Psiphonkatsaus 2018

Aloitetaan Psiphon-katsaus sanomalla, että se on hybridi-VPN-palvelu, jota tarjoaa Kanadassa sijaitseva Toronto, Psiphon Inc. -yritys. Joten, mikä tekee siitä hybridi-VPN-palvelun? Yksinkertaisesti sanottuna, palvelua voidaan käyttää täydellisenä VPN: nä, jolla on L2TP / IPsec-suojaus. Tämä ei kuitenkaan ole sen päätarkoitus. Psiphon on sensuurin kiertotyökalu, joka käyttää VPN-, SSH- ja HTTP-välityspalvelintekniikoita. Jos asut rajoittavassa maassa ja sinun on ohitettava jonkinlainen Internet-sensuuri, Psiphon-palvelu on yksi parhaista työkaluista, joita nykyään on käytettävissä, jotta voit käyttää vapaampaa ja avoimempaa Internetiä. Heidän palvelunsa avulla voidaan maksimoida mahdollisuutesi ohittaa onnistuneesti valtion tukema sensuuri.


Psiphon arvostelu

Mikä on Phiphon?

Psiphon on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmistotuote, joka on suunniteltu online-sensuurin torjuntaan käyttämällä VPN-, SSH-, Obfuscated SSH (OSSH )- ja HTTP / SOCKS-välityspalvelintekniikoita. Sitä voidaan käyttää paikallisten palomuurien sisällön estämiseen yrityksissä ja yliopistoissa. Se on kuitenkin ensisijaisesti suunniteltu ohittamaan hallitusten asettamat Internet-sisällön rajoitukset Kiinassa, Iranissa ja muissa Lähi-idän maissa, Venäjällä ja muissa Internet-sensuurimaissa..

Sen päätavoite on tarjota helppokäyttöinen palvelu, joka antaa kaikille sensuroimattoman kuvan Internetistä mistä päin maailmaa tahansa. Sen tavoitteena on tarjota tämä pääsy kaikkina aikoina riippumatta siitä, onko mainittu sensuuri luonteeltaan väliaikaista vai pysyvää. Tämä sopeutumiskyky oli tärkeä tekijä salliessaan puolueettoman Internet-tiedon Iranin ja Ugandan viimeisissä vaaleissa. Se auttoi myös eri ryhmiä pitämään yhteyttä vaaliprosessin aikana, kun vastaavat hallituspuolueet aloittivat perinteisten VPN: ien ja muiden sosiaalipalveluiden suuremman Internet-sensuurin.

Psifonin historia

Psiphon aloitti ideana hyödyntää pientä vapaaehtoisten valtakirjojen verkostoa rajoittavien maiden käyttäjien auttamiseksi ohittamaan valtion tukemaa Internet-sensuuria. Alun perin se suunniteltiin ja otettiin käyttöön ystävien ja perheen välityspalvelimien verkostona, joka tarjoaa pääsyn sensuroimissa maissa tuntemilleen. Citizen Lab ja Toronton yliopisto käynnistivät sen joulukuussa 2006, ja se julkaistiin avoimen lähdekoodin ohjelmistona.

Projekti kasvoi nopeasti. Tämän seurauksena vuonna 2007 perustettiin riippumaton kanadalainen yritys Psiphon, Inc. He ovat saaneet useita palkintoja johtavana tarjoajana Internet-sensuurin voittamisessa. Heidän palvelunsa ansiosta monet käyttäjät ovat voineet tunnistaa Internetin alkuperäisen lupauksen foorumina ilmaisun ilmaisuun ja vaihtamatta sensuuria. Kuten aiemmin mainitsimme, tämä toteutettiin alun perin antamalla sensuurimaiden henkilöille käyttää ystävien ja perheen välityspalvelimia vähemmän rajoittavilla alueilla online-toimintoihinsa. Tämä johti paikalliseen kasvuun yhteisöissä, joissa oli suuria ryhmiä entisiä isänmaallisia.

Vuonna 2008 Psiphon sai pari apurahaa Euroopan parlamentilta ja Yhdysvaltain ulkoministeriöltä. Näiden apurahojen oli tarkoitus auttaa muuttamaan se pienestä ryhmästä paikallisia välityspalvelinverkkoja mukautuvaksi kiertämispalveluksi, joka on käyttäjien saatavana ympäri maailmaa. Tämän avulla he voivat monipuolistaa ydinryhmäänsä lisäämällä kokeneita tietoturva- ja ohjelmistosuunnittelijoita. Tämän seurauksena he ovat kehittyneet paikallisista alkuistaan ​​kaupalliseksi palveluksi, joka tarjoaa turvallisia online-kiertämisratkaisuja miljoonille käyttäjille eri puolilla maailmaa.

Kuinka psiphon toimii?

