SlickVPN-arvostelu

Aloitetaan SlickVPN-arviointimme tarkastelemalla niiden tarjoamia VPN-yhteyksiä. Heillä on säännöllinen VPN-yhteys turvallisen tunnelin välityksellä yhteen yhdyskäytäväpalvelimiinsa, jota voidaan käyttää yksityisyyden suojaamiseen ja liiketoimien suojaamiseen salaamalla kaikki Internet-liikenne. Liikenteesi sekoitetaan sitten kyseisen yhdyskäytävän muiden käyttäjien kanssa satunnaistamaan se niin paljon kuin mahdollista ja suojaamaan nimettömyyttäsi Internetissä selatessasi. Yhdistäminen tämän tavallisen VPN-yhteyden kautta tarjoaa sinulle nopeimmat ja tarkat maantieteelliseen sijaintiin kohdistamisen. SlickVPN tarjoaa kuitenkin toisen yhteystyypin, HYDRA, niille, jotka eivät vaadi tarkkaa sijaintia, mutta haluavat erittäin turvallista VPN-yhteyttä. Tämän tyyppinen yhteys tekee käytännössä mahdottomaksi seurata tietokoneelta lähtevää liikennettä satunnaisen yhdyskäytävän avulla, jota se käyttää Internetiin pääsyyn.


SlickVPN-arvostelu

Hinnoittelu ja erikoistarjoukset

SlickVPN tarjoaa melko perushinnoittelurakenteen tavalliselle VPN-palvelulle, joka sisältää HYDRA-pääsyn. Ne tarjoavat kolme maksuehtoa. SlickVPN tarjoaa ehdot, jotka sisältävät yhden kuukauden, kolme kuukautta ja yhden vuoden. Samoin kuin muut VPN-palvelut, pidemmän aikavälin suunnitelmat johtavat suurempiin alennuksiin, kun vuoden suunnitelma tarjoaa suurimman alennuksen.

SlickVPN hinnoittelu

Kuten yllä näet, SlickVPN markkinoi tavallista VPN-palveluaan kuukaudeksi 10,00 dollarilla. Voit saada kolme kuukautta heidän tavallisesta VPN: stä vain 6,67 dollaria kuukaudessa. Lopuksi, heidän parhaan vastineensa voi saada ilmoittamalla palveluvuonna vain 48,00 dollaria vuodessa. Tämä tarkoittaa, että voit saada vuoden heidän palvelunsa oikeudenmukaiselta 4,00 dollaria kuukaudessa mikä säästää yli 60% normaalista kuukausihinnasta.

Ne tarjoavat myös ydinpaketin hinnan, joka sisältää 11 heidän 46 maastaan ​​vain 8,33 dollaria kuukaudessa. Paketti sisältää 25 kaupunkia seuraavista maista: Kanada, Saksa, Unkari, Japani, Liettua, Romania, Singapore, Ruotsi, Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Alankomaat. Lisäksi heillä on mahdollisuus ostaa lohkoja VPN-palveluita 8/8/2016/20 päivinä 0,75 dollaria / päivä.

SlickVPN hyväksyy monia erilaisia ​​maksutapoja, kuten Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover ja PayPal. Voit maksaa käyttämällä Yhdysvaltain dollareita, Ison-Britannian punta tai Euroopan euroa. Maksaminen käyttämällä Bitcoinia auttaa pitämään sinut tuntemattomampana. Jos käytät PayPalia, maksamalla sen kautta voit valtuuttaa heidän VPN-palvelunsa maksamisen keskuspaikasta.

Riskitön kokeilujakso

Vaikka SlickVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota palveluilleen, heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämän ansiosta sinulla on runsaasti aikaa tarkistaa palvelu ja tarkistaa, vastaako se odotuksiasi. Jos et ole 100% tyytyväinen heidän palveluunsa, he palauttavat mielellään tilauksesi maksun 30 ensimmäisen palvelupäivän aikana. Palautus myönnetään vasta asiakkaan pyynnöstä 30 päivän kuluessa palvelujen maksamisesta.

