V er et kampspil, der giver dig mulighed for at spille online eller solo. Street Fighter V er også føjet til Capcom Pro Tour. Turnéen har de mest dygtige spillere, der kæmper for en pengepræmie. Med online-aspektet af spillet er der sandsynligvis en vis forsinkelse og langsomme forbindelser. Professionelle spillere er også modtagelige for DDoS-angreb. For at hjælpe med at løse disse problemer vil jeg anbefale en VPN. En VPN ændrer din IP til ethvert sted, du vælger. Hvis du vælger en IP tæt på den server, du spiller på, kan du reducere forsinkelse og fremskynde din spiloplevelse. Da en VPN krypterer dine data, kan det give dig mere beskyttelse mod DDoS. Også hvis spillet blokeres fra arbejde eller i skolen af ​​en firewall, kan en VPN hjælpe dig med at komme forbi det.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Sådan bruges en VPN til at spille Street Fighter V (PC)

Jeg bruger det ExpressVPN til eksempel på, hvordan man bruger en VPN-tjeneste til at spille Street Fighter V online. Først vil du downloade VPN-klienten. ExpressVPN tilbyder gratis klientsoftware til Windows, Mac og Linux. Ud over gratis apps til iOS og Android.

Nu hvor du har haft en chance for at downloade og installere softwaren, er det tid til at oprette forbindelse. Start ExpressVPN-klienten, og vælg en serverplacering. Vi leder dig trin for trin ved hjælp af deres Windows-klient.

ExpressVPN-serverplaceringer

 • Da mange gamere gerne vil oprette forbindelse til servere i USA, brugte vi dette land til vores guide. ExpressVPN har et stort netværk af servere placeret over hele verden.
 • Vi anbefaler, at du vælger OpenVPN (TCP) eller (UDP). Til streaming af videoer fra sider som YouTube bruger vi OpenVPN (UDP), fordi det er hurtigere end TCP. De understøtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler stadig OpenVPN UDP for den bedste blanding af hastighed og beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Klik på den store runde forbindelse-knap. Efter et par sekunder kan du se skjoldet omkring knappen blive grønt. Der vil også være en meddelelse, der fortæller dig, at “VPN er TIL”
 • Du har nu en IP-adresse i USA, så vidt enhver kan fortælle online. Som sådan kan du nå ethvert sted, som om du sad der. Det samme ville være tilfældet, hvis du har oprettet forbindelse til en server i Storbritannien eller andre steder i verden.

Det er lige så let at gøre. Nu hvor du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internettet eller se shows, som om du faktisk var der. Forbindelse til en server i England giver dig også fuld adgang til geo-blokerede websteder der. Det samme er tilfældet fra ethvert land.

Som du sandsynligvis kan fortælle i øjeblikket, åbner en god VPN adgang til indhold overalt i verden. Hvis du bor uden for USA, kan tjenesten hjælpe dig med at få adgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du har stadig brug for en konto for tjenester som Netflix, men VPN hjælper dig med at se amerikanske tv-shows og film på Netflix, som om du sad i USA eller en anden region, du gerne vil have adgang til.

Sådan bruges en VPN til at spille Street Fighter V (PS4)

Endnu en gang vil jeg bruge ExpressVPN til eksempel på, hvordan man bruger en VPN-tjeneste til at spille Street Fighter V på din spilkonsol. De er min favorit VPN til spil, fordi ExpressVPN administrerer et meget stort netværk, hvilket gør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trin til at blive konfigureret med ExpressVPN er normalt at downloade klientsoftwaren til dit system. ExpressVPN tilbyder gratis klientsoftware til Windows, Mac og Linux. Ud over gratis apps til iOS og Android. Naturligvis fungerer det ikke for PS4, Xbox One eller Nintendo, da spilkonsolerne mangler den oprindelige support til VPN. Heldigvis er der stadig en måde at kryptere din spiltrafik og sende den gennem en VPN. Svaret kører VPN via din router. Bemærk: Hvis du ikke har brug for kryptering, kan du bruge ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funktionen uden at skulle konfigurere din router. Det understøtter en lang række spilkonsoller.

ExpressVPN-router-app

Afhængigt af hvilket mærke og hvilken routermodel du bruger, understøtter det muligvis tredjeparts VPN-tjenester. I så fald kan du få de nødvendige oplysninger fra din VPN-udbyder for at oprette en forbindelse gennem din router. Ellers anbefaler jeg stærkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tager populære routernavne til mærker og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gør det muligt for enhederne at have langt flere funktioner, end de ville have med den fabriksfirma, der er installeret. Alle FlashRouters er forudkonfigureret med support til VPN.

