SurfEasy anmeldelse

Lad os begynde vores SurfEasy-gennemgang med et kig på virksomhedens historie. SurfEasy blev startet som en Kickstarter-kampagne i 2011. Oprindeligt var det til en webbrowser og internetkrypteringsværktøj, du kunne bære i lommen. I 2013 lancerede de deres VPN-tjeneste. De blev bragt under Opera-paraplyen fra virksomheder i marts 2015, da Opera var på udkig efter at sikre deres browser. Som du kunne forvente af et Opera-softwarefirma, er deres websted godt organiseret og let at navigere. De tilbyder et par forskellige produkter til beskyttelse af dit privatliv, mens du surfer på Internettet. Disse inkluderer den originale USB-private browser, udvidelser til Opera- og Chrome-browsere og en komplet VPN-service. De har klientsoftware til Windows og Mac OS X samt apps til iOS- og Android-enheder.


SurfEasy anmeldelse

Prisfastsættelse og særlige tilbud

SurfEasy VPN Service

SurfEasy markedsfører deres VPN i to forskellige pakker: Total VPN og Mobile VPN. Som mange VPN-udbydere gør, tilbyder de rabatter på disse pakker til langsigtede planer.

SurfEasy markedsfører deres VPN-service som Total VPN, og den giver fuld beskyttelse for op til fem samtidige enheder med ubegrænset båndbredde for hver enhed og adgang til al deres brugerdefinerede software. Hver enhed vil være beskyttet med kryptering og har adgang til software til blokering af ad tracker. Prisen for den samlede VPN-pakke er $ 4,99 / måned eller $ 47,88 / år. Hvis du abonnerer på et år af den samlede VPN-service, sparer du ca. 20% i forhold til den månedlige abonnementspris. Dette betyder, at du kun kan få et år med Total VPN $ 3,99 / måned.

SurfEasy prissætning

Mobil VPN giver dig mulighed for at beskytte en mobilenhed. Det vil beskytte den ene enhed fuldstændigt ved at kryptere al trafik til og fra den. Din mobile enhed har også adgang til blokering af annonce tracker, mens du er tilsluttet deres tjeneste. Denne enhed har fuld ubegrænset båndbredde og fuld adgang til alle tretten lande i deres no-log VPN-netværk. Prisen på den mobile VPN-pakke er $ 2,99 / måned eller $ 29,99 / år. Hvis du køber et år af Mobile VPN-tjenesten, sparer du omkring $ 6 over den månedlige abonnementspris. Dette er som at få to måneders service gratis.

SurfEasy accepterer mange forskellige betalingsmuligheder, herunder kreditkort, PayPal og Bitcoin gennem BitPay. Kreditkortene, de accepterer, er Visa og Mastercard. Betaling sker i amerikanske dollars. Betaling med PayPal kræver kun en e-mail-adresse og adgangskode. Betaling via BitPay ved hjælp af Bitcoin vil hjælpe dig med at holde dig endnu mere anonym.

SurfEasy privat browser

SurfEasy tilbyder et par forskellige produkter til at beskytte dine surfingvaner på internettet og gøre dig mere anonym. En af disse er SurfEasy Private Browser, der giver dig mulighed for sikkert at gennemse fra enhver computer eller netværk. Dette kan hjælpe med at beskytte din internetbrowsing, når du bruger Wi-Fi-hotspots, hotel- eller lufthavnenetværk, en vennecomputer og endda offentlige eller delte computere. Browseren er indbygget i en tynd SurfEasy privat browserUSB-enhed, der passer ind i en kreditkortformular (vist til højre), der kan tilsluttes en hvilken som helst computer til at kryptere din internettrafik.

Ved hjælp af en enkelt adgangskode kan du åbne en sikret internetforbindelse, der indeholder alle dine internetfavoritter, adgangskoder, søgehistorik og andre personlige oplysninger. Det giver dig mulighed for at foretage lokale søgninger uden at afsløre din IP-adresse, give dig mulighed for at gemme alle dine adgangskoder og forhindre andre websteder i at være i stand til at spore dig. Det inkluderer endda et skærmtastatur for at forhindre, at keyloggers stjæler dine oplysninger, mens du skriver. Når du tager stikket ud af nøglen, efterlader det ikke spor af dine personlige oplysninger på den computer, du brugte. Det hele holdes krypteret og adgangskodebeskyttet på USB-enheden. SurfEasy Private Browser sælger for et engangsgebyr på $ 69,99 med ubegrænset databeskyttelse og gratis regelmæssige opdateringer, der indeholder de nyeste nye funktioner og sikkerhedsforbedringer. Hvis du køber SurfEasy Private Browser, leveres USB-nøglen en begrænset garanti på et år.