Käy SlickVPN: ssä

SlickVPN-palvelut

SlickVPN: n tavallinen VPN-palvelu sisältää pääsyn palvelimille yli 142 kaupungissa, jotka sijaitsevat 46 eri maassa ja joilla on pääsy tuhansille dynaamisille IP-osoitteille. Ne, jotka tilaavat normaalin VPN-palvelun, voivat myös käyttää HYDRA-yhteyttään tehdäkseen niistä entistä tuntemattomampia Internetin käytön aikana. Ladatulle tiedolle ei ole kaistanleveysrajoituksia. Heidän palvelunsa avulla voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti, enintään kahdesta IP-osoitteesta. Lisäksi voit käyttää sitä reitittimelläsi, joka antaa salatun pääsyn laitteisiin, jotka on kytketty sen kautta yhdellä yhteydellä.

Mikä on HYDRA-yhteys? SlickVPN tarjoaa VPN-yhteyden, joka tarjoaa monen hypyn palvelimille, joissa ensin muodostetaan yhteys johonkin heidän palvelimistaan ​​suojatun VPN-tunnelin kautta. Kun tämä yhteys on muodostettu, liikenne reititetään sitten turvallisesti toisen VPN-tunnelin yli heidän verkossa olevaan satunnaispalvelimeen, ennen kuin lopulta poistuu julkiseen Internetiin. Koska tämä toinen VPN-hyppy on satunnainen, liikenteen seuraaminen on käytännössä mahdotonta poistuessaan VPN-palvelimista. Tämä tarjoaa sinulle entistä paremman turvallisuuden ja nimettömyyden, jonka yksi VPN-yhteys tarjoaa. Koska tämäntyyppinen yhteys käyttää satunnaista VPN-palvelinasolmua, sitä ei tule käyttää, jos tavoitteesi on virtuaalinen maantieteellinen sijainti. Tätä käsitettä kuvataan alla olevassa kuvassa.

SlickVPN HYDRA

SlickVPN-tilaajilla on pääsy yleisimmin hyväksyttyihin VPN-protokolliin, kuten PPTP, Cisco IPsec ja OpenVPN. Heidän Windows- ja Mac OS X -asiakkaidensa ovat oletusarvoisesti OpenVPN AES-256-CBC-salauksella. Tämä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen turvallisuuden pienellä nopeuden menetyksellä heidän palvelua käytettäessä. Vaikka heillä ei ole asiakkaita muille laitteille, ne tarjoavat tukea PPTP: lle ja L2TP / IPsec: lle, joka on sisäänrakennettu useimpiin mobiililaitteisiin ja jota tukevat monet reitittimet. Heillä on sivustollaan erinomaiset vaiheittaiset oppaat, joiden avulla voit määrittää IOS-, Android- ja Windows-mobiililaitteesi sekä monentyyppiset reitittimet..

SlickVPN-verkko- ja palvelinpaikat

SlickVPN-verkko koostuu palvelimista yli 142 kaupungissa 46 maassa ympäri maailmaa. Kaikki heidän palvelimet ovat nopeita ja tukevat portin edelleenlähetystä.

MaatKaupungitProtokollitLog Policy
46142OpenVPN TCP / UDP, Cisco IPsec, PPTPEi lokitietoja

Luettelo maista ja kaupungeista, joissa SlickVPN: llä on VPN-yhdyskäytävät, sisältää seuraavat:

