ExpressVPN-arvostelu 2020

ExpessVPN-katsauksessamme todetaan, että ne ovat yksi alan johtavista tietosuojapalveluista. Ne ovat toimineet vuodesta 2009. Heidän pääkonttori sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaaret, joilla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia direktiivejä, kuten monissa muissa maissa, kuten Australiassa, Isossa-Britanniassa ja muissa. ExpessVPN on rakentanut verkon, joka koostuu yli 3000 palvelimesta 94 maassa ympäri maailmaa. Jos haluat surffata Internetissä turvallisesti, yksityisesti ja nimettömästi, ExpessVPN on erinomainen valinta.


ExpressVPN

Hinnoittelu ja erikoistarjoukset

ExpressVPN-palvelua myydään kolmella suunnitelmalla (kuvassa alla), joiden hinnat diskontetaan ajan pituuden mukaan. Nämä ehdot sisältävät yhden kuukauden, kuusi kuukautta ja 12 kuukautta. Heidän peruskorko on 12,95 dollaria kuukaudessa. Kuuden kuukauden suunnitelman kirjaaminen alentaa kustannuksia 9,99 dollariin ja säästää noin 23% kuukausihinnasta. Paras tarjous on 15 kuukauden suunnitelma vain 6,67 dollaria kuukaudessa. Tämä säästää sinua 49% alennus kuukausittainen hinta, joka on erinomainen arvo.

ExpressVPN hinnoittelu

Maksuvaihtoehdot

ExpessVPN tarjoaa erilaisia ​​tapoja maksaa palvelustaan. Voit maksaa luottokortilla, joka sisältää Visa, MasterCard, American Express, JCB ja Diners Club International. Näiden lisäksi he hyväksyvät myös Visa-pankkikortit: Electron ja Delta.

ExpressVPN-maksuvaihtoehdot

Jos olet tyyppi, joka haluaa pitää kaikki online-maksunsa keskitetyssä paikassa, he hyväksyvät myös PayPalin. ExpessVPN tukee myös maksuja Bitcoinilla auttaakseen lisäämään online-nimettömyyttäsi. He hyväksyvät myös maksut WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, SOFORT, Maestro, Interac Online, MINT, FanaPay ja OneCard kautta PayWallin kautta..

Riskitön kokeiluperiodi

Vaikka ExpessVPN: llä ei ole ilmaista kokeilua verkkopalvelupalvelustaan, he tarjoavat kaikille uusille käyttäjille täyden 30 päivän palautustakuun. Tämä johtuu siitä, että he ovat vakuuttuneita siitä, että kun näet heidän VPN-verkon nopeuden ja luotettavuuden, haluat jatkaa sen käyttöä. Sinulla on 30 päivää aikaa testata täysin VPN-verkko, tuki ja yhteensopivuus kaikille laitteillesi riskittömästi. Voit myös testata heidän palveluaan kaikilla verkkosivustoilla, joihin haluat käyttää. Tähän sisältyy suosittuja suoratoistosivustosivustoja. Siten sinulla on paljon aikaa tehdä tietoinen ostopäätös.

Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen VPN-palveluunsa tänä aikana, hän palauttaa koko ostohinnan. Koska palautus suoritetaan Yhdysvaltain dollareissa, se voi poiketa alkuperäisestä summasta, jos maksat paikallisella valuutalla tai Bitcoinilla. Palautuspyynnöt on tehtävä 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostopäivästä. Tämän jälkeen myönnetyt palautukset ovat yksinomaan ExpessVPN: n päättämiä.

Käy ExpressVPN: ssä

ExpressVPN-palvelun edut

ExpessVPN-palvelu tarjoaa käyttäjilleen seuraavat edut:

 • Muokatut sovellukset – Käyttäjät voivat käyttää kaikkea helppokäyttöisten mukautettujen ohjelmistojen kokonaisuutta.
 • Tuetut laitteet – Windows, Mac OS X, iOS, Android ja reitittimet.
 • lokit – ExpessVPN-kuopat eivät säilytä tilaajiensa toiminta- tai yhteyslokeja.
 • Takuu – Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän palautustakuu.
 • VPN-protokollat – Voit valita Internet-liikenteen turvaamiseksi OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP ja PPTP..
 • Sisäänrakennettu DNS – Jokaisella VPN-palvelimella on oma yksityinen nollatietoinen DNS lisätäkseen yksityisyyttä ja nimettömyyttä.
 • Samanaikaiset laitteet – Voit yhdistää jopa viisi minkä tahansa tyyppistä laitetta samanaikaisesti yhdellä tilillä.
 • Reitittimen sovellus – Reitittimen avulla voit kytkeä laitteita, joita muuten ei tueta, kuten PlayStation, Xbox ja muut Wi-Fi-yhteensopivat laitteet.
 • Verkon lukitus – Windows- ja Mac OS X -käyttäjillä on pääsy tappauskytkimeen, joka auttaa suojaamaan heidän yksityisyyttään suojaamalla IPv4- ja IPv6-vuotoja.
 • Optimoitu verkko – Yli 1500 palvelinta optimaalisissa paikoissa suuren kaistanleveyden tarjoamiseksi kaikille VPN-asiakkaille
 • Tuki – live chat-tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

