Privat internetadgang Windows installationsvejledning

Privat internetadgang Windows Clent-opsætningDownload den private internetadgang Windows-software fra klientopsætningssiden på deres websted. Du kan starte med at klikke på “Support” øverst på siden og derefter på “Client Download and Support”. Når du kommer på denne side, skal du klikke på knappen “Download” i boksen Windows VPN. Dette åbner et dialogvindue, der giver dig mulighed for at gemme Windows-klientinstallationsfilen på din computer. Klienten kræver Windows XP eller nyere. Klientopsætningssiden har også manuelle opsætningsguider til at konfigurere Windows til at bruge deres service med OpenVPN, L2TP / IPsec + PSK, og som en sidste udvej, hvis intet andet fungerer PPTP.


Privat genvej til internetadgangNår klienten er hentet til din computer, skal du højreklikke på filen og vælge “Kør som administrator”. Dette afslutter installationen af ​​Windows-klienten. Et vindue til installation af Tap Wind-driveren vises under denne proces. Klik på “Install” -knappen, når den gør det. Processen opretter ikke en desktopgenvej til at køre klienten, men du kan oprette en, hvis du ønsker det, som vi har gjort. Bare højreklik på applikationsfilen og vælg send til desktop eller opret genvej.

Du kan nu klikke på din genvej for at køre klienten. Første gang du åbner den, vil du se en verifikations- og login-side, der ligner den, der vises til højre nedenfor.

Login til privat internetadgang

Private internetadgangsforbindelserIndtast dit “Brugernavn” og “Adgangskode”, som du har fået fra din indbydende e-mail. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på indstillingen Glemt adgangskode for at starte processen for at nulstille den. Du kan også vælge at indstille følgende grundlæggende indstillinger:

 • Start ansøgning ved login – Dette starter klienten, når du logger på Windows.
 • Tilslut automatisk, når appen startes – Forbind automatisk til det valgte sted, når klienten starter.
 • Område – Dette giver dig mulighed for at vælge et land, du automatisk vil oprette forbindelse til. Hvis den er indstillet til auto, forbinder den dig til den hurtigste server fra din aktuelle placering.

Når du har indstillet disse grundlæggende indstillinger, skal du klikke på knappen “Gem”, så klienten er færdig med at starte. Vi vil diskutere de avancerede indstillinger senere i dette afsnit. Klienten har ikke en fancy brugergrænseflade. Det indlæses ganske enkelt i systembakken og ser ud som følger.

Privat internetadgang Windows-klient

Hold musen hen over klienten i bakken eller proceslinjeområdet viser dig din nuværende forbindelse. Højreklik på klientikonet åbner en liste over servere, som du kan oprette forbindelse til, som vist til højre for denne tekst.

Vi er i øjeblikket forbundet til en server i Storbritannien London. Bemærk, den virtuelle IP fra denne placering vises også, men er redakteret på billedet ovenfor. For at ændre VPN-servere skal du først afbryde forbindelsen fra den nuværende London-server ved at klikke på “Afbryd” øverst på listen. Bemærk, at alle andre placeringer og “Connect” er gråtonede og ikke kan vælges, før du kobler fra London-serveren. Dette lukker placeringslisten, og klientikonet bliver rødt, hvilket indikerer, at du ikke længere er tilsluttet, som vist på billedet herunder.

Privat internetadgangsklient afbrudtHold musen hen over ikonet som ovenfor viser, at klienten i øjeblikket er “frakoblet”. Når kloden er afbrudt, bliver ikke længere grågrå, og højreklik på det røde ikon åbner listen, så du kan oprette forbindelse til et andet sted. Alt, hvad der kræves for at oprette forbindelse til et sted, er at vælge det. Klik på auto forbinder dig til den hurtigste server baseret på din placering. Hvis du klikker på “Opret forbindelse” øverst på listen, forbinder du dig til din sidste serverplacering, du brugte.

Der er et par flere listeelementer i PIA-klienten vist til højre. Den sidste liste “Exit” lukker klienten. Det andet, “Send Slow Speed ​​Complaint”, fortæller personalet på Privat internetadgang, at de har et problem, der skal undersøges. Den første er “Indstillinger”, der åbner et vindue som det, der er vist til venstre. Hvis det ser velkendt ud, er det fordi det er den samme loginskærm, vi så tidligere i dette afsnit. Vi vil nu tage et dybtgående kig på de avancerede funktioner, som PIA-klienten tilbyder.