 • Afrikka
  • Etelä-Afrikka (2): Kapkaupunki-1; Lanseria-1
 • Aasia
  • Hongkong (3): Hong Kong-3, Intia (5): Chennai / Madras-1; Pune-4, Indonesia (1): Jakarta-1,
   Japani (2): Tokio-2, Macao (1): Macau-1, Malesia (2): Kuala Lumpur-2,  Singapore (2): Singapore-2, Taiwan (2): Taichung-1; Taipei 1, Thaimaa (1): Bangkok-1
 • Eurooppa
  • Itävalta (2): Graz-2, Belgia (2): Ostend-2, Bulgaria (1): Sofia-1, Tšekin tasavalta (5): Zlin-5
  • Tanska (1): Kööpenhamina-1, Ranska (5): Lillie-1; Paris-3; Strasbourg-1, Saksa (7): Düsseldorf-2; Frankfurt am 4; Nurnberg-1
  • Unkari (2): Budapest-2, Islanti (2): Reykjavik-2, Irlanti (2): Dublin-2, Israel (2): Tel Aviv Yafo-2
  • Italia (2): Milano-2, Latvia (1): Riika-1, Liechtenstein (1): Vaduz-1, Luxemburg (3): Luxemburg-3
  • Alankomaat (5): Amsterdam-5, Norja (1): Torp-1, Puola (4): Gdansk-3; Warsaw-1
  • Portugali (2): Lissabon-2, Kosovon tasavalta (1): Prishtina-1, Romania (3): Bukarest-3,
  • Venäjän federaatio (2): Moskova-2, Espanja (2): Barcelona-1; Madrid-1, Ruotsi (6): Halmstad-3; Tukholma-3
  • Sveitsi (2): Zürich-2, Turkki (1): Istanbul-1, Ukraina (1): Kiova-1
  • Yhdistynyt kuningaskunta (15): Coventry-1; Eastleigh lähellä Southampton-2; Mansaari-1; London-7; Manchester-1; Rochester-2
 • Pohjois-Amerikka
  • Kanada (10): Montreal-5; Quebec City-1; Richmond, BC-1; Toronto-3
  • Yhdysvallat (90): Atlanta, GA-6; Boston, MA-1; Buffalo, NY-2; Chicago, IL-8; Dallas, TX-9; Denver, CO-2; Fletcher, NC-4; Houston, TX-2; Kansas City, MO-8; Las Vegas NA-5;
   Los Angeles, CA-6; Miami, FL-11; Morganton, NC-1; New York, NY-5; Newark, NJ-2; Orlando, FL-1; Palo Alto, CA-2; Phoenix, AZ-3; Roseburg, OR-3; Salt Lake City, UT-3; San Diego, CA-2;
   San Jose, CA-2; Seattlen, WA-7; St Louis, MO-1; Tampa, FL-2; Washington, DC-4; Wilkes-Barre, PA-2
 • Oceana
  • Australia (5): Brisbane-1; Melbourne-1; Perth-2; Sydney-1
  • Uusi Seelanti (1): Auckland-1
 • Etelä- / Keski-Amerikka
  • Brasilia (1): São Paulo-1, Panama (1): Panama City-1

Kuten huomaat, SlickVPN ei ehkä ole suurin VPN-verkko, mutta niillä on palvelimia ympäri maailmaa. Lisäksi heillä on useita palvelimia monissa keskeisissä maailman maissa, jotta he voivat ylläpitää jatkuvaa suorituskykyä koko verkossaan.

Käy SlickVPN: ssä

Yksityisyys ja turvallisuus

SlickVPN: llä on Ei lokia Tietosuojakäytäntö. He eivät kirjaa mitään VPN-käyttäjiensä käyttämiä tietoja. He säilyttävät vain palvelunsa tarjoamiseksi tarvittavat tiedot. Heidän omin sanoin:

SlickVPN ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja selataksesi sivustoamme tai käyttääksemme ilmaisia ​​ominaisuuksiamme. Palvelumme tilaamiseksi tili on rekisteröitävä. Emme käytä näitä tietoja jäljittääksesi mitään verkkotoimintasi kirjautuneena SlickVPN-palveluihimme. Keräämme vain tarvittavat ja rajoitetut tiedot asiakastietotiedostomme palveluidemme laskutuksen ylläpitämiseksi ja ylläpitämiseksi.

SlickVPN-sivuston ulkopuolella tapahtuvaa käyttäjän toimintaa ei kuitenkaan seurata. Emme myöskään seuraa SlickVPN-palveluun kirjautuneiden käyttäjien selaustoimintoja.

Heidän tietosuojakäytäntönsä, samoin kuin se, että voit käyttää enemmän anonyymejä maksutapoja, kuten Bitcoin, kuvaa SlickVPN: n sitoutumista henkilökohtaiseen tietosuojaan heidän palveluaan käytettäessä.

SlickVPN on myös huolehtinut Internet-liikenteesi ja selaustottumustesi turvallisuudesta. Ne tarjoavat tukea seuraaville VPN-protokollille, mukaan lukien OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec. Tämän avulla voit suojata ja salata kaiken verkkoliikenteen ja suojata kaikkia online-tapahtumiasi uteliailta. SlickVPN-asiakkaat käyttävät OpenVPN-protokollaa, jossa on AES 256-bittinen CBC-salaus, joka tarjoaa sinulle parhaan käytettävissä olevan salaussuojan..

