Bedste VPN’er for Total War: Warhammer II

Warhammer2Total War: Warhammer II (ofte bare benævnt Warhammer II) er en turbaseret strategi og realtids-taktikvideospil produceret af Sega-spil. Det blev frigivet til Windows i september 2017 og MacOS og Linux i november 2018. Spillet er selvfølgelig en fortsættelse af den populære serie, Warhammer. Du kan beskæftige dig med diplomati og bekæmpe AI-kontrollerede handlinger. Da serien er så populær, og du kan spille den som multiplayer, vil spillet helt sikkert være travlt fra tid til anden. Det er en stor grund til, at vi foreslår at bruge en VPN, når du spiller spillet. Der er også andre grunde, men vi vil fortælle dig mere om dem på et øjeblik. Lad os først først kigge på de bedste VPN’er til Total War: Warhammer II.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Dette strategispil er ret omfattende, og du bevæger dine hære rundt på kortet på en turbaseret måde. Spillets løb inkluderer Lizardmen, High Elves, Dark Elves, Skaven samt Tomb Kings og Vampire Coast. Hvert af de spilbare løb har sin egen historie og sager. Du kan også spille kampagner med en anden spiller i en co-op-tilstand eller endda en head-to-head-tilstand.

Der er flere måder en VPN kan hjælpe dig når du spiller spillet. Fordi du kan oprette forbindelse til et, til kan vælge et mindre travlt område at spille dit spil i. Konkurrenter ved, at spilhastigheder er vigtige. I tilfælde af Total War: Warhammer II kan forsinkelsen gøre forskellen mellem at vinde din kamp eller tabe den. Hvis din internetudbyder begynder at throttere din aktivitet, stoppes spillet. Løsningen på dette problem er at oprette forbindelse til VPN for at kryptere din trafik. Hvis udbyderen leder efter specifikke mønstre, stopper tjenesten din udbyder fra at se den.

En anden god grund til at oprette forbindelse til VPN er at hjælpe med at forhindre DDos-angreb (Distributive Denial of Service). Ingen ønsker at være lukket fra at spille Total War: Warhammer II. Det kan være meget frustrerende, især hvis du arbejder på at opbygge din civilisation. Af denne grund kan du omgå dette problem ved at oprette forbindelse til en server i en anden region. Det skulle løse problemet hurtigt.

Hvad er den bedste VPN for Total War: Warhammer II?

Overvej nogle få faktorer for den bedste måde at besvare dette spørgsmål på. Vores kriterier vil være hurtige og adgangsrelaterede. Først da kan vi fortælle dig, hvad den bedste VPN til Total War: Warhammer II er.

 • Udbydere med mulighed for at komme rundt på firewalls og geo-blokeret indhold, så du kan få adgang til indhold, uanset hvor du befinder dig
 • Store og stabile netværk med høj netværksstabilitet for at mindske antallet af afbrydelser under afspilning
 • Udbydere med hurtige servere i forskellige regioner til at hjælpe dig med at give de bedste hastigheder, når du spiller Total War: Warhammer II
 • Stærk kryptering til at beskytte dit privatliv og hjælpe med at forhindre DDoS-angreb
 • Streng no-logs-politik

Nedenfor ser du et mere dybtgående kig på nogle af de bedste VPN’er for Total War: Warhammer II.

1. Bedste VPN for Total War: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Total War: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for Total War: Warhammer II: PIA

Privat internetadgang

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

Vi bruger PIAs Windows-klient, og der er ikke meget til det med hensyn til opsætning og brug. Du vil dog ikke undervurdere tjenesten. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se nedenfor, er PIA-netværket ganske hurtigt på centrale placeringer rundt omkring i USA.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder medlemmerne en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN for Total War: Warhammer II: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN for Total War: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

USA er hjemsted for flere populære VPN-tjenester, men ingen hurtigere end IPVanish. Vi ved af personlig erfaring, at IPVanish vil fungere ganske godt, uanset hvilken region i landet du er i. Deres servere er hurtige, og VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de fleste VPN-udbydere.

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Deres VPN-netværk har konsekvent været den hurtigste i Nordamerika i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til spil, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

Der er gode grunde til at bruge en VPN, når du spiller Total War: Warhammer II. Fra at komme omkring geografiske begrænsninger på firewalls i skolen eller arbejde med at beskytte dig selv mod DDoS-angreb til at hjælpe dig med at bekæmpe lag, når du spiller konkurrencepræget, at bruge en er en god idé. For andre muligheder, kan du finde mere på vores top 10 VPN liste. De vil alle fungere godt, men vi tog vores beslutninger om at optimere din oplevelse med Total War: Warhammer II bedst. På den måde kan du undgå forsinkelse, få de bedst mulige hastigheder og forhindre DDoS-angreb. Ved at læse vores guide kan vi hjælpe dig med at finde de bedste muligheder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map