VyprVPN 30-дневен безплатен пробен период

В момента VyprVPN предлага на всички нови членове a 30 дни безрисково изпитване период за тестване на популярната им VPN услуга. В миналото те имаха безплатен VPN акаунт, който беше ограничен от данни, което ви даде шанс да тествате някои, но беше доста ограничен. Предпочитам новия им подход, тъй като те решиха да покрият всички нови членове с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Много се радваме да видим, че гаранцията не идва с никакви ограничения. Има много VPN услуги, които имат ограничение на честотната лента или на връзката. Това не е така с VyprVPN. Заповядайте да използвате пълноценно тяхната мрежа и персонализиран софтуер през 30-дневния безрисков пробен период.


Искате ли да сравните VyprVPN с нашите топ VPN услуги? Всеки предлага 30 дни безрисково да тествате услугата.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox

Ето още информация за безплатната пробна версия директно от страницата на VyprVPN TOS:

От време на време можем да предлагаме изпитания на услугите на Golden Frog за определен период от време, без да изискваме плащане („Безплатна пробна версия“). Ние си запазваме правото, по наша абсолютна преценка, да определим дали отговаряте на условията за безплатен пробен период и да оттеглим или модифицираме безплатен пробен процес по всяко време без предварително предупреждение и без никаква отговорност.

За безплатна пробна версия ще трябва да предоставите данните си за плащане, за да стартирате безплатната пробна версия. В края на безплатния пробен период автоматично ще започнем да ви таксуваме за абонираната услуга Golden Frog на периодични месечни или годишни бази в зависимост от вида на абонамента ви. Като предоставяте своите данни за плащане във връзка с безплатната пробна версия, вие се съгласявате с това таксуване. Ако решите, че не искате да станете платен потребител на услугата Golden Frog, преди края на безплатния период трябва да прекратите услугата, като използвате нашия онлайн Контролен панел, намиращ се на http://www.goldenfrog.com/.

Бихме искали също така да отбележим, че всички планове на VyprVPN отговарят на условията за 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че сте покрити дали се регистрирате за основен, професионален или премиер акаунт. Препоръчваме плана на VyprVPN, тъй като включва достъп до всички протоколи (OpenVPN, L2TP, PPTP) и техния собствен Chameleon протокол, който помага да се заобиколят силни защитни стени в страни като Китай. Про планът предлага на потребителите NAT защита на защитната стена и до 3 едновременни връзки. Имате достъп до пълната им линия за персонализиран клиентски софтуер за Windows, Mac, iOS и Android. Можете дори да настроите VyprVPN да работи през вашия рутер.

В допълнение към 30-дневния безрисков пробен период, екипът на VyprVPN любезно предлага на нашите гости отстъпка от тяхната популярна VPN услуга. Екипът на Golden Frog не използва промо кодове. Вместо това те предлагат отстъпки от време на време чрез определени сайтове. За нас е чест да бъдем избрани и развълнувани да споделим спестяванията с нашите читатели. Знаем, че цената е важна и се отнасяме изцяло до спестяването на пари, затова правим смисъл да покрием най-новите отстъпки от VyprVPN, за да можете да спестите колкото е възможно повече за достъп до тяхната VPN услуга от първи ред..

Настоящият специален VyprVPN включва 80% отстъпка две години VPN служба. Това включва неограничен достъп до тяхната мрежа. За пореден път препоръчваме Premium план с пълен достъп до тяхната мрежа, софтуер, всички протоколи и NAT защитна стена. Профилът VyprVPN Premium включва допълнителни функции и до 5 едновременни връзки само за 2,50 долара на месец с нашата отстъпка. Всички нови потребители се покриват от 30-дневната им гаранция за връщане на парите, което е достатъчно време за тестване на услугата.

За пореден път не е нужно да се притеснявате да запомните промо код, за да се възползвате от специалността VyprVPN. Просто кликнете върху изображението по-горе, за да посетите VyprVPN промо страница.  Когато кликнете върху „ВЗЕМЕТЕ VYPRVPN“ цените ще бъдат намалени, както е показано по-долу.

Ето разбивка на промоцията на VyprVPN:

Цени за випрВПН

Golden Frog предлага на всички нови членове на VyprVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма какво да рискувате, когато се присъедините. Нямаме причина да мислим, че ще искате да отмените, но винаги е добре да знаете, че можете, ако сте недоволни по някаква причина. VyprVPN управлява собствената си мрежа от VPN сървъри по целия свят, така че можете да очаквате висококачествена VPN услуга и поддръжка на клиенти.

Ще ви дам бързо изтичане на VyprVPN. Те управляват голяма мрежа от първи ред с VPN сървъри на ключови места по света. Те предлагат безплатен клиентски софтуер за потребители на Windows и Mac. Заедно с мобилните приложения за iOS и Android. Свържете се с OpenVPN, PPTP, L2TP или техния собствен Chameleon протокол.

Посетете Промоция на VyprVPN страница и се регистрирайте за VPN услуга, за да спестите 80% отстъпка за две години неограничен VPN достъп. последвам @VPNFan за повече VPN сделки.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map