VPN Ubegrænset anmeldelse

Lad os starte vores VPN Unlimited-gennemgang, en VPN-tjeneste, der tilbydes gennem KeepSolid ved at bemærke, at den kan bruges på næsten alle softwareplatforme til at hjælpe dig med at beskytte dit online privatliv. Dette inkluderer Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows-telefon og Linux. Det har endda udvidelser til Chrome og Firefox og hjælpelinjer til at bruge det sammen med anden software og enheder. VPN Unlimited-tjenesten tilbyder flere prisplaner til at imødekomme forskellige kundebudgetter. Dette inkluderer endda en begrænset tids engangsplan for levetid for betaling. Deres service giver dig adgang til over 300 servere på 50+ placeringer over hele kloden. Således vil VPN Unlimited lade dig sikkert surfe på Internettet fra næsten overalt i verden og samtidig hjælpe med at beskytte dit online privatliv.


VPN Ubegrænset anmeldelse

Prisfastsættelse og særlige tilbud

VPN Unlimited tilbyder seks forskellige prisplaner for deres basale VPN-service. Disse er som følger:

 • Ferieplan (7-dages plan) – $ 1,99 pr. 7 dage;
 • Økonomiplan (månedlig plan) – $ 4.99 / måned;
 • Standardplan (3 måneders plan) – $ 3,00 / måned, faktureret som $ 8,99 hver 3. måned;
 • Professionel plan (årlig plan) – $ 2,08 / måned, faktureret som $ 24,99 om året;
 • Premium plan (3-årig plan) – $ 1,94 / måned, faktureret som $ 69,99 hvert tredje år;
 • Infinity Plan (begrænset tidsplan fra november 2016) – $ 129.99 som en engangsbetaling.

VPN ubegrænset pris

Som ovenstående figur viser, får VPN Unlimited-abonnenter større rabatter på længerevarende planer. Alle planer inkluderer følgende fordele:

 • Ubegrænset båndbredde – hurtig ubegrænset internettrafik.
 • Adgang til VPN Ubegrænset service på flere enheder – du kan registrere op til 5 enheder på én gang.
 • Adgang over hele verden – over 300 servere på 50+ placeringer.
 • Offentlig Wi-Fi-beskyttelse – privatliv og sikkerhed mod hackere på lokale offentlige Wi-Fi-hotspots.
 • Omgå censur – fra både regerings- og lokale firewalls.
 • Få adgang til geo-begrænset indhold – forbedre din online seeroplevelse
 • Adgang til VPN Unlimited fra næsten enhver enhed – tjenesten har software til Windows-telefon, iPhone, iPod og iPad samt Mac OS X, Windows og endda Linux.
 • Money back-garanti – pengene tilbage i 7 dage, hvis du ikke er helt tilfreds med deres service.

Besøg VPN Unlimited

VPN Ubegrænset planudvidelser

Ud over deres basaltjeneste viste vores VPN Unlimited-anmeldelse, at de også tilbyder følgende planudvidelser:

 • Personlig server – Dette giver dig adgang til din egen personlige server på udvalgte verdensomspændende placeringer, der kan bruges til sikre online forretningstransaktioner eller forsinkelsesfri spil. Planerne inkluderer:
  • Månedlige – $ 14.99 / måned;
  • årlig – $ 12,50 / måned, faktureres årligt;
  • Livstid – $ 499,99 0-gangs betaling.
 • Personlig IP-adresse – Dette giver dig adgang til en ikke-delt ren IP-adresse, som kan give nogle af fordelene ved en personlig server til billigere pris. Planerne inkluderer:
  • Månedlige – 9,99 / måned;
  • årlig – $ 8,33 / måned, faktureres årligt.
 • Yderligere enheder – Dette giver dig mulighed for at tilføje flere samtidige enheder til din grundlæggende plan. Afhængigt af dine behov kan du købe månedlige eller årlige planer som følger:
  • Månedlige – En enhed, $ 0,99 / måned; fem enheder, $ 4.99 / måned; eller ti enheder, $ 9.99 / måned.
  • årlig – En enhed, $ 0,25 / måned; fem enheder, $ 1,25 / måned; eller ti enheder, $ 2,50 per måned.

