VPN.asia anmeldelse

VPN.asia er nyt inden for det online privatlivsrum. Deres service vil hjælpe dig med at udføre alle de formål, du måtte have til en VPN. De tilbyder en solid VPN-service, der hjælper dig med at fjerne blokering af geo-begrænset indhold, beskytte og beskytte dit internet-privatliv og hjælpe med at lindre censur af sociale medier og andre populære websteder i politisk forbudte lande.


APN.asia anmeldelse

Prisfastsættelse og særlige tilbud

VPN.asia forenkler deres priser ved kun at bruge en plan til deres service. Denne plan giver deres medlemmer en hurtig, anonym, sikker VPN-forbindelse til at udføre deres daglige internetaktiviteter. De tilbyder rabatter på længerevarende pakker på deres VPN. De markedsfører tre sådanne pakker: en måned, tre måneder og et år.

VPN.asia-prissætning

Du kan få en måned VPN for $ 9, tre måneder for $ 8 om måneden og et år for bare $ 6 om måneden.  Tak til VPN.asia-teamet for at tilbyde vores medlemmer 20% rabat på deres service. Du kan gemme en yderligere 20% rabat ovenstående priser ved hjælp af kuponkode VPNFAN under kassen. Bemærk, at disse pakker faktureres som en enkelt betaling for hele løbetiden. Tilmelding til et års tjeneste er som at få fire måneders VPN gratis.

Risikofri prøveperiode

VPN.asia ønsker at give alle en mulighed for at evaluere deres service for sig selv. Som et resultat tilbyder de en gratis 3-dages prøvekonto. Du indtaster et brugernavn, dit fornavn, e-mail-adresse, land og opretter en adgangskode til at tilmelde dig. Ingen betaling er nødvendig for at tilmelde dig den gratis prøvekonto. Den gratis prøveversion giver dig adgang til ti servere i tre lande. Det giver dig op til 50 GB sikker, ingen log-VPN-service, så du kan se ydelsen på deres netværk for dig selv. Da der ikke kræves nogen betalingsoplysninger for at oprette kontoen, behøver du ikke at annullere den. Den udløber ganske enkelt, når prøveperioden udløber.

Ud over den gratis prøveversion tilbyder de også en speciel konto på en måned: $ 1 for den første måned af service med $ 9 / måned tilbagevendende efter den første måned. De gør det let at annullere denne konto, hvis du beslutter, at tjenesten ikke er til dig. Log ind på dit klientområde og vælg tjenesten, klik på den lille pil til højre for visningsdetaljerne og vælg “Anmod om annullering”. Du kan bruge den samme procedure til at opgradere din VPN-konto, hvis du nyder denne service. Du skal blot vælge “Opgradering / nedgradering” i stedet og vælge den pakke, du vil opgradere til. Du kan også sende en e-mail til deres support, og de vil opgradere den til dig.

VPN.asia tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti for alle medlemmer, der abonnerer på en af ​​deres betalte planer ved hjælp af en refunderbar betalingsmetode. De, der tilmelder sig den gratis konto, er ikke berettiget til denne refusion. Restitutioner foretages i amerikanske dollars til den aktuelle valutakurs for dem, der betaler med Bitcoin.

Besøg VPN.asia

VPN.asia Netværk og serverplaceringer

Medlemmer af VPN.asia-tjenesten har adgang til et tier-1-netværk med over 128 servere. De har VPN-servere placeret på strategiske steder rundt om i verden, herunder over 50 i Europa, 14 i Asien, 2 i Sydamerika og over 60 i Nordamerika. Selvom den ikke er så stor som nogle VPN-udbydere, har VPN.asia en service, der giver dig mulighed for at opfylde næsten ethvert formål, du måtte have for en VPN, mens du opretholder din anonymitet og privatliv.