ExpressVPN-verkko- ja palvelinpaikat

ExpessVPN on kasvanut vuosien varrella, ja kattaa nyt yhden alan suurimmista VPN-verkoista. Heidän verkosto kattaa kaikki mantereen paitsi Antarktika. Se sisältää yli 3000 palvelinta. Palvelimet sijoitetaan strategisesti 160 eri paikkaan, jotka sijaitsevat 94 eri maassa. Verkon suorituskyvyn parantamiseksi heillä on useita palvelimia monissa suosituissa paikoissa, kuten Alankomaissa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja muissa paikoissa.

Heillä on tiukat standardit palvelimilleen turvallisuuden, luotettavuuden ja nopeuden suhteen. He ovat rakentaneet VPN-verkkonsa käyttämällä vain tier-1-tietokeskuksia. Tämän vuoksi heidän verkko koostuu sekä fyysisistä että virtuaalisista palvelinpaikoista. Suurimmalla osalla ExpessVPN-sijainteja on fyysisiä palvelimia siinä maassa, jossa IP-osoite on rekisteröity. Nämä fyysiset sijainnit sisältävät seuraavat:

 • Amerikka
  • Yhdysvallat: Atlanta, Chicago, Dallas, Denver, Hollywood, Kansas City, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Seattle, Tampa, Virginia, Washington DC
  • Kanada: Montréal, Toronto, Vancouver
  • Argentiina, Bahama, Brasilia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Meksiko, Panama, Peru, Venezuela,
 • Aasia
  • Australia: Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
  • Kambodža, Hong Kong, Japani, Kirgisia, Malesia, Mongolia, Uusi-Seelanti, Singapore, Etelä-Korea, Taiwan, Thaimaa, Vietnam
 • Eurooppa
  • Iso-Britannia: Berkshire, Docklands, Itä-Lontoo, Kent, Lontoo, Maidenhead
  • Saksa: Darmstadt, Frankfurt, Nürnberg
  • Italia: Cosenza, Milano
  • Alankomaat: Amsterdam, Rotterdam
  • Espanja: Barcelona, ​​Madrid
  • Albania, Itävalta, Azerbaidžan, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Latvia, Liettua, Luxemburg, Moldova, Norja, Puola, Portugali, Romania , Venäjä, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Ukraina
 • Afrikka, Lähi-itä ja Intia
  • Intia: Chennai, Mumbai
  • Algeria, Egypti, Israel, Kenia, Kirgisia, Etelä-Afrikka

Niiden tiukkojen standardien noudattamiseksi on joskus tarpeen käyttää virtuaalipalvelimia joissain maissa. Virtuaalipalvelin tarjoaa IP-osoitteen muulle maalle kuin siinä, jossa se asuu. Nämä muodostavat alle 3% ExpressVPN: n kokonaispalvelinpohjasta. Maita, joilla nämä ovat (kautta), ja maita, joille ne tarjoavat IP-osoitteita, ovat seuraavat:

 • (kautta Argentiina) – Uruguay
 • (kautta Alankomaat) – Andorra, Armenia, Valkovenäjä, Bosnia ja Hertsegovina, Mansaari, Jersey, Liechtenstein, Makedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Turkki
 • (kautta Singapore) – Bangladesh, Bhutan, Brunei, Indonesia, Laos, Macao, Myanmar, Nepal, Pakistan, Filippiinit, Sri Lanka
 • (kautta Iso-Britannia) – Intia

ExpessVPN-verkko tukee OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP ja PPTP-protokollia. Oletuksena se valitsee sinulle parhaan protokollan. Tämän ansiosta palvelun käyttö on helppoa niille, joilla on rajallinen tekninen tietämys. Niille, joilla on enemmän teknistä asiantuntemusta, niiden avulla voit myös valita oman protokollan, jotta voit hallita paremmin VPN-yhteyttäsi. Se ei rajoita Torrent- tai P2P-liikennettä.

Heidän palvelu tukee monenlaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Mac OS X, Linux, iOS ja Android. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää laajassa valikoimassa laitteita, mukaan lukien Windows- ja Mac OS X -tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja tabletit, iPads, iPhone, Android-laitteet ja reitittimet. Reitittimen käyttäminen mahdollistaa sen, että se tukee entistä enemmän Wi-Fi-laitteita, kuten PlayStation, Xbox ja muut streaming-ruudut..

Käy ExpressVPN: ssä

ExpressVPN ja online-tietosuoja

ExpessVPN on yksi harvoista turvallisuuspalveluista, joka on kirjoittanut tietosuojakäytännöt helposti ymmärrettävällä englanniksi. Tämän ansiosta he ovat voineet lisätä avoimuutta. He haluavat kaikkien ymmärtävän, mitä tietoja he tekevät ja eivät kerää, miten ne kerätään ja miten niitä säilytetään.

