Oma yksityinen verkkokatsaus 2018

Aloitetaan My Private Network VPN -katsaus havaitsemalla, että he ovat tarjonneet verkkoliikenteen suojausta käyttäjilleen yli kymmenen vuotta. Heidän nykyinen palvelu tarjoaa pääsyn VPN-palvelimille 44 maassa. Heidän verkko tukee useita protokollia, mukaan lukien OpenVPN SSL, joka on yksi parhaimmista VPN: lle käytettävissä olevista protokollista tarjoamansa turvallisuuden ja suorituskyvyn vuoksi. Tämän ja AES-256-bittisen salauksen avulla voit salata kaiken Internet-viestinnän useista laitteista ja käyttöjärjestelmistä. Oma yksityinen verkkopalvelu ei vain suojaa kaikkea verkkoliikennettäsi, vaan auttaa sinua myös ratkaisemaan sensuuria koskevat ongelmat, joita saatat kohdata Internetissä surffailun aikana. Lisäksi maksetut tilaajat saavat pääsyn omaan MyTelly-sovellukseensa, joka voi parantaa online-kokemustasi antamalla sinulle mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää yli 200 sisällöntuottajaa ympäri maailmaa..


MPN-arvostelu
Tilauksen hinnoittelu- ja maksutavat

Ilmainen VPN-palvelu

Oma yksityinen verkko tarjoaa sekä maksullisen että ilmaisen pääsyn VPN-verkkoon. Heidän ilmainen VPN-palvelu on riittävän nopea estämään Facebook, Twitter, Wiki ja muut verkkosivustot. Siten se voi antaa niille, joilla on rajalliset taloudelliset resurssit, vähemmän sensuroidusta näkymästä maailmaan ja parempaan pääsyyn ikäisensä kanssa sosiaalisen median sivustojen kautta. Toisin kuin jotkut ilmaiset VPN-palvelut, siinä ei ole yhteysjonoja, ajoitettuja katkaisuja, mainoksia tai datakiintiöitä. Sillä on kuitenkin joitain rajoituksia, joihin sisältyy seuraavat:

 • Kaistanleveys 1Mb / s yhteyttä kohti – joka tarjoaa riittävän nopeuden pääsyyn turvallisesti sosiaalisen median sivustoihin, kuten Facebook ja Twitter.
 • Yksi yhteys tiliä kohden – joten voit kytkeä vain yhden laitteen.
 • Ei maavalintaa – koska kaikki ilmainen käyttäjien liikenne lähetetään vähiten käytettävissä olevien ilmaisten palvelimien kautta Espanjassa tai Saksassa.
 • Ei MyTelly-palvelua – lisätäksesi Internet-viihdekokemustasi.

Lisäksi ilmainen VPN ei sisällä heidän maksettujen tilauksiensa lisäominaisuuksia. Nämä rajoitukset tarkoittavat, että joudut tilaamaan heidän maksetun palvelun, jos haluat ladata materiaalia, suoratoistaa mediaa tai käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Kuten My Private Network -tiimi toteaa, nämä maksullisen palvelun tarjoamat lisäkannustimet pitävät heidät liiketoiminnassa.

Maksullinen VPN-palvelu

Ilmaisen paketin lisäksi My Private Network markkinoi VPN-palveluaan kahdentyyppisissä maksullisissa suunnitelmissa. Nämä ovat yhden maan ja globaalit suunnitelmat. Ainoa ero näiden välillä on, että Yksi maa -vaihtoehto antaa tilaajille mahdollisuuden valita yhteydet valitsemansa yhden maan kautta. Globaali vaihtoehto tarjoaa pääsyn kaikille käytettävissä oleville maille (44+) My Private Network VPN -verkossa. Muuten suunnitelmat ovat identtiset.

MPN hinnoittelu

Yhden palvelimen suunnitelma maksoi 4,97 puntaa kuukaudessa. Tämä voi antaa sinulle merkittäviä säästöjä globaaliin suunnitelmaan verrattuna, joka maksaa 8,97 puntaa kuukaudessa, jos se on vaihtoehto, joka sopii VPN-tarpeisiisi. Kuten monet muut palvelut, My Private Network tarjoaa alennuksen suunnitelmiinsa, jos valitset pidemmän aikavälin paketit. Tämän tarkastelun aikaan he tarjosivat 5%: n alennuksen kolmen kuukauden ajalta ja 20%: n alennuksen yhden vuoden ehdoin. Tässä on hinta- ja säästöjakauma:

 • Yhden maan paketit – 1 kuukausi – £ 4,97; 3 kuukautta – £ 14.16 (säästät 5%); 12 kuukautta – 47,71 € (säästät 20%).
 • Globaalit paketit – 1 kuukausi – £ 8,97; 3 kuukautta – £ 25.56 (säästät 5%); 12 kuukautta – £ 86.11 (säästä 20%).

Tämä tarkoittaa, että voit saada heidän globaalin suunnitelmansa vain 7,17 puntaa kuukaudessa.

maksutavat

MPN-maksutavatEnsinnäkin he käyttävät turvallisia maksuyhdyskäytäviä lieventämään yksityisten tietojen vuotoja. Mitään maksutiedoista ei tallenneta suoraan omaan yksityiseen verkkoon. Tällä hetkellä he hyväksyvät maksut PayPalin kautta niille, jotka haluavat pitää online-ostonsa keskitetysti. He myös hyväksyvät online-luotto- ja pankkikorttimaksut Stripen kautta. Niille, jotka haluavat maksaa enemmän nimettömästi, ne sallivat maksut kryptovaluutassa CoinPaymentsin kautta. Lopuksi he tekevät myös suoria pankkisiirtoja UK-pankkitililleen.