CountriesServersProtocols
17128+PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP), OpenVPN (UDP)

VPN.asia vedligeholder servere på disse placeringer:

 • Asien
  • Australien, Sydney; Japan, Tokyo; Singapore, Serangoon; Korea, Seoul
 • Brasilien
  • Sao Paulo
 • Europa 
  • Belgien, Bruxelles; Danmark, København; Frankrig, Paris; Tyskland, Frankfurt; Ungarn, Budapest; Polen, Warszawa; Spanien, Madrid; Sverige, Stockholm; Schweiz, Zürich; U.K., London
 • Forenede Stater
  • Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, Californien; Miami, FL; New York, NY; Phoenix, AZ; San Jose, Californien; Seattle, WA; Washington DC

Privatliv og sikkerhed

VPN.asia er klar over deres privatlivspolitik og skitserer fuldstændigt de oplysninger, de indsamler, og hvordan de bruges og deles med andre. Først og fremmest logger de ikke VPN-trafik for deres medlemmer. Deres stand til dit personlige privatliv er opsummeret af følgende uddrag fra deres privatlivspolitik.

VPN.asia indsamler eller logger ingen trafik eller brug af dets virtuelle private netværkstjeneste.

For at oprette en konto skal du muligvis give visse personlige oplysninger, såsom dit fornavn og din e-mail. Du skal også vælge et brugernavn og en adgangskode og give os betalingsoplysninger. Vi bruger kun disse oplysninger til at indsamle og behandle betalinger for dig.

Vi sporer dog ikke brugeraktiviteter uden for vores websted, og vi sporer heller ikke browseraktiviteterne fra brugere, der er logget ind på vores VPN-service.

Vi sælger eller udlejer ikke personlige oplysninger til andre.

Deres privatlivspolitik gør det klart, at VPN.asia tager dit privatliv alvorligt og gør alt, hvad de med rimelighed kan for at beskytte det.

Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt har VPN.asia dig også dækket. De tilbyder en bred vifte af protokoller, herunder PPTP, L2TP / IPsec og OpenVPN (TCP / UDP) til at kryptere al din online trafik og holde alle dine online transaktioner sikre. OpenVPN er den mest sikre protokol. L2TP / IPsec er et fremragende valg til mobile enheder, da de fleste har indbygget support til det. Endelig, fordi PPTP har udbredt platformstøtte og lavt niveau kryptering, er det et populært valg for streamingmedier, når sikkerhed muligvis ikke er så stor bekymring.

Besøg VPN.asia

Hands-On Testing

Jeg vil gerne starte med at sige, at VPN.asia fungerede godt i vores hastighedstest. De har brugerdefinerede klienter til Windows og Mac for at gøre det lettere for dem, der bruger disse systemer at oprette forbindelse til og bruge deres VPN. Du kan downloade softwaren direkte fra deres hjemmeside. Når det er hentet, er et enkelt klik alt, hvad der kræves for at installere og begynde at bruge deres service. De inkluderer også tutorials til at forbinde dine iOS- og Android-mobile enheder til deres service ved hjælp af L2TP / IPsec-protokollen.

Opretter forbindelse fra Windows

VPN.asia har en brugerdefineret klient til Windows, der let giver dig mulighed for at oprette forbindelse til enhver server i deres netværk ved hjælp af den valgte protokol med bare et par museklik. Ingen teknisk viden er nødvendig for at begynde at bruge deres VPN til sikkert og anonymt at krydse internettet. Når du først starter klienten, vil den byde dig velkommen til VPN.asia, bede dig om at indtaste dine loginoplysninger og give dig mulighed for at vælge at gemme dem til fremtidige login. Dernæst vil det præsentere et par skærme til at indstille de oprindelige opstartpræferencer til brug af tjenesten.

De følgende to billeder viser skærmen til automatisk valg af server. Disse valg er kun tilgængelige, hvis du vælger ja for automatisk at oprette forbindelse til en server ved opstart. Den første viser nogle af servervalgene fra rullelisten. Det andet billede viser de tilgængelige protokoller.

VPN.asia Windows Server

VPN.asia Windows-protokol

Når du har valgt dine præferencer og klikket på finish-knappen, indlæses hovedklientskærmen (vist nedenfor). I midten af ​​denne skærm vises alle VPN-servere, som du kan oprette forbindelse til på netværket. De kan sorteres alfabetisk efter land, by eller server. Derudover kan de også sorteres efter responstid. Du kan vælge en server med lav responstid for den bedste ydelse.