Mitä ExpressVPN ei säilytä

ExpessVPN: llä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt yhteyksiä ja aktiviteettitietoja varten heidän palvelua käytettäessä. Ote tietosuojakäytännöstä toteaa tämän seuraavasti:

Emme kerää lokiasi aktiviteetteista, mukaan lukien selaushistorian, liikenteen määränpään, tietosisällön tai DNS-kyselyjen lokit. Emme myöskään koskaan säilytä yhteyslokeja, tarkoittamatta, ettei IP-osoitteesi, lähtevän VPN-IP-osoitteesi, yhteyden aikaleima tai istunnon kesto ole lokit..

Mitä ExpressVPN tallentaa VPN-verkostaan

He keräävät joitain nimettömiä tietoja diagnoosi- ja ylläpitotarkoituksia varten. Voit kuitenkin poistaa tämän käytöstä heidän sovelluksissaan. Lisäksi he kirjaavat henkilökohtaisia ​​käyttötilastoja. Tässä on joitain otteita heidän tietosuojakäytännöstään selittäen, mitä he pitävät ja miten sitä käytetään:

Keräämme tietoja siitä, oletko VPN-yhteyden muodostanut onnistuneesti tiettynä päivänä (mutta ei tiettynä kellonaikana), mihin VPN-sijaintiin (mutta et määrittämääsi lähtevää IP-osoitetta) ja mistä maasta / ISP: stä (mutta et lähde-IP-osoite).

Keräämme tietoja kuluttamasi tiedonsiirron kokonaissummasta.

Heidän omien sanojensa mukaan “Saatamme esimerkiksi tietää, että asiakkaamme John oli muodostanut yhteyden New Yorkin VPN-sijaintipaikkaan tiistaina ja siirtänyt yhteensä 823 Mt tietoa 24 tunnin ajanjaksolta.” ExpressVPN-tukitiimi käyttää näitä tietoja yhteysongelmien tunnistamiseen ja insinöörien tunnistamiseen ja korjaamiseen verkkoon liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.

Joten, mikä on tietosuojasi koskeva tuomio?

Mitä tämä tarkoittaa tarkalleen? Koska ExpessVPN käyttää dynaamista IP-osoitteen jakamista, Johnille ei voida antaa erityistä käyttäytymistä, koska tuhannet muut asiakkaat ovat myös yhteydessä samaan sijaintiin samana päivänä. Tämän avulla voit nähdä, että he eivät kerää mitään tietoja tietyistä henkilöiden toiminnoista. Tässä tilanteessa pakotettuina heillä ei ole mitään tietoja käyttäjän surffaustavoista.

Uskomme, että tämä osoittaa, että ExpessVPN suhtautuu henkilökohtaiseen yksityisyyteesi vakavasti ja tekee kaikkensa nähdäkseen, että se pidetään ulkopuolisten käsissä. Nämä kolmannet osapuolet voivat sisältää pahantahtoisia henkilöitä, tunkeilevia hallituksia, hankalia Internet-palveluntarjoajia ja muita. Kuten aina, sinun tulee tarkistaa heidän yksityisyydensuojakäytännöt itse.

Käy ExpressVPN: ssä

Online-nimettömyyden suojaaminen

ExpressVPN-sipulisivusto

Absoluuttinen online-nimettömyys ei ole mahdollista, mutta voit tehdä joitain asioita tehdäksesi itsestäsi tuntemattomamman. Ensimmäinen näistä on käyttää yksityisyyttäsi ja nimettömyyttäsi kunnioittavaa VPN-palvelua. Seuraavaksi voit käyttää verkkoa, kuten Tor-nimettömyysverkkoa. ExpessVPN on kehittänyt sipuli-osoitteen niille, jotka haluavat tai tarvitsevat käyttää sitä nimettömästi. Tarjoamalla sipulipalvelua, ne poistavat poistumissolmun seurannan ja mahdollistavat nopeamman verkkosivuston lataamisen Tor-käyttäjille.

Anonyymi maksu

ExpessVPN auttaa pitämään sinut tuntemattomampana alusta alkaen. Niiden avulla voit maksaa palvelustaan ​​käyttämällä Bitcoinia BitPayn kautta. Tämä tarkoittaa, että kaikki mitä tarvitset heidän palvelunsa käyttämiseen, on sähköpostiosoite.

Dynaaminen IP-osoitteen jakaminen

Seuraavaksi kuten kaikki VPN: t, ExpessVPN peittää todellisen IP-osoitteesi ja tarjoaa sinulle sen maan, jonka kautta muodostat yhteyden. Tämä IP-osoite jaetaan kaikkien tilaajien välillä, jotka ovat yhteydessä samaan palvelimeen verkossaan. Tämä auttaa lisäämään nimettömyyttäsi heidän VPN-verkkoa käytettäessä. Lisäksi he kiertävät kaikkien asiakkaiden käyttämiä IP-osoitteita auttaakseen käyttäjiään entistä tuntemattomammalla.

