Bedste VPN’er til Sonos WiFi-højttalere

Sonos Wifi-højttalerSonos er et højttalerfirma, der er kendt for at fremstille batteridrevne og tilslutte trådløse højttalere. Sonos WiFi-højttalere opretter forbindelse til dit hjemmenetværk og fungerer som IoT (Internet of Things) enheder. Det betyder, at du vil beskytte dem for at forhindre dem i at blive hacket. Måden at gøre det på er at oprette forbindelse til en VPN. Vi fortæller dig, hvorfor det er så vigtigt på et øjeblik. Før vi gør det, beder vi dig dog om at se på de bedste VPN’er til Sonos WiFi-højttalere.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Afkrydsningsfelt

Den primære grund til, at du ønsker at oprette forbindelse til en VPN med Sonos WiFi-højttalere, er at hjælpe dig med at beskytte dit privatliv. Da disse højttalere er WiFi aktiveret, fungerer vi som nævnt som Internet of Things (IoT) enheder. Det er ting som smarte assistenter, køleskabe, smarte dørklokker og mange flere. Uanset om dine enheder er disse højttalere eller noget andet, er de notorisk dårlige for sikkerhed. Når du kører dem gennem din router, kan du dog beskytte dem alle. I dette tilfælde giver forbindelse til en VPN dig et lag kryptering. Det vil gøre det meget hårdere for nogen at få adgang til dine private oplysninger på dit netværk eller hacke dine højttalere.

Hvad er den bedste VPN til Sonos WiFi-højttalere?

Da Sonos WiFi-højttalere er IoT-enheder, vil vi gerne koncentrere os om sikkerhed. På den måde kan vi fortælle dig, hvad den bedste VPN til Sonos WiFi-højttalere er.

 • Udbydere med stærk kryptering af militær kvalitet til at beskytte dig mod DDoS-angreb og beskytte dit privatliv
 • Udbydere med en streng no logs-politik
 • Høj netværksstabilitet for at hjælpe med at undgå afbrydelser, mens du bruger Sonos WiFi-højttalere
 • Hurtige servere i forskellige regioner for at give dig den bedst mulige hastighed, mens du bruger Sonos WiFi-højttalere

Nedenfor kan du se nogle af de bedste VPN’er til Sonos WiFi-højttalere.

1. Bedste VPN til Sonos WiFi-højttalere: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på centrale placeringer for at beskytte brugernes privatliv. Du kan oprette forbindelse til deres VPN-netværk for at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Forbind dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at konfigurere den. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN til Sonos WiFi-højttalere: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til Android og iOS (iPhone, iPad) enheder. Du kan bruge NordVPN-browserudvidelsen til Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyder nogle avancerede privatlivsfunktioner som dobbelt VPN, P2P-servere og dedikeret IP, der virkelig hjælper tjenesten med at skille sig ud.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 3,49 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedst VPN til Sonos WiFi-højttalere: Surfshark

Surfshark

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 1,99 om måneden (83% rabat)

Surfshark lancerede deres VPN-service i 2018. Siden den tid har virksomheden lavet en ganske plet i samfundet. Holdet fortsætter med at vokse og tilføje serverplaceringer til deres højhastighedsnetværk. De har fokuseret på privatliv og værdi. Tjenesten inkluderer ekstra funktioner som CleanWeb (blokerer annoncer og malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lækage beskyttelse.

Med et stort netværk af servere over hele verden, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er der mange muligheder for at nyde denne service. Du kan få adgang til Amazon Prime Video i flere regioner, herunder USA, Tyskland og Storbritannien. Windows-klienten giver dig mulighed for at oprette forbindelse til fysiske serverplaceringer, virtuelle servere (bedst egnet til at fjerne blokering af geo-begrænsninger), servere, der understøtter P2P-brug, og MultiHop-servere.

For værdien og funktionerne er Surfshark en fremragende mulighed for dem, der vil beskytte deres privatliv og fjerne blokering af begrænsninger. Alle deres VPN-apps blev designet med en lignende brugergrænseflade og er lette at bruge. Du kan tilmelde dig en ubegrænset VPN-konto for kun $ 1,99 om måneden med et 2-årigt abonnement.

Besøg Surfshark

4. Bedste VPN til Sonos WiFi-højttalere: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og CEO, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN til Sonos WiFi-højttalere: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 3,33 om måneden (67% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. PIA-teamet har organiseret deres servere efter region, land og by. Du finder hastigheden for at være hurtig det meste af tiden.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra $ 3,33 pr. Måned sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

Når du lytter til musik på dine Sonos WiFi-højttalere, er det vigtigt at beskytte dine enheder ved at oprette forbindelse til en VPN. Selvom vi har givet dig nogle gode muligheder ovenfor, kan du se nærmere på vores top 10 VPN liste. Selvom de alle klarer sig godt, tog vi vores valg om at arbejde bedst med Sonos WiFi-højttalere. På den måde kan du få den bedste beskyttelse. Ved at læse vores guide kan du tage den rigtige beslutning, der passer til dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map