Street Fighter V-spilhøjdepunkter

Street Fighter V er et kampspil, hvor du kæmper mod din modstander i en på én kamp. Karaktererne er alle gode, men de har hver deres fordele og ulemper. I Street Fighter V er karaktererne baseret på 5 statistikker: magt, sundhed, mobilitet, teknik og rækkevidde. Kraft er, hvor hårdt karakteren rammer, sundhed er, hvor meget HP de har, mobilitet er, hvor hurtigt de er, teknik er ukendt, og rækkevidde er, hvor langt en krigsangreb kan gå. Det maksimale antal for hver stat er 5 og den laveste er en 1. Tegnestatistikker ændres afhængigt af hvordan spiludviklerne har brug for at finpusse jagerflyet. De tegn, der bruges, er alle enten nye eller fra tidligere versioner af spillet. Kæmperne og deres hittil kendte statistik inkluderer:

 • Ryu: Power 4, Health 3, Mobility 3, Technique 3 og Range 2
 • Chun-Li: Power 2, Health 2, Mobility 5, Technique 5 og Range 4
 • Nash: Power 3, Health 2, Mobility 3, Technique 4 og Range 2
 • M. Bison: Power 4, Health 3, Mobility 4, Technique 3 og Range 3
 • Cammy: Power 3, Health 2, Mobility 5, Technique 2 og Range 3
 • Birdie: Power 5, Health 5, Mobility 1, Technique 3 og Range 4
 • Ken: Power 4, Health 3, Mobility 4, Technique 4 og Range 2
 • Necalli: Power 5, Health 2, Mobility 3, Technique 4 og Range 2
 • Vega: Power 3, Health 2, Mobility 5, Technique 3 and Range 3
 • R. Mika: Power 3, Health 3, Mobility 2, Technique 3 og Range 1
 • Rashid: Power 2, Health 3, Mobility 4, Technique 3 og Range 2
 • Karin: Power 3, Health 2 Mobility 3, Technique 5 og Range 2
 • Zangief: Power 5, Health 5, Mobility 1, Technique 2 og Range 3
 • Laura: Power 3, Health 3, Mobility 4, Technique 3, Range 1
 • Dhalsim: Power 3, Health 2, Mobility 1, Technique 3, Range 5
 • F.A.N.G: Power 2, Health 3, Mobility 1, Technique 3, Range 5

Spillets kontroller er alle forskellige, afhængigt af det tegn, du vælger. Hver karakter har forskellige bevægelsessæt, og ud af alle de forskellige kontroller er det kun spark og slag, der går fra karakter til karakter. Hver karakter har mindst en af ​​syv typer angreb. Disse typer er normale kast, V-færdigheder, V-udløsere, V-reverseringer, unikke angreb, specielle angreb og specielle træk.

Street Fighter V har sin HP-måler på toppen sammen med kæmperens billede og navne. I det nederste hjørne har det to ting. Den ene er V-Trigger-måleren, og når du lades op hele vejen, kan du bruge et hårdt spark og hårdt slag på samme tid. Dette vil løsne et tegn V-Trigger-træk, hvilket kan føre til et meget andet resultat. Den anden er en EX-måler. Når denne måler udfyldes, kan du bruge specielle træk. Hver specielle bevægelse tager mindst en bjælke ud af hele måleren. Disse angreb kan være meget magtfulde og kan hjælpe dig.

Street Fighter V er Capcoms nyeste rate i serien. Capcom sammen med Sony har samarbejdet med at fremstille spillet. Grafikken er fantastisk, spillet ser godt ud, og det er tilgængeligt til Windows via Steam og PS4. Spillets karakterer er alle unikke, og deres bevægelsessæt er meget avancerede. EX-gauge, V-Trigger-gauge, og karakteren forskellige statistikker skaber for et spil, der vil have en masse variation i gameplay. Generelt er Street Fighter V et fantastisk online spil, som du og dine venner helt sikkert vil nyde.

Endnu en gang vil jeg anbefale en VPN til Play Street Fighter V Online. En VPN vil hjælpe med at reducere forsinkelse, øge tilslutningsmuligheder og få tidligere geo-begrænsninger. professionelle spillere vil også kunne lide den ekstra beskyttelse mod DDoS-angreb.

Nyd al spændingen, når du spiller Street Fighter V online. Del dette indlæg med dine venner, så de kan få glæde af spil overalt i verden med en VPN. Følg os @VPNFan for de nyeste tilbud og vejledninger.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map