Oman yksityisen verkon VPN-ominaisuudet:

 • Ei liikennelokeja – tallennetaan tai säilytetään Internet-toiminnassasi, kaistanleveyden käytössä tai DNS-kyselyissä.
 • Useita VPN-protokollia – jotka sisältävät OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec ja PPTP.
  AES 256-bittinen salaus – antaa mielenrauhaa Internet-liikenneturvallisuudellesi.
 • Lataa tasapainoisia palvelimia – jotka määrittävät käyttäjät vähiten käytettyihin palvelimiin varmistaaksesi, että sinulla on pääsy nopeimpiin nopeuksiin.
 • Palvelimet yli 44 maassa – antaa sinun voittaa erilaiset verkkosensuurin muodot maailman eri alueilta.
 • Laitetuki – joka sisältää Windows, Mac, iOS, Android, reitittimet ja muut.
 • Samanaikainen laite – Tuen avulla voit kytkeä jopa viisi eri laitetta kerrallaan.
 • NAT-palomuuri – suojaa sinua saapuvalta haitalliselta tai ei-toivotulta liikenteeltä.
 • DDoS-suojaus – palvelimien kautta, jotka on varustettu suojaamaan DDoS-hyökkäyksiä nopeudella 1000 Gbps.
 • DNS-vuodonsuojaus – suojautua VPN-palvelun ulkopuolella olevilta DNS-kyselyiltä
 • Rajoittamaton kaistanleveys ja 99% käyttöaika – Varmista, että palvelu on käytettävissä kaikelle Internet-toiminnollesi.
 • Omistettu tuki – sähköpostin, sosiaalisen median, chatin ja verkkoyhteisön kautta.

Ilmainen kokeiluversio ja 90 päivän rahat takaisin -takuu

Kaikki uudet My Private Network -käyttäjät saavat 3 päivän ilmaisen kokeilun kokonaisesta globaalista suunnitelmastaan. Kolmen päivän kuluttua sinut alennetaan automaattisesti ilmaiseksi palveluksi. Jos pidät heidän VPN-verkostaan, voit tilata jonkun heidän maksetuista paketeista.

Lisäksi kun olet ostanut heidän VPN-palvelun, sinulla on 90 päivää aikaa testata sitä ja selvittää, oletko tyytyväinen sen kattavuuteen ja suorituskykyyn. Jos et ole siitä tyytyväinen jostain syystä, hän palauttaa ostohinnan. He toivovat, että annat heille mahdollisuuden tehdä sinusta 100% onnellinen ennen päätöksentekoa.

Käy MPN: ssä

Tietoja yrityksestä

Oman yksityisen verkon omistaa ja hallinnoi Global Network Services Ltd. Se on brittiläinen yritys, jonka vuonna 2009 perusti Jon Gittoes, innokas “techie”. Idea tuli hänelle käyttäessään yrityksen VPN: ää “kiertää” erilaisia ​​valtion ja alueellisia rajoituksia matkoilla Aasiassa. Brittiläisestä alkuperästään huolimatta yritys on rekisteröity Hongkongissa.

Tämä päätös tehtiin pääasiassa siksi, että se eristää palvelun ns. 5, 9 ja 14 silmän älyverkoista. Se auttaa myös suojaamaan sitä tiukemilta tietosäännöiltä, ​​kuten Yhdistyneen kuningaskunnan kaltaisten maiden antaman ”snooperin lain” (The Investigatory Powers Act 2016) antamilta tiukemmilta tietosäännöksiltä. Lisäksi Hongkongin tietojen säilyttämistä koskevien säädösten puute vähentää todennäköisyyttä, että paikallisviranomaiset alistavat henkilökohtaisia ​​tietojasi (PII).

Monien teknisten ihmisten tavoin, Jon uskoo vahvasti yhteisön osallistumiseen ja avoimen lähdekoodin sovelluksiin. Siksi My Private Network VPN -palvelu on rakennettu näihin tekniikoihin. Tämä on antanut heille mahdollisuuden kehittää, ylläpitää ja laajentaa VPN-verkkoaan vuosien varrella. Tämä filosofia antaa heidän palveluilleen lisätä tukea uusille laitteille, kuten Raspberry Pi 2 ja muut laitteet.

Oma yksityinen verkkopalvelininfrastruktuuri

Oma yksityinen verkko aloitti pienen vuonna 2009, mutta on vuosien mittaan kasvanut keskikokoiseksi globaaliksi VPN-verkkoksi. Se kattaa palvelinpankit yli 44 maassa. Nämä maat ovat levinneet kuudelle mantereelle: Afrikka, Aasia, Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka ja Oseania.

MPN VPN -maatSeuraava täydellinen luettelo VPN-verkon maista:

 • Afrikka
  • Egypti, Etelä-Afrikka
 • Aasia
  • Hong Kong, Intia, Indonesia, Israel, Japani, Malesia, Pakistan, Filippiinit, Saudi-Arabia, Singapore, Taiwan
 • Eurooppa
  • Itävalta, Belgia, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Unkari, Islanti, Irlanti, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Ukraina
 • Pohjois-Amerikka
  • Kanada, Meksiko, Yhdysvallat
 • Etelä-Amerikka
  • Argentiina, Brasilia
 • Oseania
  • Australia, Uusi-Seelanti

Niiden verkkoa käytetään vikasietoisena klusterina, joka koostuu korkealaatuisista erillisistä palvelimista, jotka sijaitsevat Tier-1-tietokeskuksissa ympäri maailmaa. Jokaisella VPN-palvelimella on oma sisäinen DNS-palvelin. Tämä tarkoittaa, että kun olet yhteydessä My Private Network -palvelimeen, DNS-kyselysi kulkevat heidän VPN-palvelimensa kautta ilman kolmannen osapuolen puuttumista tai osallistumista. Verkossa on myös NAT-palomuurisuojaus, joka estää saapuvan haitallisen liikenteen laitteellesi. Lisäksi heidän palvelimet suojaavat DDoS-hyökkäyksiltä jopa 1000 Gbps: iin.

