Bedste VPN’er til Italien

Rom, ItalienItalien er et europæisk land og hjemsted for en af ​​de største kulturer gennem tiderne, romerne. Dette højtudviklede land har den ottestørste økonomi i verden og støtter 61 millioner mennesker. Italien er også kendt for sit tempererede klima, det er god mad, og desværre nu er det anti-pirateri-love. Disse nye love er blandt nogle af de strengeste i verden. Det gør Italien til et fantastisk sted at bruge en VPN.


Der er selvfølgelig forskellige grupper, der bekymrer sig om konsekvenserne af disse nye love såvel som det grundlæggende skift i, hvordan lovene skrives. Nogle af disse grupper bekymrer sig om måderne, hvorpå lovene kan anvendes på politisk forfatterskab. Stadigvis er andre bekymrede for krænkelserne af brugerens personlige rettigheder og føler, at hvis deres rettigheder kunne overses på denne måde, hvad betyder fremtiden?

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Afkrydsningsfelt

De nye love går efter de største aktører på markedet. Hvis der findes en overtrædelse, offentliggøres en meddelelse og sendes til retten. Når domstolen har afsagt domstolene, har internetudbydere 3-5 arbejdsdage til at tage lovovertræderen ned og blokere webstedet for adgang, selvom webstedet er uden for Italien. Manglende overholdelse af denne afgørelse i tide medfører en bøde på 250.000 euro pr. Hændelse. Loven nævner ikke specifikt, at internetudbydere betaler alle omkostningerne ved webstedsblokkene, men det ser ud til at være tilfældet. Skønt du stadig gerne vil have adgang til disse sider, kan du gøre det ved hjælp af en VPN.

Her er nogle grunde til at bruge en VPN i Italien. Som du kan se, kræves det, at internetudbydere blokerer visse websteder, som de synes er skadelige for ophavsretten. Hvis du tror på netneutralitet, vil du have friheden til at gå til ethvert websted, du ønsker. At blive fortalt, at du er blokeret fra websteder fører til tider til, at folk finder alternative metoder. En VPN giver dig adgang til blokeret indhold.

Mens Italien kræver en hel del beskyttelse fra private organisationer med hensyn til opbevaring af data, synes den italienske regering at være udelukket fra disse regler. De kan overvåge dig af en eller anden grund, de føler, at de har brug for, og kan gemme data om dig i op til seks måneder. Med overdreven overvågningsregler som sådan, ønsker du at sikre dine data ved hjælp af en VPN.

Så hvordan fungerer en VPN? Denne del er let. Dit første skridt ville være at downloade softwaren. Når du har gjort det, skal du vælge et land du vil oprette forbindelse til og trykke på forbindelsesknappen. Hvad det vil gøre er at oprette en sikker og krypteret forbindelse til en server i et andet land, og derfor beskytte dit privatliv. Ved at vælge det land, du ønsker at bruge, kan du omgå geo-blokering eller ISP-webstedsblokering. Selvom Netflix har oplyst, at de planlægger at lancere en italiensk version i oktober, behøver du ikke vente. Hvis du ønskede at se Netflix i USA, forudsat at du havde et betalt abonnement, skal du bare oprette forbindelse til en server der og få adgang til tingene, som om du fysisk var i USA. Det samme kunne også siges for alle andre regioner eller områder, du gerne vil oprette forbindelse til.

Forhåbentlig har vi nu gjort det klart, at der er væsentlige grunde til at bruge en VPN. De valgmuligheder, du selv vælger, afhænger specifikt af formålet. Når det er sagt, har vi nogle specifikke ideer i tankerne for Italien. Valgene her tilbyder alle sikre krypteringsniveauer, selvom anvendelse af OpenVPN-protokollen vil være din bedste mulighed, når det er muligt. Hvis du er interesseret i at prøve en af ​​de mange streamingtjenester, ville OpenVPN (UDP) være dit bedste valg for streaming. For mobilnetværk kan du tjekke ind i andre protokoller samt IKEv2 og L2TP for beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du vil sikre dine data eller fjerne blokering af indhold, ville vores forslag være at bruge IPVanish. De opbevarer ikke logfiler og har en kill switch-funktion, så det vil sikre dig, at din browsing er sikker. Hvis du vil komme ind Netflix tidligt eller prøve andre, er IPVanish stadig din bedste mulighed. De har det hurtigste netværk i Nordamerika og Europa og tilbyder også en mobilklient, så du behøver kun at oprette forbindelse, og du vil være i stand til at streame fra store markeder, selv før Netflix officielt ankommer. Det er unødvendigt at sige, at antallet af titler i Italien vil blive forkortet i forhold til det amerikanske marked, så det ville ikke være en dårlig idé at beholde tjenesten.

Hvis dit mål bare er at se geobegrænset indhold, er vores forslag enten IPVanish eller ExpressVPN. Begge krypterer trafik, men ExpressVPN inkluderer også SmartDNS med deres VPN for at give dig adgang til blokeret indhold uden hurtig reduktion af kryptering. Men hvis du har højhastighedsinternet, er det ekstra lag af beskyttelse værd at ethvert hastighedsunderskud, som du måtte støde på. Så længe det ikke påvirker kvaliteten, er der ingen grund til at være hensynsløs på bekostning af sikkerheden.

Gynge ved vores top 10 VPN-tjenester liste, hvis du vil have andre valg, men vi forestiller os, at du vil blive opfyldt med vores valg. Vi valgte disse tjenester frem for andre baseret på hastighed, pris, regionale placeringer og sikkerhed. Vi søgte også efter udbydere med et godt netværk af VPN-servere i EU.

Pålidelige VPN-udbydere vil sikre dine data såvel som at levere hurtige netværk til streaming af high definition-indhold fra andre lande. Bevar de gratis og åbne egenskaber ved internettet med en VPN. Uanset dine grunde til at bruge en, skal du være den, der bestemmer, hvilket indhold der er acceptabelt. Beskyt dit privatliv og fjern blokering af kanaler fra Italien med en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map