Bedste VPN’er til Costa Rica

Costa RicaCosta Rica er et lille land beliggende i Mellemamerika. Det ligger på den lille landmasse mellem Nord- og Sydamerika. Det har i øjeblikket en befolkning på cirka 4,8 millioner, og dets store vejr gør det til et fantastisk sted at besøge for turister. For alle, der planlægger at deltage i denne liste over besøgende, skal du sørge for at bruge en VPN, før du bruger nogen offentlig WiFi, mens du er der. Vi fortæller dig, hvorfor det er vigtigt i et par korte øjeblikke. I mellemtiden kan du kigge på vores liste over de bedste VPN’er til Costa Rica


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost112AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5Surfshark$ 1,99Surfshark68AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Den første grund til at bruge en VPN, når du er i Costa Rica, involverer at beskytte dit privatliv. Internettet er godt der, men det fortsætter med at blive bedre, efterhånden som penge rulles ind. Heldigvis overvåger landet ikke sine borgere, så du behøver ikke at bekymre dig om, om du bliver spioneret over af regeringen. Det betyder dog ikke, at du er sikker. Når du bruger en VPN der, kan du beskytte dig selv og din internettrafik mod cybertyver. Først da kan du bruge den krypterede trafik til at gøre det meget sværere for nogen at stjæle dine personlige data.

Den næste grund til at bruge en VPN er ikke så vigtig. Ifølge Freedom House er Costa Rica fri for internetcensur. Det betyder dog ikke, at det ikke ville hjælpe dig. Hvis du forsøger at få adgang til noget indhold fra din hjemregion, er der en god chance for, at du bliver blokeret fra at se det. Dette skyldes, at medievirksomheder normalt vil blokere brugere uden for deres målrettede område. Løsningen er at oprette forbindelse til en server i dit hjemregion eller endda en anden region, og du kan begynde at nyde det, du vil se i dag.

Hvad er den bedste VPN for Costa Rica?

Mens du kan forvente censur og overvågning fra regeringerne i nogle lande, er det ikke et problem i Costa Rica. På grund af dette er de ting, der er vigtige, normalt ikke så strenge på vores liste nedenfor. Vores valg er dog stadig gode muligheder. Disse faktorer inkluderer:

 • Hurtige hastigheder på servere, der fungerer godt i Costa Rica
 • Mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsninger
 • Stort netværk med flere servere til at fjerne serverdråber.
 • Mobile apps til flere platforme inklusive Amazon Firestick
 • Stærk kryptering af militær kvalitet til at beskytte dit privatliv
 • Udbydere med ingen logfiler

Nu hvor du ser, hvad der er vigtigt der, så lad os se nærmere på de bedste VPN’er til Costa Rica.

1. Bedste VPN til Costa Rica: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

ExpressVPN Costa Rica hastighedstest

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du behøver ikke at vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten den hurtigste server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Du kan finde det problem med servere i Costa Rica. Vælg blot fanen “Alle”, åbn Amerika og åbn derefter Costa Rica. På dette tidspunkt kan du vælge servere der. Da vi testede en server i San Jose, Costa Rica, var hastigheden 56,75 Mbps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Se ExpressVPN-tilbud

2. Bedste VPN for Costa Rica: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN Costa Rica hastighedstest

NordVPN er vært for et par servere i området, herunder nogle i Costa Rica. Fra konsollen, ved at klikke på de 3 vandrette prikker til højre for landet, kan du lokalisere serverområdet og se procentdele af de tilgængelige servere. Vi testede en server i San Jose og fandt, at den havde en downloadhastighed på 76,52 Mbps.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 3,49 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Se NordVPN-tilbud

3. Bedste VPN for Costa Rica: HMA

HMA VPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 4,29 om måneden (64% rabat)

HideMyAss blev bragt til live i 2005, da Jack Cator, en 16-årig studerende i England, besluttede, at han ville oprette en service, der hjælper folk med at undgå censur. Specifikt var Jack ikke i stand til at få adgang til sociale mediesider og onlinespil, fordi de blev blokeret på skolens netværk. HMA tilføjede hundreder af tusinder af brugere den første måned og er siden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden med over 350 serverplaceringer. Privax, moderselskabet til HMA Pro VPN, blev medlem af AVG-teamet i 2015.