Psiphon-palvelu tarjoaa keskitetysti hallinnoidun, maantieteellisesti monimuotoisen tuhansien välityspalvelimien verkon. Suurin osa nykyisestä infrastruktuurista on pilvipalveluntarjoajien ylläpitämä. Tämän avulla he voivat vastata palautteeseen ja tehdä tarvittavia muutoksia ohjelmistoon ja levittää päivityksiä ajoissa.

Teknologia käyttää ”yhden hypyn” arkkitehtuuria salaamaan ja linkittämään turvallisesti sensuroidut käyttäjät alueellisiin välityspalvelimiin rajoittamattomissa maissa. Tämä antaa sensuroitujen valtioiden käyttäjille pääsyn vapaampaan ja avoimempaan Internetiin. Se on tällä hetkellä saatavana vain seuraaville alustoille: Windows, Android ja iOS.

Yksinkertaisemmin sanottuna käyttäjille tarjotaan yksityinen luettelo alueellisista välityspalvelimista rajoitetun maan ulkopuolella. Kun käyttäjä muodostaa yhteyden johonkin näistä, se toimii sitten Internet-tapahtumien välityspalvelimena ja tekee pyyntöjä hänen puolestaan. Pyydetty sensuroimaton sisältö lähetetään sitten välityspalvelimelle. Tämä sisältö välitetään sitten turvallisesti käyttäjälle.

Jos alkuperäinen välityspalvelin putoaa tai muuten ole poissa käytöstä, käyttäjä yhdistetään automaattisesti toiseen. Tämä tarkoittaa, että voit kokea IP-muutokset Psiphon-palvelun käytön aikana.

Kuinka psiphon eroaa perinteisistä VPN-verkoista?

Niiden erottelu perinteisistä VPN-verkoista on niiden kyky hyödyntää erilaisia ​​arkkitehtuureja kiertääkseen valtion sensuuria. Voit asettaa Windows-ohjelmiston toimimaan perinteisenä VPN: nä käyttämällä L2TP / IPsec-ohjelmaa tietojen salaamiseen ja suojaukseen.

Jos yhteys VPN-palvelimeen epäonnistuu, voit kuitenkin yrittää muodostaa yhteyden SSH: n avulla. Jos SSH on estetty sijainnistasi, ohjelmisto myös hämärtää yhteyden kättelyosaa. Tämän tarkoituksena on piilottaa tosiasia, että käytät sensuurin kiertotyökalua Internet-sisällön käyttämiseen. Se tekee tämän satunnaistamalla SSH: n käyttämät staattiset allekirjoitukset protokollan sormenjälkien tunnistamisen ja välttämisen vaikeammaksi. Tämä mahdollistaa sen, että se ohittaa monen tyyppisen syvän pakettivalvonnan (DPI), jota jotkut hallitukset käyttävät.

Toinen asia, joka erottaa sen monista VPN-verkoista, on se, että se tarjoaa vain osa yksityisestä välityspalvelinverkostaan ​​jokaiselle käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että kukaan käyttäjä ei tiedä verkko-IP-osoitteidensa monimuotoisuutta. Siksi on vaikea estää heidän verkkoaan käyttämällä perinteisiä IP-estämismenetelmiä.

Kuinka turvallinen psiphon on?

Psiphon käyttää L2TP / IPsec: tä VPN-protokollinaan Windows-asiakasohjelmaansa. Vaikka protokolla on hitaampaa kuin VPN: n yleisimmin käyttämä protokolla, useimmat ihmiset pitävät tätä protokollaa turvallisena. VPN-tilassa ollessaan kaikki käyttäjän liikenne salataan ja tunneloidaan heidän palvelunsa kautta. Käyttäjien tulisi kuitenkin olla tietoisia siitä, että heidän palvelunsa käyttämä oletusprotokolla on OSSH.

OSSH-protokolla käyttää SSL: tä yhdessä salasanan todennuksen kanssa tunneloidaksesi tietoja asiakkaan ja palvelimen välillä käyttämällä julkisen avaimen salausta. Se mahdollistaa myös etäkäytön turvallisiin avainsanoihin ja käyttäjien todennuksiin palvelimen turvallisuuden lisäämiseksi. Vaikka useimmissa tapauksissa sitä pidetään turvallisena, se ei ole yhtä turvallinen kuin jotkut muut VPN-protokollat.

Huomaa myös, että kaikkea käyttäjäliikennettä ei välttämättä siirretä Psiphon-palvelun kautta tätä protokollaa käyttäen, koska sitä käyttävät vain ne, jotka tukevat sitä ja on määritetty oikein. Erityisesti, kun VPN-tilaa ei ole otettu käyttöön, vain sovellukset, jotka käyttävät paikallisia HTTP- ja SOCKS-välityspalvelimia, lähetetään salatun välityspalvelintunnelin kautta.