På samme måde som de grundlæggende VPN-planer tilbydes større rabatter på længerevarende planudvidelser.

Yderligere produktudbud

Derudover fandt vores VPN Unlimited-gennemgang, at deres moderselskab, KeepSolid leverer en familie af produkter, der inkluderer Wi-Fi Hotspot Protector, Netværksværktøjer, Photo Transfer Wi-Fi, Privat browser og huskeliste. Privat browser kan downloades gratis og bruges med VPN Unlimited til at hjælpe med at øge dit online privatliv. At gøre-checkliste er en opgavemanager, der giver dig mulighed for sikkert at dele dine opgaver med andre gennem en krypteret tunnelforbindelse. Det kan samles i en suite med VPN Unlimited ved hjælp af følgende planer:

 • professional (årlig plan) – $ 2,83 / måned, faktureres $ 33,99 hvert år;
 • Præmie (3-årig plan) – $ 1,99 / måned, faktureres $ 69,99 en gang.

Vi anbefaler, at hvis du abonnerer på deres Premium (3-årig plan), at du køber den medfølgende pakke, da det er den samme pris som VPN Unlimited-tjenesten, så du i det væsentlige får To Do Checklist-task manager gratis. Links til mere information om alle disse produkter kan findes på VPN Unlimited-webstedet.

KeepSolid giver forskellige måder at købe dit VPN Ubegrænset abonnement på, inklusive Bitcoin, PayPal, Amazon og kreditkort (Visa / MasterCard). Betaling med PayPal gør det nemt for dig at holde alle dine online betalinger et centralt sted. Betaling med Bitcoin giver dig mulighed for at forblive mere anonym.

Risikofri prøveperiode

VPN Unlimited tilbyder en 7-dages gratis prøveversion, der aktiveres, når du tilmelder dig en af ​​deres betalte planer. Dette omsættes til en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med deres service, og du annullerer den inden for de første syv dage efter brugen, giver de dig en fuld refusion af din købspris. Metoden, der bruges til at levere din refusion, afhænger af den metode, du brugte til at foretage dit originale køb. Mere information om dette kan findes i deres TOS.

Besøg VPN Unlimited

VPN Ubegrænset netværk og serverplaceringer

VPN Unlimited giver adgang til mere end 300 servere på over 50 placeringer. Disse er spredt over mere end 40 lande over hele verden. De har flere placeringer i mange vigtige lande som Australien, Canada, Indien, Rusland, USA og Storbritannien. En komplet liste over de regioner og lande, som VPN Unlimited har servere i, følger nedenfor:

 • Nordamerika
  • Canada, Mexico, Panama, De Forenede Stater
 • Sydamerika
  • Brasilien, Chile
 • Europa
  • Østrig, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Rusland, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, De Forenede Stater Kongerige,
 • Asien, Afrika og Stillehavet
  • Australien, Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Malaysia, Sydkorea, Singapore, Sydafrika, Thailand, Tyrkiet

Privatliv og sikkerhed

Vores VPN Unlimited-gennemgang opdagede, at de ikke logger nogen af ​​deres brugers specifikke webtrafik. Dette betyder, at de ikke logger specifikke søgninger eller websteder, der er besøgt på deres VPN-tjeneste. De holder dog styr på nogle metadata, som det er vist i følgende uddrag fra deres privatlivsside.

KeepSolid Inc. indsamler og logger IKKE nogen brugeraktiviteter, mens de bruger nogen af ​​deres VPN-tjenester, undtagen den samlede mængde webtrafik for hver session og sessiondatoer, for at vise dem i brugerens webkabinet og inden for VPN-klientapps. KeepSolid Inc. gemmer også de krypterede oplysninger om mængden af ​​tilsluttede enheder til hver konto, da det maksimalt tilladte beløb er begrænset. Disse oplysninger kan vurderes i User’s Office, hvor enhver bruger kan slette deres enheder fra deres konto.