SurfEasy browserudvidelser til Opera og Chrome

Surfeasy har VPN-proxy-browserudvidelser til både Opera- og Chrome-browsere. Du kan få dem gennem henholdsvis Opera-tilføjelses-butikken (SurfEasy Proxy til Opera) og Chrome Webshop (SurfEasy VPN til Chrome). De kan også let findes gennem produktmenuen SurfEasy på webstedet. Når udvidelsen er installeret, vises den derefter i din browser ved siden af ​​adresselinjen. Dette gør det muligt for dig SurfEasy browserudvidelsekan du let tænde og slukke for SurfEasy-beskyttelse med bare et tryk på en knap. Denne beskyttelse sker via SSL-certifikater.

Når det er tændt (vist på billedet til højre), opretter det en krypteret tunnel mellem din browser og internettet, der beskytter alle dine oplysninger. Det maskerer også din ægte IP og giver dig en virtuel fra det valgte sted. Dette gør det vanskeligere for dig at blive sporet online og tillader din browser at omgå geo-begrænsninger pålagt af nogle websteder. Det betyder, at ingen kan se, hvad du laver online, hvilke websteder du besøger, eller hvordan din downloadhistorik ser ud. Ingen af ​​disse data gemmes også på SurfEasy-netværket uden log, så du kan føle dig virkelig sikker, sikker og anonym, mens du gennemser. Tjenesten tilbyder båndbredde på 500 MB gratis med mulighed for at tilføje mere ved at tilføje venner, enheder eller andre måder.

Risikofri prøveperiode

Selvom SurfEasy ikke tilbyder en gratis prøveversion for nogen af ​​deres tjenester, har de en 7-dages pengene-tilbage-garanti på deres Total VPN-service. Dette giver dig tid til at teste serviceydelsen og se, om det er rigtigt for dig. Hvis du ikke er tilfreds med deres service af en eller anden grund, refunderer de gerne dit abonnementsgebyr inden for de første syv dage efter service. For at få en refusion skal du annullere inden for de første syv dage efter din plan og udfylde følgende:

 • E-mail [email protected] fra den e-mail, du registrerede din konto
 • Angiv venligst årsagen til aflysningen
 • Giv den support-PIN, som du kan finde på accounts.surfeasy.com/profile

En refusion vil kun blive ydet inden syv dage efter betaling for tjenester. Ingen refusion vil blive udstedt efter dette. Dette tilbud gælder ikke for abonnementer, der er købt ved hjælp af iTunes, Playstore eller Amazon Store eller dem, der opgraderes fra Starter VPN-planen.

Besøg SurfEasy

SurfEasy netværk og serverplaceringer

SurfEasy’s netværk inkluderer adgang til servere i flere byer i 13 forskellige lande.

LandeSteder ProtokollerLogpolitik
13ukendtOpenVPN og L2TP / IPsecIngen logfiler

Listen over de lande, som SurfEasy har VPN-servere i, er en kort og inkluderer følgende:

 • Australien
 • Brasilien
 • Canada
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Italien
 • Japan
 • Holland
 • Norge
 • Singapore
 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater

Selvom SurfEasy muligvis ikke har det antal servere, som mange VPN-udbydere gør, har de flere serverplaceringer i USA og servere strategisk placeret i forskellige områder af verden. De har servere placeret i alle verdensdele undtagen Afrika. Alle serverplaceringer understøtter OpenVPN- og L2TP / IPsec-protokollerne. De har guider i deres supportområde på deres websted til at hjælpe nye abonnenter med at installere og bruge deres service. Ingen af ​​deres VPN-servere understøtter P2P-software som BitTorrent. Faktisk vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse til deres servere, hvis du bruger P2P-software.

Besøg SurfEasy

Privatliv og sikkerhed

SurfEasy er baseret i Canada, de har en streng, Ingen log Fortrolighedspolitik. De logger ingen brugsdata fra deres VPN-brugere. De opbevarer kun de oplysninger, der er nødvendige for at betjene deres service. Med deres egne ord:

SurfEasy-netværket er et ikke-log-netværk. Det betyder, bortset fra de begrænsede undtagelser, vi ikke indsamler nogen information, der overføres via vores netværk. Mere specifikt indsamler vi ingen oplysninger om de websteder, du besøger, eller de IP-adresser, der er tildelt dig, når du får adgang til SurfEasy Private Network, og med hensyn til vores VPN-service indsamler vi ikke data, der er gemt på eller transmitteret fra din enhed , inklusive alle data, som applikationer på din enhed kan overføre via vores netværk.