Lisäksi joillakin Yhdysvaltain viranomaisilla (CIA ja NSA) on osoitettu olevan työkaluja, joiden avulla ne voivat siepata ja jopa osittain purkaa SSH-salattuja tapahtumia. Koska tietojen suojaaminen ei ole Psiphonin ensisijainen tarkoitus, tämä ei ole tärkeä huolenaihe monille käyttäjille, jotka vain yrittävät ohittaa valtion tukemaa Internet-sensuuria.

Lopuksi, eikä Psiphon takaa heidän ohjelmistojensa turvallisuutta. Heidän omin sanoin:

Muista kuitenkin, että Psiphon on suunniteltu sensuurin kiertämiseen, eikä sitä ole erityisesti suunniteltu valvonnan vastaisiin tarkoituksiin. Psiphon ei lisää online-tietosuojaasi, eikä sitä pidä pitää tai käyttää online-tietoturvatyökaluna.

Entä yksityisyytesi Phiphonia käytettäessä?

Ensisilmäyksellä Psiphon suojaa yksityisyyttäsi, koska se ei yleensä kirjaa käyttäjien IP-osoitteita. Koska Psiphon ei vaadi käyttäjätilejä, he eivät kerää oletusarvoisesti sähköpostiosoitteita, käyttäjänimiä tai salasanoja. He kuitenkin keräävät suuren määrän aggregoitua tietoa, jota he jakavat kauppakumppaneilleen.

Seuraava on muutama ote heidän tietosuojakäytäntönsä sivusta heidän Psyphon-palvelimiensa keräämistä tiedoista.

Keräämme seuraavat tiedot selvittääksemme, kuinka hyvin Psiphon toimii, mitkä sivustot ovat suosittuja ja mitkä leviämisstrategiat ovat tehokkaita. Tiedot jaetaan kumppaneidemme kanssa, jotta he voivat nähdä esimerkiksi kuinka usein heidän sivustojaan käydään Psiphonin kautta ja mistä maista.

Sähköpostipyyntöjen määrä asiakkaan latauslinkille
Päivitysten lukumäärä
Kuinka usein kutakin protokollaa käytetään, ja virhekoodit epäonnistumisen jälkeen
Kuinka usein uusia palvelimia löydetään
Istuntojen lukumäärä ja kesto
Joidenkin tiettyjen verkkotunnusten siirrettyjen tavujen ja siirrettyjen tavujen kokonaismäärä
Asiakasalusta (yksinkertaistettu käyttöjärjestelmäluettelo;…)

Tapahtumalokit sisältävät aikaleimat, aluekoodit (maa ja kaupunki) ja tunnistamattomat määritteet, mukaan lukien sponsorin tunnus (määräytyy sen mukaan, mitä Psiphon-asiakasohjelmaa käytetään), asiakasversio ja protokollatyyppi. Sivun näyttökerrat yhdistetään ajan ja / tai istunnon mukaan ennen kirjautumista.

Kaikki sponsorien kanssa jaetut tilastot kootaan edelleen päivämäärän, sponsorin ja alueen mukaan.

Kuten näette, Psiphon ei vain kerää tietoja ylläpitotarkoituksiin, vaan myös aggregoituja tietoja kaupallisille sponsoreille. Puolustuksessaan he kuvaavat täysin, mitä tietoja he tekevät ja eivät kerää ja miten niitä käytetään heidän tietosuojakäytännössään. Sinun tulisi tutkia se itse. Lisäksi niissä todetaan selvästi, että Psiphon ei lisää online-tietosuojaasi ja että jos tämä on päätavoitteesi, sinun tulee käyttää Tor-verkkoa.

Psiphon-tuki

Psiphon ei tue suoraa tukea yksittäisille käyttäjille, mutta käsittelee monille käyttäjille yhteisiä huolenaiheita heidän verkkosivustollaan olevien UKK-tietokannan kautta. He myös keräävät palautetta ohjelmistoasiakkaideltaan käsitelläkseen joitain aiheita, kuten alueelliset yhteysviat. Tämän seurauksena he suosittelevat, että jos saat paljon yhteysvirheitä, lataa asiakas uudelleen, päivitä verkkopalvelinluettelosi, jos jotkut on estetty.

Käy Psiphon

Psifoni toiminnassa

Psiphonia voidaan käyttää Windows-, Android- ja iOS-ympäristöissä. Ohjelmistojen globaalin vaikutuksen lisäämiseksi nämä ohjelmistosovellukset tukevat yli 20 eri kieltä. Näitä ovat englanti, espanja, arabia, indonesia, persia, yksinkertaistettu ja perinteinen kiina, turkki, vietnam ja muut.

Psiphon-verkkosivuston latauslinkit

Lataa Psiphon-ohjelmisto

Psiphon-verkkosivuston lataussivulla on linkkejä ohjelmiston lataamiseen kaikille tukemille alustoille. Heidän iOS-sovellus on saatavana vain iTunes-kaupasta. Windows- ja Android-ohjelmistot ovat ladattavissa suoraan niiden verkkosivuilta.

