Bedste VPN’er til skjul eller dø

Skjul eller døHide or Die er et multiplayer-horror-spil i en verden, der er korrupt med mørke. Det blev udviklet af VecFour Digital og blev frigivet den 1. august 2019. Det er i øjeblikket tilgængeligt til Windows 7 (64 bit eller højere). Dette rædselsspil kan spilles med venner eller med andre, som du ikke kender. Indvendigt sættes du konstant på kant, og der er farer rundt om hvert hjørne. Med popularitet af spillet, vil du sandsynligvis løbe på at forsinke, når du spiller spillet. På grund af dette foreslår vi, at du bruger en VPN. Der er andre grunde til, at du måske ønsker at bruge en, men vi vil forklare mere om dem på et øjeblik. Lad os først først kigge på de bedste VPN’er til Hide or Die.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Som vi nævnte, er dette spil et asymmetrisk horror-spil i stor skala. Dusinvis af mennesker påtager sig overlevendes rolle, og du skal redde dig, finde forladte udsugere, genaktivere dem og undslippe scenariet, før mørket overtager dem. Når spillet skrider frem, vil mørket overtage og ødelægge selv de stærkeste overlevende. Dette intense rush i sidste øjeblik for at flygte er hvor Den valgte deltage i et dræbte i denne brutale slutspil med en formue i belønning for at gøre det. Husk, er dette spil, lever vinder.

Nu hvor du ser nogle af aspekterne af spillet, er der flere måder en VPN vil hjælpe dig, når du spiller spillet. Fordi du kan oprette forbindelse til en, til kan vælge et mindre travlt område at spille dit spil i. Uanset om du spiller med venner eller med andre, vil du sandsynligvis blive forsinket på grund af de forskellige spilaspekter. I dette tilfælde kan forsinkelse gøre forskellen mellem konkurrencedygtigt spil eller at blive overvundet af mørket. Fra erfaring ved vi, at internetudbydere til tider kan throttle spilaktiviteter. Hvis det sker med dig, kan dit spil helt sikkert blive ikke-spillbart. Vi ved, at internetudbydere ser lejlighedsvis efter mønstre, så at oprette forbindelse til VPN for at kryptere din trafik vil også hjælpe dig med at løse dette problem.

Hvad er den bedste VPN til Hide or Die?

Hide or Die er et meget fordybende rædselsspil. På grund af dette vil vi fokusere på faktorer, der er hurtige og adgangsrelaterede. På den måde kan vi fortælle dig, hvad den bedste VPN til Hide or Die er.

 • Hurtige servere i forskellige regioner for at give dig de bedst mulige hastigheder, mens du spiller Hide or Die
 • Udbydere med mulighed for at komme rundt på firewalls, mens de er på arbejde eller skole, så du kan få adgang til spillet hvor som helst, du vil spille
 • Høj netværksstabilitet for at undgå afbrydelser under spillet
 • Udbydere med stærk kryptering af militær kvalitet til at beskytte dig mod DDoS-angreb og beskytte dit privatliv

Nedenfor kan du se nogle af de bedste VPN’er til Hide or Die.

1. Bedste VPN til Hide or Die: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN til Hide or Die: NordVPN

NordVPN

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN til Hide or Die: PIA

Privat internetadgang

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

Vi bruger PIAs Windows-klient, og der er ikke meget til det med hensyn til opsætning og brug. Du vil dog ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se nedenfor, er PIA-netværket ganske hurtigt på centrale placeringer rundt omkring i USA.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbskontakten dræber din internetforbindelse, når VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder medlemmerne en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN til Hide or Die: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN til Hide or Die: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen hurtigere end IPVanish. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt, uanset hvilken region i landet du er i. Deres servere er hurtige, og VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de fleste VPN-udbydere.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Deres VPN-netværk har konsekvent været den hurtigste i Nordamerika i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til spil, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

Hvis du prøver at flygte fra spillerne med mørket, er det en god ide at bruge en VPN til at spille Hide or Die. Det er på grund af forsinkelse. Ikke kun vil en hjælp hjælpe dig med at komme rundt på firewalls i skole eller arbejde, men det vil også give dig mulighed for at beskytte dig mod DDoS-angreb. Vi gav dig nogle gode muligheder at vælge imellem ovenfor. Der er dog flere muligheder på vores top 10 VPN liste. De vil alle fungere godt, men vi har taget vores valg for at optimere din gameplaying-oplevelse med Hide or Die. På den måde kan du få store hastigheder, undgå forsinkelse, forhindre DDoS-angreb og sørge for at holde dig i live. Læs vores guide for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning til dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map