ProtonVPN-katsaus 2020

ProtonVPN käynnisti vuonna 2017 voittoa tavoittelematon yritys ProtonVPN AG. Sen pääkonttori sijaitsee Genevessä, Sveitsissä. Tämä tarkoittaa, että olet turvassa “14 silmän” maiden uteliailta silmiltä. Nämä ovat joukko 14 maata, jotka sopivat jakavansa tietoja kaikilta osin. Lisäksi Sveitsissä on joitain länsimaissa vahvimmista tietosuojalakeista. Yhtiö on tunnettu yksityisyydestään ja he hyötyvät sisaryritystään ProtonMailista. Sillä on tällä hetkellä Windows-, Mac OSX-, Linux-, iOS- ja Android-sovelluksia.


ProtonVPN

ProtonVPN hinnoittelu

ProtonVPN: stä on ilmainen versio ja maksettu versio. Tässä katsauksessa siirrymme enimmäkseen maksulliseen versioon. Tällä hetkellä on 3 erilaista tilauspakettia. Ne ovat Basic, Plus ja Visionary. He toimittavat nämä kuukausittain ja vuosittain. Kuukauden hinnat ovat seuraavat:

 • Perussuunnitelma – 5 dollaria / kk;
 • Plus suunnitelma – 10 dollaria / kk; ja
 • Visionaarinen suunnitelma – 30 dollaria / kuukausi.

Rekisteröimällä ProtonVPN-suunnitelmat heidän nykyisen kampanjansa aikana säästät jopa 50% kuukausittaisesta hinnoittelusta.

ProtonVPN hinnoittelu

Kaikki maksetut suunnitelmat tarjoavat pääsyn kaikkiin yli 40 maahan ja 550+ palvelimeen, jotka ovat tällä hetkellä ProtonVPN-verkossa. Kuten saatat odottaa, jokainen suunnitelma vaihtelee nopeudella, palvelimien lukumäärällä, sallittujen samanaikaisten yhteyksien lukumäärällä ja sisältää lisäominaisuuksia. Kaikki Basic-, Plus- ja Visionary-suunnitelmat tarjoavat tilaajilleen:

 • Nopeat palvelimet – Nopea pääsy kaikkiin maihin
 • P2P-palvelimet – Palvelimet, jotka sallivat P2P: n lataamisen.
 • Samanaikaiset laitteet – Jokainen suunnitelma antaa sinulle vähintään kaksi laitetta, ja se kasvaa suunnitelman myötä.

Visionary-suunnitelma tarjoaa sinulle eniten hyötyjä. Niihin kuuluvat ProtonMail Visionary, turvallinen suoratoisto, Plus-palvelimet, Secure Core, Tor-palvelimet ja paljon muuta. ProtonMail Visionary on ProtonMailin täysin varusteltu versio heidän turvallisesta päästä päähän -salatussa sähköpostipalvelussa. Tämä voi olla hyvä valinta sinulle, jos haluat ylimääräisen tietoturvan salaamalla kaikki sähköpostisi.

Jos et tarvitse kaikkia lisäetuja, kannattaa ehkä tutkia vuotuisen Plus-suunnitelman hankkimista. Tämä suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kaikkiin paikkoihin jopa viidessä samanaikaisessa laitteessa. Sen avulla voit käyttää myös nopeimmin omistettuja ProtonVPN-palvelimia, antaa pääsyn Secure Core -verkkoon, mahdollistaa yhden napsautuksen Tor-verkon pääsyn ja suojatun suoratoiston 8 dollaria kuukaudessa. Tämä on suosituksemme niille, jotka eivät tarvitse salattua sähköpostia.

Voit maksaa ProtonVPN-palvelusta euroilla, dollareilla tai Sveitsin frankeilla. He hyväksyvät Visa ja Mastercard. Jos haluat mieluummin pitää kaikki verkkotapahtumat keskeisessä paikassa, he ottavat PayPalin.

