Bedste VPN’er til qBittorrent

QbitTorrentQBittorrent er software, der giver brugeren adgang til mange forskellige typer medier. Det er meget populært på grund af de mange ting, det kan gøre. Teknologien har eksisteret i et stykke tid nu. Mens softwaren kan bruges af uskyldige grunde, vælger nogle at bruge den af ​​andre grunde. Uanset hvad dine grunde er til at bruge denne mediesamlingssoftware, foreslår vi, at du opretter forbindelse til en VPN. Vi kan fortælle dig mere om det snart. Før vi gør det, skal du dog tage et kig på nogle af de bedste VPN’er til qBittorrent.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Afkrydsningsfelt

Den første grund til at oprette forbindelse til en VPN med qBittorrent har at gøre med privatlivets fred og sikkerhed. Vi starter med at sige, at vi ikke kondolerer handlingen med at downloade medier ulovligt. For dem, der vil, er det imidlertid vigtigt at oprette forbindelse til en VPN-server. Hvad det gør er at give dig et lag kryptering. På den måde kan du beskytte dig mod de nysgerrige øjne fra din internetudbyder, regeringen eller medievirksomheder.

Den næste grund til at bruge en VPN er at hjælpe dig med at komme rundt i censur. Husk, at nogle lande forbyder denne type software. Hvis det sker med dig, er måden at løse problemet ved at oprette forbindelse til en VPN. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en server, der er placeret i et andet land. På den måde kan du få blokeringssoftwaren til at tro, at du er placeret et andet sted helt andet. På den måde kan du få adgang til det, som du ville forvente.

Hvad er den bedste VPN til qBittorrent?

Faktorer for qBittorrent har at gøre med sikkerhed. Derfor vil vi se på dem og fortælle dig, hvad den bedste VPN til qBittorrent er.

 • Udbydere med en streng no-logs-politik
 • Stærk kryptering af militær kvalitet til at beskytte dit privatliv mod nysgerrige øjne
 • High-Speed-servere, der vil fungere godt, når du bruger qBittorrent
 • Evne til at komme omkring regeringscensur, når man prøver at få adgang til
 • Store og stabile netværk for at undgå mistede forbindelser

Lad os tage et mere dybtgående kig på de bedste VPN’er, der kan bruges med qBittorrent.

1. Bedste VPN til qBittorrent: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på centrale placeringer for at beskytte brugernes privatliv. Du kan oprette forbindelse til deres VPN-netværk for at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Forbind dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at konfigurere den. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN til qBittorrent: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en konto i en længere periode. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til Android og iOS (iPhone, iPad) enheder. Du kan bruge NordVPN-browserudvidelsen til Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyder nogle avancerede privatlivsfunktioner som dobbelt VPN, P2P-servere og dedikeret IP, der virkelig hjælper tjenesten med at skille sig ud.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 3,49 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN til qBittorrent: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Besøg CyberGhost

4. Bedste VPN til qBittorrent: Surfshark

Surfshark

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 1,99 om måneden (83% rabat)

Surfshark lancerede deres VPN-service i 2018. Siden den tid har virksomheden lavet en ganske plet i samfundet. Holdet fortsætter med at vokse og tilføje serverplaceringer til deres højhastighedsnetværk. De har fokuseret på privatliv og værdi. Tjenesten inkluderer ekstra funktioner som CleanWeb (blokerer annoncer og malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lækage beskyttelse.

Med et stort netværk af servere over hele verden, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er der mange muligheder for at nyde denne service. Du kan få adgang til Amazon Prime Video i flere regioner, herunder USA, Tyskland og UK. Windows-klienten giver dig mulighed for at oprette forbindelse til fysiske serverplaceringer, virtuelle servere (bedst egnet til at fjerne blokering af geo-begrænsninger), servere, der understøtter P2P-brug, og MultiHop-servere.

For værdien og funktionerne er Surfshark en fremragende mulighed for dem, der vil beskytte deres privatliv og fjerne blokering af begrænsninger. Alle deres VPN-apps blev designet med en lignende brugergrænseflade og er lette at bruge. Du kan tilmelde dig en ubegrænset VPN-konto for kun $ 1,99 om måneden med et 2-årigt abonnement.

Besøg Surfshark

5. Bedste VPN til qBittorrent: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 3,33 om måneden (67% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. PIA-teamet har organiseret deres servere efter region, land og by. Du finder hastigheden for at være hurtig det meste af tiden.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra $ 3,33 pr. Måned sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

Din internetudbyder, mediefirmaer og endda regeringer ser øjnene altid på dig. Hvis du vil beskytte dig selv, er det vigtigt at oprette forbindelse til en VPN. Som du kan se på billederne ovenfor, har vi givet dig nogle af vores yndlingsmuligheder, men der er flere tilgængelige på vores top 10 VPN liste. De udfører alle, som du måske håber, men vi har specifikt taget vores valg for at optimere ydelsen med qBittorrent. På den måde kan du få den bedste beskyttelse fra alle, der måske vil se dig. Når du læser vores guide, kan vi hjælpe dig med at tage den bedste beslutning, der passer til dine behov i dag.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map