Sådan spiller du Dark Souls III med en VPN

Dark Souls IIIDark Souls-franchisen er en nyere række spil, der er vokset i popularitet. Udviklerne kommer nu ud med Dark Souls III. Som i de fleste spil vil dette være et intenst kampspil. Det er tilgængeligt til Windows, PS4 og Xbox One. Den specielle del ved denne version af Dark Souls er, at den har en online multiplayer-tilstand. Mens du spiller Dark Souls 3 online, kan du muligvis se lag og langsomme forbindelser. For at løse disse problemer vil jeg anbefale en VPN. En VPN ændrer din IP-adresse til ethvert andet sted, du ikke vælger. Hvis du vælger en VPN-server placeret tæt på den server, du spiller på, vil du have mindre forsinkelse og hurtigere forbindelser. De mere erfarne spillere vil også nyde den ekstra beskyttelse mod DDoS-angreb.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Dark Souls III som alle andre Dark Souls-spil har du redigeret udseendet til din karakter. Du kan også vælge din klasse. Hver klasse har forskellige evner og kampstilarter.

Hovedklasser i Dark Souls 3 inkluderer:

 • Ridder: Begynder med et skjold, leggings, bøjler, brystplade, hjelm og et jernsverd.
 • Mercenary: Begynder med to sværd, et træskjold og en Sellsword-hjelm, rustning og bukser.
 • Kriger: Begynder med en øks, skjold og en nordlig hjelm, rustning, handsker og bukser.
 • Herald: Begynder med et spyd, helbrede hjælp, et skjold, en halefarm og en Heralds hjelm, rustning, handsker og bukser.
 • Tyv: Begynder med en kniv, skjold, bue, en tyvmaske og Deserter rustning og bukser.
 • Assassin: Begynder med en estoc, skjold, troldmandens personale, spook og Assassin’s hætte, rustning, handsker og bukser.
 • Sorcerer: Begynder med en mail breaker, troldmandens personale, skjold, ung drage ring, soul pil, tung soul pil og troldmand hætte, kjortel, handsker og bukser.
 • Pyromancer: Begynder med en øks, skjold, Pyromancy-flamme, stor sumpring, ildkugle og Pyromancer-krone, garb, wrap og bukser.
 • Cleric: Start med en mus, Cleric’s hellige klokkeslæt, skjold, helbredelse, kraft og Clerics blå kappe, handsker og bukser.
 • berøvet: Begynder med en klub, plankeskjold og en lendeduk.

Dark Souls III er et hårdt strategisk kampspil. Dette betyder, at når du planlægger, skal du tænke på, hvilket udstyr du har brug for, når du går videre. Du skal også indstille hvornår du skal bruge dine færdigheder og magi i henhold til situationen.

Spillet har svære bosser og nogle hårdere mobber. Elementerne, der falder fra boss og andre mobs, kan bruges til at komme til onlinetilstandene. Online-tilstande kan kun fås på visse måder.

Online-tilstande inkluderer:

 • Samarbejde: Du bliver nødt til at bruge varen White Sign Soapstone, og så vil du kunne spille med op til to andre ad gangen.
 • PvP: Du bruger den røde øje-orb eller den knækkede røde-øje-orb. Så bliver du sendt til en anden spillers verden, og du kan bekæmpe dem i den verden. Du ville være en invaderer, mens de ville være en vært. Op til to personer ad gangen kan invadere en spiller, men du kan bruge forskellige tegn til at ændre dette nummer.

Jeg anbefaler igen at bruge en VPN til at spille Dark Souls 3. En VPN giver dig en IP-adresse fra den serverplacering, du vælger. Det vil også forbedre ydelsen ved at sænke din ping og beskytte dig mod DDoS-angreb. Det vil hjælpe dig med at komme forbi geografiske begrænsninger og firewalls i skole eller arbejde.

Sådan bruges en VPN til at spille Dark Souls 3 (PC)

Jeg bruger det ExpressVPN til eksempel på, hvordan man bruger en VPN-tjeneste til at spille Dark Souls 3 online. Først vil du downloade VPN-klienten. ExpressVPN tilbyder gratis klientsoftware til Windows, Mac og Linux. Ud over gratis apps til iOS og Android.