Saatat joutua säätämään Android-suojausasetuksiasi salliaksesi tuntemattomista lähteistä (tarkoittaen muista sivustoista kuin Google Play -kaupasta) tulevia sovelluksia, ennen kuin voit ladata sen “apk” -tiedoston suoraan Android-laitteellesi ja asentaa sen (“sivulataus”). Voit vaihtoehtoisesti käyttää Google Play -kaupan linkkiä asentaaksesi sen, jos se on saatavilla sijainnistasi. Jos Psiphon-verkkosivusto tai sen latauslinkit sensuroidaan missä olet, voit pyytää, että tiedostot lähetetään sinulle sähköpostitse osoitteella [email protected]

Psiphon-selain iOS-käyttäjille

iPhones- ja iPad-laitteita tuetaan Psiphon-selaimen iOS-sovelluksessa. Tämä on vain selainsovellus. Tämä tarkoittaa, että vain Psiphon-selainliikenne tunneloidaan heidän välityspalvelimen verkon kautta iPhonessa tai iPadissa. Kaikki muu liikenne kulkee tavallisen Wi-Fi- tai matkapuhelinyhteyden kautta.

Näin ollen, jos haluat käyttää estettyä Facebook-, Twitter- tai muuta sosiaalisen median tiliä iOS-laitteellasi, sinun on ensin käytettävä sitä selainsovelluksen kautta. Jos yrität avata sen suoraan, tavallinen palveluntarjoaja estää sen.

Sovelluksen asentamiseen tarvitaan iOS 8.0 tai uudempi. Se valitsee yhteysprotokollat ​​automaattisesti, mutta antaa sinun valita palvelimen sijainnin. Tämän ansiosta kaikkien on helppo käyttää riippumatta teknisestä suorituskyvystään.

Psiphon Windows-käyttäjille

Psiphon for Windows toimii Windows XP: ssä, Windows Vistassa, Windows 7: ssä, Windows 8: ssa ja Windows 10: ssä. Lataa ensin sen suoritettava tiedosto Windows-tietokoneellesi. Psiphon ei käytä asennustiedostoja, vaan käyttää allekirjoitettua suoritettavaa Windows-asiakasohjelman jakeluun.

Jos lataat tämän suoritettavan toisesta lähteestä, voit tarkistaa sen aitouden vertaamalla sen allekirjoitusta heidän verkkosivustossaan oleviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Menettelytapa tähän voidaan löytää myös sieltä sekä heidän Windows- että Android-asiakkailleen.

Windows Psiphon Client -ohjelman käyttö

Kun olet vakuuttunut siitä, että lataamasi tiedosto on aito, voit kopioida sen omaan hakemistoonsa tai suorittaa sen yksinkertaisesti latausalueelta. Sinun on “suoritettava se järjestelmänvalvojana”, jos haluat käyttää sitä täydessä VPN-tilassa. Tämä avaa asiakkaan ja yhdistää sinut automaattisesti nopeimpaan maahan sijainnistasi. Tätä yhteyttä osoittaa ympyröity vihreä valintamerkki, vihreä ”Yhdistetty” teksti ja punainen ”Katkaise yhteys” -painike.
Psiphon Windows -asiakasyhteysAlkuyhteys on aina nopeimpaan sijaintiin tasaisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Jos haluat kuitenkin muodostaa yhteyden tiettyyn maahan hyödyntääksesi kyseistä virtuaalista sijaintia käyttäviä verkkosivustoja tai palveluita, voit napsauttaa Yhdistä kautta -kohdan alla olevaa ruutua ja valita palvelimen sijainti 17 eri maasta. Tämä irrottaa sinut nykyisestä sijainnistasi ja yhdistää sinut automaattisesti uuden virtuaalisen sijainnin palvelimeen.

Psiphonilla on palvelimia muun muassa Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Sveitsissä, Tšekin tasavallassa, Saksassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Unkarissa, Intiassa, Italiassa, Japanissa, Alankomaissa, Romaniassa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa..

Muuttuvat maat Psiphon Windows -asiakasohjelmassa

Palvelusta katkaiseminen on yhtä helppoa, napsauta vain Katkaise-painiketta.

Psiphon-palvelun katkaiseminen Windows-asiakasohjelmalla

Windows Psiphon Client -sovelluksen määrittäminen

Psiphon Windows -asiakasohjelmassa on muutama manuaalinen asetus, jonka avulla voit määrittää sen toiminnan. Näihin pääsee valitsemalla asiakasasetuksen ikkunan vasemmalla puolella olevassa pääasiakkaan valikossa ”Asetukset”.

Psiphon Windows Client -asetukset-valikko

Ne sisältävät seuraavat yhden vaihtamisen kokoonpanoasetukset:

 • Pienennä järjestelmälokeroon – Tämän avulla voit vapauttaa tehtäväpalkin ja työpöydän tilan, jos olet yhteydessä palveluun pitkään aikaan.

