Sådan fjernes blokering af YouTube i Tyrkiet

Den tyrkiske regering er ved det igen. I sidste uge forbød de borgere adgang til Twitter og har fulgt det op ved at blokere Youtube.  Flytningen kommer foran valget. Det betyder, at brugere i Tyrkiet ikke er i stand til at få adgang til sociale mediesider som YouTube uden hjælp af en pålidelig privatlivstjeneste.


YouTube Tyrkiet

Tyrkiet er ikke den første, der censurerer Internettet, og de vil bestemt ikke være den sidste. Uanset hvor mange regeringer der prøver, er vi overbeviste om, at teknologi vil holde internettet gratis. Det er kritisk, at fortrolighedsfirmaer forbliver et skridt foran lande som Tyrkiet og Kina for at holde kommunikationen flydende.

Adgang til YouTube fra Tyrkiet

Vi ønsker at gøre processen så let som muligt. Du kan se vores top 10 VPN side for at lære mere om online-privatlivstjenester. Vi bruger IPVanish til denne vejledning. De kan hjælpe dig med at få adgang til YouTube, Twitter og ethvert andet websted, som den tyrkiske regering beslutter at blokere i fremtiden.

Hvordan hjælper tjenester som IPVanish dig med at få adgang til blokerede sider? Du kan bruge deres VPN-klientsoftware til at oprette forbindelse til en server i et andet land uden for Tyrkiet. Det giver dig en ny IP-adresse og krypterer din forbindelse. Hjælper dig med at få adgang til websteder som YouTube og forblive private online..

Trin 1 – Deltag i en pålidelig VPN-service

Du kan starte med at besøge IPVanish.com og tilmelding til VPN. De tilbyder ubegrænset dataoverførsel for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Vi finder IPVanish bedst egnet til streaming, da tjenesten er meget hurtig. Vi kan også godt lide Privat internetadgang for alle, der har brug for et alternativ, der koster lidt mindre til $ 6,95 om måneden.

Trin 2 – Download VPN-klienten

Når du tilmelder dig IPVanish, Privat internetadgang eller en anden VPN-service, ønsker du at downloade deres klient. Vi begrænser vores diskussion til IPVanish, så vi kan demonstrere nøjagtigt, hvordan man fjerner blokeringen af ​​websteder som YouTube og Twitter, uanset hvor du er i verden. Start med at downloade softwaren.

IPVanish tilbyder god VPN-klientsoftware til Windows og Mac. De har også dejlige mobile apps til både iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) og Android-enheder. Vi har testet dem alle og stoler på dem med vores privatliv. Du kan downloade Windows- og Mac-klienter direkte fra deres websted.  IOS-appen er tilgængelig fra iTunes og Android-appen fra Google Play.

Trin 3 – Opret forbindelse til en VPN-server uden for Tyrkiet

Nu hvor du har haft en chance for at downloade og installere softwaren, er det tid til at oprette forbindelse. Start IPVanish-klienten, og vælg en serverplacering. Vi leder dig trin for trin ved hjælp af deres Windows-klient.

IPVanish VPN-klient

 • Vælg en serverplacering. Vi valgte Rumænien, men IPVanish har et stort netværk af servere placeret rundt om i verden.
 • Vi anbefaler, at du vælger OpenVPN (TCP) eller (UDP). Til streaming af videoer fra sider som YouTube bruger vi OpenVPN (UDP). De understøtter også PPTP og L2TP. Vi anbefaler stadig OpenVPN for den bedste beskyttelse af privatlivets fred.
 • Klik på Opret forbindelse. Efter et par sekunder ser du knappen i bunden ændre til “Afbryd forbindelse”. Du vil også bemærke, at serverplacering og IP-adresse vises øverst på klienten.
 • Vi er nu placeret i Rumænien så vidt enhver kan fortælle online. Som sådan kan vi nå ud til ethvert sted som om vi sidder i Rumænien. Det samme ville være tilfældet, hvis vi oprettede forbindelse til en server i USA eller UK.

Trin 4 – Kontroller din IP-adresse placering

Bekræft altid din IP-adresse, før du går videre, uanset hvilken teknologi du bruger til at omgå regeringscensur. I dette tilfælde kan du klikke på “Forbindelse”, “Kontroller IP-adresse” øverst på klienten for at få flere oplysninger.

Kontroller IP-adresse

Som du kan se, er vores IP-adresse beliggende i Bukarest. Midlerne til at du nu har adgang til websteder som YouTube, som om du sad ved en computer i Rumænien. Vi skal nævne, at din trafik bliver krypteret for at hjælpe med at beskytte dit privatliv.

Trin 5 – Websteder som YouTube og Twitter er ikke blokeret

Du er klar til at få adgang til ethvert websted, du gerne vil. Husk, hvis du vil have adgang til et websted, der er tilgængeligt fra et specifikt land for at oprette forbindelse til en serverplacering i dette land. Sådan ser YouTube ud, mens du er tilsluttet en rumænsk server.

Youtube

Du vil bemærke, at vi har forbindelse til youtube.ro, da webstedet bemærker, at vores IP-adresse er fra Rumænien. Du kan oprette forbindelse til et andet land for forskellige resultater. Uanset om du bor i Tyrkiet eller et andet land, der blokerer for adgang, fjerner du dem fra.

Jeg håber, at du fandt vores guide nyttig. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at dele det med dine venner, så andre kan få adgang til websteder som YouTube overalt i verden. Vi værdsætter din hjælp til at gøre Internettet til et sted at åbne dele ideer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map