ProtonVPN ilmainen palvelu ja erikoistarjoukset

ProtonVPN tarjoaa ilmaisen palvelun palvelun. Tällä suunnitelmalla on seuraavat ominaisuudet:

 • Pääsy palvelimiin 3 maassa ilman datarajoituksia
 • Suorituskyky perustuu palvelimen kuormitukseen
 • Yksi samanaikainen yhteys

ProtonVPN: llä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä tarkoittaa, että 30 päivän kuluessa tilauksesta saat hyvityksen. Palautuksen vaatimiseksi sinun on lähetettävä ProtonVPN-tukihenkilöstölle sähköpostia, joka peruuttaa palvelusi ja pyytää palautusta 30 päivän kuluessa ostosta. Palautus tapahtuu suhteessa siihen, kuinka kauan tilauksesi on ollut aktiivinen.

Käy ProtonVPN: ssä

Palvelimen sijainnit

ProtonVPN: llä on palvelimia seuraavissa maissa. Nämä tietysti koskevat maksullista palvelua:

 • Itävalta, Australia, Belgia, Bulgaria, Brasilia, Kanada, Sveitsi, Tšekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Hong Kong, Irlanti, Israel, Intia, Islanti, Italia, Japani, Korea, Luxemburg, Alankomaat, Norja , Uusi-Seelanti, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Ruotsi, Singapore. Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Etelä-Afrikka.

Perus-, Plus- ja Visionary-tilaajat pääsevät kaikkiin ProtonVPN-verkon maihin. Ilmaiset käyttäjät voivat muodostaa yhteyden pieneen joukkoon palvelinpaikkoja Japanissa, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa. Nämä ovat pienemmän kaistanleveyden palvelimia, jotka ovat usein hitaampia kuormituksen vuoksi. Kuten voitte kuvitella, ilmaiset palvelimet pysyvät melko kiireisillä suurimman osan ajasta.

ProtonVPN-verkon tietoturva

ProtonVPN: n verkkoturvallisuuden osalta ne tarjoavat vain alan kultastandardin, OpenVPN. Se tarjoaa loistavan sekoituksen nopeutta ja turvallisuutta. Kun otetaan huomioon tämä tosiasia, ei ole yllättävää, että ProtonVPN käyttää sitä yksinomaan AES-256-salauksella.

ProtonVPN-asiakastuki

ProtonVPN: llä on tietokanta, joka sisältää yleisiä tietoja heidän VPN-verkostaan ​​sekä vianetsintäohjeita. Se sisältää myös asennusoppaat Windows-, Mac OS X-, Linux-, Android-, iOS- ja DD-WRT-reitittimille ja näyttää sinulle kuinka yhdistää laite johonkin heidän palvelimista. Tämä sisältää yhteyden heidän Secure Core- ja Tor-sisäänmenopalvelimiin. Sosiaalisen median osalta heillä on läsnäolo Facebookissa, Twitterissä ja Redditissä. Jos et löydä tarvitsemiasi vastauksia, voit lähettää sähköpostia heidän tukihenkilöstölleen ja he auttavat mielellään.

Käy ProtonVPN: ssä

ProtonVPN: n käytännön testaus

Riippumatta siitä, mitä tiliä päätät käyttää yrityksen kanssa, sinun on ensin luotava tili. Niiden avulla tämä prosessi on helppo suorittaa, eikä se vaadi paljon tietoa. Kuten alla näet, on kysymys sähköpostiosoitteen kirjoittamisesta ja palvelun maksamisesta.

ProtonVPN Luo

Kun olet luonut tilisi, on aika muodostaa yhteys. Koska versioita on erilaisia, käytämme suosituinta työpöytävaihtoehtoa, Windows-versiota.

ProtonVPN: n käyttö Windows-koneissa

Aloita lataamalla Windowsin työpöytäohjelma. Asennuksen jälkeen näet sisäänkirjautumisruudun, jonka avulla voit kirjautua sisään asiakkaaseen. Kirjoita vain käyttäjänimesi ja salasanasi ja napsauta kirjautumispainiketta.