Sisäinen nollatuntemuksen DNS

ExpessVPN käyttää omaa sisäänrakennettua nolla tietämys-DNS: ää. Nolla tieto tarkoittaa, että se ei tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja DNS-toiminnostasi. Jokainen heidän verkkonsa palvelin käyttää sitä. Siksi, kun olet yhteydessä heidän VPN-palveluun, DNS-kyselysi ovat suojattu samalla salaus- ja tunnelointiprotokollalla, joka kattaa muun online-liikenteen. Siten ne ovat suojattu kolmansilta osapuolilta. Tämä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi entisestään ja säilyttämään online-nimettömyys.

Nimetön tuomio

Kuten ExpressVPN-palvelun käyttämistä ominaisuuksista voidaan nähdä, he tekevät kaikkensa säilyttääksesi online-nimettömyys. Voit auttaa tässä pyrkimyksessä poistamalla selaimesi evästeet ennen palveluun pääsyä varmistaaksesi, että niitä ei käytetä paljastamaan sinua ennenaikaisesti.

Mitä voit tehdä lisätäksesi online-nimettömyyttäsi?

Tässä on muutamia asioita, jotka voit tehdä suojaamaan online-nimettömiäsi ExpressVPN-palvelua käytettäessä:

 • Hallitse selaimesi evästeitä vastuullisesti.
 • Selaa yksityisyystilassa.
 • Hyväksy salattu kokonaisvaltainen sähköpostikäytäntö, kuten ProtonMail.
 • Asenna HTTPS Everywhere -laajennus Chromen, Foxfiren, Foxfiren Androidille ja Opera-selaimille.
 • Lataa anti-tracker-laajennus, kuten Electronic Frontier Foundationin, Privacy Badger, Disconnect tai Ghostery.
 • Älä avaa tuntemattomia sähköposteja tai käytä lyhennettyjä linkkejä, joita et tunnista.
 • Älä kirjoita sijaintiasi, sähköpostiosoitettasi tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja ilmaisten asioiden saamiseksi Internetin käytön aikana.

Tämä ei ole täydellinen luettelo. Se on myös vähemmän dramaattinen lähestymistapa kuin irrottautuminen yhteiskunnasta toteuttamalla toimenpiteitä, kuten esimerkiksi puhelimen ojittaminen, sosiaalisen median tilien poistaminen, vain käteisvarojen käyttö ja muut.

Jos haluat todella maksimoida nimettömäsi käyttäessäsi ExpressVPN-palvelua, voit käyttää virallista Tor-selainta ja siihen liittyvää Tor-verkkoa kaikessa Internet-selauksessa. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että ylimääräisen nimettömyyden kompromissi on huomattava Internet-nopeuden lasku.

Käy ExpressVPN: ssä

Kuinka ExpressVPN suojaa Internet-liikennettä?

IPV-osoitteen peittämisen ja liikenteen taittamisen muiden VPN-käyttäjien lisäksi ExpressVPN käyttää myös salausta kaiken Internet-liikenteen suojaamiseksi. Käytetty algoritmi sisältää AES (Advanced Encryption Standard) 256-bittisillä avaimilla. Tämä on sama salaus, jota monet maat käyttävät turvaluokiteltujen asiakirjojen suojaamiseen.

ExpressVPN-tunnelin luominen

Vaikka ExpressVPN antaa sinun valita OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP ja PPTP-protokollien välillä, niiden sovellusten oletusarvo on OpenVPN. Monet palveluntarjoajat uskovat tämän olevan turvallisin VPN-protokolla. Vaikka L2TP / IPSec: tä ja SSTP: tä pidetään myös suojatuina protokollina, suosittelemme käyttämään OpenVPN: tä, elleivät yhteysongelmat edellytä sen muuttamista.

Salausnäkökulmasta OpenVPN toimii samalla tavalla kuin TLS ja HTTPS siinä mielessä, että se käyttää sertifioituja varmenteita salatun tunnelin luomiseksi suojaamaan keskitason ihmisten hyökkäyksiä (MitMA). Tätä salattua tunnelia käytetään sitten siirtämään jaetut salausparametrit tietokoneesi ja ExpressVPN-palvelimen välillä, johon olet yhteydessä. ExpressVPN-palvelu perustaa tämän tunnelin käyttämällä RSA-varmennetta, joka vastaa 4096-bittistä avainta. Se varmennetaan SHA-512: llä.

Hallitse kanavien salausta

Ohjauskanavaa käytetään siirtämään jaettuja tietojen salausparametreja. ExpressVPN käyttää AES-256-GCM-SHA384-ohjausta ohjauskanavien salaamiseen SHA-256: lla HMAC-todennusta varten. Kuten aiemmin viittasimme, AES on laajalti käytetty salausstandardi ja hallitukset käyttävät AES-256: ta “salaisessa” viestinnässä. Galois / Counter Mode (GCM) on toimintatapa symmetristen avainten salaustekniikan lohkojen salauksille todennuksella, joka on laajalti hyväksytty sen tehokkuuden ja suorituskyvyn vuoksi.