Deres privatlivspolitik er gennemsigtig om alle oplysninger, de indsamler, og hvordan de bruger dem. Du bør undersøge det selv, hvis du er bekymret.

SurfEasy giver også sikkerhed for din internettrafik og browservaner. De tilbyder support til OpenVPN- og L2TP / IPsec-protokollerne. Kryptering på Windows, Mac OS X og Android-enheder er gennem 256-bit OpenVPN og kryptering på iOS-enheder er med 128 L2TP / IPSec. Dette vil hjælpe dig med at kryptere al din online trafik og sikre den fra nysgerrige øjne. Det giver dig også en virtuel IP-adresse, mens du maskerer din rigtige, hvilket hjælper med at beskytte din anonymitet, mens du surfer på Internettet. Tilføjelsen af ​​en annonceblokerer kan hjælpe dig med at forblive endnu mere sikker ved at hjælpe dig med at undgå malware og anden tracking-software.

OpenVPN er den mest sikre af VPN-protokollerne. Det er en meget alsidig protokol, som nu understøtter de fleste typer enheder. L2TP / IPsec er et fremragende valg til mobile enheder som iOS, fordi de fleste oprindeligt understøtter det og gør er let at konfigurere, selvom det kan være lidt langsommere end nogle andre protokoller. Deres L2TP / IPsec-implementering bruger 128 bit styrke kryptering til al din Internet-trafik.

Besøg SurfEasy

Hands-On Testing

Vi afslutter vores SurfEasy-gennemgang med nogle hænder på test af deres klientsoftware for at se, hvor let det er at konfigurere og bruge, samt at teste dets samlede ydeevne. Jeg vil gerne starte med at sige, at SurfEasy ikke er den hurtigste VPN, vi nogensinde har testet. De har brugerdefineret klientsoftware til både Windows og Mac. De har også apps til både iOS- og Android-enheder og softwareudvidelser til Opera- og Chrome-browsere. Deres supportområde har trin-for-trin-guider til konfiguration af deres service på alle enheder, de understøtter.

Opretter forbindelse fra Windows

SurfEasy har en brugerdefineret klient til Windows, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til enhver server i deres netværk ved hjælp af OpenVPN-protokollen. Du kan downloade klienten fra deres hjemmeside. Ved installation af klienten ser du et par opsætningsskærme. Du kan enten oprette en konto, hvis du endnu ikke har en eller logger ind på VPN-netværket. Første gang du logger ind på SurfEasy Windows-klienten, installerer den TAP-driveren og starter derefter VPN-klienten.

Når du først bringer SurfEasy-klienten op, forbinder den dig til den server, der er tættest på dig, og som har den hurtigste pingtid. Illustrationen nedenfor repræsenterer tre skærmbilleder af Windows-klienten i aktion. Den første viser klientskærmen, når den kobles fra netværket. Den første ting, du vil bemærke, er, at landikonet er nedtonet, og afbryderen er slået til. Denne skærm kan let genkendes af det faktum, at placeringen (Phoenix, AZ), IP-adresse, forbindelsesstatus (Ikke sikker) og blokeringsstatus for annonce tracker (aktiveret) alle vises i røde bobler. Der vises også en rød frakoblet besked nederst.

Surfeasy Windows Client

Det andet skærmbillede ovenfor viser, hvordan klienten ser ud, når den er korrekt tilsluttet SurfEasy VPN-netværket. Ikonet øverst viser flaget for det land, vi har oprettet forbindelse til (UK), og at kontakten er i on-position. Også placeringen (Storbritannien), IP-adresse, forbindelsesstatus (Secure) og ad tracker-blokeringsstatus er aktiveret) vises alle i grønne bobler.

Det sidste billede ovenfor viser annonce tracker-blokering af skærmbillede af SurfEasy Windows-klienten. Det viser både i antal og søjlediagram format trackerannoncer, som VPN har blokeret i løbet af de sidste 30 dage. Du kan se, at 1657 annoncer blev blokeret den dag, vi testede klienten. Blokering af disse annoncer giver de sider, du besøger, mulighed for at indlæses hurtigere og kan fremskynde din browseroplevelse. Bemærk også, at vi stadig er tilsluttet en VPN-server i England.

Illustrationen herunder viser nogle andre skærmbilleder af SurfEasy-klienten. De første to viser, hvordan man vælger det land, du vil oprette forbindelse til. Den nemmeste måde (vist på det første billede nedenfor) at oprette forbindelse eller skifte servere er at klikke på landikonet øverst på skærmen og vælge land fra den resulterende rulleliste. Den anden måde, der vises i det andet billede nedenfor, er at klikke på tandhjulikonet, fremhæve Vælg et område på rullelisten og derefter klikke på dit valgfri land.

