Bedste VPN’er med Kill Switch

VPN Kill SwitchVi er glade for at se et stigende antal VPN-tjenester, der tilbyder avancerede privatlivsfunktioner. En af de vigtigste funktioner, de kan tilbyde for mange brugere, er en VPN-dræbskontakt. Du vil også se det kaldet en Internet kill-switch. Ideen er at dræbe din online-forbindelse når som helst VPN falder. Nogle giver dig mulighed for at indstille specifikke applikationer, mens andre blokerer din internetkommunikation sammen, indtil VPN-forbindelsen igen. Her et hurtigt kig på vores liste over de bedste VPN’er med en kill switch-funktion.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Afkrydsningsfelt
5Privat internetadgang$ 3,33PIA52AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Du vil også opdage, at et antal virksomheder med VPN kill switch-funktioner også har politikker uden log. Både kill switch og forpligtelse til ikke at logge brugernes aktiviteter på deres netværk er stærke tegn på, at udbyderen tager dit privatliv alvorligt. Lad os se hurtigt på nogle VPN-tjenester, der har VPN-driftsafbryderfunktioner. Derefter vil vi uddybe funktionaliteten for hver udbyder sammen med detaljer om deres logningspolitik, da jeg tror, ​​at mange VPN-brugere ønsker det højest mulige niveau af privatliv.

Uden yderligere forsinkelse er her et nærmere kig på de bedste VPN’er med en kill switch:

1. Bedste VPN med Kill Switch: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN er en af ​​de mest kendte VPN-udbydere i verden. De ser alvorligt på brugernes privatliv og har taget adskillige skridt for at sikre, at brugernes privatliv er en højeste prioritet. For det første opbevarer ExpressVPN ikke aktivitetslogfiler. Brugernes brug på deres netværk spores ikke. De tager et skridt videre ved at inkludere stærk kryptering og avancerede funktioner som netværkslås for at beskytte dit privatliv, når forbindelsen falder.

ExpressVPN-netværkslås

Her er et nærmere kig på indstillingen ExpressVPN Network Lock (kill switch) på fanen Generelt på deres Windows VPN-klient. Det er her du kan indstille funktionen til at stoppe dit system i at kommunikere, hvis VPN-forbindelsen går tabt.

Netværkslåsen er som standard aktiveret, så du ikke behøver at gøre noget for at drage fordel af funktionen. Som vist på billedet over netværkslåsen “sikrer din internettrafik gennem ExpressVPNs sikre tunnel og stopper al trafik, hvis ExpressVPN uventet afbrydes”. Vi har testet funktionen kill switch, og den fungerer godt. Du kan også indstille netværkslåsfunktionen i ExpressVPN Mac-, Linux- og router-apps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN med Kill Switch: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,99 per måned (75% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN Internet kill-switch

NordVPN har udviklet en Internet kill switch-funktion og understøtter i øjeblikket deres tilpassede apps til Windows og Mac. De har også en app-kill-switch, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps du vil dræbe forbindelsen på, hvis VPN falder.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 2,99 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN med Kill Switch: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost automatisk kill-switch

CyberGhost inkluderer en automatisk kill-switch i både deres Windows- og Mac-klienter. Du finder den funktion, der er angivet under indstillingen. Aktivér det for automatisk at blokere internettrafik, der registreres et VPN-forbindelsesproblem.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Besøg CyberGhost

4. Bedste VPN med Kill Switch: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,87 om måneden (60% rabat)

IPVanish er en topbedømt VPN-service på vores site af flere årsager. Ud over at have det hurtigste netværk har IPVanish også en forpligtelse til brugerens privatliv. De starter med ikke at logge brugerens aktiviteter på deres netværk. De tager det et skridt videre ved at tilbyde en VPN kill-switch til Windows og Mac OS X. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der tilbyder funktionen til Mac-brugere.

IPVanish VPN kill-switch

Lad os se på IPVanish-forbindelsesindstillingssiden for deres VPN-klient. Det er her du kan indstille funktionen til at dræbe dit netværk, hvis VPN-forbindelsen går tabt.

Som du kan se ovenfor har IPVanish også en funktion til at ændre din IP-adresse med jævne mellemrum. Du kan indstille klienten til at ændre din IP-adresse med et angivet interval. Du kan også indstille på et andet portnummer og bruge TCP i stedet for UDP. Selvom jeg anbefaler at holde sig til OpenVPN (UDP) forbindelser for at få den bedste ydelse.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer kun til $ 4,87 om måneden på den årlige plan. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

5. Bedste VPN med Kill Switch: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 3,49 om måneden (65% rabat)

Vi afslutter vores liste med privat internetadgang. Bedre kendt som PIA er virksomheden meget kendt for deres engagement i brugernes privatliv. De var en af ​​de første til at tilbyde en VPN-dræb-switch-funktion og understøtte den på både Windows og Mac-operativsystemer. Her er nogle flere detaljer direkte fra PIA:

Det internet kill switch aktiverer VPN-afbrydelsesbeskyttelse. Hvis du kobler fra VPN, stopper din internetadgang ikke. Det genaktiverer normal internetadgang, når du deaktiverer dræbskontakttilstanden eller afslutter applikationen.

Brugere, der muligvis er tilsluttet to forbindelser samtidigt (f.eks .: kablet og trådløst), bør ikke bruge denne funktion, da det kun vil stoppe 1 aktiv forbindelse.

PIA VPN dræbte switch

PIA stopper ikke der, da de har en streng no-log-politik og flere flere avancerede funktioner til at beskytte dit privatliv. Lad os se på deres klientindstillingsside. Som du kan se, tilbyder Privat internetadgang også DNS-lækagebeskyttelse for at forhindre lækage af dine DNS-forespørgsler, mens du bruger deres VPN. De har også en “Kryptering” -indstillingsskærm, der giver dig mulighed for at indstille datakryptering, datagodkendelse og håndtrykmetoden, der bruges til at oprette forbindelse.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra kun $ 2,50 om måneden.

Besøg privat internetadgang

Du kan læse over vores liste over top 10 VPN tjenester for flere muligheder, men jeg kan varmt anbefale de tjenester, der er anført ovenfor for dem, der ønsker ekstra sikkerhedsfunktioner. Vi valgte dem i forhold til andre førende VPN-tjenester baseret på privatliv (no-log politik og kryptering), VPN kill switch-funktion, support til P2P / fildeling, tilgængelighed af serverplaceringer i centrale placeringer, ydelse, pålidelighed og pris. Vi kiggede også efter tjenester med et stort antal servere og dem med masser af båndbredde. Du vil have en pålidelig VPN-udbyder til at hjælpe med at sikre dit online privatliv.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map