ProtonVPN-asennus

Seuraavaksi näet alla olevan konsolin. Saatat huomata useita kohteita, jotka osoitamme nuolien avulla. Eri suuntiin menevien nuolien kuvake edustaa P2P-palvelinta, kun taas sipulin kuvaketta osoittava nuoli on tarkoitettu Tor-verkkopalvelimelle. Suojattu ydin -vaihtoehto on multi-hop-versio. Vaikka se suojaa sinua paremmin, voit odottaa sen olevan hitaampaa, koska kuljet useamman kuin yhden palvelinpaikan läpi.

ProtonVPN-konsoli

Kun muodostat yhteyden johonkin maasta, näet vihreän kolmion kartalla kuten alla.

ProtonVPN-konsoli 2

Tietysti löydät eri käytettävissä olevat vaihtoehdot vasemmasta yläkulmasta napsauttamalla kolmea vaakapalkkia. Määrittämistä ei ole paljon. Valitse vain palvelimen sijainti ja muodosta yhteys ProtonVPN: ään.

Käy ProtonVPN: ssä

ProtonVPN-nopeustesti

Plus palvelimen nopeustesti

Koska ProtonVPN: ssä on sekä ilmainen että maksullinen palvelu, päätimme testata molemmat. Lisäksi päätimme testata myös Secure Core -yhteyksien nopeuden. Yhteysten tarkistaminen heidän plus-palvelimiin osoittaa pienen menetyksen yhteysnopeudellemme. Odotimme tätä ottaen huomioon heidän korkea salausaste.

ProtonVPN Speedtest1

Kuten näette, alkuperäisen nopeuden ja nopeuden välillä on vain pieni pudotus VPN: n ollessa käytössä. Tämä on noin 19%: n pudotus palvelimelle Chicagossa, IL. Kaiken kaikkiaan testimme muille palvelimille vaihtelivat 20–25%. Mielestämme tämä on pieni hinta, joka maksetaan ProtonVPN-palvelun tarjoaman korkean tietoturvan ansiosta. Nopeuden menetyksestä huolimatta yhteysnopeutemme on edelleen riittävän nopea kaikille mahdollisille online-sovelluksille, mukaan lukien maantieteellisten rajoitusten ohittaminen ja suosikkitelevisio-ohjelmiemme katseleminen verkossa.

Suojatun ydinverkon nopeustesti

Suojattujen ydinverkkoyhteyksien testaaminen osoittaa, että yhteyden nopeus laskee melko vähän, kun me muodostamme yhteyden ProtonVPN-palveluun. Tämän odotetaan johtuvan siitä, että polkua kohde VPN-palvelimeen on täydennetty ensimmäisellä moninkertaisella hyppyllä ProtonVPN: n Secure Core -verkossa. Tämä lisää ping-aikaa huomattavasti ja hidastaa Internetin nopeutta dramaattisesti.

ProtonVPN SpeedTest

Nopeustesti osoittaa, että salattu yhteys alentaa tukikohtaamme melko huomattavasti. Kun käytimme Secure Core -kytkintä, se yhdisti meidät yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja hyppäsi sitten Islantiin. Siksi näet nopeuden laskun yli 95% kahden tuloksen välillä. Jos yksityisyyden suoja online-tilassa on tärkein huolenaihe, lisääntynyt suojaus saattaa olla huippuluokan iskun arvoinen yhteyden nopeuteen.

Ilmainen ProtonVPN-nopeustesti

ProtonVPN-ilmaisten palvelinyhteyksien testaaminen osoittaa, että niiden yhteysnopeudet menettävät valtavasti, jotkut ovat yli 90%. Vaikka odotettavissa on jonkin verran tappioita, ilmaiset palvelimet olivat paljon hitaampia kuin niiden premium-palvelimet.