OpenVPN on turvallisin protokolla. Se on erittäin monipuolinen protokolla, jolla on nyt tuki useimmille laitetyypeille. L2TP / IPsec on erinomainen valinta mobiililaitteille, kuten iOS, koska useimmat natiivit tukevat sitä ja tekevät siitä helpon määrittää, vaikka se voi olla hiukan hitaampi kuin jotkut muut protokollat. PPTP: llä on laaja käyttöjärjestelmätuki, se on helppo asentaa ja nopea alhaisen salauksen takia. Se on suosittu valinta median suoratoistoon, missä turvallisuus ei ole suurin huolenaihesi. SlickVPN: llä on vaiheittaiset ohjeet, jotka auttavat asentamaan sen moniin erityyppisiin laitteisiin käyttämällä kaikkia tukemia protokollia. Ne tarjoavat jopa oppaita palvelun määrittämiseen monentyyppisillä reitittimillä.

Käytännön testaus

Suoritamme SlickVPN-arviointimme joidenkin asiakkaiden ohjelmistojen testaamisella nähdäksemme, kuinka helppo on asentaa ja käyttää, sekä testata sen yleistä suorituskykyä. Haluan aloittaa sanomalla, että SlickVPN suoriutui hyvin nopeustestissämme. SlickVPN: llä on mukautettuja asiakkaita sekä Windowsille että Macille. Ne tarjoavat vaiheittaiset oppaat palvelunsa määrittämiseksi muun tyyppisten laitteiden, kuten iOS, Android ja muiden mobiililaitteiden kanssa. Heillä on myös oppaita palvelun käyttämiseen Linuxin ja monien reitittimien kanssa.

Käy SlickVPN: ssä

Yhdistetään Windowsista

SlickVPN: llä on mukautettu Windows-asiakasohjelma, jonka avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa heidän verkon palvelimeen OpenVPN-protokollan avulla. Voit muodostaa yhteyden palvelimeen SlickVPN-asiakasohjelman avulla antamalla asiakkaalle valita sijainnin tai valita sen manuaalisesti. Käytämme mieluummin ”Sijainti” -välilehden alla olevan kuvan mukaisesti. Sieltä sinulla on mahdollisuus valita palvelinluettelosta tai kartasta. Aloitamme luettelonäkymällä.

Kuten näette, SlickVPN ilmoittaa luettelossa koskaan palvelimet. Voit lajitella tulokset kaupungin tai maan mukaan. Voit myös nähdä kuinka monta palvelinta on kussakin paikassa. Merkitse suosikki palvelimen sijainnit, jotta niitä on helppo käyttää tulevaisuudessa.

SlickVPN-palvelimen sijainnit

Karttavälilehteä napsauttamalla näyttöön tulee kaksiulotteinen kartta kaikista palvelimen sijainneista SlickVPN-verkossa. Viemällä hiiren jonkin kartalla olevan maan lipun päälle, näet tietoja kyseisen sijainnin palvelimista.

SlickVPN-kartta

Mieluummin luettelonäkymä palvelimen sijainnin valitsemiseksi. Kun löydät halutun sijainnin, siirry eteenpäin ja kaksoisnapsauta sitä. Tämä vie sinut takaisin kojelaudan näytölle ja yhdistää sinut SlickVPN-verkkoon.

SlickVPN Windows

Kun palvelimen sijainti on valittu, voit muodostaa yhteyden kojetaulun näytöllä milloin tahansa. Napsauta vain “Yhdistä” -painiketta salataksesi yhteys. Napsauta “Katkaise yhteys” milloin tahansa, kun haluat pudota verkosta.

Käy SlickVPN: ssä

Asiakkaalla on sisäänrakennettu nopeustesti-välilehti, jotta voit tarkistaa verkon kaikkien palvelimien ping-, lataus- ja lähetysnopeuden. Tämän ansiosta ne, jotka haluavat paremman hallinnan yhteyden muodostamiin palvelimiin, näkevät nopeuden ja valita parhaiten suorittavat palvelimet käytettävälle sijainnille. Oheinen kuva osoittaa miltä tämä nopeustesti näyttää muutamille Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Samanlaisia ​​testit ja vertailut voidaan suorittaa kaikille SlickVPN-verkon palvelimille.

