Bruger en VPN data? Hvad er virkningen på datakapsler?

DatakapKonceptet med den unmeterede dataplan for amerikanske mobilfirmaer er stadig relativt nyt. Mens nogle brugere har unmeterede planer, bruger et flertal stadig datakapsler. Med andre ord betaler de fleste stadig for den mængde data, de bruger. Det fører til konstant kontrol af dataanvendelse, så du ikke går over dit loft. Når det er sagt, er det meget vigtigt at beskytte dit privatliv mens du er på farten. Ingen ønsker, at deres følsomme data bliver stjålet. For dem, der har en ubegrænset plan og beskæftiger sig med tethering (ved hjælp af din mobiltjeneste som wifi-hotspot), er du sårbar over for tyveri. Hvis du er bekendt med VPN’er, kender du de positive fordele ved at bruge en. Hvis ikke, kan vi hjælpe dig med nogle af de grundlæggende og vise dig, hvorfor det er så vigtigt. Lad os starte med nogle af de store grunde til at bruge en VPN, og hvad det gør.


Årsager til at bruge en VPN og hvordan det fungerer

Du har muligvis hørt, at VPN’er vil hjælpe med at beskytte dit privatliv, men du ved muligvis ikke hvordan, hvorfor det er vigtigt, eller endda hvis du har brug for at bruge en. Hvis du er en sikkerhedsindstillet person, ved du muligvis allerede svaret på nogle af disse spørgsmål. Hvis du er ny i samfundet, er det at bruge en VPN en god ide, når du kan.

 • Brug af en VPN til privatliv – Når du opretter forbindelse til en server ved hjælp af klientsoftwaren, opretter du en sikker tunnel til denne server. Derefter dirigeres al din trafik gennem denne forbindelse. Hvad det betyder er dine data er krypteret og meget sværere at få på normale måder. Hvis du har været opmærksom på det seneste, ved du, at nogle føderale organisationer allerede har benyttet lejligheden til at spionere mod borgere.
 • Brug af en VPN til at omgå begrænsninger – Uanset om du er i en afmålt eller afkortet dataplan, kan der være begrænsninger for, hvordan du bruger tjenesten. Med den målte plan tæller alt for dit datahætte.

Som vi nævnte, går dine data gennem en sikker forbindelse, når du bruger en VPN. Det betyder ja, du bruger data, når du bruger dem. Hvis du har en plan, der har en datahætte, bruger du et ekstra beløb med en VPN. En stigning på 5% -15% i forhold til de data, du normalt vil bruge, er almindelig. Dette skyldes, at krypterede data tager mere båndbredde end ikke-krypterede data. Hvis du har et loft på din dataplan, skal du overvåge den. Som et eksempel, hvis du skulle bruge 10 GB data, ville det kun være 9 GB + 1 GB kryptering. Selvom vi ikke ønsker, at det skal afskrække dig fra at bruge en VPN til at beskytte dit privatliv, er du sandsynligvis klar over, hvor hurtigt din databrug kan øges. Hold øje med dit brug. Ellers kan du ende med at betale yderligere $ 10- $ 15 pr. GB, afhængigt af det operatør, du bruger.

Ubegrænsede planer er ikke altid ubegrænsede

Selvom enhver amerikansk luftfartsselskab tilbyder en form for en “ubegrænset” plan, er de ikke altid rigtig ubegrænsede. Ligegyldigt hvad dine grunde kan være for at bruge en uovervåget plan, er der bestemt nogle begrænsninger. Nogle luftfartsselskaber throttle data baseret på den måde, du bruger tjenesten. Som et eksempel har T-Mobile-kunder tilladelse til at bruge op til 7 GB, før de løber ind i gashåndtering. PÅ&T’s grænse er 22 GB. Nogle starter gashastigheden efter kun 500 mb. Du kan også forvente, at nogle betoner visse brug, som at bruge torrenting-software, Netflix eller andre. Ved at bruge en VPN og ændre porten i VPN-klienten, kan du hjælpe med at forhindre disse virksomheder i at trække dine downloads ned. Før de begynder at gøre det, skal de være i stand til at identificere, hvad du laver på Internettet. En VPN-forbindelse på port 443 vil stoppe meget af trafikreguleringen.

Virkningen af ​​at bruge en VPN på dine datakapsler

Hvis du finder dig selv nødvendigt at bruge en VPN over dit cellenetværk i stedet for wifi, har forskellige protokoller og krypteringsstyrker varierende indflydelse på dataforbruget. Disse gælder uanset om du bruger en afmålt eller afkortet plan. Nedenfor er en liste over protokoller, krypteringsniveauer og de påvirkninger, de har. Vi starter med det mindst første.

 • PPTP (128-bit)
 • IKEv2 (128-bit)
 • L2TP / IPsec (128-bit)
 • OpenVPN (128-bit)
 • Stealth / tilsløret OpenVPN (128-bit) (du vil se indstillingen for dette på nogle tjenester)
 • IKEv2 (256-bit)
 • L2TP / IPsec (256-bit)
 • OpenVPN (256-bit)
 • Stealth / tilsløret OpenVPN (256-bit)

Selvom OpenVPN er den mest populære på grund af dens hastighed og sikkerhed, kan du eventuelt også prøve de andre indstillinger. Hvis du får tilbud om PPTP, skal du huske, at dens ‘skaber ikke føler, at den giver tilstrækkelig beskyttelse længere. De andre bør dog tilbyde dig anstændig beskyttelse. Som du måske har gætt, er den tilsløret 256-bit version den mest sikre, men den er den langsomste. Vi anbefaler stærkt at bruge IKEv2 til iPhone forbindelser. En stor fordel over L2TP / IPSec er, at IKEv2 hurtigt forbindes igen, hvis forbindelsen falder, eller du flytter mellem netværk.

Når du ser på listen, kan du undre dig over, hvad der er forskellen mellem OpenVPN og Stealth / tilsløret versioner af protokollerne. Hvad stealth gør er at gøre din VPN næsten ikke påviselig. Det er naturligvis yderst nyttigt, hvis du besøger et land, hvor VPN-brugen er rynket. Det kræver mere båndbredde end standardversionen af ​​OpenVPN, men det kan muligvis spare dig for internet-throttling i nogle tilfælde eller forhindre dig i at komme i problemer i andre.

Nu vil vi se på nogle standard dataelementer og deres omtrentlige båndbreddeomkostninger. Husk, at dette kun er estimater, så din faktiske brug kan variere. Husk, at VPN-brug kan øge disse tal med 5% -15%. Den lille stigning er det værd at sikre dit privatliv.

 • E-mail (sendt eller modtaget, kun tekst) = 35 KB
 • E-mail (sendt eller modtaget) med små vedhæftede filer = 350 KB
 • 1 minut tilsluttet gameplay = 1MB
 • Sociale medieindlæg = 250 KB
 • Standardwebside = 180 KB
 • 1 minut streaming af musik = 1 MB
 • App / spil / sang download = 4MB
 • 1 minuts streaming video (SD) = 4,5 MB
 • 1 minut streaming video (HD) = 16,5MB

Afslutningsvis håber vi, at vi har besvaret nogle af dine spørgsmål og fået dig til at tænke lidt mere på, hvordan du bedst bruger en VPN til at beskytte dine mobildata. Selvom det øger din båndbreddebrug med en lille mængde, er fordelene, sikkerheden og trygheden, du får ved at bruge en VPN, det værd. Du er velkommen til at nå ud til brug @VPNFan hvis du har yderligere spørgsmål.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map