SurfEasy-servervalg

Det sidste billede ovenfor viser rullelisten, der vises, når du klikker på gearikonet. Denne liste giver dig mulighed for at gøre følgende:

 • Frakobl det land, du i øjeblikket har forbindelse til, men lad klienten være åben
 • Det viser din beskyttelsesstatus
 • Det viser din båndbreddebrug (ubegrænset i vores tilfælde)
 • Ad tracker-blokeringsstatus (tændt i vores tilfælde)
  • Når du holder musepekeren på dette, kan du slå spor til eller fra
 • Vælg en region – giver dig mulighed for at vælge eller ændre det land, du har forbindelse til
 • Wi-Fi-sikkerhed (hold musen over for at ændre)
  • Aktivér beskyttelse – advarer om ikke sikre netværk og krypterer alle transaktioner til og fra usikre
  • Deaktiver advarsel – anbefales ikke
 • Indstillinger – (hold markøren over)
  • Start ved opstart – opret forbindelse, når klienten åbnes
  • Log ud af SurfEasy-netværket – skal indtaste loginoplysninger igen
 • Hjælp (hold musen over)
  • Konto – Åbn dit kontoudashboard for at tilføje enheder, ændre profil eller ændre konto, få adgang til PIN-nummer, der er nødvendigt for telefonstøtte.
  • Servicevilkår – til gennemgang
  • Politik til beskyttelse af personlige oplysninger – at gennemgå
  • Kontakt support – still spørgsmål eller løsning problemer
  • Vis fejlfindingslogfiler – for at hjælpe SurfEasy personale i supportproblemer
 • Afslut SurfEasy VPN – tæt klient

SurfEasy Windows-klienten krypterer al trafik mellem din enhed og deres servere. Det bruger OpenVPN ved hjælp af 256 bit kryptering. Det fungerer med Windows 10, 8.1, 8, 7, XP SP3, & Vista.

Besøg SurfEasy

Opret forbindelse til Mac-klienten

Ligesom Windows brugerdefineret software kan SurfEasy-klienten til Mac OS X downloades fra deres websted. Det har den samme funktionalitet som deres Windows-klient. Det er beregnet til at køre på Mac OS X 10.7 eller nyere. De gør det nemt at downloade og installere deres Mac-klient med blot et par klik. På samme måde som Windows-klienten udføres al trafik mellem din computer eller bærbare computer og VPN-netværksserveren ved hjælp af 256 bit OpenVPN-protokollen.

Opret forbindelse fra iPhone eller iPad

SurfEasy har også en klient til iOS. Det understøtter alle enheder (iPhone, iPad, iPod Touch). Det bruger 128 bit L2TP / IPsec til at kryptere al trafik mellem din enhed og din valgte VPN-server. Appfunktionerne og udseendet ligner Windows-klienten. Klienten kører på iOS 6 eller nyere.

Nedenstående illustration viser tre skærmbilleder af SurfEasy iOS-appen i aktion. Den første viser et skærmbillede, når du er korrekt tilsluttet. Som du kan se, ligner det skærmbilledet til Windows-forbindelsen. Det har et ikon for det land, du er tilsluttet. Dette efterfølges af et kort, der viser din nuværende forbindelse (Chantilly VA), IP-adresse, forbindelsesstatus (Sikker), ad tracker blokering i grønne bobler. Dette efterfølges af antallet af annoncer, VPN har blokeret i de sidste 30 dage.

SurfEasy iOS-app

Det andet billede ovenfor viser menuen, når du vælger gearikonet og klikker på skiftregion. Dette er skærmen til valg af land (visning af eksploderet). Det ligner listen opnået ved at vælge landikonet i Windows-klienten. Det er i øjeblikket indstillet til SurfEasy optimeret, som forbinder dig til den VPN-server, der er tættest på dig med den hurtigste pingtid. Hvis du vælger et land på denne skærm, vil den derefter oprette forbindelse til det land.

Det sidste skærmbillede ovenfor viser resten af ​​menuskærmen opnået ved at trykke på gearikonet. Dette svarer til det, der opnås ved at klikke på gearikonet på Windows-klienten. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse eller ændre lande, slå blokering af annonce tracker til eller fra, aktivere / deaktivere Wi-Fi-sikkerhedsadvarsler, få adgang til imporant SurfEasy-dokumentation og logge ud af VPN-appen. Som du kan se, indeholder SurfEasy’s iOS-app det samme udseende, fornemmelse og funktionalitet som deres Windows-klient.

