Bedste VPN’er til iPhone

iPhoneIPhone X og iPhone 8 Plus var store opgraderinger i både skærmstørrelse og kapacitet. De store, vandafvisende skærme med nethindeskærm hjælper med at gøre det lettere at se videoer. De 5,5 tommer iPhone 8 Plus og 5,8 tommer iPhone X giver en god mulighed for at se onlinevideoer. Uanset om du har den nyeste iPhone eller en ældre version, skal du bruge en VPN når som helst, du opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-netværk, eller når du vil nyde indhold i andre regioner. Beskyt dit privatliv og fjern blokering af geobegrænsninger med en iPhone VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 3,33PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75PIA112AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 5,20IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Der er en række grunde til at aktivere VPN på din iPhone. Den første er online-privatliv. Vi rejser alle med vores telefoner. Uanset om det er til et andet land eller kaffebar nede på gaden, vil et åbent Wi-Fi-netværk give dig risiko. Du kan stole på en VPN, der hjælper med at beskytte dit privatliv ved at kryptere din iPhone-forbindelse, når som helst den er aktiveret. Når det kommer til at sikre din iPhone, er nogle VPN-virksomheder langt foran andre. På et øjeblik vil vi anbefale VPN’er, der har udviklet tilpassede iOS-apps med avancerede funktioner til at beskytte dit privatliv og holde dine iPhone-data sikre. Hvis du så på 60 minutter telefon hacking segment, så har du en idé om, hvor dårlig situationen er nu. Mens en VPN ikke er hele løsningen på problemet, er det bestemt et skridt i den rigtige retning. Hvis du planlægger at bruge din telefon på Wi-Fi-netværk, er en iPhone VPN en nødvendighed.

En anden grund til at bruge en VPN på din iPhone er at undgå geografiske begrænsninger. Lad os sige, at du bor i USA og planlægger at rejse til Europa. Vidste du, at du ikke vil være i stand til at se amerikansk Netflix-indhold, mens du er i udlandet? Det samme gælder for dem i Storbritannien, der rejser uden for landet og mister adgangen til BBC iPlayer. En VPN hjælper dig med at få adgang uanset hvor du rejser. Hvordan virker det? Når du opretter forbindelse til en VPN-server i et andet land, tildeler den dig en lokal IP-adresse. Dette vil hjælpe dig med at få adgang til streamingtjenester og kanaler i andre lande, mens du rejser eller bor i udlandet. I dette tilfælde er du muligvis ikke så bekymret over sikkerheds- og krypteringsniveauerne, som din VPN tilbyder. Heldigvis behøver du ikke foretage udvekslingen. VPN’et, der er anført nedenfor, hjælper dig med at streame HD-videoer i andre lande og samtidig beskytte dit privatliv.

Hvad er den bedste VPN til iPhone?

Vi fokuserede på følgende kriterier for at bestemme vores liste over de bedste iOS VPN-apps:

 • Ydeevne og pålidelighed af iOS-app til iPhone og iPad
 • Præference for sikre protokoller inklusive IKEv2 og OpenVPN
 • Vi anbefaler kun VPN’er, der ikke opbevarer brugslogfiler
 • Muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester og live sport
 • VPN-apps til stationære, mobile og Amazon Firestick-enheder

Uden yderligere forsinkelse er her en liste over de bedste VPN-tjenester til iPhone-brugere:

1. Bedste VPN til iPhone: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

Uanset om vi taler om iOS eller et andet operativsystem, har ExpressVPN noget af den bedste software i branchen. De, der foretrækker en kortvisning, vil sætte pris på den nyeste ExpressVPN iOS-app. Som standard kan du flytte rundt på verdenskortet og oprette forbindelse til enhver serverplacering. Appen har også en listevisning til valg af servere. Du kan skifte mellem OpenVPN UDP, OpenVPN TCP og IPSec-protokoller. Vi håber, de vil tilføje support til IKEv2 i fremtiden. I mellemtiden kan du også indstille appen til automatisk at oprette forbindelse igen, hvis VPN-forbindelsen falder. ExpressVPN er overbevist om, at du vil være tilfreds med deres service, når du har en chance for at teste den ud. De tilbyder alle nye medlemmer en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som er god tid til at teste tjenesten på alle dine enheder.