ProtonVPN Speedtest 3

Yllä olevassa kuvassa voit nähdä noin 90% nopeuden menetyksen. Mielestämme ei ole hyväksyttävää niille, jotka rutiininomaisesti muodostavat yhteyden Internetiin VPN: n avulla. Se tarjoaa kuitenkin niille, jotka tarvitsevat harvoin turvallisen Internet-yhteyden tai joilla on rajoitetusti rahoja, tavan surffata turvallisesti verkossa.

ProtonVPN-arvostelu: johtopäätös

ProtonVPN on suhteellisen uusi Internet-tietoturva- ja yksityisyyspalvelu, jota tukee sama joukkue, joka kehitti suositun päästä päähän salatun sähköpostipalvelun ProtonMail. Vaikka ProtonMail nauttii alan uusista palveluista vuonna 2017, he hyötyvät Internet-tietoturvan teknisestä asiantuntemuksesta ja erinomaisesta maineesta. Tätä tukea käyttämällä he ovat luoneet kasvavan, nopean ja turvallisen VPN-verkon. Vaikka ne ovatkin vakaa valinta, heillä on potentiaalia olla yksi johtavista VPN-palveluista.

ProtonVPN on luonut mukautetun ohjelmisto-asiakasohjelman Windowsille. Se on helppo asentaa ja käyttää. Se saa yhteyden VPN-verkkoon vain muutamalla napsautuksella. Asiakas antaa sinun luoda yhteyden suoraan kohdepalvelimeesi tai lisätä yksityisyyttäsi lisäämällä ensin useita hyppyjä heidän Secure Core -verkonsa kautta. Se sisältää myös DNS-vuotosuojauksen ja VPN-tappokytkimen. Ne tarjoavat myös pääsyn muihin laitteisiin, kuten Mac OS X, Linux, Android ja iOS, mukautettujen ohjelmistojen kautta, ja niillä on oppaita, jotka auttavat sinua heidän verkkosivuston tukialueella. Voit jopa kytkeä Tomato- tai Asus-WRT-reitittimen verkkoon.

ProtoVPN: n verkkosivuilla on tukialue, joka sisältää yleisiä tietoja heidän palveluominaisuuksistaan. Siinä on myös oppaita, joiden avulla voit muodostaa yhteyden heidän palveluunsa. Heillä on sosiaalisen median läsnäolo Facebookissa, Twitterissä ja Redditissä. Voit myös tehdä tukipyyntöjä sähköpostitse.

Mitä pidimme palvelusta eniten:

 • Heillä on erinomainen, helppokäyttöinen asiakas Windowsille.
 • Niiden turvallinen ydinverkko, jonka avulla voit lisätä yksityisyyttäsi monihyppyyhteyden kautta.
 • 2–10 samanaikaista sisäänkirjautumista, jos tilaat ProtonVPN-maksetun paketin.
 • Lisäominaisuudet, kuten tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Ideoita palvelun parantamiseksi:

 • Jatka palvelinpaikkojen määrän lisäämistä.
 • Ota mukaan Bitcoin maksuvaihtoehtona.
 • Lisää chat-tuki heidän verkkosivustoilleen.

Vaikka emme testanneet tai näyttäneet kaikkia asiakkaita, ProtonVPN antaa pisteen pitää heidän sovelluksensa mahdollisimman lähellä identtisiä. Tällä tavalla sinun ei tarvitse mukautua uuteen sovellukseen, kun vaihdat tietokoneita tai jopa alustoja. Palvelussa on hienoja kohtia, ja voit löytää ominaisuuksia, jotka voit odottaa löytävän joihinkin kalliimmista palveluista. Yhtiö tarjoaa vahvan yksityisyyden kohtuulliseen hintaan. Suosittelemme Visionary-suunnitelmaa niille, jotka etsivät salattua sähköpostia, tai Plus-suunnitelmaa niille, jotka tarvitsevat vain VPN: tä.

Käy ProtonVPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map