Bedste VPN’er til Japan

JapanJapan er en ønation, der består af næsten 7.000 forskellige øer i Stillehavet. På trods af at det består af øer, er landet et af de mest teknologisk avancerede lande i verden. Kinesiske tekster nævner Japan, der stammer tilbage fra det første århundrede, A.D. Landet er også kendt for at have en offentlig opfattelse af ære såvel som for deres ”tegneserier”, der omtales som manga eller anime. Selvom der er nye regler for bekæmpelse af piratkopiering, er der også data “bevarelses” love, der er på plads. Når det er sagt, kan du hjælpe med at holde dine data sikre med en VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Afkrydsningsfelt

Japan har vedtaget nogle nye regler for online piratkopiering med op til 10 års fængsel og op til en bøde på 10 millioner ¥ (81.053 $) for de store krænkere. Der er 580 websteder, der primært fokuserer på anime eller manga. Problemet er, at ingen af ​​dem er beliggende inden for Japans grænser. Selvom der er andre lande, der skaber problemer, er et af de største problemer, Japan står over for, Kina. Selvom det siges, at hele den legitime sektor er værd cirka tre milliarder dollars, er den amerikanske og kinesiske komponent alene næsten to gange værd. Beijing ser ud til at være uinteresseret i at overtræde deres egne love, selvom de har underskrevet alle større traktater om sagen.

Bundlinjen er, ligesom de andre lande, der har vedtaget strenge love, nogle gange gør de en forskel i en lille periode, men slutresultatet er meget lidt ændring i online piratkopimarkedet. Selv i støttende lande som USA er det næsten umuligt at fange krænkere. Selvom anime / manga er enorm i USA, nægtede japanerne i mange år at indrømme, at der overhovedet er potentiale der. Japanerne føler, at de måske er bedre tjent med at prøve andre alternativer.

Japan har også, hvad de refererer til som en “bevarelses” -politik for data. Denne politik ligner den amerikanske politik, men siger, at bevarede data kan opbevares i op til to år. Med andre ord kan alt, hvad du gør, overvåges. Det er en fremragende grund til at bruge en VPN. Uanset hvilken begrundelse der bruges til “bevarelse”, er det stadig, at det stadig gøres. Uanset om du rejser til Japan eller er flyttet dit for nylig, kan du beskytte dit privatliv med en VPN.

Apropos at være i Japan, hvad nu hvis du tilfældigvis er der og vil se en af ​​streamingkanalerne som Netflix? Premium-streamingtjenesten vil ikke være tilgængelig der før efteråret 2015. Selv hvis du beslutter dig for at vente så længe, ​​ville det ikke være nogen overraskelse, at antallet af titler, du har adgang til, ville blive dværget af tilgængeligt indhold i USA. Med en VPN, der forudsat at du selvfølgelig havde et betalt abonnement, behøver du ikke at vente, og du kunne streame så meget, som du vil. Når det omsider lanceres der, ville det ikke være en dårlig idé at beholde dit abonnement på VPN på grund af de forskellige regioner, du kunne få adgang til.

Hvis vi har overbevist dig om de konkrete fordele, kan dit næste spørgsmål være at spørge, hvordan en VPN fungerer. Det er den lette del. Når du vælger en udbyder, vil du hente softwaren. Når du har gjort det, skal du blot vælge et land at oprette forbindelse til og trykke på forbindelsesknappen. Klik på knappen opretter en privat og krypteret forbindelse til serveren. Ved at gøre dette vil det beskytte dit privatliv. Vælg bare det land, du vil bruge, oprette forbindelse, og du kan fjerne blokering af indhold, der er begrænset af geo-blokering. Hvis du ville se Netflix i USA, skal du bare oprette forbindelse til en server der og få adgang til tingene, som om du fysisk var i USA. Det samme kunne også siges for alle andre regioner eller områder, du gerne vil oprette forbindelse til.

Nu hvor du forstår, hvordan en VPN fungerer, hvordan sorterer du gennem de forskellige muligheder? Det er det svære spørgsmål. Som med alt, afhænger de muligheder, du ser på, når du vælger en god VPN-service, afhængigt af, hvad du leder efter. Vi har nogle gode tanker for Japan. Selvom disse indstillinger bruger sikker kryptering, ville det at bruge OpenVPN-protokollen være din bedste idé, når det er muligt. Hvis du planlægger at bruge en af ​​de mange streamingtjenester, er OpenVPN (UDP) det bedste til streaming. Hvis du planlægger at oprette forbindelse til en VPN med et mobilnetværk, kan du også undersøge andre protokoller, herunder IKEv2 og L2TP for sikkerhed.

For at beskytte dit privatliv eller fjerne blokering af indhold, foreslår vi ExpressVPN. De opbevarer ikke logfiler og har en kill switch-funktion, og sørg derfor for, at din webaktivitet er sikret. Hvis du vil prøve streamingtjenester som Netflix eller andre, er ExpressVPN igen det bedste valg. De har et stort netværk og tilbyder også en mobilklient, så du behøver kun at oprette forbindelse, og du vil være i stand til at streame fra markederne med det største antal titler. Det er ikke nødvendigt at vente på den japanske version, hvis du ikke vil.

for blot at fjerne blokering af geo-begrænset indhold, foreslår vi ExpressVPN MediaStreamer. Deres mart DNS-funktion hjælper dig med at fjerne blokering af kanaler uden overhead for kryptering. Men med en af ​​de hurtigste internethastigheder i verden ville (2 gbps) krypteringsomkostninger være den sidste af mine bekymringer. Den ekstra sikkerhed, du får for den lille smule hastighedsreduktion, der kan forekomme, er det værd.

Hop ind til vores top 10 VPN-tjenester liste, hvis du vil have forskellige muligheder, men vi ved, at du vil være tilfreds med de valg, vi giver her. Vi valgte disse udbydere frem for andre baseret på sikkerhed, hastighed, pris og placeringer. Vi kiggede også efter tjenester med et godt netværk af VPN-servere, du muligvis ønsker at oprette forbindelse til. Pålidelige VPN-udbydere vil sikre, at dine data er sikret, og leverer hurtige netværk til streaming af high definition-indhold fra andre lande. Du ønsker at vælge en der gør begge dele. Så hvad enten du er flyttet til Japan eller bare planlægger at besøge, så sørg for at beskytte dig selv med en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map