HMA Costa Rica hastighedstest

For dem, der ønsker at finde en VPN-udbyder med flest serverplaceringer, er HideMyAss dit bedste valg. Bare husk, at HMA logger brugeraktivitet, som er et problem for nogle VPN-brugere. HMA er vært for nogle VPN-servere i Costa Rica, specifikt i San Jose. For at oprette forbindelse til en server der, skal du gå ind i “Location Mode” og vælge “Change Location” for at komme i gang. Klik derefter på fanen “Byer” og søg efter Costa Rica. Vi tilsluttede en server der for at teste og fandt hastigheden til 91,94 Mbps.

I 2016 førte HMA og et par andre førende VPN-udbydere vejen i at forenkle deres brugerdefinerede klientsoftware. Resultatet er et komplet sæt tilpassede apps, der gør det nemt for enhver bruger at oprette forbindelse til HMA-netværket og kryptere din forbindelse. De har software tilgængelig til Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også oprette forbindelse til HMA gennem din router. HMA tilbyder ubegrænset VPN-adgang fra kun $ 4,29 om måneden og tilbyder alle nye brugere en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti.

Se HMA-tilbud

4. Bedste VPN til Costa Rica: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost Costa Rica hastighedstest

Da vi ønskede at teste en server i Costa Rica, åbnede vi Windows-klienten og udvidede grænsefladen. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere”, hvis den ikke allerede er aktiv. Rul ned til Costa Rica og klik til højre for stjernen. Dette viser en komplet liste over servere i landet. CyberGhost-netværket inkluderer et par servere i Costa Rica og er hurtigt, fordi det grænser op til CyberGhost’s hjemland. Vi oprettede forbindelse til en server i San Jose (Costa Rica), og vi fik en hastighed på 16,93 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Se CyberGhost-tilbud

5. Bedste VPN for Costa Rica: Surfshark

Surfshark

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 1,99 om måneden (83% rabat)

Selvom det ser ud til, at Surfshark ikke har eksisteret i lang tid, blev webstedet faktisk registreret i 2007. Siden den tid har virksomheden lavet en ganske plet i samfundet. Holdet fortsætter med at vokse og tilføje lokationer hele tiden og er stærkt fokuseret på priser og privatliv. Det har også de fløjter og klokker, som du ville forvente med de større tjenester

Med mere end 500 servere i 50 lande, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime, har de mange muligheder for at nyde deres service. Du har endda mulighed for at se nogle af de tjenester, der er tilgængelige i flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe privat, beskytte din WiFi-trafik, torrent anonymt og mere, når du vælger en server.

Surfshark Costa Rica hastighedstest

Til vores tests i Costa Rica, ønskede vi at vælge en server beliggende i San Jose. Når du logger ind, skal du blot søge efter Costa Rica i søgefeltet. Derfra kan du oprette forbindelse til en server der er placeret der. Da vi oprettede forbindelse til en server i San Jose, fik vi en hastighed på 14,49 Mbps. Det er lavere end nogle af vores andre tjenester.

For pengene og funktionerne er Surfshark en god mulighed for dem, der ikke nødvendigvis har brug for en meget højhastighedsforbindelse, mens de er der. Alt er let at bruge, og du skal ikke have problemer. Du kan tilmelde dig en ubegrænset konto med ubegrænsede enheder for $ 1,99 om måneden, når du køber en 2-årig plan.

Vis Surfshark tilbud

Ovenfor kan du se de bedste muligheder, du kan bruge, mens du besøger Costa Rica. For dem, der gerne vil have andre muligheder, kan du imidlertid frit tjekke vores top 10 VPN-udbydere liste. Selvom denne liste også er god, tog vi vores specifikke valg baseret på flere faktorer. Disse priser, stabilitet, sikkerhed, hastigheder og mere. Vi optimerede listen ovenfor baseret på de bedste muligheder for Costa Rica. Gode ​​hastigheder er vigtige i disse dage, uanset hvad du beslutter at gøre. Ved at bruge vores guide kan du tage den bedste beslutning efter dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map