SlickVPN nopeustesti

Viimeinen valikkovälilehti on Asetukset. Tämän valikon avulla voit hallita asiakasohjelmiston aktivointia ja muita ominaisuuksia. Ne ovat kaksi kiinnostavaa välilehteä asetusvalikossa. Ensimmäinen, joka näkyy alla, on yleinen välilehti.

SlickVPN-asetukset

Yleiset asetukset -välilehdessä voit tehdä seuraavat:

 • Ohjaa yhteyttä
  • Käynnistä käynnistyksen yhteydessä – Tämä käynnistää asiakkaan tietokoneen käynnistyessä.
  • Yhdistä käynnistyksen yhteydessä – Tämä muodostaa yhteyden automaattisesti asiakkaaseen, kun tietokone käynnistyy. Edellyttää käyttäjänimen ja salasanan tallentamista kojelautaan.
  • Käynnistä minimoitu – Tämä minimoi asiakkaan alustaan ​​sen käynnistymisen jälkeen.
 • Hakkuukäyttäytyminen
  • Ota kirjaus käyttöön – Tämä ottaa kirjautumisen käyttöön kojetaulussa, jota voidaan käyttää yhteysongelmien diagnosointiin.
  • Ota IP-historia käyttöön – Tämä mahdollistaa IP-historian kojetaulussa, jotta voit seurata yhteyksiä palvelimeen. Ne voidaan viedä tai tyhjentää.
 • Tarkista asiakkaan määrittämä IP-osoite – Tämä avaa selainikkunan tarkistaaksesi asiakkaasi määrittämäsi nykyisen IP-osoitteen sijainnin.

Asetukset-valikon toinen mielenkiintoinen välilehti on verkostointi-välilehti, joka on esitetty alla.

SlickVPN-verkottuminen

Verkkoasetukset-välilehti antaa sinun määrittää, miten yhteydet SlickVPN-verkkoon muodostetaan, sekä antaa sinun hallita erityisiä asiakasominaisuuksia, kuten tappauskytkintä. Verkko-välilehdessä on kolme osaa:

 • yhteinen
  • Reitin liikenne VPN: n kautta – Aseta oletusyhdyskäytävä
   • Tämä vaihtoehto ottaa käyttöön / poistaa käytöstä liikenteen lähettämisen VPN: n kautta.
   • Oletus on käytössä (suojattu)
  • IP- ja DNS-vuodonsuojaus – Ota vuodonsuojaus käyttöön (tämä vaihtoehto toimii kuin Internet-tappikytkin.)
   •  Se poistaa käytöstä kaikki tietokoneesi reitit ja lisää sitten reitin VPN: n yli.
   • Tämä estää Internetiä toimimasta, jos katkaiset yhteyden VPN-palvelimeen.
  • Protokolla – voi antaa sinun muuttaa protokollan UDP: stä TCP: ksi
   • UDP on paljon nopeampi kuin TCP.
   • TCP on hyödyllinen joissakin tapauksissa, kun haluat matkia HTTPS-liikennettä.
  • Portti – voidaan muuttaa 8888: sta 8080: ksi tai 443: ksi
   • Porttien vaihtaminen voi auttaa, jos sinulla on yhteysongelmia.
   • Tätä voidaan käyttää yhdessä protokollan kanssa HTTPS-liikenteen simuloimiseksi valitsemalla TCP-protokolla ja portti 443.
 • Balancing – Tämä ohjaa palvelinta, johon asiakas muodostaa yhteyden valitussa ryhmässä.
  • Load balance – Yhdistää palvelimeen, jolla on ryhmän pienin kuormitus.
  • Satunnainen tasapaino – Yhdistää satunnaiseen palvelimeen ryhmässä.
 • IP-asetukset – Asetukset, joita käytetään IP-osoitteen automaattiseen vaihtamiseen säännöllisesti.
  • Ei suositella useimmille käyttäjille

Median suoratoisto SlickVPN-asiakkaan kanssa

Kun käytimme SlickVPN-asiakasohjelmaa Windowsille, huomasimme muutamia hyödyllisiä ohjeita, jotka tekevät streaming-kokemuksestasi nautinnollisemman. Jos noudatat näitä yksinkertaisia ​​ohjeita, voit helposti paikantaa missä tahansa päin maailmaa SlickVPN-asiakkaan avulla.

