McAfee Antivirus 2016 anmeldelse

McAfee EmblemMcAfee antivirus software er en af ​​de mest kendte i verden. Virksomheden blev grundlagt i 1987 af John McAfee og ejes nu helt af Intel. Nu betegnet Intel Security, antivirus-softwaren bar stadig grundlæggerens navn. De tilbyder i øjeblikket tre antivirusprodukter. Disse er Total Protection, Internet Security og AntiVirus Plus.


Med disse indstillinger afhænger det, du vælger, af dine behov. Vi viser priserne for de tre produkter nedenfor, men vi bruger McAfee Total Protection til vores demonstration. De angivne indstillinger giver dig mulighed for at beskytte alle dine enheder i et år ad gangen.

Priser for McAfee-antivirusprodukterSom du ser ovenfor, er McAfee Total Protection kun $ 49.99 for et år. McAfee Internet Security er $ 79.99 for et år. McAfee AntiVirus Plus er $ 59,99 om året. Det er helt klart, at Total Protection-versionen er den bedste deal og tilbyder mest beskyttelse. Vi kan godt lide, at McAfee dækker flere enheder, der er inkluderet i den samme licens. McAfee understøtter flere forskellige operativsystemer. Disse er Windows 7+, Mac OSX 10.8+, Android 2.1+ og iOS 8+. Selvom det måske lyder forvirrende, vil vi gennemgå de forskellige funktioner på et øjeblik.

Antivirusbeskyttelse

Generelt fungerer antivirusprogrammer det samme. Du begynder med at installere softwaren, og derefter udføres en scanning for at sikre dig, at dit system er sikkert. Når du har installeret softwaren, foreslår vi, at du foretager en komplet systemscanning. Ellers registrerer softwaren muligvis ikke alle skadelige filer. Vær også opmærksom på, at McAfee ikke automatisk scanner eksterne USB-drev. Vi vil gerne se mere valg i de scanninger, vi kan gøre.

Selvom du ikke kan planlægge scanninger, overvåger funktionen realtidsbeskyttelse dit system. Hver gang en fil bruges, scanner McAfee den og beskytter dig mod trusler. Et andet punkt, vi gerne vil se, er mere specifikke oplysninger om alle fundne filer. Den viser ikke den specifikke fil, men den giver en virusdefinitionsside. På den måde, hvis der er nogen falske positiver, kan du se filens nøjagtige navn og placering, hvor den blev fundet.

Knap til McAfee AntiVirus.Sikkerheds- og privatlivsfunktioner

Hvis du undersøger antivirusprogrammer, er en af ​​de ting, du kigger efter, listen over funktioner. McAfee tilbyder nogle gode, inklusive en password manager. Nu skal vi tale om funktionerne under hver overskrift, som du ser nedenfor.

McAfee AntiVirus-konsolVirus- og spywarebeskyttelse:

 • Scan din pc – Her kan du foretage en hurtig scanning eller en komplet systemscanning. Hvis der er nogen afsløringer, vil et klik på et link give en virusprofil på McAfee-webstedet.
 • Realtidsscanning – Som vi nævnte, vil scanningsfunktionen i realtid kontinuerligt scanne din pc mod trusler ved at kontrollere filer, når som helst de bruges. Under denne overskrift kan du tilføje eller ekskludere specifikke filer.

Web- og e-mail-beskyttelse:

 • Firewall – Beskytter din pc mod kaprere, der kan stjæle personlige oplysninger og overvåger sendte og modtagne oplysninger. Fås i versionen Total Protection.
 • Anti Spam – Som navnet hedder, vil anti-spam-funktionen forhindre spam og uønsket e-mail i at gå ind i din indbakke. Fås i versionerne Internet Security og Total Protection.
 • Webbeskyttelse – Rating-system, der fortæller dig om et websteds sikkerhed, før du besøger det.

Ægte nøgle:

Adgangskodemanager, der importerer adgangskoder og gemmer vigtige oplysninger, så du ikke behøver det. Du kan også tilføje topartsgodkendelse. True Key har alle evner og fordele ved en fuld adgangskodemanager. Det ville være rart, hvis de tilføjede en adgangskodegenerator. Fås i versionerne Internet Security og Total Protection.

Data beskyttelse:

Makuleringsmaskine – Den eneste mulighed, der er anført under denne overskrift, er shredder-værktøjet. Det hjælper med at holde følsomme oplysninger sikre. Fås på alle versioner.

Værktøj til pc og hjemmenetværk:

 • Mit hjemmenetværk – Netværksstyringsværktøj, der giver dig mulighed for at holde øje med computere og enheder. Det giver dig også mulighed for at løse sikkerhedsproblemer på McAfee-aktiverede pc’er.
 • Hurtig rengøring – Forbedrer pc-ydelsen ved at slippe af med gamle filer.
 • Sårbarhedsscanner – Finder og opdaterer eventuelle softwareproblemer.

Forældrekontrol:

Lader dig overvåge og kontrollere webaktiviteter. Fås i versionerne Internet Security og Total Protection.

Hjemknappen:

Det er her du kan administrere din sikkerhed og tilføje flere enheder.