Oma yksityinen verkko estää portin 25. Tätä porttia SMTP käyttää todentamattoman postin lähettämiseen. Heidän mielestään tämä on välttämätöntä roskapostin lähettämisen estämiseksi heidän palvelustaan. Lisäksi he eivät suoriudu tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamiseen tai jakamiseen. Siksi torrentit ovat kiellettyjä kaikissa palvelimissa maissa, joissa sitä on rajoitettu. Tämä tarkoittaa, että torrentit ovat sallittuja vain verkkopalvelimillaan Venäjällä ja Malesiassa tai kun ne on yhdistetty julkistamattomaan torrent-klusteriinsa.

Käy MPN: ssä

Yksityisyys ja nimettömyys

Tietosuojasta on tulossa välttämätöntä verkkokäyttäjille, koska monien maiden luomat säännöt heikentävät sitä “kansallisen turvallisuuden” syistä, joihin sisältyy tiedonkeruu, salakuuntelu ja muut. Näin ollen brittiläinen centric My Private Network -palvelu on rekisteröity Hongkongissa. Tämä auttaa suojaamaan sitä tietoverkoilta, jotka on perustettu jakamaan tätä tietoa monien maiden nykyaikana. Lisäksi Hongkongissa ei ole pakollista tiedonkeruusääntöä. Tämän vuoksi on epätodennäköistä, että paikallisviranomaiset pyytävät tietoja käyttäjistään.

Siksi Oma yksityinen verkko voi keskittyä asiakkaansa yksityisyyden suojaan. Ensinnäkin näistä on, että he eivät kerää toimintaa koskevia tietoja VPN-verkon käyttäjiltä. Tämä sisältää kaistanleveystiedot. Lisäksi he käyttävät omia DNS-palvelimia pääsemään DNS-Internet-arkistoon piilottaen kyselysi todellisen IP-osoitteesi kanssa. He käyttävät suojattuja maksuprosessoreita ja pitävät vain paikallisia tapahtumatietoja. Maksut voidaan suorittaa salausvaluutoilla, kuten Bitcoin, auttaa sinua entistä tuntemattomampana palveluun. Tässä on ote heidän tietosuojakäytännöstään, joka kuvaa tätä.

• Emme säilytä tai tallenna mitään tietoja Internet-toiminnastasi, ts. Ei palomuurilokkeja ollenkaan.
• Emme säilytä tai tallenna mitään tietoja käyttämästäsi kaistanleveydestä.
• Emme säilytä tai tallenna yhtään DNS-kyselyäsi.

Lisäksi My Private Network VPN -palvelimet käyttävät NAT-palomuureja suojautuakseen haittaohjelmilta, jotka voivat paljastaa henkilöllisyytesi. Heidän palvelunsa suojaa myös DNS-vuotoilta, jotka voivat auttaa pitämään todellisen IP-osoitteen ulkopuolisilta tarkkailijoilta Webissä. Kuten alla voit nähdä, Oma yksityinen verkko läpäisi DNS-vuototestimme.

MPN DNS -vuodotestiTietoja MPN kerää

He tallentavat ja tallentavat rekisteröintitietosi. Nämä tiedot sisältävät rekisteröinnin sähköpostiosoitteen, tilisi käyttäjänimen ja tilin salasanan. Tässä on ote heidän tietosuojakäytännöstään, joka osoittaa tämän.

Mitä tietoja keräämme?
Yritämme kerätä mahdollisimman vähän tietoa, mutta sinun on annettava meille muutama asia, jotta voimme tarjota palveluitamme, ne ovat:

• Käyttäjänimi ja salasana, jotka valitsit ja jota käytetään yhteydenpitoon palveluihimme.
• Sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä

Lisäksi Oma yksityinen verkko kerää yhteydetietoja heidän järjestelmästään. Nämä tiedot sisältävät päivämäärän ja kellonajan, jolloin muodostat yhteyden heidän verkkoon tai katkaiset sen. Jotkut lisätiedot, jotka vapaaehtoisena olette tekemisissä vuorovaikutuksessa heidän tukihenkilöstönsä kanssa, säilytetään myös. Lopuksi metatiedot tallennetaan heidän verkkosivustonsa käyttäjille. Tämä selitetään seuraavalle otteelle heidän tietosuojakäytännöstään.

Tämän lisäksi keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti, kun käytät palveluitamme:

• Jos ostat palvelun meiltä, ​​tallennamme transaktiotiedot tilillesi. … Emme itse omista tai säilytä luottokorttitietoja.
• Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, tukipyynnöllä tai kyselyllä – saatat paljastaa lisätietoja, jotka myös säilytetään.
• Kun muodostat yhteyden palveluihimme, tallennamme yhteyden ja katkaisun ajankohdan ja päivämäärän. Tietoja säilytetään seitsemän päivän ajan ja puhdistetaan sitten järjestelmistämme.
Kun käytät verkkosivujamme, tallennamme yhteyksiäsi ja vierailemasi sivuja koskevia metatietoja.

Yksityisyydensuoja

Oma yksityinen verkostoni noudatti suurta huolellisuutta valitsemalla Hongkongin paikkaksi palvelun rekisteröintiin. Heidän helppo lukea tietosuojakäytäntö osoittaa, että he haluavat olla avoimia siitä, mitä tietoja he tekevät ja eivät kerää, sekä miten niitä käytetään. Vaikka me mieluummin, että he eivät tallenna mitään tietoja VPN-käyttäjistään, mielestämme he keräävät vain minimaalisen määrän yhteydetietoja ja se poistetaan säännöllisesti.