VPN Unlimited har også en Warrant Canary, som de kalder en gennemsigtighedsrapport, hvor de opdaterer deres nuværende status. Rapporten opdaterer regeringsanmodninger om at afsløre anmodninger om oplysninger kvartalsvis. Fra 1. september 2016 var der ingen forespørgsler fra VPN Unlimited-brugeroplysninger.

VPN Unlimited bruger OpenVPN-protokollen med UDP-porte på Android og Windows og Linux-platforme, der bruger AES-256-algoritmen med SHA-1-godkendelse. Den indledende håndtryk er gennem RSA-1024. Mac OS X- og iOS-platforme bruger IKEv1 med kryptering, der håndteres af den indbyggede IPsec ved hjælp af en stærk AES-CBC-128 algoritme.

Derudover tilbyder VPN Unlimited et ekstra lag med kryptering og obfuskation af data til begrænsede miljøer. De kalder denne mulighed KeepSolid Wise. Det er en protokoludvidelse, der hjælper brugere med at stealthily glide af firewalls. Dette forhindrer, at din VPN-forbindelse bliver fundet og mulig ISP-throttling. Dette fungerer ved at sende VPN-trafik gennem standard HTTPS TCP 443-porten. Det er tilgængeligt for iOS 9 eller nyere, Android-, Windows- og Linux-enheder og anbefales til kunder, der bor i eller besøger Kina, UAE, Saudi-Arabien, Rusland, Indonesien, Indien, Tyrkiet, Syrien eller Iran.

Besøg VPN Unlimited

VPN Ubegrænset support

VPN Unlimited tilbyder 24/7 e-mail-billet support til eventuelle problemer, du måtte have. De fleste supportbilletter besvares på få timer. Deres supportform er temmelig grundlæggende. Det giver dig mulighed for at indtaste dit navn, e-mail-adresse, beskrivelse af dit problem og vedhæfte alt understøttende materiale. De opretholder også en FAQ-database, som du kan gennemse for at se, om dit problem allerede er løst. Endelig har de nogle fremragende installations- og brugermanualer til deres VPN-service til forskellige OS-platforme.

Hands-On Testing af VPN Ubegrænset

VPN Unlimited-tjenesten understøtter iOS, Android, Mac OS X, Windows, Linux, Windows Phone og Apple TV. Det har endda browserudvidelser til Firefox og Chrome. Vi vil se nærmere på nogle af disse i dette afsnit.

Opret forbindelse ved hjælp af Windows-klienten

VPN Ubegrænset uafhængig klient understøtter Wndows XP SP3 og nyere. Det kan installeres fra VPN Unlimited’s side med downloads til websider. Fra denne side skal du vælge “Windows” og derefter klikke på “Stand Alone” -knappen på den resulterende side for at downloade klientinstallationsfilen til din maskine. Kør denne fil som administrator for at afslutte installationsprocessen.

Når klienten er installeret på din computer, ser du dette vindue. Dette er det vigtigste VPN-klientdashboard. I menuen til venstre i dette vindue kan du gøre følgende:

 • Vis en liste over skillelinjer, som du kan oprette forbindelse til.
 • Se på dine kontonetværksindstillinger.
 • Få adgang til sociale medier og support til VPN Unlimited-tjenesten.
 • Undersøg dit nuværende abonnement, og forny det eller ændre det.

VPN Ubegrænset Windows

Øverst i dette vindue har en vippekontakt (ON eller OFF) til at oprette forbindelse eller afbryde forbindelsen fra VPN-tjenesten, viser den aktuelle tilstand af forbindelsen og de relevante IP-adresser (Real IP og Virtual IP) afhængige, hvis du er tilsluttet en VPN server. Valg af “Servere” i menuen til venstre resulterer i følgende vindue.

VPN Ubegrænsede servere

Fra ovenstående vindue kan du vælge den VPN-server, du vil have, og oprette forbindelse til den ved hjælp af vippeknappen. Alternativt kan du bare dobbeltklikke på en VPN-serverplacering for at oprette forbindelsen. Hvis du vælger “Optimal”, forbinder klienten dig til den nærmeste / hurtigste server til din aktuelle placering. Deres er også en indstilling for at forbinde dig til en server for at streame dit foretrukne online medieindhold. Eftersom ikke alle servere kan bruges til P2P, illustrerer dette vindue også dem, der kan ved at vise ordet torrenter med en linje gennem det ved siden af ​​de servere, der ikke kan.

