Bedste VPN’er til Fort Worth

Fort Worth, TexasFort Worth, Texas, er den 15. største by i USA. Det er amtssædet for Tarrant County og dækker et område på næsten 350 kvadrat miles. Selvom det har en befolkning på 874 000 mennesker, er metroområdet det 4. største i landet. Næsten alt hvad du vil gøre, mens du besøger byen, kan du gøre der. Det inkluderer at besøge museer, gå til forlystelsesparker, gå til en fodboldkamp eller andre. Fort Worth er også hjemsted for Texas Christian University (TCU) Horned Frogs. Hvis du finder dig selv nødt til at bruge offentlig WiFi, mens du er der, skal du sørge for at bruge en VPN. Se på vores liste over de bedste VPN’er til Fort Worth.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Afkrydsningsfelt
4Privat internetadgang$ 3,33PIA52AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5StrongVPN$ 4,37StrongVPN46AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Fort Worth har en lang og etager fortid. I 1848-1849 etablerede det amerikanske krigsafdeling fortet ved krydset mellem Clear Fork og West Fork af Trinity River. Det var et af syv forter designet til at beskytte nybyggere i Texas efter den mexicansk-amerikanske krig. Det er navnebror, generalmajor William Jenkins Worth, døde i januar 1849 af kolera, som han måske har fanget fra floden Trinity. I de senere 1800’er blev byen populær, da den var et stop på Chisolm Trail.

I dag er byen ret velhavende, og der er masser at gøre der. Det inkluderer besøg i Fort Worth Stockyards, arkitektur, museer, musiksteder, teatre, parker og mange flere. Som du måske har hørt, er sport enorm i staten. Uanset om du vil se TCU Horned Frogs spille NCAA Division I fodbold, Texas Wesleyan University spille basketball, Bell Helicopter Armed Forces Bowl eller endda National Collegiate Table Tennis Association, vil du ikke være langt fra god underholdning.

Med alle mennesker i området og alle de ting, man kan gøre, finder mange sig på et tidspunkt offentligt WiFi. Selvom det er godt for de fleste mennesker, vil du også finde din andel af cyberheste tyve. Disse mennesker venter bare på at stjæle dine private data, hvis du ikke er beskyttet. Bt ved hjælp af en VPN opretter du imidlertid en privat, sikret og krypteret forbindelse til en server, du gerne vil bruge. Det vil beskytte dine følsomme oplysninger mod at blive stjålet.

Den næste grund til at bruge en VPN er at hjælpe dig med at omgå netværksbegrænsninger og geo-blokke. Hvis du prøver at streame noget eller få adgang til indhold online, kan du muligvis få en meddelelse om, at indholdet ikke er tilgængeligt i dit område. Hvis du er på en skole, organisation, forretning eller andre steder, kan du løbe ind i deres firewall. Når du bruger en VPN i dette tilfælde, kan du narre softwaren til at tro, at du er et andet sted. Da VPN krypterer dine data, kan blokeringssoftwaren ikke registrere, hvad du ser. På den måde kan du få adgang til hvad det end er, du vil se.

Lad os hoppe lige ind og se på de bedste VPN’er til Fort Worth.

1. Bedste VPN til Fort Worth: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

ExpressVPN Dallas hastighedstest

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du behøver ikke at vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten den hurtigste server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Dette gælder selvfølgelig for brug af en server i Dallas. Du vil vælge fanen “Alle”, åbne Amerika og derefter åbne De Forenede Stater. På dette tidspunkt kan du vælge USA – Dallas serverplacering. Som du kan se, testede vi en server i Dallas, og hastigheden var 59,20 Mbps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Fort Worth: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,99 per måned (75% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN Dallas hastighedstest

NordVPN er vært for 35 servere i Dallas. Desværre viser NordVPN-klienten ikke serverens by. De har dog venligst givet os servernumrene til Dallas. Du vil oprette forbindelse til en af ​​følgende servere: 381-384, 633-644, 793-800, 837-838, 839, 1027-1030, 1037-1040. Den nemmeste måde at vælge et specifikt servernummer er at vælge fanen “Servere” i appen og derefter sortere resultaterne i alfabetisk rækkefølge. Du kan derefter rulle ned og vælge et af de servernumre, vi har anført ovenfor. Du kan se procentdel for indlæsningstid og afstanden til hver server. Vi testede USA’s 642-server i Dallas og fandt, at den var hurtig med en downloadhastighed på 61,94 Mbps.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 2,99 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN til Fort Worth: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,87 om måneden (60% rabat)