Lisäksi heidän palvelussaan käytetään lisäominaisuuksia yksityisyyden suojaamiseksi. Nämä ominaisuudet sisältävät nimettömät salausmaksut, sisäisen DNS: n, DNS-vuodonsuojauksen ja NAT-palomuurisuojauksen. Siksi uskomme siksi, että voit olla kohtuullisen varma siitä, että Oma yksityinen verkko suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti ja heidän palvelunsa auttaa sinua suojaamaan sitä heidän verkkoa käyttäessään. Kuten aina, suosittelemme, että luet itse käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.

Käy MPN: ssä

Internet-liikenteen turvallisuus

Oletussovellusprotokollat

Ensimmäinen huomioitava asia, kun tarkastellaan Internet-liikenteen turvallisuutta My Private Network -verkossa, on yhteydessä käytetty protokolla. Heidän verkko tukee erilaisia ​​protokollia. Nämä protokollat ​​sisältävät OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec ja PPTP. Oma yksityinen verkko -palvelu on oletusarvoisesti OpenVPN SSL -protokolla Windowsille, Mac OS X: lle ja Androidille.

MPN käyttää IKEv2-protokollaa oletuksena iPhonelle ja iPadille. Näitä molempia pidetään parhaimpana VPN-protokollana, jota nykyään käytetään niiden turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta. Lisäksi IKEv2-protokolla on optimoitu mobiiliympäristöön sen monisäätöominaisuuden ansiosta, jonka avulla se voi pysyä yhteydessä kytkettynä verkkojen välillä. Lisäksi molemmat tukevat AES-256-bittistä salausta.

Oma yksityinen verkko käyttää salausta

My Private Network -palvelun käyttämän salauksen turvallisuuden arvioimiseksi meidän on tarkasteltava heidän OpenVPN SSL -sovelluksen käyttämää parasta ja oletusprotokollaa. Konfiguraatiotiedostostaan ​​ja muista lähteistä havaitsemme, että heidän OpenVPN-toteutukset käyttävät seuraavaa:

 • Kättely (palvelin / asiakas) – on RSA-4096 1024-bittisillä Diffie Hellmann -näppäimillä.
 • Datakanavan salaus – on AES-256-CBC.
 • Tietojen todennus – käyttää HMAC SHA256: ta.
 • Ohjauskanavan salaus – on AES-256-GCM.
 • Hallitse kanavan todennusta – käyttää SHA-384: tä.

Kädenpuristus on enemmän kuin riittävä todentamaan palvelin ja asiakas. Tämä suojaa keskitason hyökkäyksiltä. Uudet ohjauskanavat neuvotellaan jokaisen uuden yhteyden kanssa. Käyttämällä AES-256: n edullista parametria ohjaussalausvoimaan ja SHA-384: tä kanavan todennukseen. Tiedot salataan AES-256: lla varmennuksella HMAC SHA256: lla. Näitä parametrejä käytetään turvaamaan Yhdysvaltojen hallitusten salaiset asiakirjat. Lopuksi käyttämällä 1024-bittisiä Diffie Hellman -näppäimiä eteenpäin salassapitoon, ne varmistavat vähimmäisvalotuksen, jos avain vaarantuu.

Turvallisuutta koskevat päätelmät

Edellä esitetyllä asetuksella My Private Network on toteuttanut alan parhaiten tällä hetkellä saatavilla olevan VPN-tietoturvan. Siksi sinun tulee olla varma, että verkkoliikenteesi on hyvin suojattu. Tämä yhdessä heidän tietosuojaominaisuutensa kanssa antaa sinulle ”mielenrauhan” käytettäessä heidän VPN-palvelimia.

Oman yksityisen verkon VPN-tuki

Yksityisen verkon tuki tapahtuu pääasiassa lippujen avulla. He sanovat, että niihin vastataan 12 tunnin sisällä. Meille vastaettiin noin tunnissa. Siksi 12 tunnin on oltava vastausajan enimmäisaika ja oletus, jota käytetään lippujen vastaanottamisen vakuuttamiseen.

OpenVPN MPN -tukivastausviestiLisää lippuosi sähköpostiosoitteesi, lipun aihe ja kuvaus ongelmasi. Jos sinulla on yhteysongelma, sinun tulee myös liittää yhteysloki.

MPN-tukilippu
Heillä on myös laaja FAQ-tietokanta, joka on hyvin järjestetty ja helppo etsiä. Tämä tietokanta voi vastata moniin kysymyksiisi. Siinä on myös vaiheittaiset oppaat My Private Network -palvelun käyttämiseksi useiden laitteiden ja protokollien kanssa. Ne sisältävät linkkejä ja vinkkejä prosessin helpottamiseksi.

Heillä on myös yhteisön ohjefoorumi, jonka avulla voit kysyä kysymyksiä ja löytää vastauksia. Sinun on rekisteröidyttävä, ennen kuin voit lähettää kysymyksiä foorumilla. Heidän verkkosivustoblogi tarjoaa päivitysilmoituksia, tietoturvavinkkejä ja muita niihin liittyviä aiheita. Viimeinkin he ylläpitävät sosiaalisen median läsnäoloa Facebookissa, Twitterissä ja Googlessa+.

Käy MPN: ssä

Oma verkko: käytännön testaus

OpenVPN SSL -protokollan käyttöönotto

Oma yksityinen verkko tukee OpenVPN-protokollaa heidän sovelluksensa kautta. Tämä ohjelmisto muodostaa yhteyden muihin kolmannen osapuolen avoimen lähdekoodin ohjelmiin SSL: n kautta. PC- ja Mac-käyttäjien yhteydet hoidetaan OpenVPN Technologies, Inc: n ja Tunnelblick VPN: n graafisten käyttöliittymien (GUI) kautta. Lisäksi sinun on asennettava määritystiedostot palvelimille, joita haluat käyttää. Havaitsemme tätä Windows 10 -asennuksessa heidän palveluaan varten.