Valg af “Konto” i menuen til venstre resulterer i følgende vindue, som giver dig mulighed for at ændre dine kontonetværksindstillinger. Dette vindue lader dig skifte mellem følgende indstillinger til eller fra:

 • KeepSolid Wise – Dette er stealth-tilstanden, som er nyttig til at undgå institutionelle firewalls som Great Firewall of China og omgå censur i mange andre lande.
 • Stop DNS-lækage – Dette dirigerer internet-søgeforespørgsler via VPN Unlimited intern DNS-klient.
 • Reparer forbindelse – Dette kan bruges til at løse problemer med klientforbindelsen.

VPN Ubegrænset Windows NetværksindstillingerSom disse skærmbilleder viser, er VPN Ubegrænset klient til Windows let at bruge. Kun et par klik er nødvendige for at vælge netværksindstillinger, den ønskede serverplacering og derefter oprette forbindelse til VPN-tjenesten. Afbrydelse er endnu enklere. Skift blot forbindelsen. Du kan derefter vælge en anden server, du vil oprette forbindelse til.

Besøg VPN Unlimited

Opretter forbindelse med Android-appen

VPN Unlimited-appen er kompatibel med Android 4.0 og nyere. Det kan installeres fra downloadssiden på deres websted ved at vælge “Android”. Hvis du klikker på “Download fra Google Play”, kommer du dit for at downloade appen. Når den er installeret på din Android-enhed, skal du logge ind ved hjælp af dit login-brugernavn og din adgangskode. Bagefter ser du hovedskærmen til appforbindelse som den, der er vist nedenfor. Dette billede viser skærmen i liggende tilstand med menuen udvidet, mens den er tilsluttet en VPN-server i Indien-Delhi.

Som du kan se på dette billede, er hovedskærmen et kort over serverplaceringer. Tryk på en af ​​disse placeringer vil udvide det som vist. Hvis du trykker på afbryderen ved siden af ​​placeringen i dette udvidede felt, starter forbindelsesprocessen. Alternativt kan du også oprette forbindelse ved hjælp af skiftet nederst på skærmen, når du har valgt en VPN-server. Øverst på skærmen vises også din placering og Virtual IP-adresse.

VPN Ubegrænset Adroid-app

Den udvidede menu åbnes ved at trykke på menuikonet (tredobbelte vandrette bjælker) øverst på skærmen. Det har dit kontonavn og den resterende tid tilbage på dit nuværende abonnement. Så er der menuer til følgende:

 • Nyhedscenter – Denne skærm indeholder links til konti på sociale medier og angiver, om der er sendt nye beskeder.
 • Information – Viser en skærm, der indeholder sociale follow-links og links til forskellige supportoplysninger.
 • Køb – Denne skærm viser de nuværende VPN-planer og lader dig udvide din konto eller abonnementsvarighed.
 • Indstillinger – Denne skærm, der er illustreret nedenfor, er opdelt i tre sektioner:
  • Konto-id – Dette giver dig mulighed for at logge ud af appen, men du bliver nødt til at fratræde, næste gang du åbner den.
  • Generel – Dette afsnit giver dig mulighed for at undersøge VPN-statistik, log og debugforbindelser, oprette en proxy, vælge, hvordan appen håndterer genforbindelser og indløse koder.
  • Sikkerhed – Dette afsnit giver dig mulighed for at indstille appen, så der altid kræves en adgangskode for at starte appen, ændre din kontoadgangskode og indstille appen til at bruge stealth-tilstand.

Knapper til at købe andre kontoindstillinger og logout afslutter den udvidede menu.