ExpressVPN til iPhone

ExpressVPN-tjenesten er lige så imponerende på tværs af en lang række enheder. De har brugerdefinerede klienter til Mac, Windows, iOS og Android og udgør vores “top 5” liste i alle kategorier. Deres software har altid været imponerende, men 2016 har bragt flere forbedringer. For det første er apps meget lettere at konfigurere og bruge. Du kan blot trykke på en serverplacering for at oprette forbindelse. Deres desktop-apps inkluderer hastighedstest, der hjælper dig med at finde den hurtigste server. Windows-klienten inkluderer også en VPN-dræbningsfunktion. Med hensyn til iOS-appen kan du indstille foretrukne serverplaceringer, så de hurtigt kan oprette forbindelse fra iPhone til enhver ExpressVPN-server i 94 lande.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN til iPhone: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN iPhone-app

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN til iPhone: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 3,33 om måneden (72% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver iPhone-brugere en ren iOS-app. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Med den nye PIA-app kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 29 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region for iPhone-brugere. Serverplaceringen er vist i alfabetisk rækkefølge efter land. Når du vælger en placering, vil appen oprette forbindelse. Du kan nemt tilslutte og afbryde forbindelsen med et enkelt tryk på skyderen. Version 2.5 introducerede en ny Safari Content Blocker-funktion til at blokere annoncer for dem, der vælger at aktivere den. Den seneste iOS-app understøtter både OpenVPN og IPSec-forbindelser.

PIA iOS-app

IOS-appen fra Privat internetadgang er temmelig ligetil. Al deres software er enkel at bruge. Hvis du planlægger at oprette forbindelse fra Mac eller Windows, anbefaler vi at bruge VPN kill switch-funktionen, der tilbydes af PIA. De har også DNS-lækagebeskyttelse, IPv6 lækagebeskyttelse og portvideresendelsesfunktioner på desktop-klienten. Mens mobilapps ikke inkluderer avancefunktionerne, kan du nemt oprette forbindelse til enhver server og kryptere din forbindelse. Husk at oprette forbindelse til PIA, når du bruger et Wi-Fi-netværk til at beskytte mod datatyveri. De begrænser ikke brugen, så du kan forlade VPN når som helst for beskyttelse af privatlivets fred.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN til iPhone: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

Med lanceringen af ​​CyberGhost 7 i efteråret 2018 har VPN uden tvivl den bedste software i branchen. En af de første ting, du vil bemærke, at du bruger CyberGhost 7-grænsefladen. Det er det samme på tværs af Mac, Windows, iOS, Android og Amazon Fire TV. Det betyder, at du kan forvente den samme oplevelse uanset enheden. Det er fantastisk, da du kan bruge VPN på op til 7 enheder ad gangen. Dette er meget nyttigt til at beskytte dit privatliv hjemme eller på farten. Tilbage til iOS-appen. Du kan oprette forbindelse til enhver VPN-serverplacering og filtrere de servere, der understøtter HD-streaming. Du kan endda indstille favoritter til hurtig adgang til specifikke serverplaceringer. IOS-appen vil også beskytte dig på WiFi-hotspots. Du kan fortælle appen, hvordan man reagerer på sikre og usikre netværk. Dette giver dig mere kontrol.

CyberGhost iPhone-app

Se nærmere på brugergrænsefladen. Det er enkelt, men alligevel effektivt. Du kan blot trykke på lideren for at oprette forbindelse til den bedste server eller vælge ethvert sted. Den nye app giver dig mulighed for at vælge en bestemt serverplacering og endda en individuel server. Dette giver dig fuld kontrol over, hvilken server du opretter forbindelse til på ethvert givet tidspunkt. Du vil også bemærke faner for “Streaming” og “Favorites”. Streamingen inkluderer servere på nøgleplaceringer (USA, UK, Tyskland, Frankrig, Finland, Danmark) for at nyde dine foretrukne streamingtjenester, mens du er uden for regionen. Bedst af alt CyberGhost er en no-log VPN, så du har et ekstra lag med privatliv, når du bruger tjenesten.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN til iPhone: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 5,20 om måneden (57% rabat)

Vi valgte IPVanish som en af ​​de bedste iPhone VPN’er baseret på det arbejde, de har udført med at udvikle avancerede funktioner til iOS-brugere. Det er en ting at have en flot iPhone-app, men de fleste af dem mangler de ekstra privatlivsfunktioner, der hjælper dig med at være beskyttet. IPVanish starter med at give dig muligheden for at vælge mellem IKEv2 og IPSec-protokoller. Uden at blive for teknisk er IKEv2 den bedste protokol til iPhone. Dens support til MOBIKE hjælper med at genoprette forbindelse til VPN hurtigt, når du flytter mellem hotspots eller skifter fra dit Wi-Fi-hjem til mobildata. IPVanish iOS-appen indeholder også funktioner, der automatisk aktiveres, når du opretter forbindelse til Wi-Fi-netværk, eller når du besøger bestemte websteder. Du har fuld kontrol over appen, som vi demonstrerer.

IPVanish iOS-app

Ovenstående billede inkluderer tre skærmbilleder, der giver dig et komplet billede af iOS VPN-appen. Du vil bemærke, at det første billede viser, at vi er frakoblet. Du kan nemt oprette forbindelse ved at flytte skyderen til højre. Dette forbinder dig til den valgte server og resulterer i billedet til højre. Skærmen i midten viser serverplaceringslisten. Du kan vælge en af ​​deres 85+ serverplaceringer i 60+ lande i appen for at oprette forbindelse. Du kan nemt skifte mellem VPN-servere når som helst med bare et par tapper.