 1. Luo ryhmiä jokaiselle sijainnille (maalle) ensin sijaintivalikon automaattisen ryhmän painikkeella..
 2. Varmista, että asetusvalikon tasapainoasetus on asetettu lähimpään tasapainoon.
 3. Ellei sinulla ole yhteysongelmia, muiden parametrien oletusasetusten tulisi olla hyvät kaikille streaming-tarpeillesi.

Kun olet suorittanut nämä yksinkertaiset vaiheet, yhdistäminen streaming mediaan valitsemasi sijainnin suhteen on yhtä helppoa kuin sen maan ryhmän valitseminen ja yhteyden muodostaminen siihen. Asiakas yhdistää sinut automaattisesti sen maan palvelimeen, joka on lähinnä nykyistä sijaintiasi, joka on yleensä paras ping-arvo ja nopeus.

Käy SlickVPN: ssä

Yhdistä Mac-asiakasohjelmaan

Aivan kuten Windows-mukautettu ohjelmisto, SlickVPN-asiakasohjelma Macille voidaan ladata heidän verkkosivustolta. Niiden avulla on helppo ladata ja asentaa Mac-asiakasohjelma yhdellä napsautuksella. Siinä on paljon samoja ominaisuuksia kuin heidän Windows-työasemassaan. Mac-ohjelmisto tarjoaa Mac-käyttäjille saman helppokäyttöisyyden kuin Windows-asiakas tekee käyttäjilleen. Mukautetun VPN-asiakkaan lisäksi SlickVPN: llä on myös hyvin havainnollistettuja ohjeita Mac OS X: n manuaaliseksi määrittämiseksi PPTP: lle ja OpenVPN: lle..

Yhdistä iPhonesta tai iPadista

SlickVPN: llä ei ole iOS-sovellusta, mutta ne tukevat kaikkia laitteita (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS tukee natiivisti L2TP / IPsec: ää VPN: issä. SlickVPN: ssä on oppaita iOS-laitteiden määrittämiseen käyttämällä palveluaan L2TP / IPsec- ja OpenVPN-protokollia. Alla on yleinen opas, joka kuvaa kuinka L2TP / IPsec asetetaan SlickVPN: lle.

L2TP / IPsec yksinkertaistettu manuaalinen asennus iOS: lle:

 1. Klikkaa “asetuksetJa napsauta sitten ”yleinen”.
 2. Vieritä alas ja valitse “VPN
 3. Napauta “Lisää VPN-määritykset
 4. valita L2TP
  1. Kirjoita kuvaus kuten SlickVPN-yhteys
  2. Kohdassa “server-Kenttään kirjoita SlickVPN-palvelimen palvelimen osoite. Esimerkiksi yllä olevasta testiryhmästä ”gw1.atl3.slickvpn.com” ilman lainausmerkkejä, Yhdysvalloille: Atlanta, GA-palvelin. Löydät palvelimen osoitteet heidän verkkosivustoltaan sijaintialuekartalta.
  3. Syötä sinun käyttäjätunnus ja Salasana VPN-huomautukselle: tämä eroaa sivustosi sisäänkirjautumisesta, ja SlickVPN-henkilökunta toimitti sinulle tervetuloa ilmoittautumisesähköpostisi.
  4. vuonna Salaisuus kirjoita kenttään “gogoVPN”Ilman lainausmerkkejä.
  5. Varmista “Lähetä koko liikenne” on kytketty.
  6. Napauta “Tallentaa”.
 5. Vaihda VPNPÄÄLLÄ”Testata yhteys

Käy SlickVPN: ssä

Yhdistä Android-laite

SlickVPN: llä ei ole sovellusta Android-laitteille, mutta asennusprosessi on erittäin helppoa. SlickVPN: llä on verkkosivustollaan oppaita Android-laitteiden määrittämiseksi PPTP: n ja OpenVPN: n kanssa.