VPN.asia-serverliste

Klienten giver dig også mulighed for at vælge den protokol, du vil bruge til at oprette forbindelse til, og om du vil automatisk genoprette forbindelse, hvis vpn slettes. Øverst til højre på skærmen viser din aktuelle forbindelsesstatus, placering og din IP-adresse. Til højre for protokollerne er en knap til enten at tilslutte eller frakoble.

Valg af præferencer fra menuen øverst på klienten viser følgende skærm. Andre menuindstillinger inkluderer fil, forbindelse og support.

VPN.asia Windows-indstillinger

 • Fil
  • Send til systembakken – Minimer program til bakken.
  • Glem legitimationsoplysninger – Kræv brugernavn og adgangskode for at logge ind.
  • Afslut – Luk Windows-klienten, og luk VPN’en ned
 • Indstillinger – På skærmen vist ovenfor kan du ændre de præferencer, du angav, da du først installerede VPN. Du kan vælge at gemme eller annullere dine ændringer.
  • Marker afkrydsningsfeltet for at gemme loginoplysninger.
  • Marker afkrydsningsfeltet til Start VPN.asia-klient, når Windows starter.
  • Marker afkrydsningsfeltet for automatisk at oprette forbindelse til en server, når Windows-klienten startes.
   • Sidste server brugt
   • Nærmeste server efter netværks latenstid
   • Denne server – Vælg en server, du vil oprette forbindelse til fra rullelisten.
   • Protokol – Vælg en forbindelsesprotokol fra rullelisten: PPTP, L2TP, OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP)
  • Indstil forsinkelsen mellem serverpinger – 0-2000ms
 • Forbindelse – Visningslog bruges til at tillade VPN.asia supportteam at hjælpe dig med forbindelsesproblemer.
 •  Support
  • Ofte stillede spørgsmål – Dette åbner siden VPN.asia Knowledgebase.
  • Hovedstøtteside – Dette åbner hovedsupportsiden på webstedet, så du kan åbne og kontrollere billetter.
  • Om VPN Asia – Denne indstilling viser informationsskærmen for klientversionen.

Jeg kan godt lide deres Windows-klient, fordi det gør det nemt for dig at bruge deres VPN. Valg af servere gøres lettere ved at lade dig sortere dem såvel som kompakte og udvide kategorierne, så du hurtigere kan finde den server, du leder efter. Sortering efter responstid gør det også lettere at finde den hurtigste server til din placering.

Besøg VPN.asia

Opret forbindelse til Mac VPN-klienten

Ligesom Windows-softwaren kan VPN.asia-klienten til Mac downloades fra deres websted. De gør det let at downloade og installere med et enkelt klik. Det har de samme funktioner som deres Windows-klient. Mac-softwaren giver den samme brugervenlighed for Mac-brugere som Windows-klienten gør for dens brugere.

Opret forbindelse fra iPhone eller iPad

VPN.asia har ikke en iOS-app, men de understøtter alle enheder (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS understøtter naturligvis VPN’er. VPN.asia har en guide til brug af L2TP-protokollen med deres tjeneste. Derudover kan du kontakte deres kundeservice for at hjælpe dig med at forbinde din iOS-enhed med andre protokoller, som de understøtter, f.eks. OpenVPN og PPTP. Når du har fået et betalt abonnement, kan du besøge deres websted for at få flere detaljer og en liste over serveradresser.

VPN.asia L2TP opsat til iOS:

 1. Klik på “Indstillinger” og klik derefter på “Generelt”.
 2. Rul ned og vælg “VPN”
 3. Tryk på “Tilføj VPN-konfiguration”
 4. Vælg L2TP
  1. Indtast en beskrivelse som VPNAsia Atlanta
  2. Skriv “Server” -feltet på en VPN.asia-server i feltet “Server”. Du finder en komplet liste over serveradresser i medlemsområdet på deres websted.
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.
  4. Indtast “vpn” i feltet Hemmeligt uden anførselstegn.
  5. Sørg for, at “Send al trafik” er aktiveret.
  6. Tryk på “Gem”.
 5. Skift VPN “ON” for at teste din forbindelse