VPN Ubegrænset AndroidDu kan se, at VPN Ubegrænset Android-app er så let at bruge som dens Windows-klient. Den største forskel er, at hovedforbindelsesskærmen er kortbaser i stedet for en serverliste. Et par tapper på kortet, og du kan oprette forbindelse til en hvilken som helst VPN-server i deres netværk. Det har også et par flere brugerindstillinger, herunder stealth mode-forbindelser.

Besøg VPN Unlimited

VPN Ubegrænset hastighedstest

Vores hastighedstest til VPN Unlimited-netværket viste, at ydelsen var god. Det var lidt over gennemsnittet af dem, vi har testet med hensyn til hastighedsforskel. Som forventet er der noget tab i hastighed på grund af krypteringsomkostningen, der er absorberet ved hjælp af VPN-tjenesten. Dette tab var godt inden for acceptable værdier for VPN Unlimited-tjenesten.

VPN Ubegrænset hastighedstest

Du kan se fra billederne ovenfor, den krypterede forbindelse sænkede vores bases ISP-downloadhastighed fra 29,15 Mb / s til 25,98 Mb / s. Dette er et fald på ca. 10,8% til en server i Manassas, VA. Dette er et acceptabelt tab for datasikkerheden, der tilbydes ved at kryptere al din Internet-trafik gennem VPN Unlimited-tjenesten.

konklusioner

VPN Unlimited er en service, der leveres af KeepSolid Inc. Det giver dig mulighed for at forblive mere sikker både derhjemme og på din lokale hotspot ved at kryptere al din internettrafik og tunneler den til dedikerede VPN-servere. Dette får det til at se ud som om trafikken stammer fra et andet sted. Dermed hjælper du med at beskytte dit online privatliv. Deres netværk består af over 300 servere på mere end 50 placeringer.

VPN Unlimited er baseret i USA. Det logger ikke specifikke websteder eller forespørgsler fra deres kunder, men det gemmer nogle meta-oplysninger til kontovedligeholdelse. VPN Unlimited har brugerdefineret software til Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows telefon og Linux. Disse har også appudvidelser til Firefox- og Chrome-browsere. Deres software har et minimum antal indstillinger og er let at bruge. Et par enkle klik med musen eller tryk på din enhedsskærm får du forbindelse til en VPN-server på deres netværk.

Alle deres apps giver god kryptering. Deres Windows-, Linux- og Android-software bruger OpenVPN-protokollen AES-256 med SHA-1-godkendelse. Dette giver dem en god balance mellem hastighed, sikkerhed og generel pålidelighed. De har en stealth mode for dem, der har brug for at omgå firewalls og overvinde den institutionelle censur. Deres Mac OS X- og iOS-apps bruger IKEv1 og den indbyggede IPsec til kryptering. De bruger en AES-CBC-128 algoritme.

VPN Unlimited leverer også manuelle tutorials til at oprette forbindelse til deres service på en række platforme og operativsystemer. Deres support begynder med en online chat-service. De har en FAQ-database. Flere involverede problemer kan håndteres ved hjælp af deres 24/7/365 e-billettsystem.

Hvad vi mest kunne lide ved tjenesten:

 • Deres netværk er globalt forskelligartet.
 • De leverer klienter til Windows, Mac OS X og Linux
 • De har mobile apps til iOS, Android og Windows-telefon.
 • Dedikerede IP-adresser og servere til dem, der har brug for dem.
 • VPN Unlimited frigiver en gennemsigtighedsrapport hvert kvartal.

Ideer til forbedring af tjenesten:

 • Forøg krypteringsstyrken for deres Mac OS X- og iOS-apps.
 • Forkort deres kundesupporttider.
 • Tilføj en kill-switch til deres brugerdefinerede software.

VPN Unlimited har netværksservere på de fleste større kontinenter. De har servere i Afrika, Asien, Europa, Oceanien, Nordamerika og Sydamerika. Medlemmer har adgang til et hurtigt VPN-netværk. De har en 7-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste deres service for dig selv. Prøv dem og se, hvad du synes. Hvis du kan lide den hurtighed og ro i sindet, som deres VPN-service tilbyder, kan du tilmelde dig ubegrænset adgang fra kun $ 4.99 pr. Måned.

Besøg VPN Unlimited

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map