Nu hvor du har haft en chance for at downloade og installere softwaren, er det tid til at oprette forbindelse. Start ExpressVPN-klienten, og vælg en serverplacering. Vi leder dig trin for trin ved hjælp af deres Windows-klient.

ExpressVPN-serverplaceringer

 • Da mange gamere gerne vil oprette forbindelse til servere i USA, brugte vi dette land til vores guide. ExpressVPN har et stort netværk af servere placeret over hele verden.
 • Vi anbefaler, at du vælger OpenVPN (TCP) eller (UDP). Til streaming af videoer fra sider som YouTube bruger vi OpenVPN (UDP), fordi det er hurtigere end TCP. De understøtter også PPTP, L2TP og SSTP. Vi anbefaler stadig OpenVPN UDP for den bedste blanding af hastighed og beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Klik på den store runde forbindelse-knap. Efter et par sekunder kan du se skjoldet omkring knappen blive grønt. Der vil også være en meddelelse, der fortæller dig, at “VPN er TIL”
 • Du har nu en IP-adresse i USA, så vidt enhver kan fortælle online. Som sådan kan du nå ethvert sted, som om du sad der. Det samme ville være tilfældet, hvis du har oprettet forbindelse til en server i Storbritannien eller andre steder i verden.

Det er lige så let at gøre. Nu hvor du har en IP-adresse fra en ExpressVPN-server i USA, kan du spille, surfe på Internettet eller se shows, som om du faktisk var der. Forbindelse til en server i England giver dig også fuld adgang til geo-blokerede websteder der. Det samme er tilfældet fra ethvert land.

Som du sandsynligvis kan fortælle i øjeblikket, åbner en god VPN adgang til indhold overalt i verden. Hvis du bor uden for USA, kan tjenesten hjælpe dig med at få adgang til populære tjenester som Netflix, Hulu og Pandora. Du har stadig brug for en konto for tjenester som Netflix, men VPN hjælper dig med at se amerikanske tv-shows og film på Netflix, som om du sad i USA eller en anden region, du gerne vil have adgang til.

Sådan bruges en VPN til at spille Dark Souls 3 (Xbox One og PS4)

Endnu en gang vil jeg bruge ExpressVPN til eksempel på, hvordan man bruger en VPN-tjeneste til at spille Dark Souls 3 på din spilkonsol. De er min favorit VPN til spil, fordi ExpressVPN administrerer et meget stort netværk, hvilket gør tjenesten til et godt valg for spillere.

Det første trin til at blive konfigureret med ExpressVPN er normalt at downloade klientsoftwaren til dit system. ExpressVPN tilbyder gratis klientsoftware til Windows, Mac og Linux. Ud over gratis apps til iOS og Android. Naturligvis fungerer det ikke for PS4, Xbox One eller Nintendo, da spilkonsolerne mangler den oprindelige support til VPN. Heldigvis er der stadig en måde at kryptere din spiltrafik og sende den gennem en VPN. Svaret kører VPN via din router. Bemærk: Hvis du ikke har brug for kryptering, kan du bruge ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -funktionen uden at skulle konfigurere din router. Det understøtter en lang række spilkonsoller.

ExpressVPN-router-app

Afhængigt af hvilket mærke og hvilken routermodel du bruger, understøtter det muligvis tredjeparts VPN-tjenester. I så fald kan du få de nødvendige oplysninger fra din VPN-udbyder for at oprette en forbindelse gennem din router. Ellers anbefaler jeg stærkt FlashRouters. FlashRouters-teamet tager populære routernavne til mærker og blinker dem med DD-WRT- eller Tomato-firmware. Det gør det muligt for enhederne at have langt flere funktioner, end de ville have med den fabriksfirma, der er installeret. Alle FlashRouters er forudkonfigureret med support til VPN.

Nyd al spændingen, når du spiller Dark Souls III online. Del dette indlæg med dine venner, så de kan få glæde af spil overalt i verden med en VPN. Følg os @VPNFan for de nyeste tilbud og vejledninger.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map