Psiphon Windows-asiakkaan minimointi järjestelmälokeroon

 • Jaettu tunneli – Tämän vaihtaminen vapauttaa kotimaasi palvelimille osoitetut pyynnöt tunnelista Psiphon-palvelun kautta. Tämän avulla voit käyttää näitä sivustoja nopeammin ja mahdollisesti vähentää tiedonsiirtokustannuksia.

Psifonin halkaisun tunnelin vaihtoehto

 • Poista hitaiden verkkojen aikakatkaisut käytöstä – Tämän käyttöönotto voi vähentää odottamattomia katkaisuja hitaissa verkoissa.

Psiphon Poista aikakatkaisu hitaissa verkoissa

 • Psiphon-palvelimen alue – Tämän avulla voit valita tietyn maan, johon haluat muodostaa yhteyden, ja tarjoaa saman toiminnallisuuden kuin napsauttamalla yhteyden pääsivun ”Yhdistä kautta” alla olevaa ruutua..

Psiphonin virtuaalimaan valinta

 • Paikalliset välityspalvelinportit – Tämä on asetettava, jos sinulla on työkaluja, jotka edellyttävät manuaalista määritystä toimimaan Psiphon-palvelun kanssa.

Psiphon Local Ports -asennus

 • Upstream-välityspalvelin – Oletusarvon mukaan Psiphon-asiakas käyttää mitä tahansa tietokoneesi ennalta määritettyä välityspalvelinta tunnelin perustamiseen. Ylävirran välityspalvelin -asetuksen avulla voit ohittaa tämän oletuskäyttäytymisen määrittämällä manuaalisesti välityspalvelimen käytettäväksi tai sanomalla, että se ei käytä mitään olemassa olevaa välityspalvelinta. Jotkut yritykset ja yliopistoverkot saattavat edellyttää, että määrität ylävirran välityspalvelimen Internetin käyttämistä varten. Tällöin voit kirjoittaa asetukset manuaalisesti.

Psiphonin ylävirran välityspalvelimen asennus Windowsille

 • Käytä L2TP / IPsec-tilaa – Viimeisen asetuksen avulla voit asettaa asiakkaan käyttämään kaikkia VPN-toimintoja. Tämä poistaa kaikki muut asetukset pienentämistä lukuun ottamatta, koska ne eivät ole yhteensopivia tämän tilan kanssa. Tämän asettaminen tunnistaa kaiken tietokoneesi liikenteen Psiphon-tunnelin läpi, mutta saattaa estää kykyäsi ohittaa sensuuria, koska se ei aiheuta häiriöitä yhteydelle ja voi olla helpompi estää.

Psiphon VPN -tilaJos teet muutoksia asiakasmäärityksiin, sinua pyydetään tallentamaan tai hylkäämään ne, ennen kuin poistut asetusvalikosta. Sinun pitäisi luultavasti vain hyväksyä oletusasetukset, ellei sinulla ole erityisiä välityspalvelintarpeita, sinulla on yhteysongelmia tai sinulla on vaikeuksia pääsyyn verkkosivustoille.

Seuraavat kaksi asiakasvalikkokohtaa ovat Palaute ja Tietoja. Palautevalikossa voit antaa positiivisia tai kielteisiä vastauksia Psiphon-henkilökunnalle auttaakseen heitä optimoimaan sen suorituskyvyn. Voit myös ilmoittaa ongelmista ja pyytää vastausta sähköpostilla. Huomaa, että yksittäiset vastaukset voivat viedä hetken. Tietoja-valikossa näkyy nykyisen versionumerosi ja siinä on linkit uusimman päivityksen hankkimiseksi tai heidän verkkosivustojen UKK-hakuun.

Psiphon-palaute ja valikot

Kaksi viimeistä valikkokohtaa ovat Lokit ja Kieli. Lokivalikko näyttää nykyisen istunnon kirjautumistiedot ja voi auttaa sinua tai Psiphon-henkilökuntaa vianmäärityksessä kaikissa yhteysongelmissa. Viimeisessä valikossa näkyy sovelluksen globaali laajuus ja voit muuttaa asiakkaan kielen tarvittaessa.

Psiphonlokit ja kielivalikotVoit selvästi nähdä, että Psiphon tekee kaikkien Windows-käyttäjien helpoksi voittaa palomuurit ja hallituksen tukeman sensuurin monilla puolilla maailmaa. Heidän ohjelmistoasiakas on helppo ladata ja käyttää. Muutamalla napsautuksella kaikki mitä tarvitaan yhteyden muodostamiseen verkkoon useimmille käyttäjille ja alkaa nauttia avoimemmasta sensuroimattomasta Internet-kokemuksesta.

Psiphon Android-käyttäjille

Toisin kuin Windows-asiakas, Android-sovellus ei tue täydellistä VPN-tilaa, mutta siinä on Tunnel Whole Device -tila. Se käyttää myös automaattisesti OSSH-protokollaa maksimoidaksesi sensuurin kiertämisen todennäköisyydet ilman havaitsemista.