Tämä OpenVPN-sovelluksen toteutus tekee sen asennuksesta hieman monimutkaisempaa. Se antaa kuitenkin myös mahdollisuuden tukea OpenVPN: ää monilla uusilla laitteilla. Tähän sisältyy heidän palvelunsa käyttö Raspberry Pi 2: lla Kodin kautta käyttämällä kahta yleisimmistä Just Enough Operating System (JeOS) -mediarajapinnoista, OpenELEC ja LibreELEC.

Manuaalisten protokollien asentaminen muihin laitteisiin

Jos laitteesi ei pysty muodostamaan yhteyttä OpenVPN: n kautta, ne tukevat myös IKEv2-, L2TP / IPSec- ja PPTP-protokollia. Näitä muita protokollia tuetaan manuaalisin asennuksin käyttämällä vastaavia laitteen sisäänrakennettuja verkkoapuohjelmia. Näiden asennusten vaiheittaiset ohjeet löytyvät My Private Network -verkkosivun UKK: sta. Usean protokollan tuki antaa sinun käyttää heidän palveluaan useiden laitteiden kanssa. Näitä ovat PC, Mac-, Android- ja iOS-matkapuhelimet ja -tabletit, Amazon-tabletit, Google Chromebook, pelikonsolit, eri reitittimet ja muut.

Oman yksityisen verkon Windows-asiakasohjelman asentaminen ja käyttö

OpenVPN SSL -tuen asentaminen Windows 10: lle

Aloitaksesi asennusprosessi muodostaaksesi yhteyden Omaan yksityiseen verkkoon OpenVPN SSL: n kautta, sinun on ensin ladattava heidän OpenVPN-asennussovellus Windows 10: lle. Se löytyy valitsemalla heidän aloitussivun päävalikosta ”Aloita”. Napsauta ensin “Lataa Windows 10” -painiketta ja tallenna tiedosto tietokoneellesi.

MPN-ohjelmiston asentaminenSinun on luotava tili My Private Network -sivustolla, ennen kuin voit asentaa heidän palvelunsa OpenVPN SSL -tuen oikein tietokoneellesi tai muuhun laitteeseen. Jos et ole vielä rekisteröinyt tiliä, napsauta Aloita ilmaiseksi -painiketta. Tämä avaa tilin luontisivun.

MPN-tilin luominenLuo tilillesi käyttäjänimi ja salasana ja kirjoita sähköpostiosoitteesi liittääksesi tiliisi. Vahvista salasanasi ja tarkista robottiruutu. Lopeta tilin luominen valitsemalla “Rekisteröi tili” -painike.

Tämä tekee kaksi asiaa. Se lähettää sinulle tervetuliaisviestin My Private Network -verkostosta ja avaa vasta luodun tilisi heidän verkkosivustollaan. Varmista, että sinulla on nyt aktiivinen ilmainen kolmen päivän kokeilutili.

MPN-asiakassivuNyt kun olet luonut tilin, voit aloittaa My Private Network OpenVPN -asennuksen tietokoneellesi. Suorita aiemmin lataamasi tiedosto ja anna sen tehdä muutoksia tietokoneellesi valitsemalla “Kyllä”. Tämä avaa asennustoiminnon.

MPN-ehdotNapsauttamalla “Seuraava” -painiketta tulee näkyviin käyttöoikeussopimus, jonka avulla voit tutkia ja hyväksyä. Sinun on hyväksyttävä sen ehdot jatkaaksesi. Valitse “Hyväksyn” -painike siirtyäksesi seuraavaan asetusnäyttöön. Tämä avaa näytön, jonka avulla voit valita palvelimet, joihin haluat asentaa kokoonpanot. Oletuksena valitaan vain ydin OpenVPN-ohjelmisto ja GBR (UK) sekä ilmaiset yhteydetiedostot.

MPN-komponenttien valintaVoit valita vain ne sijainnit, jotka haluat yhdistää tai tehdä kuten mekin, ja valita kaikki yhteyskomponentit. Tämä näyttö määrittää, mitkä .ovpn-määritystiedostot siirretään ensimmäisen OpenVPN-asennuksen aikana. Voit lisätä komponentteja myöhemmin suorittamalla MPN-määritystyökalun. Kun olet valmis, valitse ”Seuraava” jatkaaksesi.

Kirjoita seuraavassa näytössä kohdepolku siirrettäville OpenVPN-tiedostoille. Voit myös valita polun “Selaa” -painikkeella tai hyväksyä oletus napsauttamalla “Seuraava”. Kun olet kirjoittanut asennuspolun, rekisteröi tili valitsemalla Seuraava-painike.

MPN-kirjautuminenTämä kysyy sitten käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka loit rekisteröidessäsi tilisi. Älä kirjoita sähköpostiosoitettasi tähän. Sitä käytetään vain tilisi asiakassivun avaamiseen Oma yksityinen verkko -sivustolla. Jos et kirjoita käyttöoikeustietojasi tähän, MPN-yhteydet epäonnistuvat asennuksen jälkeen. Joten kirjoita ne ja napsauta Seuraava.

Tämä avaa viimeisen asetussivun, jolla voit valita OpenVPN-yhteyden käyttämän portin. UDP-portti 1194 on oletusasetus ja sitä tulisi käyttää, ellet päivitä kokoonpanoa epäonnistuneiden yhteyksien vuoksi.

Portin valitseminen MPV: n OpenVPN-yhteyksilleTämä suorittaa loppuun tarvittavat asetukset yhteyksille OpenVPN SSL: n kautta My Private Network -palveluun. Napsauta “Install” -painiketta aloittaaksesi asennuksen. Tämä siirtää .ovpn-määritystiedostot valitsemallesi polulle ja asentaa tarvittavan TAP-ohjaimen. Kun asennus on valmis, Seuraava-painike on käytettävissä.