Datakanavien salaus

Tietokanavien salaus varmistaa, että verkkoliikenne on salattu ja suojattu kolmansilta osapuolilta, kun se kulkee tietokoneesi ja verkkopalvelimen välillä. ExpressVPN käyttää symmetristä salausalgoritmia: AES-256-CBC, joka alustetaan 256-bittisellä avaimella. CBC tarkoittaa Cipher Block Chaining. CBC: tä käyttämällä he varmistavat, että kukin peräkkäinen viesti on riippuvainen edeltäjästään. Tämän ansiosta kanavan keskeytykset on helppo havaita riippumatta siitä, kuinka lyhyt.

Avainneuvottelut käydään Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH) -vaihtimen kanssa. Kun avain on jaettu ja varmennettu, sitä käytetään koko istunnon liikenteen salaamiseen ja salauksen purkamiseen.

Täydellinen eteenpäin salaisuus

ExpressVPN neuvottelee uuden avaimen joka kerta, kun muodostat yhteyden heidän palveluun. Jos yhteys kestää yli 60 minuuttia, he neuvottelevat automaattisesti uuden avaimen. Tämä takaa, että epätodennäköisessä tilanteessa, että joku vaarantaa tietokoneesi tai VPN-palvelimen, jonka kautta olet muodostanut yhteyden, korkeintaan he pystyvät purkamaan vain 60 minuutin liikenteen. Kaiken tämän ulkopuolella olisi äärettömiä, koska sitä pidetään “salaisena eteenpäin”.

ExpressVPN-turvallisuus: Tuomio

Voit nähdä, että ExpressVPN-räätälöity ohjelmisto on suunniteltu varmistamaan online-liikenteesi varmistamalla se tehokkaalla OpenVPN-toteutuksella. He suojaavat MitM-iskuilta. Se suojaa sekä ohjaus- että datakanavat salaus- ja varmennusalgoritmeilla. Viimeinkin he toteuttavat PFS: n suojataksesi Internet-liikennettäsi eteenpäin ja rajoittaaksesi altistumista, jos henkilökohtainen tietoturvasi rikkoo. Lyhyesti sanottuna, kaikki Internet-liikenteesi on suojattu turvallisesti ExpressVPN-palvelua käytettäessä.

ExpressVPN-tuki

ExpressVPN: llä on monia tapoja löytää vastauksia mahdollisiin kysymyksiin tai ongelmiin. Voit käyttää heidän 24/7 -keskustelua saadaksesi vastauksia moniin kysymyksiisi. Jos he eivät pysty auttamaan sinua tai sinulla on yhteysongelmia, voit luoda sähköpostilipun ongelmien ratkaisemiseksi. Tämän avulla voit sisällyttää kaikki tiedostot, jotka voivat auttaa heidän tukitiimiään ratkaisemaan ongelmasi.

Näiden lisäksi ExpressVPN: llä on laaja luettelo oppaista sovellusten asentamiseen ja käyttämiseen sekä palvelun manuaaliseen asentamiseen moniin erilaisiin laitteisiin. Se sisältää myös UKK- ja vianetsintäosioita. Heillä on myös blogi-, Facebook- ja Twitter-tilit, joissa he keskustelevat uusista asioista ja asioista, jotka voivat vaikuttaa online-tietosuojaan, tietoturvaan ja nimettömyyteen.

Käy ExpressVPN: ssä

ExpressVPN -videokatsaus

Katso videoarvostelu, niin saat lisätietoja ExpressVPN: stä. Annamme sinulle ensisijaisen käsityksen heidän Windows VPN -asiakasohjelmistostaan ​​ja heidän verkonsa nopeudesta. Opi käyttämään palvelua muiden maiden verkkosivustojen lukituksen estämiseen ja online-yksityisyyden suojaamiseen.

Asiakasohjelmat ja mobiilisovellukset

Jäsenet voivat ladata uusimmat ExpressVPN-sovellukset Windowsille, Mac OS X: lle, Linuxille, iOS: lle ja Androidille. Kun olet kirjautunut tilille, hän lähettää sinulle ystävällisen sähköpostin salasanalla, jotta voit kirjautua tilinsivulle heidän verkkosivustollaan. Sieltä voit valita käyttöjärjestelmäsi ja ladata sopivan sovelluksen.

Olemme kehittäneet täydellisen oppaan ExpressVPN-asiakkaille. Ne yksityiskohtaisesti määrittävät kunkin käyttöjärjestelmän asetukset sekä kuinka määrittää joitain edistyneemmistä vaihtoehdoista. Kehotan sinua lukemaan laitteeseesi liittyvän oppaan, kun olet kirjautunut ExpressVPN-palveluun. Löydät linkin jokaiseen oppaaseen seuraavissa kohdissa.