Indstillinger for privat internetadgang

Klik på “Avanceret” -knappen resulterer i en skærm som den til højre, der er blevet udvidet for at vise de avancerede forbindelsesindstillinger. Hvis du klikker på knappen “Simple”, lukkes de avancerede indstillinger og vender dig tilbage til skærmen vist til venstre ovenfor. De avancerede forbindelsesindstillinger er som følger:

 • Forbindelsestype – Deres er to typer forbindelser mulige med OpenVPN-protokollen via IP.
  • UDP – Dette er Bruger Datagram-protokollen, der bruges med lav latensforbindelse og tabstolerante. Dette er standard OpenVPN-protokollen for klienten og bedst for de fleste brugere. Behøver ikke kontrollere for pakkeordre eller -tab.
  • TCP – Dette er Transfer Control Protocol og er godt til forbindelser med høj latens og dem, der ikke tåler tab. Det giver fejlkontrol for pakkeordre og -tab og sender pakker igen til korrekt. Dette er normalt langsommere på grund af den ekstra omkostning, der er involveret i denne proces.
 • Fjernport – Dette giver dig mulighed for at vælge den eksterne port, der skal data gennemgå.
  • Port 1194 – Dette er standard OpenVPN-porten til både UDP og TCP.
  • Port 8080 – Dette er den alternative port til Port 80 for HTTP-webservices. Det bruges ofte som en proxy-port.
  • Port 9201 – Dette er den port, der bruges til WAP (Wireless Application Protocol) -tjenester på mobile enheder.
  • Port 53 – Dette er den port, der bruges af DNS.
 • Lokal havn – Dette giver dig mulighed for at indstille en lokal havn til at rute gennem den eksterne port.
 • Portvideresendelse – Når du tænder for dette, kan du konfigurere et program, der tillader fjernbrugere at oprette forbindelse til det. Fjernbrugere skal kende enhedsnavnet og porten for at kunne oprette forbindelse til det.
  • Portvideresendelse sker kun gennem følgende gateways: CA Toronto, CA North York, Holland, Sverige, Schweiz, Frankrig, Tyskland, Rusland, Rumænien og Israel.
  • Når du har aktiveret portvideresendelse og tilslutning igen, skal du holde musen hen over systembakken ikonet for at se det portnummer, der skal placeres i dit program.
 • VPN dræber switch – Når først dette er indstillet, dræber dette al internettrafik fra enheden, hvis VPN-forbindelsen falder.
  • Det gendanner Internet-trafik, når forbindelsen er genoprettet.
  • Deaktivering af denne switch eller udgang af VPN-klienten gendanner også normal internetadgang.
 • DNS-lækager – Dette sikrer, at al DNS-anmodning dirigeres via VPN, hvilket giver dig det største grad af privatliv.
 • IPv6 lækagebeskyttelse – Dette deaktiverer en IPv6-anmodning, mens du bruger VPN.
 • Små pakker – Dette overfører dataene i mindre pakker, som kan løse nogle netværksproblemer.

De links, der vises under port forwarding, VPN kill switch, DNS lækebeskyttelse og IPv6 lækagebeskyttelse fører dig til guider på det private Internet Access websted, der indeholder mere detaljeret information om den bestemte indstilling. Hvis du klikker på knappen “Kryptering” i billedet til højre ovenfor, vises krypteringsindstillingerne i stedet for forbindelsesindstillingerne som vist på billedet herunder.

Privat internetadgangsklienterkryptering

Krypteringspanelet består af følgende indstillinger:

 • Datakryptering – Dette er den kryptering, der bruges til at kryptere og dekryptere al din Internet-trafik, når den oprindelige krypterede tunnel er etableret.
  • AES-128 – Advanced Encryption Standard (AES) er det valgte National Institute of Standards and Technology (NIST) valgt protokol og den, der bruges af USA’s regering til hemmelige dokumenter. Denne bruger en AES-128 CBC (Cipher Block Chaining) med en 128 bit nøgle og giver den bedste ydelse til de fleste anvendelser.
  • AES-256 – Denne bruger den samme krypteringsalgoritme som ovenfor. AES-256 CBC bruger en 256 bit nøgle, og er således mere sikker og langsommere.
  • Blowfish – Dette bruger Blowfish-128 CBC med en 128 bit nøgle som et alternativ til AES. Dette er en sikker algoritme og var en af ​​løberne-ups i NIST-standardkonkurrencen.
  • Ingen – Dette krypterer ikke dine data og anbefales ikke, da det kun skjuler dig IP og dermed betyder, at VPN bruges som en pseudoproxy. Du vil være modtagelig for passive angreb, hvor dine data registreres af en tredjepart uden din viden. Dette kan hjælpe dig med at overvinde geobegrænsninger.
 • Data-godkendelse – Dette henviser til den algoritme, der autentificerer alle dine data for at beskytte mod aktive angreb (angreb, hvor en enhed tilføjer eller fjerner pakker fra din meddelelse).
  • SHA1 – Dette bruger HMAC (Key-Hash Message Authentication Code) med en 160 bit nøgle.
  • SHA256 – Dette bruger HMAC med en 256 bit nøgle og er dermed langsommere.
  • Ingen – Dette åbner dig for aktive angreb eller Man-in-the-Middle (MitM) fra eksterne kilder, hvor angriberen opfanger din meddelelse og ændrer den, før den sendes på VPN-serveren.
 • Håndtryk – Dette er algoritmen, der opretter den oprindelige sikre forbindelse og verificerer, at du taler til en PIA-server og ikke et ansvarsbevis. Derfor navnet håndtryk. Privat internetadgang bruger Transport Secure Layer v1.2 (TSL 1.2) til denne forbindelse, og alle certifikater underskrives ved hjælp af SHA512.
  • RSA-2048 – Dette bruger en 2048 bit Ephemeral Diffie-Hellman (DH) nøgleudveksling og 2048bit RSA-certifikat til verifikation.
  • RSA-3072 – Denne bruger den samme algoritme som ovenfor med 3072 bit til både nøgleudveksling og RSA-certifikat.
  • RSA-4096 – Denne bruger den samme algoritme som ovenfor med 4096 bit til både nøgleudveksling og RSA-certifikat.
  • ECC-256k1 – Ephemeral Elliptic Curve DH key exchange og et Elliptic Curve Digital Signature Algorithm (ECDSA) certifikat til verifikation. Curve secp256k1 (256bit), som er den kurve, som Bitcoin bruger til sine transaktioner og bruges til både nøgleudveksling og certifikat.
  • ECC-256r1 – Som ovenfor, men kurve prime256v1 (256 bit, også kendt som secp256r1) bruges til både nøgleudveksling og certifikat brugt til verifikation.
  • ECC-521 – Som ovenfor, men kurven secp521r1 (521 bit) bruges til både nøgleudveksling og certifikatverifikation.

Du vil modtage en advarsel, som vi gjorde på ovenstående billede, hvis du vælger ingen til datakryptering, ingen til datagodkendelse eller en af ​​ECC-håndtryk algoritmer. Privat Internet Access-klienten er som standard standard AES-128 / SHA1 / RSA-2048, hvilket skulle give den bedste balance mellem ydelse og sikkerhed for de fleste brugere. Hvis du klikker på linket “standardindstillinger”, åbnes VPN-krypteringssiden på deres websted og bringer dig dit. Hvis du klikker på “mindsk din sikkerhed”, kommer du også til deres VPN-krypteringsside og forklarer mere om, hvorfor du ikke skal bruge de indstillinger, du har valgt.

Her er nogle endpoint-krypteringsindstillinger sammen med nogle kommentarer om dem.

 • Maksimal beskyttelse – AES-256 / SHA256 / RSA-4096: Dette er for dem, der ønsker den maksimale sikkerhed for deres data og kan acceptere det ekstra hastighedstab.
 • Standard anbefalet beskyttelse – AES-128 / SHA1 / RSA-2048: Dette giver den bedste balance mellem hastighed og beskyttelse og dermed den ønskede indstilling for de fleste brugere.
 • Risikabel – AES-128 / None / RSA-2048: Denne konfiguration er acceptabel for aktive MitM-angreb.
 • Alle hastigheder Ingen sikkerhed – Ingen / Ingen / ECC-256k1: Dette er acceptabelt for både aktive og passive angreb fra tredjepart (hackere). Du kan lige så godt ikke have en VPN, da kun din IP er skjult.

Privat internetadgangsklienten er muligvis ikke den smukkeste klient i feltet i dag, men den tilbyder nogle af de mest avancerede funktioner, som VPN’er har i dag, som en kill switch, DNS-lækagebeskyttelse, deaktivering af IPv4 Internet-trafik og små pakker. Dette gør det tiltalende for de brugere, der har mere teknisk viden. Samtidig har den en enkel tilstand, der bruger standardindstillinger. Dette er sandsynligvis bedst for de fleste brugere. Alt, hvad der er nødvendigt for at oprette forbindelse til en af ​​deres VPN-servere, er at vælge dens placering fra listen, der vises, når du højreklikker på klientikonet i systembakken. Hvis ikonet er grønt, er du sikkert tilsluttet, og hvis det er rødt, er du ikke det. Det bliver ikke meget enklere end det.

Besøg privat internetadgang

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map