Psiphon Android -sovellus tarjoaa Androidin VpnService-sovelluksen yhdessä tun2socks -sovelluksen kanssa täyden laitetilan tarjoamiseksi Android-laitteille. Tun2socks-aliohjelma luo TUN-virtuaalisen verkkoliittymän. Tämä käyttöliittymä katkaisee kaikki saapuvat TCP-yhteydet ja välittää ne sitten SOCKS-palvelimelle. Tämän avulla he voivat välittää kaiken laiteliikenteen tunneloidun SSH-palvelunsa kautta ilman sovellustukea.

Psiphon Android -sovelluksen sivulataus

Päätimme ladata Psiphon Android -sovelluksen sivustoonsa suoraan. Ensin säädimme suojausasetuksiamme, jotta voimme ladata sovelluksia muista paikoista kuin Goggle Play -kaupasta. Sitten latasimme sovelluksen Psiphon-verkkosivuston lataussivulta. Lataamisen jälkeen asensimme sovelluksen. Avaamisen jälkeen päätimme tunnistaa koko laitteen ja sallimme sen perustaa VPN-palvelun. Kun nämä esivalmistelut on hoidettu, Psiphon-ohjelmisto yhdisti meidät automaattisesti palvelimeen parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.

Psiphon Android -sovelluksen sivulataus

Psiphon Android -sovelluksen käyttäminen

Psiphon Android-sovelluksen yläosassa on pieni mainostila, jonka alapuolella on välilehtivalikko eri näytöille. Ensimmäinen näistä on “Stats” -näyttö, joka näyttää graafisen esityksen istunnon aikana lähetetyistä ja vastaanotetuista tiedoista.

Toinen välilehti, ”Valinnat”, antaa sinun määrittää Psiphon-palvelun toiminnan. Tämä sisältää kolme vaihto-asetusta:

 • Tunneli koko laite – Tämä varmistaa, että koko liikenne tunneloidaan heidän palvelunsa kautta. Jos poistat tämän käytöstä, sovellus siirtyy Psiphon-selaintilaan ja avaa selaimen. Tässä tilassa vain Psiphon-selaimen kautta kulkeva liikenne tunneloidaan.
 • Lataa päivitykset vain WiFi-yhteydellä – Tämän kytkimen asettaminen voi säästää rahaa matkapuhelindatalaskustasi.
 • Poista hitaiden verkkojen aikakatkaisut käytöstä – Sinun pitäisi asettaa tämä kytkin, jos koet satunnaisia ​​katkaisuja.

Android Psiphon -välilehdet -valikko

Asetukset-välilehdessä voit myös valita uuden virtuaalimaan. Samoin kuin Psiphon Windows -asiakasohjelmassa, kun olet valinnut uuden sijainnin, sovellus yhdistää sinut siihen. Napauttamalla Palaute-painiketta avautuu näyttö, jonka avulla voit kommentoida sovelluksen suorituskykyä ja ilmoittaa ongelmista Psiphonin tekniselle tuelle..

Katsotaanpa nyt muita Psiphon Android -sovelluksen vaihtoehtoja. Napauttamalla ”More options” -painiketta, nämä näkyvät. Kahden ensimmäisen vaihtoehdon avulla voit asettaa kuulo- ja tuntohälytykset ilmoittamaan yhteyden katkeamisesta, jotta voit käynnistää sen uudelleen.

Psiphon Android-sovellusvaihtoehdot

Napauttamalla ”Sulje sovellukset” -vaihtoehtoa avautuu näyttö, jonka avulla voit valita sovelluksia, joita et halua tunnistaa Psiphon-palvelun kautta. Kun olet valinnut sovellukset, jotka haluat sulkea pois, napauta “Aseta” tallentaaksesi ne. Tämä voi auttaa parantamaan kyseisten sovellusten nopeutta ja parantamaan sovellusten suorituskykyä rajoittamalla tunneliin tarvittavan tiedon määrää.

Oletuksena sovellus käyttää järjestelmäverkkoasetuksiasi luomaan SSH-tunnelin, mutta voit muuttaa sen. Napauttamalla Luo HTTP-välityspalvelimen kautta -vaihtoehtoa voit määrittää HTTP-välityspalvelimen, jota se käyttää perustaessaan SHH-verkkoa. Tämä on samanlainen kuin Windows-asiakkaan käyttämä ylävirran välityspalvelimen asetus.

Psiphon-palvelusta katkaiseminen on yhtä helppoa kuin yhteydenpito siihen. Napauta vain Stop-painiketta sovelluksen päänäytön alareunassa. Sininen Psiphon-logo muuttuu valkoiseksi osoittaen, että et enää tunne liikennettä. Siellä on myös välilehti, jonka avulla voit tutkia istuntolokeja. Viimeinen kuvakaappaus on Psiphon-selaimesta.