Fort Worth er et af de store knudepunkter for mange forskellige typer virksomheder og har ganske lidt at gøre. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt rundt i byen, uanset hvor du er. VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de andre virksomheder på vores liste. Dette gør dem til en af ​​vores go-to VPN’er til Fort Worth.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket har konsekvent været den hurtigste VPN i Nordamerika og Europa i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller en individuel server.

IPVanish Dallas hastighedstest

IPVanish er vært for 36 servere i Dallas, og du kan vælge at oprette forbindelse til en af ​​dem. Vi foreslår, at du vælger en, der starter med “a” i servernavnet. For eksempel dal-A01.ipvanish.com. I de fleste tilfælde finder du, at “a” -serverne er de hurtigste. Vi testede en IPVanish-server i Dallas, dal.a07.ipvanish.com, og fandt hastigheden på 63.66 Mbps. Vores kabel internetforbindelse maksimerer omkring den samme hastighed.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer kun til $ 4,87 om måneden på den årlige plan. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

4. Bedste VPN for Fort Worth: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 3,49 om måneden (65% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA Dallas hastighedstest

Vi bruger PIAs Windows-klient, og der er ikke meget til det med hensyn til opsætning og brug. Dets enkelhed betyder dog ikke, at du skal undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se, viste vores hastighedstest, at PIA kørte ved 62,07 Mbps, mens den var forbundet til Dallas.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra kun $ 3,49 om måneden.

Besøg privat internetadgang

5. Bedste VPN til Fort Worth: StrongVPN

StrongVPN

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,37 om måneden (41% rabat)

StrongVPN har hovedkvarter i USA og har et af de bedste VPN-netværk i landet. Tidligere debiterede virksomheden brugere baseret på antallet af serverplaceringer og protokoller, de brugte. Det har ændret sig, da StrongVPN nu giver medlemmer fuld adgang til deres netværk med hundreder af servere over hele verden.

Den seneste tilføjelse til StrongVPN-tjenesten er StrongDNS-funktionen. Alle, der tilmelder sig en StrongVPN-konto, får også gratis adgang til StrongDNS, som er en smart DNS-tjeneste, der bruges til at omgå geo-begrænsninger. Det er en fantastisk løsning for dem, der planlægger at rejse uden for USA og ønsker at få adgang til Netflix.

StrongVPN Dallas hastighedstest

StrongVPN er vært for 6 servere i Dallas. Du kan ikke vælge en bestemt server. I stedet skal du klikke på rullelisten for serverplacering og vælge USA – Dallas. Vi valgte OpenVPN UDP for den bedste ydelse. Efter at have oprettet forbindelse til en server i Dallas, testede vi vores hastighed og fandt, at den var 61,17 Mbps.

StrongVPN har været venlig med at tilbyde vores besøgende 25% rabat. Kuponen stabler oven på deres normale sigt Rabatter. Du kan nyde ubegrænset VPN og gratis SmartDNS-adgang for kun $ 7,50 om måneden eller $ 52,49 om året. Den årlige konto fungerer på kun $ 4,37 om måneden. Nye brugere er dækket af en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg StrongVPN

Hvis du leder efter alternativer til ovenstående indstillinger, kan du altid tjekke vores top 10 VPN serviceliste. Vi tror dog ikke, at det er nødvendigt. Vi tog vores beslutninger baseret på hastighed, pålidelighed, pris, sikkerhed og udbydere med servere placeret i DFW-området. På den måde kan du få de bedste hastigheder. Selvfølgelig har de alle gode netværk. Hvis du planlægger at streame noget indhold, er hastigheder meget vigtige. De udbydere, vi nævnte ovenfor, er de bedste muligheder for at gøre det, uanset hvilke populære tjenester du vil bruge. Forhåbentlig hjælper vores guide dig med at tage den bedst mulige beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map