Bedste VPN’er for Washington DC

Washington DCWashington District of Columbia (Washington D.C.) er hovedstaden i De Forenede Stater. På trods af sin relativt lille størrelse er det det sjette mest befolkede storbyområde i landet. Der er mange ting, der gør det til et tiltalende sted at besøge, samt et godt sted at afholde konferencer, konventioner og en hel del andre begivenheder. Hvis du skal besøge området, er der en god chance for at du vil bruge en form for offentlig WiFi. Sørg for, at du først opretter forbindelse til en VPN. Her er nogle hurtige VPN’er, der skal bruges i Washington, DC.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 3,33PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Afkrydsningsfelt

Med alle de kraftfulde mennesker, politikere og udenlandske dignitærer har du mange chancer for at bruge gratis WiFi, som de fleste virksomheder tilbyder. Desværre er andre også opmærksomme på det. Du kan forestille dig, at der er tyve, der bare venter på at drage fordel af en forbindelse, der ikke er sikret. Faktisk kan der være en højere sandsynlighed i District of Columbia på grund af alle de højdrevne mennesker. Derfor er det en god ide at bruge en VPN at hjælpe med at sikre dine følsomme data og beskytte dit privatliv. Ingen vil rejse og blive frarøvet.

Den næste grund til, at du vil bruge en VPN, er på grund af geobegrænsninger. Dette er grænser, der er placeret på en bruger baseret på placering. Hvis du rejser fra udlandet, er det vigtigt at følge med i nyheden om din region. Du ønsker måske også at streame indhold derfra eller få adgang til en anden region. Uden at bruge en VPN, kan du blive blokeret fra at se alt, hvad du vil se. Du skal bare oprette forbindelse til en server i det område, du vil se, og du skal være ok.

Dette er to af de bedste grunde til at bruge en VPN, men overrask ikke, hvis du finder andre. Uanset om det er for den afgørende sikkerhed, det leverer, eller de barrierer, du kan overvinde, er det en god ide at tilmelde dig en VPN-udbyder. Hvis du er enig, er der to grundlæggende ting, du skal vide.

Hvad er den bedste VPN for Washington DC?

Vi fokuserede på følgende kriterier for at bestemme vores liste over de bedste VPN’er for byen.

 • Udbydere, der hjælper dig med at komme rundt på geo-blokke / sports-blackouts
 • Høje krypteringsniveauer for bedre beskyttelse af privatlivets fred i området
 • Hurtige serverhastigheder, mens du er i byen
 • Netværksstabilitet for at stoppe afbrydelser
 • Vi valgte kun VPN’er, der ikke opbevarer brugslogfiler
 • Mobile apps og support til Amazon Firestick-enheder

Uden yderligere forsinkelse er her en liste over de bedste VPN-tjenester til Washington DC:

1. Bedste VPN for Washington DC: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en ikke-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profilerede juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

ExpressVPN Washington DC hastighedstestExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen. Klienten vælger den bedste server på dit valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Dette gælder for Washington DC. Du vil vælge fanen “Alle”, åbne Amerika og derefter åbne USA. På dette tidspunkt kan du vælge serverplacering USA – Washington DC. Som du kan se, testede vi en server i DC, og hastigheden var 240,03 Mbps.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Washington DC: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN Washington DC hastighedstestNordVPN er vært for et antal servere i DC-området, specifikt i Manassas, Va. Fra konsollen, ved at klikke på de 3 vandrette prikker til højre for landet, kan du lokalisere serverområdet og se procentdele af de tilgængelige servere. Vi testede den amerikanske server i Manassas, og downloadhastigheden var 196,83 Mbps.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for Washington DC: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 3,33 om måneden (72% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA Washington DC hastighedstestHeldigvis bruger vi PIAs Windows-klient, og det er let at konfigurere og bruge. Det betyder dog ikke, at det mangler funktioner. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Tilslutning til en server i DC gav os en forbindelseshastighed på 61,54 Mbps.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder medlemmerne en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN for Washington DC: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og CEO, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost Washington DC hastighedstestDa vi ønskede at teste en server i DC, åbnede vi Windows-klienten og klikkede på “Vælg min server”. Derfra kan du udvide ethvert land og vælge en bestemt server. CyberGhost-netværket inkluderer et antal servere i Washington. Vi sluttede os til en af ​​dem og testede ydelsen. Som du kan se, var vores downloadhastighed 63,17 Mbps.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN for Washington DC: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 5,20 om måneden (57% rabat)

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, herunder IPVanish. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt, uanset hvilken region i landet du er i. Deres servere er hurtige, og VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de fleste VPN-udbydere.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket har konsekvent været den hurtigste VPN i Nordamerika og Europa i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller en individuel server.

IPVanish hastighedstest i Washington DCIPVanish er vært for over 75 servere i Ashvurn, og du kan vælge at oprette forbindelse til en af ​​dem. Da vi testede en IPVanish-server i Ashburn, iad-a06, og fandt hastigheden 139,91,03 Mbps.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

Hvis du leder efter flere muligheder, er du velkommen til at tjekke vores top 10 VPN serviceliste. Vi tror dog, du vil være tilfreds med de indstillinger, vi gav dig ovenfor. De blev valgt baseret på hastighed, pålidelighed, pris og sikkerhed. Vi kiggede også efter udbydere med servere beliggende i Washington, DC-området. På den måde kan du være sikker på, at du får de bedste hastigheder. Selvfølgelig har de alle gode netværk. Hastighed er vigtig, hvis du planlægger at downloade eller streame HD-indhold. De udbydere, vi nævnte ovenfor, er de bedste muligheder for at gøre det, uanset hvilke populære tjenester du vil bruge. Forhåbentlig hjælper vores guide dig med at tage den bedst mulige beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map