Psiphon Android App Katkaise yhteys

Psiphon 3 Android-sovellus on helppo käyttää ja asentaa. Voit asettaa sen tunnistamaan kaiken Android-liikenteesi sovelluksen kautta tai vain liikenteen Psiphon-selaimesta, kuten iOS-sovellus. Sen avulla voit sulkea sovellukset helposti muutamalla napautuksella. Yhdistäminen tai irrottaminen vaatii vain yhden näytön kosketuksen. Siinä on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin heidän Windows-asiakkaassaan, ja sen avulla kaikkien on helppo ohittaa palomuurit tai sensuuri ilman, että vaaditaan laajaa teknistä asiantuntemusta.

Katsaus Psiphon Pro Android -sovellukseen

Psiphon Pro Android -sovelluksen voi ladata ja asentaa Google Play -kaupasta. Sitä tuetaan mainostamisella, ja Psiphonin ensimmäinen yritys ansaita rahaa heidän kiertämisohjelmistonsa ansaitsee. Ensimmäinen asia, jonka huomaat siitä, on se, että yli puolet näytöstä on mainosten peittämiä. Tämä tarkoittaa, että vain noin neljäsosa näytöstä on käytettävissä näyttövaihtoehtojen ja muiden ominaisuusnäyttöjen näyttämiseen.

Psiphon Pro -sovellus on melkein identtinen sivutulla ladatun Psiphon 3 -sovelluksen kanssa, jota tutkimme yllä. Sen avulla voit valita uusia virtuaalimaita ja yhdistää sinut niihin. Mahdollisuus päivittää vain Wi-Fi: n kautta ei ole enää käytettävissä, mutta muut välilehdet ja vaihtoehdot pysyvät samoina. Kaistanleveys on rajoitettu 2 Mb / s. Ilmaisen version nopeustestimme vaihtelivat välillä 1–2 Mb / s.

Katsaus Psiphon Pro Android -sovellukseen

Staattisten mainosten lisäksi, kun muutat välilehtiä tai yhteyksiä, se näyttää koko sivun mainokset ja videot. Esimerkiksi yrittäessämme muuttaa virtuaalisia sijainteja jouduimme peruuttamaan kaksi kokonaisen sivun mainosta ja katsomaan kahdeksan sekunnin videon ennen kuin sovellus lopulta yhdisti uuteen virtuaalimaaseemme. Samanlaisia ​​tapahtumia tapahtui melkein joka kerta, kun napautimme sovellusta. Löysimme nämä mainokset melko ärsyttäviksi ja uskomme sinunkin.

Jos haluat käyttää Psiphon Pro -sovellusta, sinun kannattaa todennäköisesti kirjautua tilaukseen nopeasti. Sovelluksesta maksaminen poistaa mainokset siitä. Sinut päivitetään myös nopeampaan yhteysnopeuteen pakettitasosi mukaan. Maksut voidaan suorittaa Google Play -kaupan kautta. Psiphon tarjoaa palvelun kahdessa mallissa: keskeytymätöntä palvelua ja väliaikaista enimmäisnopeutta.

Maksut keskeytymättömistä tilauksista on suoritettava luottokortilla, ja niihin sisältyy ilmainen 30 päivän kokeilu. Sen hinnat ovat seuraavat:

 • Suurin nopeus – 9,99 dollaria kuukaudessa, noin 5 Mt / s;
 • Suuri nopeus – 4,99 dollaria kuukaudessa, nopeutta tuntematon.

Väliaikaiset enimmäisnopeudet voidaan maksaa joko luottokortilla tai Google Playn lahjakorteilla tai hyvityksillä. Sen hinnat ovat seuraavat;

 • 7 päivän kulku – 4,99 dollaria
 • 30 päivän pass – 9,99 dollaria
 • 360 päivän kulku – 119,99 dollaria

Psifonin nopeuden testit

Päätimme tehdä nopeustestejä Psiphonin kiertämispalvelussa käyttämällä sekä täydellistä VPN-tilaa, joka käyttää L2TP / IPsec-protokollaa, että oletus OSSH-tilaa. OSSH-testi suoritettiin käyttämällä heidän ”nopein maa” -vaihtoehtoa. Kuten epäilimme, Psiphonin hybridi-luonteen vuoksi näiden testien tulokset olivat hyvin erilaisia.

Psiphonin koko VPN-nopeustesti

Psiphon ei suoriutunut kovin hyvin koko VPN-tilan nopeustesteissä. Asiakas valitsi VPN-palvelimemme sijainnin, emmekä pystyneet muuttamaan sitä lähemmäksi palvelimeksi, koska tämä tila mahdollisti alueen vaihtamisen. Odotimme testin olevan hitaampi kuin joidenkin muiden VPN-palveluiden palvelun käyttämän L2TP / IPsec-protokollan takia. Vaikka se on turvallinen, tämä on yksi hitaammista VPN-protokollista, jotka johtuvat datan kaksinkertaisesta kapseloinnista ja virheiden tarkistamisesta, että sitä sovelletaan.