Besøg VPN.asia

Opret forbindelse fra en Android-enhed

VPN.asia leverer ikke en app til Android-enheder, men installationsprocessen er meget let. Du kan bruge deres guide til at forbinde din Android-telefon eller tablet ved hjælp af L2TP-protokollen. Igen kan du kontakte deres kundesupport for at hjælpe dig med at forbinde din Android-enhed med OpenVPN eller PPTP. Når du har fået et betalt abonnement, kan du besøge deres websted for at få flere detaljer og en liste over serveradresser.

Her er instruktionerne for L2TP-forbindelser:

1) Åbn menuen, og vælg Indstillinger
2) Vælg Trådløs og netværks- eller trådløs kontrol, afhængigt af din version af Android
3) Vælg VPN-indstillinger
4) Vælg Tilføj VPN
5) Vælg Tilføje L2TP / IPsec PSK VPN
6) Vælg VPN-navn og indtast et beskrivende navn
7) Vælg Indstil VPN-server og indtast et serverværtsnavn
8) Tryk på Indstil IPSec foruddelet nøgle og gå ind vpn”
9) Fjern markeringen Aktivér L2TP-hemmelighed
10) Åbn menuen, og vælg Gemme

Når VPN’en er tilføjet, skal den vises på VPNs-listen. Du kan vælge det for at oprette forbindelse.

Besøg VPN.asia

VPN.asia-hastighedstest

VPN.asia klarede sig godt i vores hastighedstest. Hastigheden på deres server i Atlanta var fremragende. Jeg tror, ​​du vil være ret tilfreds med ydeevnen og lydhørheden på deres netværk.

VPN.asia hastighedstest

Som du kan se var der 10% forskel i hastighed mellem forbindelsen direkte til min internetudbyder og forbindelsen til en server i Atlanta. Som forventet er der et vist tab i forbindelseshastighed, men for den ekstra sikkerhed, der er leveret af kryptering, er det en fair trade-off. Med en hastighed på næsten 59 Mbps bør du ikke have nogen problemer med at surfe på internettet eller bruge den til et af de andre formål, du har til VPN.

Konklusion

VPN.asia er muligvis ikke et mærkenavn endnu, men jeg tror, ​​de har det, der skal til for at opbygge en fantastisk VPN-service. Deres netværk består af over 128 servere i 17 lande. Deres politik uden log samt en klar politik til beskyttelse af personlige oplysninger illustrerer deres forpligtelse til medlemmers privatliv og anonymitet. De understøtter PPTP, L2TP / IPsec og OpenVPN (TCP / UDP) protokoller, hvilket gør deres service kompatibel med en række forskellige enheder.

Du kan bruge VPN.asia til at nyde streamingmedier, beskytte din bank og andre sikre oplysninger, mens du bruger offentlig wi-fi, forhindre din internetudbyder i at trække din forbindelse på grund af internetvaner, overvinde censur af sociale medier og andre websteder, samt andre motiver, du måtte have for at bruge en VPN.

Hvad jeg mest kunne lide ved tjenesten:

 • Let at bruge Windows og Mac-software
 • Rabatpriser på sigtplaner og en speciel
 • Gennemsigtig politik uden log
 • Support til mest almindelige protokoller, herunder PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP) og OpenVPN (UDP)

Ideer til forbedring af tjenesten:

 • Nemmere navigation på websitet
 • Tilpassede apps til iOS- og Android-enheder
 • Mere indhold til deres vidensbaserede artikler til andre protokoller end L2TP / IPsec

VPN.asia leverer en hurtig og sikker VPN-service til dets abonnenter. Deres kundeservice er lydhør, kyndig og venlig. Jeg var i stand til at få mine spørgsmål om tjenesten afklaret på få minutter ved hjælp af deres live chat support. Test selv deres service. Udnyt deres $ 1 første måned-special med 7-dages pengene-tilbage-garanti og se, hvad du synes. Jeg tror, ​​du vil være tilfreds med deres service.

Besøg VPN.asia

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map