Bedste VPN’er til Puerto Rico

Puerto RicoPuerto Rico er en ø-nation, der er en suveræn stat i USA beliggende ud for kysten. Det har en befolkning på 3,2 millioner mennesker. Mange mennesker besøger landet fra hele verden af ​​mange forskellige årsager. Disse inkluderer fantastiske strande, regnskove, bioluminescerende farvande, Puerto Rica-rom og meget mere. Hvis du planlægger at tjekke landet, er det vigtigt at bruge en VPN. Vi fortæller dig mere om det i et øjeblik. Før vi gør det, skal du dog kigge på de bedste VPN’er til Puerto Rico.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Afkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost112AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5Privat internetadgang$ 3,33PIA52AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Naturligvis er Puerto Rico under De Forenede Staters jurisdiktion. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om overdreven spionage fra regeringen. Du er dog stadig i fare for at blive overvåget. I stedet for regeringen er der dog masser af cybercrooks der lurer rundt. Du kan satse på, at de venter på at drage fordel af sårbare mål. Når du bruger en VPN, opretter du et lag kryptering. Det gør det meget hårdere for nogen at få adgang til dine private oplysninger, så du ved, at du vil være sikker.

Den næste grund til at bruge en VPN i Puerto Rico har at gøre med geobegrænsninger. Selvom du muligvis ikke får censur i amtet, vil du typisk blive blokeret, hvis du vil se indhold fra din hjemregion. Nøglen er at oprette forbindelse til en VPN i en anden region. Når du gør det, opretter du en forbindelse, der vil narre blokeringssoftwaren til at tro, at du befinder dig et andet sted. På den måde kan du se indhold, som du ville forvente at kunne.

Hvad er den bedste VPN for Puerto Rico?

Når vi besvarer dette spørgsmål korrekt, skal vi se på et par forskellige faktorer. I dette tilfælde er begge typer spørgsmål omtrent lige store. På grund af dette ser vi på dem og fortæller dig, hvad den bedste VPN til Puerto Rico er.

 • Mulighed for at komme rundt på firewalls og regeringscensureret indhold, mens du er i Puerto Rico
 • High-Speed-servere, der fungerer godt på hastighedstest i Mexico, når de testes til Puerto Rico
 • Stærk kryptering med komponenter i militær kvalitet for at beskytte dig mod tyveri og regeringens nysgerrige øjne
 • Høj netværksstabilitet for at undgå afbrydelser i Puerto Rico
 • ProviderStrict no-logs-politik
 • Mobile apps og support til Amazon Firestick-enheder

Lad os tage et mere dybtgående kig på de bedste VPN’er, du kan bruge, mens du er i Puerto Rico.

1. Bedste VPN for Puerto Rico: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på centrale placeringer for at beskytte brugernes privatliv. Du kan oprette forbindelse til deres VPN-netværk for at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

ExpressVPN Puerto Rico hastighedstestExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du behøver ikke at vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten den hurtigste server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Du kan finde det problem med servere i området. Vælg blot fanen “Alle”, åbn Miami. På dette tidspunkt kan du vælge servere der. Da vi testede en server i San Juan, Puerto Rico, var hastigheden 107,99 Mbps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Forbind dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at konfigurere den. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Puerto Rico: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,99 per måned (75% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en konto i en længere periode. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til Android og iOS (iPhone, iPad) enheder. Du kan bruge NordVPN-browserudvidelsen til Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyder nogle avancerede privatlivsfunktioner som dobbelt VPN, P2P-servere og dedikeret IP, der virkelig hjælper tjenesten med at skille sig ud.

NordVPN Puerto Rico hastighedstestNordVPN er vært for et antal servere i Miami. Fra konsollen, ved at klikke på de 3 vandrette prikker til højre for landet, kan du lokalisere serverområdet og se procentdele af de tilgængelige servere. Vi testede en server beliggende i Miami og testede den til Puerto Rico. Downloadhastigheden var 108,68 Mbps.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 2,99 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for Puerto Rico: IPVanishIPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,87 om måneden (60% rabat)

IPVanish er en meget populær service og har mange servere placeret over hele verden. Uanset hvilket kontinent du er på, kan du få en solid ydelse fra serverne der. De er typisk hurtige, og udbyderen har et af de største netværk i verden.

Sammen med det store verdensnetværk er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Som vi nævnte, er de normalt en af ​​de hurtigste udbydere på markedet. Det er kendt for at have flere serverplaceringer i et antal lande. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til at beskytte dit privatliv, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

IPVanish Puerto Rico hastighedstestIPVanish har servere over hele regionen, og de er alle tilgængelige for dig. Hvis du tilfældigvis ser en server, der har bogstavet “a” som en del af dets servernavn, er disse de hurtigste i netværket. Vi oprettede forbindelse til en IPVanish-server i Miami. Hastigheden var 102,13 Mbps.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer kun til $ 4,87 om måneden på den årlige plan. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

4. Bedste VPN for Puerto Rico: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost Puerto Rico hastighedstestDa vi ønskede at teste en server i Puerto Rico, åbnede vi Windows-klienten og klikkede på “Vælg min server”. Derfra kan du udvide ethvert land og vælge en bestemt server. CyberGhost-netværket inkluderer et antal servere i Miami. Vi sluttede os til en af ​​dem og testede ydelsen. Som du kan se, var vores downloadhastighed 7,45 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN for Puerto Rico: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 3,49 om måneden (65% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. PIA-teamet har organiseret deres servere efter region, land og by. Du finder hastigheden for at være hurtig det meste af tiden.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed.

PIA Puerto Rico hastighedstestPIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Vi oprettede forbindelse til en server i Miami og kom med en hastighed på 4,24 Mbps.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra $ 3,49 om måneden sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

Igen, hvis Puerto Rico er på listen over lande, du vil besøge, vil du oprette forbindelse til en VPN. Ovenfor har vi givet dig nogle af de bedste muligheder. Du kan dog altid se mere på vores top 10 VPN liste. Du kan forvente, at de alle fungerer korrekt, men vi optimerede vores valg specifikt til Puerto Rico. På den måde vil du være i stand til at beskytte dit privatliv og få adgang til de bedste tilgængelige hastigheder. Ved at læse vores guide kan vi hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map