Psiphonin täydellinen VPN-nopeustesti

Nopeustesti osoittaa, että salaus alensi kantayhteyden latausnopeutta 24,09 Mb / s nopeudesta 4,80 Mb / s. Tämä on noin 80%: n pudotus Lontoossa, Iso-Britanniassa sijaitsevalle palvelimelle. Tämä on erittäin suuri lasku yhteyden nopeudessa verrattuna useimpiin testattuihin VPN-palveluihin. Lisäksi palvelun käyttämistä tässä tilassa ei kannusteta, koska se vähentää mahdollisuuksiasi ohittaa palomuurit ja valtion sensuuri.

Psiphon OSSH -testit

Oletus OSSH-protokollaa käyttävän Psiphon-palvelun tulokset olivat erinomaiset. Vaikka tätä protokollaa ei ole erityisesti tarkoitettu tietoturvalle, se tarjoaa luonteeltaanan suunnilleen saman suojaustason kuin SSL. Mutta mikä on tärkeintä useimmille Psiphon-käyttäjille, on se, että se maksimoi heidän mahdollisuudet päästä valtion sensuurista.

Psiphon OSSH -nopeustesti

Psiphon-palvelu meni paljon paremmin käyttämällä oletusprotokollaa ja asetuksia suorituskykytestissämme. Nopeustesti osoittaa, että se alensi kantayhteyden latausnopeutta 33,82 Mb / s: sta 30,73 Mb / s: iin. Tämä on noin 9,1%: n pudotus palvelimelle Ontariossa, Kalifornia. Välityspalvelimia käytettäessä yhteysnopeus on suhteellisen pieni. Lisätty kyky kiertää palomuureja ja valtion tukema sensuuri, tämä on pieni hinta, joka maksetaan suorituksessa.

Psiphon-arvostelu: johtopäätös

Psiphon on kanadalaisen Psiphon Inc. -yrityksen tarjoama Internet-sensuurin kiertämispalvelu. Se alkoi keinona antaa ystävien ja perheen välittää valtakirjoja ihmisille, joiden he tiesivät auttaa heitä ohittamaan maansa sensuurin ja nauttimaan avoimemmasta Internetistä. Nykyään siitä on tullut yksi johtavista palveluista, joita ihmiset kaikkialla sorretuissa maissa voivat käyttää hallitsevan sensuurin voittamiseen ja vuorovaikutukseen ulkomaailman kanssa..

Psiphon-ohjelmisto on avoimen lähdekoodin ja palvelu itse on ilmainen, mutta mainostukea. Viime aikoina he ovat ottaneet käyttöön parannetun tilauspalvelun Android-käyttäjilleen. Heillä on helppo käyttää Windows-, Android- ja iOS-ohjelmistoja käyttäjien auttamiseksi muodostamaan yhteys verkkoon.

Heidän ohjelmiston oletusarvo on OSSH-protokolla, joka tunneloi liikenteen sovelluksista, jotka tukevat HTTP / HTTPS- ja SOCKS-välityspalvelimia. Tämä sisältää kaikkein oikein määritetyt selaimet. Heidän Windows-asiakas pystyy ajamaan täysimääräisessä VPN-tilassa käyttämällä L2TP / IPsec-protokollaa. Android-sovellusta voidaan käyttää täydessä laite- tai selaintilassa, ja iOS-sovellus on vain selaintila.

Vaikka Psiphonia ei ole tarkoitettu Internet-tietoturvavälineeksi, se tarjoaa luonteeltaanan jonkin verran suojausta. Sen tavoitteena on kuitenkin auttaa selviytymään palomuureista ja valtion tukemasta sensuurista rajoittavissa maissa ympäri maailmaa. Se on käännetty useille kielille tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Mitä pidimme eniten Psiphon-palvelusta:

 • Heillä on mukautettu ohjelmisto Windows-tietokoneille.
 • Psiphonilla on mobiilisovelluksia Android- ja iOS-laitteille.
 • Sen avulla kuka tahansa voi ohittaa sensuurin tarvitsematta teknistä tietoa.

Ideoita palvelun parantamiseksi:

 • Paranna heidän mobiilisovellustensa nopeutta.
 • Vähennä ilmaisten Android-käyttäjien mainosten määrää.

Psiphon-ohjelmisto on suunniteltu sensuurin kiertämiseen käyttämällä VPN-, SSH-, Obfusposed SSH (OSSH )- ja HTTP / SOCKS Proxy -tekniikoita. Sen käyttämä hämärtämistekniikka voi usein antaa sen pettää Kiinan kaltaisten maiden käyttämiä DPI-strategioita. Jos joudut ylittämään Internet-sensuurin omassa maassasi, Psiphon voi auttaa maksimoimaan menestysmahdollisuutesi. Tämän avulla voit nauttia vapaammasta Internetistä.

Käy Psiphon

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map