IPVanish Android Setup Guide

Besøg IPVanish-webstedet fra din Android-enhed, og tryk på knappen “Download nu”. Dette åbner en skærm med et link til appen i Google Play-butikken. Derfra kan du installere appen på din enhed. Når installationen er afsluttet, skal du trykke på knappen “Åbn” for at starte appen for første gang.


Installer proces til IPVanish Android-appen

Når appen åbnes for første gang, skal du indtaste dine loginoplysninger for at bekræfte din IPVanish-konto. Dette er den e-mail-adresse og adgangskode, du brugte til at oprette din konto, medmindre du har ændret dem. Dette efterfølges af en lille tutorial til Android-appen. Tryk på “Næste” eller glid for at gå videre til tutorial. Når vejledningen er afsluttet, vises hurtigforbindelsesskærmen.

IPVanish Android-app-login og -tutorial

IPVanish Android-appindstillinger

Appindstillingerne er opdelt i to faner. Disse faner er de generelle og forbindelsesindstillinger. De generelle indstillinger bestemmer appens standardopførsel. Mens forbindelsesindstillingerne indstiller protokollen og andre aspekter af VPN-forbindelsen.

Generelle indstillinger for IPVanish Android-appen

Tryk på menuikonet (tre vandrette linjer) øverst til venstre på instrumentbrættet åbner menuen, der indeholder indstillingerne. De generelle indstillinger er opdelt i tre kategorier:

 • Android opstart – bestemmer appstartadfærd.
  • Start IPVanish – er en skift, der giver dig mulighed for at starte appen, når du genstarter din Android-telefon eller -tablet.
 • IPVanish opstart – giver dig mulighed for at vælge, hvordan appen indlæses.
  • Tilslut ikke automatisk – tilslut kun til IPVanish-appen manuelt.
  • Opret forbindelse til den sidst tilsluttede server – appen holder den sidst tilsluttede server i hukommelsen.
  • Opret forbindelse til den hurtigste server – baseret på ping og belastningsprocent.
  • Brug den hurtigste server i landet – hvis du vælger dette, får du en liste over lande, som du kan oprette forbindelse til.

Generelle indstillinger for IPVanish Android-appen

 • Om – indeholder appoplysninger, link til webstedets supportside og nulstil link.
  • Åbningsvejledning – giver dig mulighed for at gennemgå åbningsvejledningen.
  • Licenser – skærm, der viser information om applicenser.
  • Servicevilkår – viser TOS for dig at gennemgå i appen.
  • Versioninformation – giver dig mulighed for at følge med i den nyeste version.

Forbindelsesindstillinger til IPVanish Android-appen

Forbindelsesindstillingerne til IPVanish-appen er opdelt i fire kategorier. Disse er

 • Genåbning – auto-forbindelse igen, hvis forbindelsen falder, hjælper med at øge forbindelsens op-tid. Dette er ikke det samme som dræbskontakten, men det vil sikre dig, at du hurtigt tilslutter igen, når det er nødvendigt.
 • protokol – vælg VPN-forbindelsesprotokol. Kun OPenVPN understøttes af Android-appen.
  • OpenVPN (UDP) – dette er standardprotokollen, fordi den er hurtigst og fungerer bedst for de fleste brugere,
  • OpenVPN (TCP) – brug dette, hvis signalet er svagt, eller du oplever ustabiliteter ved hjælp af den anden protokol. Det gør fejlkontrol og giver større forbindelsesstabilitet men på bekostning af hastigheden.
  • Scramble – en proprietær protokol, der forsøger at forvirre pakkesniffere for at forhindre internetudbydere i at trække din forbindelseshastighed. Det anvender pakke- og portmanipulation. Dette er et godt valg for dem i Kina.
 • Havn – giver dig mulighed for at ændre forbindelsesport.
  • 1194 – standard OpenVPN-porten.
  • 443 – den port, der er forbundet med HTTPS-trafik.
 • Skift IP-adresse – lader dig med jævne mellemrum ændre IP-adressen i en session, hvilket kan gøre sporing sværere.
  • Valg – Aldrig 45 minutter, 60 minutter og 90 minutter

IPVanish-forbindelsesindstillinger til Android-appen

Det er let at installere IPVanish Android-appen. Der er kun et par generelle opstartindstillinger. Du kan vælge mellem OpenVPN TCP og UDP. Du skal bruge UDP for den bedste ydelse. Appen inkluderer også en scramble-funktion, der tilføjer tilsløring til OpenVPN. Hvis du bor i et land som Kina, kan dette hjælpe dig med at narre deres dybe pakkeinspektion og give dig en mere åben internetoplevelse.

Opretter forbindelse til IPVanish VPN-netværket

Der er nogle få forskellige måder, du kan oprette forbindelse til IPVanish VPN-netværket. Disse inkluderer hurtig forbindelse, serverliste og filterserverliste.

