Bedste VPN’er til South Bend

South Bend, IndianaSouth Bend, Indiana er en by beliggende i St. Joseph County. Det har en befolkning på over 100k mennesker og et kombineret statistisk område på 720k. Økonomien er bred og varieret med alt fra højteknologi til forsvarsentreprenører og mere. Det er også hjemsted for University of Notre Dame Fighting Irish. Hvis du planlægger en tur til byen, om du vil se webstederne eller se “Touchdown Jesus” fra inde i stadionet, kan du ende med at bruge offentlig WiFi. I så fald skal du først bruge en VPN. Vi fortæller dig hvorfor i et øjeblik. Først skal du kigge på vores liste over de bedste VPN’er til South Bend.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 3,33PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75PIA80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Afkrydsningsfelt

Som mange byer i USA besatte indianere det område, der nu er kendt som South Bend. Da europæerne ankom i 1820’erne, oprettede de en handelspost. I 1829 skiftede ledelsen navn fra Southold til South Bend. I 1835 etablerede ledere formelt byen.

I 1842 tilbød Célestine Guynemer de la Hailandière, biskopen af ​​Vincennes, jord til far Edward Sorin fra Kongregationen af ​​Det Hellige Kors på betingelse af, at han byggede et universitet om to år. Fader Sorin ankom med franske og irske brødre for at bygge universitetet i Notre Dame Du Lac. Typisk er det bare forkortet som ND eller Notre Dame, og det er et privat, non-profit katolsk forskningsuniversitet. I øjeblikket er det den største arbejdsgiver i byen.

Uanset om du besøger South Bend for at se det historiske college, besøger zoologisk have eller tage en fodboldkamp på universitetet, er der et stigende antal virksomheder og virksomheder, der tilbyder offentlig WiFi. Selvom det er lånere, trækker det også ind cyberkriminelle. Personen på deres bærbare computer ved det næste bord kunne stjæle dine følsomme oplysninger. Når du opretter forbindelse til en VPN, opretter du en sikker og krypteret forbindelse til en server, du vælger. Det gør det meget sværere for tykke tyver at hage dine private data.

Den næste grund til at bruge er en VPN, der har at gøre med netværksbegrænsninger og geo-blokke. Skoler, organisationer, virksomheder og endda nogle lande kan lide at blokere deres brugere fra at se indhold, som de finder upassende. Ved at bruge en VPN kan du narre softwaren til at tro, at du befinder dig et andet sted. Derudover kan den ikke se trafikken, fordi VPN krypterede den. Det er godt, hvis du havde en sportsafbrydelse eller er blevet blokeret fra at se dit foretrukne websted.

Det er de vigtigste grunde til at bruge en VPN, når du besøger South Bend. Du kan dog opdage andre grunde, når du tilmelder dig. Fra at komme rundt på netværksbegrænsninger og geo-blokke til at beskytte dit privatliv, er det en god ide at bruge en VPN. Lad os se nærmere på de udbydere, vi har nævnt tidligere.

1. Bedste VPN til South Bend: IPVanish

IPVanish

South Bend er ikke engang 100 miles fra Chicago. På grund af dette får du gode responstider. VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de andre virksomheder på vores liste. Dette gør dem til vores go-to VPN til South Bend.

LandeLokationerUSA-serverplaceringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket har konsekvent været den hurtigste VPN i Nordamerika og Europa i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller en individuel server.

IPVanish er vært for 56 servere i Chicago, og du kan vælge at oprette forbindelse til en af ​​dem. Vi foreslår, at du vælger en, der starter med “a” i servernavnet. For eksempel chi.A01.ipvanish.com. I de fleste tilfælde finder du, at “a” -serverne er de hurtigste. Vi testede en IPVanish-server i Chicago og fandt, at hastigheden var 64,05 Mbps på vores kabel-internetforbindelse, der maksimerer omkring den samme hastighed.

IPVanish Chicago hastighedstest

Når det kommer til værdi, er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer bare $ 4,87 om måneden på årsplanen. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

2. Bedste VPN til South Bend: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. Tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside.

LandeLokationerUSA-serverplaceringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovenfor, administrerer ExpressVPN et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket hundredvis af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine yndlingshold overalt.

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du kan ikke vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten en server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Dette gælder for Chicago (da det er den tætteste by til South Bend). Du vil vælge fanen “Alle”, åbne Amerika og derefter åbne USA. På dette tidspunkt kan du vælge serverplacering USA – Chicago. Som du kan se, testede vi en server i Chicago, og hastigheden var 58,03 Mbps.

ExpressVPN Chicago hastighedstest

Mens ExpressVPN sælges til et højere prispunkt end de andre tjenester på vores liste, er værdien høj i betragtning af størrelsen på deres netværk og servicefunktioner. Du kan tilslutte en computer, håndholdt enhed, router og spilkonsol (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto til bare $ 6,67 om måneden med et årligt abonnement.

Besøg ExpressVPN

3. Bedste VPN til South Bend: VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN-teamet er baseret i Austin, Texas og har en lang historie med at kæmpe for brugerens privatlivets fred. De har været vært for et årligt privatlivspanel på SXSW i flere år og har endda tilbragt tid i Washington, DC, lobbyvirksomhed for privatlivsreformer. Du finder VPN-tjenesten i overensstemmelse med deres værdier.

LandeLokationerUSA-serverplaceringer
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Du vil bemærke nogle tilføjede funktioner med VyprVPN afhængigt af hvilken konto du vælger. VyprVPN Premium-planen inkluderer 5 samtidige forbindelser, VyprVPN Cloud og Chameleon-protokollen. VyprVPNs Cloud-funktion giver dig mulighed for at kontrollere din egen VPN-server i skyen, mens Chameleon-protokollen hjælper brugere i lande som Kina med at komme omkring regeringscensur.

VyprVPN-klienten giver dig ikke muligheden for at vælge et specifikt servernummer i Chicago. I stedet vil du skifte placering til Chicago. Derfra vil klienten automatisk forbinde dig til den bedste VPN-server i Chicago. Du kan se resultaterne af hastighedstesten nedenfor. Vi var i stand til at opnå en downloadhastighed på 52,18 Mbps efter at have oprettet forbindelse til en server i Chicago.

VyprVPN Chicago hastighedstest

VyprVPN har været venlig med at tilbyde vores besøgende 25% rabat. Kuponen stabler oven på deres normale sigt Rabatter. Du kan nyde ubegrænset VPN og VyprVPN Cloud for kun $ 12,95 om måneden eller $ 60 om året. Den årlige konto fungerer bare $ 5,00 om måneden. Nye brugere er dækket af en 3-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg VyprVPN

For dem, der gerne vil have andre muligheder, kan du være velkommen til at tjekke vores top 10 VPN serviceliste. Når det er sagt, føler vi, at vi har givet dig de bedste muligheder. Vi tog vores valg baseret på hastighed, pålidelighed, pris, sikkerhed og udbydere med servere beliggende i eller i nærheden af ​​Chicago. På den måde kan du være sikker på, at du får de bedste hastigheder. Selvfølgelig har de alle gode netværk. Hastighed er vigtig, hvis du planlægger at downloade eller streame HD-indhold. De udbydere, vi nævnte ovenfor, er de bedste muligheder for at gøre det, uanset hvilke populære tjenester du vil bruge. Forhåbentlig hjælper vores guide dig med at tage en informeret beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map