IPVanish iOS-indstillinger

Som du kan se på billedet ovenfor giver IPVanish iOS-appen dig fuld kontrol over, hvordan deres VPN-service interagerer med din iPhone. Du kan begynde at vælge mellem IKEv2 og IPSec-protokoller. Ved at trykke på “On Demand” vises skærmen, der vises til højre. Herfra kan du indstille et par avancerede funktioner:

 • Altid på – hold forbindelsen til IPVanish når du bruger din iPhone.
 • Netværks-SSID’er – oprette forbindelse automatisk til specifikke netværk baseret på SSID’erne
 • domæner – forbind automatisk til udvalgte websteder

Vi skal bemærke, at du ikke behøver at ændre nogen af ​​disse indstillinger. Appen er klar til at oprette forbindelse første gang du starter den. Dette er bare ekstra muligheder for at beskytte dit privatliv. Vi værdsætter dem virkelig, da de fleste andre VPN-apps mangler de avancerede indstillinger for privatlivets fred.

Hjælper dig med at finde den bedste iPhone VPN er i fokus i vores indlæg, men IPVanish rangerer højt i næsten alle kategorier. De lægger det samme niveau af indsats i deres Android-app. Windows- og Mac-brugere finder avancerede funktioner som VPN kill switch og muligheden for at rotere IP’er. Deres “zero logs” -politik er blot et andet tegn på, at de tager dit privatliv alvorligt. Vi bruger IPVanish dagligt og anbefaler, at du prøver dem.

Besøg IPVanish

6. Bedste VPN til iPhone: Surfshark

Surfshark

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 1,99 om måneden (83% rabat)

Surfshark lancerede deres VPN-service i 2018. Siden den tid har virksomheden lavet en ganske plet i samfundet. Holdet fortsætter med at vokse og tilføje serverplaceringer til deres højhastighedsnetværk. De har fokuseret på privatliv og værdi. Tjenesten inkluderer ekstra funktioner som CleanWeb (blokerer annoncer og malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lækage beskyttelse.

Med et stort netværk af servere over hele verden, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er der mange muligheder for at nyde denne service. Du kan få adgang til Amazon Prime Video i flere regioner, herunder USA, Tyskland og UK. Windows-klienten giver dig mulighed for at oprette forbindelse til fysiske serverplaceringer, virtuelle servere (bedst egnet til at fjerne blokering af geo-begrænsninger), servere, der understøtter P2P-brug, og MultiHop-servere.

Surfshark iPhone-app

For værdien og funktionerne er Surfshark en fremragende mulighed for dem, der vil beskytte deres privatliv og fjerne blokering af begrænsninger. Alle deres VPN-apps blev designet med en lignende brugergrænseflade og er lette at bruge. Du kan tilmelde dig en ubegrænset VPN-konto risikofri, fordi Surfshark tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg Surfshark

7. Bedste VPN til iPhone: StrongVPN

StrongVPN

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,37 om måneden (41% rabat)

StrongVPN-teamet har været sammen siden 1995. De startede i webhostingområdet og er vokset til et firma på over 60 ansatte, hvilket er meget stort for en VPN-service. Vi har kendt StrongVPN-tjenesten siden 2010, og de er fortsat med at innovere i årenes løb. Indtil 2016 tilbød de flere VPN-planer, der var lidt forvirrende at forstå. Det hele er ændret, da StrongVPN nu har en enkelt plan med ubegrænset adgang til deres netværk på 400+ servere i 44 byer over hele verden. Tjenesten komplimenteres med brugerdefinerede apps til iOS, Android, Mac og Windows. De har også installationsvejledninger til Chromium, DD-WRT og Tomato routere. Uanset hvilken enhed du bruger til at oprette forbindelse, kan du forvente en hurtig, pålidelig forbindelse, når du bruger StrongVPN.

StrongVPN iOS-app

StrongVPN iPhone VPN-appen er en af ​​de bedste for dem, der blot ønsker at trykke og oprette forbindelse. Som du kan se ovenfor giver iOS-appen dig muligheden for “Tap for at oprette forbindelse”. Det er alt hvad du skal gøre for at oprette forbindelse og kryptere dine data. Appen bruger som standard IKEv2-protokol, som vi virkelig sætter pris på. Du kan også vælge L2TP eller PPTP, men vi anbefaler stærkt, at du holder dig med IKEv2. Brug af IKEv2 hjælper dig automatisk igen igen, når du flytter mellem netværk. Dette kan være især nyttigt for dem, der rejser meget. Hvis du klikker på den serverplacering, der er anført i bunden af ​​appen, åbner den serverlisten, der vises i midten af ​​billedet. Herfra kan du vælge en hvilken som helst serverplacering og den protokol, du vil bruge til at oprette forbindelse.

Besøg StrongVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map