Bedste VPN’er til Deathgarden: Bloodharvest

deathgardenDeathgarden: Bloodharvest er et multiplayer-overlevelsespil, hvor en hensynsløs jæger sporer og skyder ned på desperate individer, der prøver at undslippe Deathgarden. Spillet er sat ud af Behavior Digital og blev frigivet til Steam.com den 30. maj 2019. I dette terminator-stilspil er du en af ​​de få, der får adgang til enklaven. Fordi spillet stadig er nyt og så fordybende, er der en stor chance for at du vil løbe på lag. Det er en god grund til at bruge en VPN. Vi forklarer de andre grunde på et øjeblik. Inden vi gør det, skal du kigge på de bedste VPN’er til Deathgarden: Bloodharvest.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

I dette spil er du en af ​​de overlevende, der prøver at komme til Enclaves relative sikkerhed. Selvfølgelig er verden sat i en post-apokalyptisk temaverden, og du er nødt til at undgå den hensynsløse rovdyr for at komme ud af slummenes visse død. Vil du være i stand til at undslippe denne hensynsløse jæger og udforske Deathgarden? Dette spil er multiplayer, og du kan spille med dine venner.

Nu hvor du ser nogle af aspekterne af spillet, er der flere måder en VPN vil hjælpe dig, når du spiller spillet. Fordi du kan oprette forbindelse til en, til kan vælge et mindre travlt område at spille dit spil i. Uanset om du spiller morderen eller en af ​​de overlevende, kan du meget vel støde på forsinkelse. Dette forsinkelse kan gøre forskellen mellem at have en vellykket flugt eller ende med at blive udkastet af jægeren til sidst. Der er nogle udbydere af internetudbydere, der til tider spotter spilaktiviteter. Selvom det ikke er almindeligt, kan dit spil bestemt stoppe. Da nogle internetudbydere kigger efter mønstre, vil det at oprette forbindelse til VPN hjælpe dig med at løse dette

Hvad er den bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest?

For at bestemme, hvad den bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest er, vil vi fokusere på faktorer, der er hurtige og adgangsrelaterede. Kun på den måde kan vi fortælle dig, hvad vores svar er.

 • Store og stabile netværk, der hjælper med at eliminere afbrydelser under afspilning
 • Udbydere, der tilbyder stærk kryptering for at forhindre DDoS-angreb og beskytte dit privatliv
 • Hurtige servere i forskellige regioner, så du kan nyde de bedst mulige hastigheder og holde dig i live, mens du spiller Deathgarden: Bloodharvest
 • Udbydere med mulighed for at komme rundt på firewalls, så du kan få adgang til spillet i skolen eller et andet sted, du måtte være

Nedenfor kan du se nogle af de bedste VPN’er til Deathgarden: Bloodharvest.

1. Bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest: NordVPN

NordVPN

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest: PIA

Privat internetadgang

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

Vi bruger PIAs Windows-klient, og der er ikke meget til det med hensyn til opsætning og brug. Du vil dog ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se nedenfor, er PIA-netværket ganske hurtigt på centrale placeringer rundt omkring i USA.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder medlemmerne en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN for Deathgarden: Bloodharvest: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen hurtigere end IPVanish. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt, uanset hvilken region i landet du er i. Deres servere er hurtige, og VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de fleste VPN-udbydere.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Deres VPN-netværk har konsekvent været den hurtigste i Nordamerika i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til spil, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

Hvis du vil holde dig i live, skal du undslippe jægeren og undgå forsinkelse ved hjælp af VPN til at spille Deathgarden: Bloodharvest er en god idé. Uanset om du vil komme rundt på firewalls i skolen eller på arbejdet, beskytte dig mod DDoS-angreb eller endda undgå forsinkelse, kan du løse alle disse problemer ved hjælp af en VPN. Der er selvfølgelig store muligheder ovenfor. Når det er sagt, kan du altid se nærmere på vores top 10 VPN liste. De fungerer alle godt, men vi har taget vores beslutninger om at optimere din spiloplevelse bedst med Deathgarden: Bloodharvest. På den måde kan du få store hastigheder, undgå forsinkelse og forhindre DDoS-angreb og undslippe rovdyret. Læs vores guide for at hjælpe dig med at finde den rigtige beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map