Bedste VPN’er til AmpliFi Alien Router

Amplifi AlienAmpliFi Alien-routeren er et mesh-system frigivet af Ubiquiti Networks. Virksomheden blev grundlagt og baseret i New York, NY i 2005. AmpliFi Alien-routeren er et mesh-system og lægger nogle virkelig imponerende tal ud med sin 4x forøgelse af netværkskapacitet og 2x forøgelse af dækningen. Som med mange af de andre high-end mesh router-systemer, er en af ​​de store funktioner muligheden for at tilføje VPN-software. Vi forklarer, hvorfor det betyder noget på et øjeblik. Inden vi gør det, beder vi dig dog om at se på vores liste over de bedste VPN’er til AmpliFi Alien-routere.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Afkrydsningsfelt

AmpliFi Alien routere er kendt for deres magt, 16 rumlige strømme og dens 7685 Mbps samlede kapacitet fra en enhed. Uanset om du kun bruger en af ​​routerne eller et maskesystem af dem, kan du beskytte de enheder, der opretter forbindelse til den ved hjælp af en VPN. Med det antal IoT-enheder, som alle har nu, er der ingen, der ønsker, at de bliver hacket. Ved at køre en VPN gennem din router kan du beskytte dem alle. Det gør det ved at oprette et lag kryptering. Hvis du ikke er klar over det, gør det det meget hårdere for nogen at få adgang til følsomme data, som du muligvis overfører over dit netværk. Selvfølgelig vil det også beskytte dine “IoT” -enheder. Ingen ønsker at få deres køleskab hacket. Da mange af de smarte enheder har notorisk dårlig sikkerhed, kan du holde disse smarte enheder smarte.

Hvad er den bedste VPN til AmpliFi Alien Routers?

For bedst at besvare dette spørgsmål skal flere faktorer undersøges. Dermed kan vi fortælle dig, hvad den bedste VPN til AmpliFi Alien-routere er.

 • App med flere platforme, herunder Amazon Firestick og hjælpelinjer, der hjælper dig med at konfigurere andre enheder, såsom din AmpliFi Alien-router
 • Stærk kryptering af militær kvalitet til at beskytte privatlivets fred på alle dine enheder, inklusive din AmpliFi Alien Router
 • Store og stabile netværk for at undgå mistede forbindelser på din router
 • Udbydere, der tilbyder en streng no-logs-politik
 • Evne til at omgå geo-begrænsninger, sportsafbrydelser eller endda regeringscensur, mens du bruger en AmpliFi Alien-router

Herfra vil vi se nærmere på de bedste VPN’er, der kan bruges med AmpliFi Alien-routere.

1. Bedste VPN til AmpliFi Alien Routers: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på centrale placeringer for at beskytte brugernes privatliv. Du kan oprette forbindelse til deres VPN-netværk for at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Forbind dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at konfigurere den. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og AmpliFi Alien Router Routers.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN til AmpliFi Alien Routers: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en konto i en længere periode. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til Android og iOS (iPhone, iPad) enheder. Du kan bruge NordVPN-browserudvidelsen til Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyder nogle avancerede privatlivsfunktioner som dobbelt VPN, P2P-servere og dedikeret IP, der virkelig hjælper tjenesten med at skille sig ud.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 3,49 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN til AmpliFi Alien Routers: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Besøg CyberGhost

4. Bedste VPN til AmpliFi Alien Routers: Surfshark

Surfshark

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 1,99 om måneden (83% rabat)

Surfshark lancerede deres VPN-service i 2018. Siden den tid har virksomheden lavet en ganske plet i samfundet. Holdet fortsætter med at vokse og tilføje serverplaceringer til deres højhastighedsnetværk. De har fokuseret på privatliv og værdi. Tjenesten inkluderer ekstra funktioner som CleanWeb (blokerer annoncer og malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop dobbelt VPN, kill switch, privat DNS og lækage beskyttelse.

Med et stort netværk af servere over hele verden, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Premium og Amazon Prime, er der mange muligheder for at nyde denne service. Du kan få adgang til Amazon Prime Video i flere regioner, herunder USA, Tyskland og Storbritannien. Windows-klienten giver dig mulighed for at oprette forbindelse til fysiske serverplaceringer, virtuelle servere (bedst egnet til at fjerne blokering af geo-begrænsninger), servere, der understøtter P2P-brug, og MultiHop-servere.

For værdien og funktionerne er Surfshark en fremragende mulighed for dem, der vil beskytte deres privatliv og fjerne blokering af begrænsninger. Alle deres VPN-apps blev designet med en lignende brugergrænseflade og er lette at bruge. Du kan tilmelde dig en ubegrænset VPN-konto for kun $ 1,99 om måneden med et 2-årigt abonnement.

Besøg Surfshark

5. Bedste VPN til AmpliFi Alien Routers: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 3,33 om måneden (67% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. PIA-teamet har organiseret deres servere efter region, land og by. Du finder hastigheden for at være hurtig det meste af tiden.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra $ 3,33 pr. Måned sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

En af de sikreste og bedste måder, du kan beskytte dig selv på, er at oprette forbindelse til en VPN. I ovenstående afsnit har vi tilbudt dig et antal udbydere, der er bedst egnet til at imødekomme dine behov. Der er selvfølgelig flere tilgængelige på vores top 10 VPN liste. Selvom de fungerer, blev vores valg valgt til at optimere ydelsen med AmpliFi Alien-routere. På den måde er din netværksbeskyttelse sikret. Når du læser vores guide, træffer du den rigtige beslutning om at hjælpe dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map