Bedste VPN’er til Aruba

ArubaAruba er en ønation og en bestanddel i Kongeriget Nederlandene, der ligger i Det Caribiske Hav. Det har en anslået befolkning på 104 000 mennesker. Mange turister kommer til øen for at nyde godt vejr og tage en forfriskende pause fra livet. Hvis du vil slutte dig til disse turister eller nogensinde har tænkt over det, vil du oprette forbindelse til en VPN, mens du er der. Vi fortæller dig, hvorfor det er vigtigt inden for kort tid. Før vi gør det, skal du dog tage et kig på vores bedste VPN’er til Aruba-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Afkrydsningsfelt
5Privat internetadgang$ 3,33PIA52AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Fordi landet er under Kongeriget Nederlandene, nyder Aruba de friheder og åbenhed, som du ville finde i hovedlandet. Når det er sagt, betyder det ikke, at du er sikker mod tyveri. Der er altid skurke der ønsker at drage fordel af sårbare mål. Når du bruger en VPN, opretter du et sikkert krypteringslag til den valgte server. Det betyder, at du gør meget hårdere for nogen at få adgang til dine private oplysninger.

At være en del af Holland har naturligvis også andre fordele. Landet har meget lidt censur og er ret liberal. I betragtning af det kan du stadig drage fordel af en VPN til at omgå geo-begrænsninger. Hvis du besøger fra et andet land, kan du muligvis ikke få adgang til dine normale tv-shows eller andet indhold. For at løse dette problem skal du blot oprette forbindelse til en VPN i dit hjemmeområde eller et andet, du ønsker at se. Det får software til at tro, at du befinder dig et andet sted. Når du gør det, kan du se indhold fra dit hjemregion eller se andet indhold, der kan være geobegrænset.

Hvad er den bedste VPN for Aruba?

At korrekt besvare dette spørgsmål involverer at se på en række faktorer. I dette tilfælde er det vigtigere at beskytte dit privatliv. Her er de kriterier, vi bruger for at hjælpe os med listen over de bedste VPN’er til Aruba:

 • Stærk kryptering af militær kvalitet for at beskytte dit privatliv mens du er i Aruba-regionen
 • Ingen logfiler politik
 • Stort og stabilt netværk til at undgå afbrydelser
 • Højhastighedsservere, der vil fungere godt i regionen
 • Evne til at omgå geo-begrænsninger

Gå nu på listen over de bedste VPN-tjenester for Aruba:

1. Bedste VPN for Aruba: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

For at bruge ExpressVPN-appen starter du med at downloade og installere den. Når du har åbnet den, skal du klikke på knappen, der siger “Vælg placering”. Nu skal du gå til afsnittet “alle” og indtaste Miami i søgefeltet ovenfor. Du vil se, at ExpressVPN har lokale servere. Vi oprettede forbindelse til en server i Miami og testede til en server i Oranjestad, Aruba. Vi fik en hastighed på 105,59 Mbps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Aruba: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,99 per måned (75% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN er vært for et antal servere i Miami, og du kan bruge en af ​​dem. Fra konsollen, ved at klikke på de 3 vandrette prikker til højre for landet, kan du lokalisere serverområdet og se procentdele af de tilgængelige servere. Vi testede en USA en server beliggende i Miami og forbundet til en server i Oranjestad, Aruba. Vi fandt, at det var hurtigt med en downloadhastighed på 107,71 Mbps.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 2,99 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for Aruba: HMA

HMA VPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,99 om måneden (75% rabat)

HideMyAss blev bragt til live i 2005, da Jack Cator, en 16-årig studerende i England, besluttede, at han ville oprette en service, der hjælper folk med at undgå censur. Specifikt var Jack ikke i stand til at få adgang til sociale mediesider og onlinespil, fordi de blev blokeret på skolens netværk. HMA tilføjede hundreder af tusinder af brugere den første måned og er siden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden med over 350 serverplaceringer. Privax, moderselskabet til HMA Pro VPN, blev medlem af AVG-teamet i 2015.

For dem, der ønsker at finde en VPN-udbyder med flest serverplaceringer, er HideMyAss dit bedste valg. Bare husk, at HMA logger brugeraktivitet, som er et problem for nogle VPN-brugere. HMA er vært for nogle VPN-servere i Minsk, specifikt i Minsk. For at oprette forbindelse til en server der, skal du gå ind i “Location Mode” og vælge “Change Location” for at komme i gang. Klik derefter på fanen “Byer” og søg efter Palm Beach. Vi tilsluttede en server der for at teste og fandt hastigheden på 108,87 Mbps.

I 2016 førte HMA og et par andre førende VPN-udbydere vejen i at forenkle deres brugerdefinerede klientsoftware. Resultatet er et komplet sæt tilpassede apps, der gør det nemt for enhver bruger at oprette forbindelse til HMA-netværket og kryptere din forbindelse. De har software tilgængelig til Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også oprette forbindelse til HMA gennem din router. HMA tilbyder ubegrænset VPN-adgang fra kun $ 4,99 om måneden og tilbyder alle nye brugere en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti.

Besøg Skjul min røv

4. Bedste VPN for Aruba: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,87 om måneden (60% rabat)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen hurtigere end IPVanish. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt, uanset hvilken region i landet du er i. Deres servere er hurtige, og VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de fleste VPN-udbydere.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Deres VPN-netværk har konsekvent været den hurtigste i Nordamerika i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til spil, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

IPVanish er vært for et antal servere i Miami, og du kan vælge at oprette forbindelse til en af ​​dem. Vi foreslår, at du vælger en, der starter med “a” i servernavnet. I de fleste tilfælde finder du, at “a” -serverne er de hurtigste. Vi testede en IPVanish-server i Miami og fandt hastigheden til 108,87 Mbps.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer kun til $ 4,87 om måneden på den årlige plan. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

5. Bedste VPN for Aruba: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 3,49 om måneden (65% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. PIA-teamet har organiseret deres servere efter region, land og by. Du finder hastigheden for at være hurtig det meste af tiden.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

Når du bruger PIAs Windows-klient, er der ikke meget til opsætning og brug. Det betyder dog ikke, at programmet er fjernet. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se, serveren i Miami fungerede godt med en downloadhastighed på 105,78 Mbps.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra $ 3,49 om måneden sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

Hvis du skal besøge Aruba, er det vigtigt at bruge en VPN. På trods af de fantastiske muligheder, vi har givet dig ovenstående, kan du se mere på vores top 10 VPN-liste. De vil alle gøre deres job, men vi optimerede vores valg for at klare os godt i Aruba. På den måde vil du være i stand til at beskytte dit privatliv og adgang til de bedst mulige hastigheder uanset hvad du planlægger at gøre der. Når du bruger vores guide, kan vi hjælpe dig med at tage en informeret beslutning, der bedst passer til dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map