Bedste VPN’er til Oman

OmanOman er et land beliggende i Mellemøsten ved mundingen af ​​den persiske Golf. Selvom det ikke er så velhavende som nogle af dets naboer, betragtes Oman som en økonomi med høj indkomst. Dens regering er et absolut monarki og ledes af sultanen Qaboos bin Said al Said. For dem, der ikke er klar over, betyder et absolut monarki, at der ikke er nogen kontrol og balance, sultanen har absolut magt over alt. I betragtning af disse kendsgerninger er der nogle gode grunde til at bruge en VPN når som helst du opretter forbindelse til internettet i Oman.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2CyberGhost$ 2,75PIA112AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3IPVanish$ 5,20IPVanish76Afkrydsningsfelt
4HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Derfor er det vigtigt at bruge en VPN i Oman. Som du måske klar over, er dit online privatliv ikke en bekymring for regeringen. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, opretter du en sikker og krypteret forbindelse til det sted, du vælger. Det gør det meget sværere for alle med nysgerrige øjne at gå på kompromis med dine personlige data. Husk dog, at hvis regeringen virkelig ønsker dine oplysninger, har de måder at få dem.

Når du opretter forbindelse til en server i et andet land, kan du få adgang til geo-blokeret materiale. Restriktioner, der er landsspecifikke, kan pålægges af regeringen som en form for censur eller af et firma, der blokerer adgang, hvis du er uden for en målrettet region. Hvis du er bekendt med nogen af ​​kommunikationsværktøjerne som Skype, kan du oprette forbindelse til en server i det land, du ringer til, og være i stand til at tale med folk der findes. Skype er blokeret i Oman, så en VPN-tjeneste ville give mening. Lad os se på et andet program. Vi vil bruge Netflix som et eksempel. Da streamingtjenesten endnu ikke er tilgængelig overalt i Mellemøsten, har du brug for et betalt abonnement og en VPN. Med Omani-regeringen forbudt mange steder ud over at forbyde voice over IP (VoIP) og Skype, vil en VPN også give dig mulighed for at bruge dem. Fuld liste over forbudte varer er normalt tilgængelige for offentligheden.

Fra at forhindre nysgerrige øjne i at se din browsertrafik til at komme rundt i geo-blokke og forbudt materiale, er det en god idé at bruge en VPN i Oman. Du kan muligvis finde andre anvendelser til tjenesten, når du tilmelder dig din plan. Bare tilmeld dig for at beskytte dig selv i dag. Forhåbentlig har vi forklaret, hvorfor det er vigtigt at bruge en VPN. Hvis du ikke er bekendt med, hvad du skal kigge efter i en udbyder, kan valgene og mulighederne være overvældende. Vi vil dog gøre det enkelt for dig.

Hvad er den bedste VPN for Oman?

For at besvare dette spørgsmål er vi nødt til at se på de vigtigste faktorer for området. Her er de øverste, der bestemmer den bedste VPN for Oman.

 • Stærk kryptering af militær kvalitet for at beskytte brugernes privatliv
 • Servere, der viser gode resultater i Oman-regionen
 • Streng ingen logfiler politik
 • Solid netværksstabilitet for at undgå afbrydelser af tjenester
 • Mulighed for at omgå geo- og indholdsrestriktioner
 • Multi-platform support til mobile apps inklusive Amazon Firestick

Nu videre til listen over vores liste over de bedste VPN’er til Oman:

1. Bedste VPN for Oman: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

ExpressVPN Oman-hastighedstest

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du behøver ikke at vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten den hurtigste server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Du finder muligvis problemet med de byer, vi nævnte. Når du har klikket på knappen “vælg placering”, skal du blot vælge fanen “Alle”, åbne Asien og stille Pakistan (da det er det nærmeste sted). Klik på forbindelsesknappen på dette tidspunkt. Når vi udførte vores test, fandt vi hastigheden 21,70 Mbps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Oman: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost Oman-hastighedstest

Da vi ønskede at teste en server i Pakistan (den nærmeste serverplacering), åbnede vi Windows-klienten og udvidede grænsefladen. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere”, hvis den ikke allerede er aktiv. Rul ned til Pakistan og klik til højre for stjernen. Dette viser en komplet liste over servere i landet. CyberGhost-netværket inkluderer et par servere i Pakistan. Vi tilsluttede en server der, og vi fik en hastighed på 17,37 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

3. Bedste VPN til Oman: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 5,20 om måneden (57% rabat)

I dette tilfælde bruger vi servere placeret i Dubai. IPVanish vil stadig gøre godt for dig og er et godt valg, når du leder efter VPN-service. De har et antal serverplaceringer i regionen og er typisk et solidt valg. Dette gør dem til et godt VPN-valg at bruge til Oman.

