Bedste VPN’er til Halo: Reach

Halo: NåHalo: Reach er en af ​​mange efterfølgere til det første person shooter (FPS) spil, Halo. Denne seneste version har fantastisk grafik og et stort udvalg af våben, som du kan bruge. Det blev udviklet af 343 Industries og blev frigivet den 3. december 2019. På dette tidspunkt er det kun tilgængeligt for Windows-maskiner. Som med de andre Halo-spil er denne meget populær, og du vil kunne spille med dine venner, ligesom du normalt ville. Det er en god grund til at forbinde en VPN. Selvom der er en række andre grunde, kan vi forklare mere om dem på et øjeblik. Før vi gør det, skal du kigge på de bedste VPN’er til Halo: Reach.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Ligesom de andre Halo-versioner er dette spil en FPS. Fra tid til anden vil du se tilbageslag til det originale spil, der kom ud i 2011. Alt i alt har spillet ikke ændret sig meget i sammenligning, hvilket holder det sjove, du havde spillet Halo, men med bedre grafik og i nye scenarier. Derudover har du enorme mængder våben, som du kan bruge til at dræbe og eller dæmpe fjenden.

Nu kan du se nogle af aspekterne af spillet. Der er flere måder en VPN kan hjælpe dig når du spiller Halo: Reach. Dermed kan du vælge et mindre travlt område at spille dit spil i. Fra at spille selv til at spille med dine venner, kan du muligvis støde på forsinkelse. Desværre kan det gøre forskellen mellem dig og dit team, der dræber fjenden eller ender med at tage en snavs lur. Hvis du ikke er opmærksom på det, er nogle internetudbydere (ISP’er) kendt for at throttle videospil. Hvis du er midt i en kamp, ​​kan du let ende med billedsiden nedad. Da nogle internetudbydere ser efter mønstre, er det en god ide at oprette forbindelse til VPN for at kryptere din trafik. På den måde kan du undgå dette problem og andre.

Hvad er den bedste VPN for Halo: Reach?

Som vi nævnte, er Halo: Reach et FPS-spil, hvor målet er at eliminere fjenden ved at dræbe dem. På grund af dette vil vi fokusere på faktorer, der er hurtige og adgangsrelaterede. På den måde kan vi fortælle dig, hvad den bedste VPN til Halo: Reach er.

 • Udbydere med stærk kryptering af militær kvalitet til at beskytte dig mod DDoS-angreb og beskytte dit privatliv
 • Udbydere med mulighed for at komme rundt på firewalls, mens de er på arbejde eller skole, så du kan få adgang til spillet hvor som helst, du er
 • Høj netværksstabilitet for at undgå afbrydelser under spillet
 • Hurtige servere i forskellige regioner for at give dig den bedst mulige hastighed, mens du spiller Halo: Reach

Nedenfor kan du se nogle af de bedste VPN’er til Halo: Reach.

1. Bedste VPN til Halo: Reach: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN til Halo: Reach: NordVPN

NordVPN

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN til Halo: Reach: PIA

Privat internetadgang

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

Vi bruger PIAs Windows-klient, og der er ikke meget til det med hensyn til opsætning og brug. Du vil dog ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se nedenfor, er PIA-netværket ganske hurtigt på centrale placeringer rundt omkring i USA.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder medlemmerne en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN til Halo: Reach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og CEO, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN til Halo: Reach: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen hurtigere end IPVanish. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt, uanset hvilken region i landet du er i. Deres servere er hurtige, og VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de fleste VPN-udbydere.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Deres VPN-netværk har konsekvent været den hurtigste i Nordamerika i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til spil, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

For dem, der er fans af Halo-serien, vil du elske at spille Halo: Reach, så længe du først opretter forbindelse til en VPN. Dermed hjælper det dig med at komme rundt på firewalls i skolen eller på arbejdet. Når det er sagt, vil det også give dig mulighed for at beskytte dig selv mod DDoS-angreb. Mens vi har vist dig nogle af vores foretrukne udbydere ovenfor, er der flere på vores top 10 VPN liste. De fungerer alle, som du håber, men vi valgte vores muligheder for at optimere din spiloplevelse, når du spiller Halo: Reach. Dermed kan du få store hastigheder, forhindre DDoS-angreb, undgå forsinkelse og forhindre dig selv i at ende med ansigtet ned i snavs. Ved at se på vores guide kan vi hjælpe dig med at tage den bedste beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map