Aloitamme katsauksella ExpressVPN Windowsille (ExpressVPN Windowsin asennusopas):

ExpressVPN-sijaintivalinta

Ohjelmistoa on erittäin helppo navigoida. Voit valita minkä tahansa palvelimen sijainnin luettelosta. Huomaat Atlantan vieressä keltaisen tähden, joka tarkoittaa, että se on merkitty suosikiksi. Suosittelemme, että asetat suosikkeja helposti käytettäväksi. Se tekee yhteyden ExpressVPN-verkkoon entistä nopeamman. Suorituskyvystä puhuttaessa asiakas sisältää nopeustesti. Testi tuottaa luettelon, jonka arvot sisältävät nopeusindeksin, latenssin (ping) ja latausnopeuden. Nopeusindeksi osoittaa sinut nopeimpiin palvelimiin.

Kuten muutkin VPN-palveluntarjoajat, ExpressVPN määrittää parhaat palvelimet nykyisen sijaintisi perusteella. Mainitsemme tämän, koska tiedämme, että jotkut käyttäjät matkustavat paljon. Jos kuulut tähän luokkaan, suosittelen suorittamaan nopeustesti milloin tahansa matkustat toisella alueella. Tämä auttaa sinua maksimoimaan suorituskyvyn. Huomaat nopeasti, että ExpressVPN-verkko toimii melko hyvin nopeuden suhteen.

ExpressVPN-asetukset

Opasmme sisältää paljon lisätietoja, mutta haluamme tarkistaa nopeasti muutamia asetuksista. Voit asettaa asiakkaan muodostamaan yhteyden OpenVPN (UDP tai TCP), L2TP / IPSec, PPTP tai SSTP avulla. On myös oletusasetus, jonka avulla ohjelmisto voi valita protokollan automaattisesti. Suosittelen jättämään oletuksen, ellet joudu ongelmiin. Toinen ominaisuus, jota haluat harkita, on nimeltään verkkolukko. Se on Internet kill -kytkin. Kuulet yleisesti myös sen, jota kutsutaan VPN-tappauskytkimeksi. Verkkolukituksen ottaminen käyttöön suojaa yksityisyyttäsi lopettamalla yhteydenpito, jos VPN putoaa, kunnes se muodostaa uudelleen yhteyden.

Seuraava kokoonpanossa on ExpressVPN Macille (ExpressVPN Mac -asennusopas):

ExpressVPN Mac -nopeustesti

Mac-fanit huomaavat asiakkaiden välisen yhteisen teeman. Voit jälleen valita minkä tahansa palvelimen sijainnin ja muodostaa yhteyden ExpressVPN-verkkoon. Suurin ero on, että Mac-asiakas ei tarjoa VPN-tappokytkentäominaisuutta. Toivomme, että se lisätään tulevaan päivitykseen. Siihen asti voitte harkita viskositeetin käyttöä, mutta se vaatii enemmän teknistä tietämystä.

Lisäsimme kuvakaappauksen nopeustestauksesta. Se on osa sekä Mac- että Windows-sovelluksia. Voit asettaa asiakkaan muodostamaan yhteyden automaattisesti valitsemasi palvelimeen käynnistyksen yhteydessä. Se valitsee protokollan automaattisesti. Vaihtoehtoisesti voit valita OpenVPN (TCP tai UDP), L2TP tai PPTP. Emme suosittele PPTP: n käyttöä, koska se ei ole yhtä turvallinen. Jos ainoana tavoitteena on poistaa maantieteellisten rajoitusten estäminen, katso sitten heidän tilaamasi MediaStreamer SmartDNS -palvelua..

ExpressVPN Mac-asiakas

Mac-fanit huomaavat asiakkaiden välisen yhteisen teeman. Voit jälleen valita minkä tahansa palvelimen sijainnin ja muodostaa yhteyden ExpressVPN-verkkoon. Suurin ero on, että Mac-asiakas ei tarjoa VPN-tappokytkentäominaisuutta. Toivomme, että se lisätään tulevaan päivitykseen. Siihen asti voitte harkita viskositeetin käyttöä, mutta se vaatii enemmän teknistä tietämystä.

ExpressVPN Mac - jaettu tunnelointi

Lisäsimme kuvakaappauksen nopeustestauksesta. Se on osa sekä Mac- että Windows-sovelluksia. Voit asettaa asiakkaan muodostamaan yhteyden automaattisesti valitsemasi palvelimeen käynnistyksen yhteydessä. Se valitsee protokollan automaattisesti. Vaihtoehtoisesti voit valita OpenVPN (TCP tai UDP) tai L2TP. Olimme iloisia nähdessämme ExpressVPN jätteiden PPTP: n vaihtoehtona, koska se ei ole yhtä turvallinen. VPN-tappokytkimen lisäksi Mac OS: n ExpressVPN-asiakasohjelman uusin versio tukee jaettua tunnelointia. Tämän avulla voit valita, kulkeeko jokin sovellus VPN: n läpi. Tämä voi olla hyödyllinen sivustoille, jotka eivät toimi hyvin VPN: n kanssa. Voit pysyä yhteydessä ja reitittää nämä sovellukset ISP-yhteyden kautta VPN: n sijaan. Jos ainoana tavoitteena on poistaa maantieteellisten rajoitusten estäminen, katso sitten heidän tilaamasi MediaStreamer SmartDNS -palvelua..