Besøg SurfEasy

Tilslut en Android-enhed

SurfEasy har også en app til Android-enheder. Android-appen ser og fungerer næsten identisk med iOS-appen. Det giver dig mulighed for at vælge det land, du vælger, og derefter automatisk forbinde dig til det, det mener skal være den hurtigste server i dette land. Du kan afbryde forbindelsen fra en server og oprette forbindelse igen til en anden ved blot at vælge et andet land. Hvis du ønsker at oprette forbindelse til det samme land igen, skal du afbryde forbindelsen til VPN og derefter vælge det land, der skal oprette forbindelse igen til det. Dens skærme er næsten identiske med iOS-appen og ligner klienternes. Appen kan køres på enheder med Android 4.0 eller nyere og bruger 256 bit OpenVPN til kryptering af al din internettrafik.

Besøg SurfEasy

SurfEasy hastighedstest

SurfEasy var inkonsekvent i vores hastighedstest. Hastigheden på deres server i Reston, VA var god. Det viste kun ca. 11% fald i forhold til hastigheden på vores internetudbyder uden VPN. Imidlertid var ydelsen af ​​deres server i Phoenix AZ ikke så god med fald i hastigheden på over 30% til 40%. Selvom du kan vælge det land, som du opretter forbindelse til eller tillade, at tjenesten vælger den tætteste til dig, der har den hurtigste ping, kan du ikke vælge den by, der skal oprette forbindelse til dig selv. Derfor anbefaler vi, at hvis du får dårlige resultater, at du opretter forbindelse til VPN igen. Nogle gange vil dette give dig meget bedre ydelse ved at oprette forbindelse til en anden server i landet.

SurfEasy Performance

Som du kan se var der en forskel på 11,4% i hastighed mellem forbindelsen direkte til vores internetudbyder og forbindelsen til en server i Reston VA. Som forventet er der et vist tab i forbindelseshastighed, men det er det værd for den ekstra sikkerhed, som dette krypteringsniveau leverer. Med en hastighed på næsten 46 Mbps skal du være tilfreds med ydelsen på denne SurfEasy VPN-server. Vi vil sige, at vi ikke har bemærket blips, når vi så streaming-medier fra et lokalt websted, men vi har høje forbindelseshastigheder. Dette er måske ikke sandt, hvor du er. På grund af uoverensstemmelser i hastighed kan din ydelse variere, så sørg for at teste den med det område, du vil oprette forbindelse til.

SurfEasy Review: Konklusion

SurfEasy har været i privatlivets fred i ca. 5 år. De har et godt omdømme for den service, de tilbyder. Deres netværk er ikke et af de største, men de har servere placeret strategisk over hele verden med placering i 13 forskellige lande. Deres politik uden log, den gennemsigtige måde, de håndterer anmodninger om oplysninger, og deres støtte til betalinger ved hjælp af kryptovaluta Bitcoin viser, at de tager deres medlemmers privatliv alvorligt.

SurfEasy understøtter OpenVPN og L2TP / IPsec-protokoller, hvilket gør deres service kompatibel med de fleste enheder. De har brugerdefineret klientsoftware til Windows og Mac OS X, apps til iOS og Android-enheder. De har også trinvise installationsvejledninger til at hjælpe dig med at konfigurere deres service på disse enheder.

Hvad jeg mest kunne lide ved tjenesten:

 • Tilpasset software til Windows og Mac
 • Apps til iOS og Android
 • Udvidelser til Opera- og Chrome-browsere
 • Politik uden no-log
 • Flere anonyme måder at betale som Bitcoin

Ideer til forbedring af tjenesten:

 • Tilføj PPTP-protokol for at understøtte flere enheder
 • Nemmere refusionsproces
 • Mere information om deres netværk på deres websted ville også være nyttigt, inklusive serverplaceringer i hvert land
 • Ingen P2P-adgang kan være vigtig for nogle

Du kan bruge SurfEasy-tjenesten til at udføre din daglige surfing, online bank eller nyde dine foretrukne streamingmedier. Det vil holde din trafik sikker, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk og lader dig overvinde censur af sociale websteder som Facebook og Twitter af din lokale regering. Det skal være velegnet til de fleste af dine internetbehov. De tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Tag deres service til et prøvekørsel og se selv. Hvis du nyder det, kan du tilmelde dig ubegrænset adgang med fem forbindelser fra kun $ 3,99 om måneden.

Besøg SurfEasy

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map