IPVanish er vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket har konstant stærkt i USA, Europa og Asien i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA, UK og andre. Du kan vælge en placering eller en individuel server.

IPVanish Oman-hastighedstest

IPVanish er vært for en server i Dubai, og du kan oprette forbindelse til den eller andre der kan være tæt på. Vi testede en IPVanish-server i Dubai, dxb.c01.ipvanish.com, og fandt hastigheden til 13.30 Mbps. Det er bestemt i stand til at håndtere de fleste ting, du vil gøre.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

4. Bedste VPN for Oman: HMA

HMA VPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,99 om måneden (67% rabat)

HideMyAss blev bragt til live i 2005, da Jack Cator, en 16-årig studerende i England, besluttede, at han ville oprette en service, der hjælper folk med at undgå censur. Specifikt var Jack ikke i stand til at få adgang til sociale mediesider og onlinespil, fordi de blev blokeret på skolens netværk. HMA tilføjede hundreder af tusinder af brugere den første måned og er siden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden med over 350 serverplaceringer. Privax, moderselskabet til HMA Pro VPN, blev medlem af AVG-teamet i 2015.

HMA Oman hastighedstest

Hvis dit mål er at finde VPN med flest serverplaceringer, er HideMyAss dit bedste valg. Bare husk, at HMA logger brugeraktivitet, som er et problem for nogle VPN-brugere. HMA er vært for et antal VPN-servere i området, herunder et par i Salalah, Oman. For at oprette forbindelse til en server der, skal du vælge “Location Mode” og vælge “Change Location” for at komme i gang. Klik derefter på fanen “Byer” og søg efter Salalah. Derfra kan du vælge serverplacering. Vi oprettede forbindelse til en server i Salalah for at teste og fandt hastigheden til at være 47,42 Mbps.

I 2016 førte HMA og et par andre førende VPN-udbydere vejen i at forenkle deres brugerdefinerede klientsoftware. Resultatet er et komplet sæt tilpassede apps, der gør det nemt for enhver bruger at oprette forbindelse til HMA-netværket og kryptere din forbindelse. De har software tilgængelig til Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også oprette forbindelse til HMA gennem din router. HMA tilbyder ubegrænset VPN-adgang, og alle nye brugere er dækket af en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti.

Besøg Skjul min røv

5. Bedste VPN for Oman: PureVPN

PureVPN

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 2,88 om måneden (74% rabat)

PureVPN har været i forretning siden 2007, hvilket gør dem til en af ​​de ældste VPN-udbydere på markedet. At have en tidlig start har hjulpet dem med at udvide og innovere. PureVPN har en af ​​de bedste VPN-klienter, der findes på markedet. De har også gratis apps til både iOS og Android.

Innovation er et område, der hjælper PureVPN med at skille sig ud fra pakken. De fortsætter med at tilføje nye funktioner og tilføjelser til tjenesten. Du kan tilføje NAT-firewall, en dedikeret IP-adresse, StealthVPN-browser og en særlig mulighed kaldet dedikeret streaming for at hjælpe med at fremskynde din ydelse.

PureVPN Oman-hastighedstest

Da vi ønskede at teste en server i Muscat, åbnede vi Windows-klienten og klikkede på valgmuligheden “Landsvalg”. Derfra kan du udvide ethvert land og vælge en bestemt server ved hjælp af fanen “Gennemse alle servere”. PureVPN-netværket har flere servere placeret i området. Vi sluttede os til en af ​​dem og testede ydelsen. Som du kan se, var vores downloadhastighed 31,28 Mbps.

PureVPN klarer sig virkelig godt i priskategorien. De har reduceret priserne med over 50%, når tjenesten fortsætter med at vokse. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN og få adgang til alle deres serverplaceringer på både desktop og mobil. PureVPN tilbyder nye kunder en 31-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg PureVPN

Så der har du det. VPN-tjenester giver mange gode fordele, især hvis du vil have adgang til blokeret indhold. Du er velkommen til at kigge over vores top 10 VPN-tjenester liste over andre valg, men der skulle ikke være behov for at gøre det. Vi forventer, at du vil være tilfreds med de valg, vi leverer her, da de, vi nævnte, generelt er de bedste. Disse valg blev valgt på grund af sikkerhed, serverplaceringer, hastighed og pris. Vi kiggede også efter tjenester med et godt netværk af VPN-servere i Mellemøsten eller hvor som helst andre steder, du vil oprette forbindelse til.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map