Nyt tutkimme mobiilisovelluksia ExpressVPN iOS: lle (IPVanish iOS -asennusopas):

ExpressVPN iOS -yhteys

ExpressVPN on yksi suosikkisovelluksistamme iPhonelle. Voit käyttää sitä myös iPadilla. Huomaat heti karttanäkymän. Tämän avulla palvelimen sijainnin löytäminen ja valitseminen lähelläsi on helppoa. Voit tietysti valita myös palvelimen toisesta maasta sivustojen estämiseksi. Sovellus suosittelee palvelimen sijainteja sinulle. Voit asettaa suosikkeja, jotta voit käyttää niitä tulevaisuudessa helposti. Voit nähdä myös jäljellä olevan ajan ennen seuraavaa tilisi uusimista.

IOS-sovelluksessa ei ole liikaa jaettavaa. Se toimii täsmälleen kuten voit odottaa. Mieluummin asiakkaat voivat tarkastella palvelinluetteloa sen sijaan, että valitsisit sen kartalta. Sovellus jakaa luettelon suositeltaviin palvelimiin, suosikkeihin ja kaikkiin palvelimiin alueittain eriteltynä – Amerikka, Eurooppa, Africe, Lähi-itä & Aasia ja Aasia. Valitse UDP, TCP tai IPSec tai anna sovelluksen huolehtia siitä puolestasi. Voit myös asettaa sovelluksen muodostamaan automaattisen yhteyden uudelleen, jos yhteys katkeaa. Tämä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi.

Viimeinen sovellus, jonka tarkistamme, on ExpressVPN Androidille (ExpressVPN Android-asennusopas):

ExpressVPN Android -yhteysprosessi

Vaikka iOS-sovellusta on mukavampaa tarkastella, Android-sovellus toimii hyvin. Karttanäkymä puuttuu Android-käyttäjiltä, ​​mutta voit valita palvelimen luettelonäkymästä. Näet pingiajat, joiden avulla voit valita nopeimman sijainnin. Sovellus käyttää OpenVPN: ää ja antaa sinun valita automaattisen, UDP tai TCP. Voit asettaa automaattisen yhteysominaisuuden suojaamaan yksityisyyttäsi. On helppo unohtaa muodostaa yhteys VPN-verkkoon, kunnes on liian myöhäistä. Tämä auttaa huolehtimaan siitä sinulle.

Toivomme, että verkkolukko (VPN kill switch) tai vastaava ominaisuus lisätään Mac- ja mobiilisovelluksiin tulevaisuudessa. On joitain muita ominaisuuksia, jotka olisivat myös mukavia, kuten portin edelleenlähetys ja mahdollisuus muodostaa yhteys VPN: ään, kun se tunnistaa asiakkaan esiasetetut verkot tai sivustot. Toistaiseksi käytämme IPVanishia, kun näitä lisäominaisuuksia halutaan. Muutoin uskon, että olet aika tyytyväinen ExpressVPN-asiakasohjelmistoon. Se on hyvin suunniteltu ja helppo käyttää sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa.

Käy ExpressVPN: ssä

ExpressVPN nopeustesti

Suoritimme ExpressVPN-nopeustestin käyttämällä oletusprotokollan asetusta. Tämä tarkoittaa, että kaikki online-data on salattu käyttämällä 256-bittistä vahvuusalgoritmia. Nopeustesti osoitti, että ExpressVPN-palvelu oli yksi nopeimmista palveluista, joita olemme tarkistaneet. Odotetusti niiden tietyn nopeuden menetys johtuu tietojen salaamisesta. Verkon käytöstä saatava ylimääräinen turvallisuus, online-yksityisyys ja entistä suurempi nimettömyys ovat kuitenkin kustannusten arvoisia.

ExpressVPN nopeustesti

Kuten yllä olevasta nopeustestistämme voi nähdä, ExpressVPN-verkon nopeus on nopea ja nopeuden menetys palvelun käytöstä on nimellinen. Tuloksemme osoittavat, että yhteyden salaaminen laski latausnopeutemme 135,36 MB / s nopeudesta 113,11 MB / s palvelimeen Chicagossa, IL. Tappio on noin 16,5%. Samanlaisia ​​tuloksia saatiin muista sijainneista. Ottaen huomioon heidän verkon nopeuden tämä tarkoittaa, että jopa erittäin vahvalla salauksella olet tyytyväinen suorituskykyysi käyttäessäsi ExpressVPN-palvelua.

johtopäätökset

ExpressVPN-palvelu on toiminut vuodesta 2009. Heidän pääkonttorinsa on Ison-Britannian Neitsytsaaret, joilla ei ole rajoittavia tietojen säilyttämisdirektiivejä. Se ei kuulu mihinkään ns. Silmä-verkostoon. ExpressVPN on yksi tärkeimmistä palveluista online-yksityisyyden alalla. He ovat kehittäneet yhden suurimmista VPN-verkoista.