Viimeistele MPN OpenVPN Windows 10: n asennusta vartenSen valitseminen avaa lopullisen asennusnäytön. Palvelun käynnistäminen on oletuksena, kun napsautat Valmis-painiketta. Napsauta “Valmis” nyt aloittaaksesi My Private Network VPN -palvelun käyttämisen.

MPN Windows Client -ohjelman käyttö

Kun Oma yksityinen verkko -palvelu käynnistyy, se minimoituu järjestelmälokeroon. Heidän palveluaan käytetään Windows-asiakasohjelmaansa avoimen lähdekoodin OpenVPN-käyttöliittymää. Napsauttamalla järjestelmälokeroa, sen kuvake näkyy kytkettynä. Huomaa, että lukko on suljettu ja symboli on punainen. Hiiri viemällä hiiren kuvakkeen päälle tässä tilassa näyttää OpenVPN-käyttöliittymän.

MPN irrotettu järjestelmälokerokuvakeJos haluat muodostaa yhteyden My Private Network VPN -verkon palvelimeen, napsauta hiiren kakkospainikkeella kuvaketta järjestelmäpalkissa, valitse maa, johon haluat muodostaa yhteyden, ja valitse yhteys valikosta.

Yhdistäminen MPN USA -palvelimeenHuomaa, että ”Katkaise yhteys” ja “Näytä tila” eivät ole aktiivisia valintoja. Jos valitset Näytä loki, avaa yhteydetiedostot. Voit myös katsella ja muokata USA .opvn-tekstitiedostoa napsauttamalla “Muokkaa kokoonpanoa”. Voit muuttaa OpenVPN-käyttöliittymän asetuksia valitsemalla ensimmäisessä valikossa ”Asetukset”.

Oma yksityinen verkko OpenVPN Windows -asiakasasetukset

Näiden asetusten hallitsemiseksi ja tietojen näyttämiseksi My Private Network OpenVPN Windows -asiakasohjelmassa on kolme välilehteä. Nämä välilehdet ovat ”General”, “Advanced” ja “About” -asetukset.

Yleiset asetukset on jaettu seuraaviin osiin:

 • Käyttöliittymä – antaa sinun valita GUI-käyttöliittymän käyttämän kielen. Valinnat sisältävät espanjan, ranskan, englannin, venäjän, kiinan ja muut.
 • Aloittaa – antaa sinun avata asiakkaan, kun Windows käynnistyy.
 • Asetukset – antaa sinun hallita, miten tietoja tallennetaan ja ilmoituksia näytetään.
  • Liitä lokiin – antaa sinun lisätä uusia yhteyksiä lokiin sen sijaan, että korvataan jo jo olevat.
  • Näytä komentosarjaikkuna – antaa sinun muokata kaikkia käynnissä olevia skriptejä (tekstitiedosto).
  • Hiljainen yhteys – hallitsee näytettäviä yhteydetietoja.
  • Näytä ilmapallo – antaa sinun määrittää, milloin tai jos näet yhteysilmoitukset. Voit valita vain yhteyden muodostamisen yhteydessä, kun muodostat yhteyden tai uudelleen, tai et koskaan.

OpenVPN Inc. -käyttöliittymän asetukset

Lisäasetukset-välilehti antaa sinun määrittää, missä asiakas etsii OpenVPN-määritystiedostoja ja tallentaa yhteyslokit. Voit myös asettaa komentosarjojen aikakatkaisut (en) yhdistää, yhdistää ja katkaista. Suosittelemme, että suurin osa käyttäjistä hyväksyy näiden lisäasetusten oletusasetukset. Viimeinen asetus mahdollistaa ohjelmiston toiminnan vain palvelutilassa.

Tietoja-välilehti näyttää uusimman OpenVPN-version ja tekijänoikeustiedot. Se selittää myös, kuinka OpenVPN-ohjelmiston tarkoituksena on tarjota Internet-suojaus kaikille.

Jos näet keltaisen kuvakkeen järjestelmälokerossa, se tarkoittaa, että palvelu yrittää edelleen muodostaa yhteyden valitsemasi palvelimen kanssa.

MPN-liitäntäjärjestelmän alusta -kuvakeKun yhteys on muodostettu, tilaviesti tulee näkyviin.

MPN-tilailmoitusJärjestelmälokeron avaaminen ja hiiren siirtäminen hiiren päälle osoittaa yhteyden tilan. Huomaa, että kuvake on nyt vihreä. Kuten näette, MPN USA -palvelin on valittu ja olemme tällä hetkellä yhteydessä siihen. Se näyttää myös yhteyden muodostamisajan ja meille osoitetun virtuaalisen IP-osoitteen.

MPN Mouse-over Status -viestiNapsauta hiiren oikealla painikkeella kuvaketta osoittaen, että olemme nyt yhteydessä MPN USA -palvelimeen. Huomaa MPN USA: n vieressä oleva tarkistus. Voit myös nähdä, että “Yhdistä” on nyt passiivinen. Jos haluat siirtyä uuteen Oma yksityinen verkko -palvelimeen, sinun on ensin katkaista yhteys nykyiseen. Muutoin voi ilmetä yhteyshäiriöitä.

Yhteyden katkaiseminen MPN VPN -palvelimeltaVoit tarkastella yhteyden tilaa valitsemalla ”Näytä tila”. Tämä ikkuna näyttää yhteyslokin siinä ja antaa sinun tutkia sitä. Voit myös katkaista yhteyden nykyiseen palvelimeesi ja muodostaa uudelleen yhteyden täältä.