Tässä on yksinkertaistetut ohjeet L2TP / IPsec-yhteyksille:

 1. Avaa valikko ja valitse asetukset
 2. valita Langaton ja verkko- tai langaton ohjain, riippuen Android-versiosta
 3. valita VPN
 4. valita Lisää VPN
 5. valita Lisätä L2TP / IPsec PSK VPN
 6. valita VPN-nimi ja kirjoita kuvaava nimi
 7. valita Aseta VPN-palvelin ja kirjoita palvelimen isäntänimi. Esimerkiksi yllä olevasta testiryhmästä ”gw1.atl3.slickvpn.com” ilman lainausmerkkejä, Yhdysvalloille: Atlanta, GA-palvelin. Löydät palvelimen osoitteet heidän verkkosivustoltaan sijaintialuekartalta.
 8. hana Aseta esijaettu IPSec-avain ja kirjoita ”gogoVPN”Ilman lainausmerkkejä.
 9. Poista Valinnat Ota L2TP-salaisuus käyttöön
 10. Avaa valikko ja valitse Tallentaa

Kun VPN on lisätty, sen pitäisi näkyä VPN-luettelossa. Voit valita yhteyden.

Käy SlickVPN: ssä

SlickVPN Speed ​​Test

SlickVPN menestyi hyvin nopeustestissämme. Heidän palvelimensa nopeus Atlantassa oli erinomainen. Sinun pitäisi olla tyytyväinen heidän verkonsa nopeuteen useimmissa sovelluksissamme testauksen perusteella. Tämä testi suoritettiin käyttämällä SlickVPN Windows -asiakasta käyttämällä oletusarvoista OpenVPN (UDP) -protokollaa, joka käyttää AES 256-bittistä CBC-salausta Internet-liikenteen salaamiseen..

SlickVPN Speed ​​Test

Kuten näette, suoraa Internet-palveluntarjoajaamme ja Atlanta-palvelimeen olevan yhteyden välillä oli 12,9% nopeuden ero. Odotetulla tavalla ne ovat jonkin verran menettäneet yhteyden nopeutta, mutta se on salausten tarjoaman ylimääräisen turvallisuuden arvoinen. Lähes 50 Mbit / s nopeudella sinulla ei pitäisi olla ongelmia Internetissä selaamisessa, tiedostojen lataamisessa tai median virtaamisessa Netfilxistä, BBC iPlayeristä tai muilta mediatoimittajilta..

SlickVPN-arvostelu: johtopäätös

SlickVPN on ollut tietosuojatilassa jo jonkin aikaa ja on rakentanut tarjoamansa palvelun hyvän maineen. Heidän verkossaan on palvelimia yli 142 kaupungissa 46 maassa ympäri maailmaa. Heidän ei kirjautumiskäytäntönsä, samoin kuin tuki Bitcoin-maksuille osoittavat, että he ottavat jäsentensä yksityisyyden vakavasti.

SlickVPN tukee OpenVPN- (TCP / UDP )-, L2TP / IPsec- ja PPTP-protokollia, mikä tekee heidän palvelustaan ​​yhteensopivan useimpien mobiililaitteiden ja jopa joidenkin reitittimien kanssa. Heillä on mukautettu asiakasohjelmisto Windowsille ja Mac OS X: lle. Heillä on vaiheittaiset asennusoppaat Linuxille, iOS: lle, Androidille ja joillekin reitittimille..

Mitä pidin palvelusta eniten:

 • Mukautettu ohjelmisto Windowsille ja Macille
 • Uusi HYDRA, multi-hop VPN erittäin turvallisiin yhteyksiin
 • Alennettu hinnoittelu kaikille palveluille
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Lisää anonyymejä maksutapoja, kuten Bitcoin

Ideoita palvelun parantamiseksi:

 • Oletusyhteydet kaikissa asiakasasennuksen sijainneissa
 • Sovellukset iOS- ja Android-laitteille
 • Parempi navigointi verkkosivuilla

Voit käyttää SlickVPN-palvelua nauttiaksesi suosikki streaming-mediastasi, pitää tietosi turvassa julkisia Wi-Fi-verkkoja käytettäessä, estää Internet-palveluntarjoajaasi tarkkailemasta selaintottumistasi ja ylittämään sensuurin. Ota heidän palvelunsa koeajoksi ja testaa se itse. Ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Uskomme, että tämä antaa sinulle runsaasti aikaa tarkistaa heidän palvelunsa ja nähdä, sopiiko se nykyisiin tarpeisiisi. Jos nautit heidän VPN: nsä käytöstä, voit kirjautua vain 4,00 dollarista kuukaudessa.

Käy SlickVPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map