Niiden verkko sisältää yli 1500 palvelinta, jotka on jaettu 94 eri maassa. Se käyttää sekä fyysisiä että virtuaalisia palvelimia. Vain noin 3% sen verkosta perustuu virtuaalipalvelimiin. ExpressVPN-palvelimet ovat levinneet ympäri maailman mantereita. Ainoa poikkeus on Etelämanner. He hallitsevat palvelimia 148 eri kaupungissa.

Mukautettu VPN-ohjelmisto helpottaa palvelun käyttöä Windows-, Mac- ja Linux-pöytätietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja tablettien kanssa. Heillä on myös sovelluksia iOS-, Android- ja Amazon Fire -laitteille. Kaikki nämä ovat oletuksena OpenVPN, joka on kiistatta paras nopeuden ja turvallisuuden VPN-protokolla. Kaikki yhteydet heidän verkkoonsa turvataan vahvoilla (256-bittisillä) salauksilla. Tämä tekee heidän turvallisuudestaan ​​verrattavissa turvallisuuteen, jota hallitukset käyttävät turvaluokiteltujen tietojen suojaamiseen.

ExpressVPN ei säilytä mitään VPN-käyttäjiensä yhteys- tai toimintalokeja. Niissä säilytetään vähän kuin henkilökohtaisia ​​tietoja palvelun ylläpidon avuksi. Mitään näistä ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa. Niiden avulla voit maksaa palvelustaan ​​erilaisilla menetelmillä, kuten Bitcoinilla, lisää nimettömyyttä. Heidän palveluillaan on samat IP-osoitteet monien palvelimen käyttäjien keskuudessa lisätäkseen yksityisyyttä ja nimettömyyttä.

Heillä on 24/7/365 online-chat-tuki. Henkilöstö, joka neuvottelee tämän keskustelun, on kohtelias ja asiantunteva. Jos he eivät pysty vastaamaan kysymykseesi tai ongelmaasi, he eskaloivat sen toiselle, joka pystyy. Voit myös luoda oman sähköpostilipun. Vastaukseen kuluu yleensä muutama tunti. Heillä on laaja tukiosasto verkkosivuillaan. Se sisältää asennusoppaita, usein kysyttyjä kysymyksiä ja lukuisia vianetsintävastauksia. Heillä on myös blogi ja sosiaalisen median läsnäolo Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa.

VPN-palvelun lisäksi ExpressVPN: llä on myös MediaStreamer SmartDNS -palvelu streaming media-tarjoajien käyttämiseen ja ärsyttävien georajoitusten ohittamiseen. Kaikilla jäsenillä on pääsy palveluun. Hyödyntääksesi tätä ominaisuutta rekisteröi suoratoistettavan laitteen IP-osoite heidän verkkosivun tilinäytön DNS-välilehdellä. Sinulle annetaan heidän DNS-palvelimien IP-osoitteet lisätäksesi ne laitteeseesi. Ne löytyvät tilisi lisenssisivulta heidän verkkosivustollaan. Tämä on sama sivu, jolla lataat heidän asiakasohjelmistonsa.

Asiat, jotka pidimme heidän palvelustaan

 • ExpreesVPN: ssä on mukautettuja työpöytäohjelmistoja Windowsille, Mac OS X: lle ja Linuxille.
 • Heillä on sovelluksia iOS-, Android- ja Fire-mobiililaitteille.
 • Voit kokeilla palvelua riskittömästi 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta
 • Saat pääsyn heidän MediaStreamer-palveluun, joka toimii Netflixin kanssa.
 • OpenVPN on kaikkien mukautettujen ohjelmistojen oletusprotokolla.
 • He alentavat pidemmän aikavälin suunnitelmia.
 • Bitcoinilla voidaan ostaa palvelua.
 • ExpressVPN: llä on erittäin nopea verkko.

Asioita palvelun parantamiseksi

 • Kalliimpi kuin jotkut VPN, mutta voit käyttää 49% alennuskupongista pelastaa.

ExpressVPN-tiimin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen verkkoturvallisuus, yksityisyys ja tehdä heistä mahdollisimman nimettömiä. Heillä on palvelimia kaikilla mantereilla paitsi Antartica. Voit kokeilla VPN-verkkoaan riskittömästi, koska he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa testata niiden yhteensopivuus, nopeus ja tuki. Sinun tulisi testata se kaikilla säännöllisesti käyttämillä laitteilla. Testaa sitä myös kaikilla verkkosivustoilla, joissa usein vierailet. Jos olet tyytyväinen palveluun, voit nauttia 15 kuukauden rajoittamattomasta VPN: stä vain 6,67 dollarilla kuukaudessa.

Käy ExpressVPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map