MPN-tilaikkunaYksityisen verkon Windows-asiakasohjelman yhteenveto

Windowsin asennustiedoston avulla voit helposti asentaa OpenVPN SSL Windows -asiakkaan muodostamaan yhteyden Oma yksityinen verkko -palveluun. Asennuksen määrittäminen vaatii kuitenkin jonkin verran harkintaa ja teknistä kykyä. Palvelu suoritetaan ilmaisinalueella OpenVPN Inc -lähteen avoimen lähdekoodin käyttöliittymällä. Tämä on valikkopohjainen järjestelmä. Napsauta vain hiiren kakkospainikkeella GUI-kuvaketta järjestelmäpalkissa, valitse palvelimen sijainti ja napsauta sitten ”Yhdistä” tuloksena olevassa alivalikossa. Katkaise yhteys valitsemalla nykyinen yhteys, joka näkyy sen valinnalla, ja valitse ”Katkaise yhteys”. Sinun tulisi katkaista yhteys nykyiseen VPN-palvelimeesi ennen yhteyden muodostamista uuteen.

Käy MPN: ssä

Oman yksityisen verkon Android-sovelluksen asentaminen ja käyttö

Android MPN Secure -sovelluksen asentaminen & Nopea VPN Manager -sovellus

Siirry ensin Oma yksityinen verkko -sivustolle. Kun olet siellä, kosketa Aloita ilmaiseksi -painiketta. Vieritä sitten alas ja napauta ”Hae se Google Playsta” ladataksesi MPN VPN Manager -sovelluksen.

MPN-sovelluksen asentaminen Androidille

Kun myymälä avataan, napauta “Asenna” siirtääksesi ohjelmiston laitteellesi. Kun tämä prosessi on valmis, napauta ”Avaa” -painiketta. Tämä käynnistää sovelluksen Android-puhelimella tai -tabletilla.

Oman yksityisen verkon todentaminen Androidille

Sovelluksen käynnistymisen jälkeen versiotiedot näytetään. Tätä seuraa tilin luomisnäyttö. Koska meillä on jo tili, paina “Käytä olemassa olevaa tiliä” -painiketta.

Kirjaudu sisään MPN-sovellukseen AndroidilleKun kirjautumisnäyttö aukeaa, kirjoita “Käyttäjätunnus” ja “Salasana”. Napauta “Kirjaudu sisään vahvistaaksesi käyttäjätietosi ja avaa sovellusyhteyden kojetaulu. Nykyisessä irrotetussa tilassa se näyttää todellisen sijaintisi, kuvake korostetaan punaisella lukon ollessa auki ja ”Yhdistä” -painike.

Ensimmäinen yhteys MPN VPN -palvelimeen Android-puhelimelta

Napauta ”Valitse maa”. Tämä avaa maan peittoikkunan, jossa voit valita maan, johon haluat muodostaa yhteyden. Valitse Yhdysvallat ja napauta sitten Yhdistä-painiketta. Koska käytät MPN VPN -sovellusta ensimmäistä kertaa, sinun on annettava sille lupa asentaa VPN.

Ensimmäisen MPN-yhteyden luominen Android-puhelimestasiNapauta “OK” ja kojetaulu muuttuu keltaiseksi kuvaketta yhdistäväksi tilaksi. Lyhyen ajan kuluttua kuvake muuttuu vihreäksi ja toimintapainike näyttää ”Katkaise yhteys”. Olet nyt yhteydessä My Private Network -palveluun ja Internet-liikenne on suojattu. Hallintapaneeli näyttää uuden virtuaalisen IP-osoitteesi. Napauta nyt sovellusvalikkokuvaketta (kolme vaakaviivaa) vasemmassa yläkulmassa avataksesi sen.

Oman yksityisen verkon Android-sovellusvalikko

Valikkoikkunassa näkyvät tilitiedot yläreunassa. Tätä seuraa itse valikko. Sovellusvalikko sisältää seuraavat kahdeksan kohdetta:

 • Vaihda salasana – antaa sinun muuttaa sovellusta salasanasi.
 • Ohje – avaa UKK-luokan näytön. Jos valitset yhden näistä luokista, avaat luettelon liittyvistä artikkeleista, joita voit sitten tutkia.
 • tilaus – ilmoittaa sinulle, että tilauksen muutokset voidaan tehdä vain heidän verkkosivustollaan ja tarjoavat viedä sinut sinne.
 • Ota meihin yhteyttä – avaa näytön, jossa voit kysyä tili- tai tukikysymyksiä.

MPN Android-sovellusvalikko1

 • Lähetä virheiloki – avaa näytön, jossa voit lähettää yhteyslokin MPN-tukeen ongelmien ratkaisemiseksi.
 • asetukset – antaa sinun muuttaa protokollaa, jos sinulla on yhteysongelmia. Oletusarvo on UDP 1194, mutta voit myös valita UDP 4096 enimmäissalaukselle, TCP 443 ja TCP 1194. TCP-yhteydet ovat hitaampia. Saat virheilmoituksen, jos yrität muuttaa protokollia yhteyden ollessa kytkettynä.
 • Meistä – näyttää versiotiedot ja linkit Oma yksityinen -verkkosivustolle, tukisähköpostiin ja sosiaalisen median tileihin.
 • Kirjautua ulos – avaa vahvistusviestin ennen kirjautumista ulos.

MPN Android App Menu2Yhdistäminen uuteen palvelimeen MPN Android -sovelluksella

Jos haluat vaihtaa uuteen VPN-palvelimeen, sinun on irrotettava nykyisestä. Muuta, saat virheilmoituksen. Valitse sitten uusi maa, johon haluat muodostaa yhteyden. Napauta kytkintä suorittaaksesi yhteyden.