Som du kan se, er der flere forskellige indstillinger, du kan vælge imellem, når du bruger de forskellige versioner af McAfee. Adgangskodeholderen er stor, og det er dejligt at kunne tilføje alle dine enheder. Deres Quick Clean-værktøj hjælper din pc med at køre godt.

Installation og support

Antivirus-software skal være let at installere. McAfee gør tingene let. Download bare den version, du vil bruge. Derefter ser du McAfee Installer-kontrollen for at sikre dig, at softwaren kører på din maskine.

McAfee Antivirus-installationsskærm

Når alt er installeret, ser du skærmen nedenfor. Gå videre og klik på linket der siger ”Kør en scanning” for at udføre din indledende scanning.

McAfee AntiVirus-konsol

Herfra kan du tjekke de andre indstillinger, vi talte om tidligere. Til support tilbyder McAfee en hel del forskellige muligheder. Disse er 24-timers live chat, e-mail og telefonstøtte. Derudover tilbyder de McAfee TechMaster Services. Som nogle andre virksomheder tilbydes premium-tjenester mod et fast gebyr. Tjenesterne er opsætning & Optimer, virusfjerningstjeneste, opsætning & Beskyt, avanceret fejlfinding og concierge-guld. Selvom de ikke er urimelige i deres prisfastsættelse, skal du være parat til at bruge nogle penge, hvis du beslutter at bruge deres tjenester.

Systempåvirkning og Antivirus-ydelse

Der er flere faktorer, du vil se på, når du vælger et antivirusprogram. To af de største er systempåvirkning og antivirusydelse. Systempåvirkning er mængden af ​​forsinkelse, som AV-softwaren forårsager på din pc. McAfee presterede ikke så godt, som vi havde håbet. Ifølge det uafhængige testlaboratorium, av-Test, scorede McAfee 83% i systempåvirkningen. Det er under branchens gennemsnit i live-test.

En anden faktor, du ønsker i et antivirusprogram, er en, der vil beskytte dig mod større trusler. Desværre scorede McAfee heller ikke særlig godt i beskyttelsen. I testene scorede de under branchens gennemsnit. Den eneste ting, som McAfee scorede godt på, var antallet af falske positive. Industriens gennemsnit er tre, men McAfee fandt ikke noget.

Knap til McAfee AntiVirusVores test

Vi kan altid lide at køre vores egne test, når vi gennemgår antivirus-software. Der er to typer test, der normalt bruges. Du kan teste for hastighed eller virussensitivitet.

McAfee finder virus

Da vi forsøgte at downloade de falske virusfiler fra et testwebsted, lod McAfee os gøre det. Selvom realtidsbeskyttelse var tændt, blev vi først stoppet af Windows 10. Til sidst fik vi den besked, du ser nedenfor om, at den havde en fil i karantæne. Vi er lidt overrasket over den tøven, vi stødte på.

Filen er i karantæne

En anden test, vi gerne vil gøre, er at køre ved at bruge en falsk virusstreng og gemme den på dit skrivebord. Igen er softwaren indstillet til realtidsbeskyttelse. Filen blev ikke fundet, før vi kørte en hurtig scanning. Som vi sagde tidligere, ønsker du også at scanne alle eksterne drev, du tilslutter. Da virusprogrammer er temmelig standard, fungerer Macintosh-versionen på samme måde.

McAfee Security Innovations til Android

En af de gode funktioner ved McAfee Security Innovations er muligheden for at forbinde alle dine enheder til den samme konto. Lad os se på, hvordan du installerer det. Efter at have gået til Google Play Store, skal du søge efter McAfee Security Innovations. Tryk derefter på installationsknappen og derefter på den åbne knap, når den er færdig.

McAfee Android Install-skærme

Fra den midterste skærm skal du læse EULA og trykke på Jeg accepterer (alle læser dem, ikke?). På den næste skærm kan du downloade mange forskellige værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse. De er adskilt efter, hvad dine mål er.

McAfee-android-second1

Det ville være dejligt at se alle disse løsninger ét sted i stedet for at blive fragmenteret i forskellige applikationer. Den app, der bruges til at scanne efter malware, er på billedet ovenfor, Light Mobile Anti-Malware. Hvis du vil være i stand til at overvåge din families enheder, vil du installere McAfee Family Protection. Dermed kan du tilføje websteder, blokere websteder eller se, hvor pålideligt et websted er, før du går til det. Ligesom Windows- og Mac-versionen ligner iOS-versionen Android.

Afsluttende tanker

For at afslutte denne anmeldelse er McAfee AntiVirus OK. Det har nogle anstændige muligheder, men vi ønsker, at det ville have fungeret bedre på vores test, og dem fra de uafhængige laboratorier. Vi kan lide True Key-adgangskodeadministratoren. Softwaren kan være ressource tung under scanning, og vi vil gerne se, at virksomheden tilføjer en gaming-tilstand. Hvis du tilføjer nogle eksterne drev, skal du sørge for at udføre en komplet systemscanning efter vira.

Hvis du leder efter de funktioner, som McAfee tilbyder, er McAfee Total Protection-pakken en god værdi for det første år. Der er andre antivirusprogrammer på markedet, der muligvis giver bedre dækning. Hvis du vil have forskellige muligheder, så kig på vores bedste antivirus-software side.

Knap til McAfee AntiVirus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map