Tilslutning til IPVanish vha. Hurtig forbindelse

Du kan bruge Hurtig forbindelse og lade softwaren bestemme den bedste server. Dette er baseret på ping og belastningsprocenten af ​​servere tæt på din generelle placering. Denne proces er let for alle, uanset dine tekniske evner.

Accepter standard “Bedst tilgængelig” for land, by og server. Tryk på den grønne “Opret forbindelse” -knap. Hvis dette er din første gang, du opretter forbindelse til IPVanish-tjenesten, skal du acceptere dens opsætning på din enhed.

Når først den er tilsluttet, vises status som “Tilsluttet”. Du får en virtuel offentlig IP-adresse. Din virtuelle placering vises. Forbindelsestiden tælles op. Der er en graf over de data, der er uploadet og downloadet over tid. Endelig erstattes den grønne “Connect” -knap med en rød “Disconnect” -knap.

Tryk på knappen “Afbryd”, når du er færdig med at bruge netværket. Når dette er afsluttet, erstatter det sidst forbundne amt og by de bedst tilgængelige standarder.

Tilslutning til IPVanish Med Quick Connect

Hurtig forbindelse giver dig også mulighed for at vælge dit land, by og endda server manuelt og derefter forbinde dig til din valgte server. Dette vises ved vores forbindelse til en Storbritannien-London-server på IPVanish-netværket.

Tryk først på det sidst tilsluttede land. Dette viser den komplette liste over lande. Du kan enten rulle til Storbritannien på listen eller bruge den responsive søgning til at trække den til toppen af ​​listen, som vi gjorde. Valg af Storbritannien åbner hurtigskærmbilledet igen. Bemærk, da vi valgte det nye land, blev byen nulstillet til bedst tilgængelige.

Hvis du trykker på dette, åbnes en liste over tilgængelige byer. Tryk på London, som igen åbner skærmen til hurtig forbindelse. Du kan trykke på “server” for at vælge serveren selv eller tillade, at softwaren vælger den bedste for dig i Storbritannien-London, som vi gjorde. Tryk på “Opret forbindelse” for at afslutte din nye forbindelse.

Valg af din egen placering til hurtig forbindelse

Forbindelse ved hjælp af serverlistemenuen

Åbn appmenuen, og tryk på “Server” -emnet. Dette viser den komplette liste over IPVanish land-by placeringer alfabetisk efter land. Hvis du trykker på den nummererede cirkel ved siden af ​​en placering som Melbourne, vil Australien åbne listen over servere på det sted med ping- og belastningsprocentværdier, der vises for hver server. Hvis du trykker på “02”, vil du blive bedt om at oprette forbindelse til det. Valg af “Opret forbindelse” afslutter vores forbindelse.

Forbindelse ved hjælp af serverlistemenuen

Forbindelse ved hjælp af en sorteret serverliste

Åbning af servermenuen igen viser den komplette placeringsliste. Tryk på tragtformen øverst til højre på skærmen. Dette åbner sorteringen efter funktionen for listen. Du kan sortere listen efter en række pingværdier eller efter et bestemt land. Vi valgte at sortere efter land og filtrere lande ved hjælp af søgningen. Tryk på Storbritannien valgte det som det sted, der skal sorteres efter.

Forbindelse til IPVanish-netværket ved hjælp af en sorteret liste

Vender du tilbage til serverskærmen, kan du se, at kun byer i England er på vores sorterede liste. Ved at trykke på den “omringede 2” ved siden af ​​Liverpool, viser Storbritannien sine servere, så vi kan undersøge deres ping- og belastningsværdier. Hvis du vælger på “06” serveren, bliver vi bedt om at oprette forbindelse til den. Tryk på forbindelse afslutter processen. Når du er færdig, skal vi blot trykke på “Afbryd” for at droppe IPVanish nework.

Forbindelse ved hjælp af en filtreret serverliste

IPVanish-appen til Android er let at installere. Tilslutning til deres VPN-netværk ved hjælp af det kræver ingen ekspertise. Hurtig forbindelse forbinder dig til den bedste server fra din placering med blot et enkelt tryk på skærmen. Frakobling tager bare et andet tryk. Intet kunne være lettere.

Indstillingerne er enkle og lette at konfigurere. Du kan også oprette forbindelse ved hjælp af serverlisten. Denne liste kan sorteres efter ping eller land. Søgefunktionen kan også hjælpe dig med at filtrere listen for at gøre dine forbindelser hurtigere og lettere.

Når appen er tilsluttet, viser appen forbindelsesstatistikker. Disse inkluderer den virtuelle IP-adresse, de downloadede data og de uploadede data. Dette kan være fordelagtigt for dem, der har afmålt mobilkonti. Det kan hjælpe dem med at overvåge deres omkostninger bedre.

Besøg IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map