Yhdistäminen UK-palvelimeen MPN Android -sovelluksellaOman yksityisen verkon Android-sovelluksen yhteenveto

Android MPN Secure -sovelluksen asentaminen & Nopea VPN Manager -sovellus on helppo. Toisin kuin Windowsin asennusohjelma, se sisältää automaattisesti kaikki maat. Sen avulla voit myös muuttaa sovelluksen protokollia. Yhdistäminen VPN-palvelimeen vaatii vain muutaman napautuksen. Valitse ensin maa ja napauta sitten yhteyden vaihtamista. Irrota yhteys napauttamalla vain toimintapainiketta kojelaudan näytön alareunassa. Sen valikossa on kohteita, jotka auttavat sinua käyttämään heidän palveluaan.

Oman yksityisen verkon VPN-nopeustesti

Testasimme MPN: ää käyttämällä heidän OpenVPN SSL -sovellustaan ​​AES-256: lla Windows 10: n alla. Oma yksityinen verkko VPN -palvelu suoritti keskinkertaista nopeustestejämme. Sen suorituskyky ei ollut huomionarvoinen verrattuna joihinkin testattuihin nopeampiin VPN-verkkoihin. Heidän AES-256-algoritmille aiheuttamat salauskustannukset ovat todennäköisesti ensisijainen syy sen nopeuden laskuun. Tämän nopeuden laskun voi aiheuttaa myös palvelinten ylikuormitus.

Oman yksityisen verkon VPN-nopeustestiVoit nähdä, että latausnopeuksemme oli 41,4 Mbit / s ilman VPN-yhteyttä, mutta laski 30,41 Mbit / s: aan, kun käytän My Private Network VPN -palvelua. Tämä on noin 26,5%: n pudotus palvelimelle New Yorkissa. Samankaltaisia ​​tuloksia löytyi käyttäessäsi muita paikkoja, joissa havaittiin enemmän nopeudenhäviöitä etäisyyden ja pinginopeuden kasvaessa. 4100 mailin päässä olevan palvelimen nopeus laski noin 50%, kun käytin My Private Network VPN -verkkoa. Vaikka tämä suorituskyvyn heikkeneminen onkin, yli 20 Mbit / s nopeus on edelleen riittävän nopea useimpiin sovelluksiin. Sinulla voi olla erilaisia ​​tuloksia omalla alueellasi ja alkuperäisestä Internet-palveluntarjoajasi nopeudesta riippuen saatat huomata, että heidän palvelullaan tapahtuu jonkin verran kääntöä.

MPN-arvostelu: johtopäätös

Oma yksityinen verkko on ollut VPN-alalla noin kymmenen vuotta. Se on Yhdistyneeseen kuningaskuntaan keskittyvä yritys, joka on rekisteröity Hongkongissa tietosuojaan liittyvistä syistä. Heillä on keskikokoinen globaali VPN-verkko. Heillä on palvelimia yli 44 maassa. Näitä palvelimia on jaettu kaikilla mantereilla paitsi Antarktis. Heidän verkkonsa sallii P2P-liikenteen vain palvelimillaan Venäjällä ja Malesiassa.

Oma yksityinen verkko -palvelu mahdollistaa yhteydet OpenVPN SSL-, IKEv2-, L2TP / IPSec- ja PPTP-protokollien kautta. Usean protokollan tuki antaa sinun käyttää palveluaan useiden laitteiden kanssa. Heidän sovellusohjelmistonsa yhdistetään Windowsiin, Mac OS X: ään ja Androidiin käyttämällä OpenVPN: ää kolmannen osapuolen, avoimen lähdekoodin ohjelmistojen, kuten OpenVPN Inc, GUI ja Tunnelblick, avulla. Siksi sen asennus ei ole yhtä suoraviivaista kuin jotkut tarjoajat. Se vaatii jonkin verran käyttäjän syötteitä sen oikean määrittämiseksi. Heidän palvelunsa oletusarvo on IKEv2-yhteyskäytäntö iPhonen ja iPadin yhteyksille.

Oma yksityinen verkko käyttää joitain alan parhaimmista käytettävissä olevista VPN-salaisuuksista OpenVPN- ja IKEv2-yhteyksilleen. Molemmat on turvattu 256-bittisellä AES-salauksella. Ne eivät kerää tai tallenna liikennelokeja Internet-toiminnoista, kaistanleveyden käytöstä tai DNS-kyselyistä. Heidän palvelunsa tarjoaa DNS-vuodonsuojauksen, NAT-palomuurin ja DDoS-suojauksen. Heidän tuki on ensisijaisesti sähköpostilippujen kautta. Android-sovelluksessa on myös chat-komponentti. Lisäksi heillä on hyvin organisoitu UKK-tietokanta, jossa on vaiheittaiset oppaat palvelun asentamiseksi useisiin laitteisiin.

Mitä pidimme palvelusta:

 • He eivät säilytä VPN-toimintalokkeja.
 • Palvelu tarjoaa hyvän suojauksen OpenVPN- ja IKEv2-yhteyksille.
 • MyTelly SmartDNS -palvelu sisältyy maksettuihin suunnitelmiin.
 • P2P on sallittu Venäjän ja Malesian palvelimille.
 • MPN tarjoaa 3 päivän ilmaisen polun ja 90 päivän rahat takaisin -takuun.
 • Ne tarjoavat rajoitetun ilmaisen palvelun kaikille.

Ideoita palvelun parantamiseksi:

 • Oma yksityinen verkko voi kehittää omaa räätälöityä asiakasta käyttöä varten.
 • Lisää lisää palvelimia joissain paikoissa suorituskyvyn parantamiseksi.

Yksityisellä verkostoni on palvelimia Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja Oseaniassa. Ne tarjoavat kaikille uusille käyttäjille 3 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka ei vaadi luottotietoja. Lisäksi heillä on 90 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla heidän VPN-palveluaan ilman riskiä. Jos päätät pitävästä siitä, saat heidän koko globaalin suunnitelmansa £ 7,17 kuukaudessa.

Käy MPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map