Bedste VPN’er for Stanford / Palo Alto / Silicon Valley

Stanford, CalifornienStanford, Californien er et ikke-inkorporeret område i Santa Clara County. Det har en befolkning på cirka 15k med en daglig befolkning på 35k. Det ligger lige ved siden af ​​Palo Alto. Så meget, at nogle betragter det som en del af byen. Der er en række grunde til at besøge området, herunder dets nærhed til San Jose og San Francisco samt hvad området er kendt for, Stanford University. Uanset om du er der for at se Stanford University Cardinal eller en anden grund, vil du ikke bruge offentlig WiFi uden en VPN. Vi fortæller dig hvorfor i et øjeblik. Først skal du kigge på vores bedste VPN’er til Stanford-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Surfshark$ 3,49Surfshark68AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75PIA80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5Privat internetadgang$ 3,33PIA52AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Stanford University, Stanford Medical Center og andre supportaktiviteter udgør det meste af Stanford-området. Det består af et samlet areal på næsten 2800 kvadrat miles. Skolen kaldes officielt Leland Stanford Junior University. Det er et privat forskningsuniversitet og kendt for sin akademiske styrke, rigdom og nærhed til Silicon Valley. Det gør det til et af verdens største universiteter. Faktisk betragter mange det som på niveau med Ivy League-skoler i det østlige USA.

Som du sikkert ved, klarer skolen sig også ganske godt inden for atletik. Som en del af Pacific Athletic Conference (Pac 12) er skolen bestemt en styrke, der skal regnes med. Mens der er mange avancerede donorer, donerer grundlæggeren af ​​Nike, Phil Knight, millioner af dollars til Stanford University. Han er bare en af ​​de faktorer, der bidrager til skolerne rundt om succes.

Selvom der er masser at gøre i området, vil du sandsynligvis bruge offentlig WiFi, hvis du besøger byen. Med al teknologien lige ned ad vejen, kan du forvente at finde en overflod af hurtige hastigheder fra virksomheder der. Selvom det er godt for brugeren, er det også godt for cybercrooks. Du skal tro, at der er rovdyr, der bare venter på at få fat på dine følsomme oplysninger. Når du opretter forbindelse til en VPN, opretter du en sikker og privat forbindelse til den server, du vil bruge. Med andre ord gør det det meget sværere for tyve at stjæle dine private data.

På trods af områdets progressive karakter behøver du ikke se hårdt for at ramme en firewall. Lederne sætter ofte disse enheder på plads for at forhindre brugeren i at se “upassende indhold”. De er almindelige med skoler, virksomheder, organisationer og endda nogle lande. Med en VPN kan du få softwaren til at tro, at du befinder dig et andet sted. Derudover er alt, hvad det vil opdage, brugen af ​​krypteret trafik. På den måde kan du stadig se alt, hvad du vil se. Naturligvis, hvis du prøver at se nogle sportsgrene online, vil medievirksomhederne blokere dig på grund af placering.

Mens du måske opdager andre grunde, er disse to punkter de største grunde til at bruge en VPN, mens du er i området Stanford. I øjeblikket er OpenVPN-protokollen den bedste mulighed at vælge, og du vil gerne gøre det når det er muligt. Næsten hver eneste udbyder tilbyder dig denne mulighed. Hvis udbyderne tilbyder dig en TCP og en UDP-version, fungerer begge ting fint. I dette tilfælde er forskellen, at UDP er den hurtigste. Gode ​​hastigheder er vigtige, hvis du vil streame noget indhold. Hvis du har forbindelsesproblemer, ville TCP være en bedre mulighed for dig.

1. Bedste VPN for Stanford: IPVanish

IPVanish

Fordi Stanford er så tæt på teknologisektoren, er der mange turister, der besøger. Når det er sagt, er der mange grunde til at besøge området. IPVanish klarer sig godt i byen og er et godt valg, når du leder efter VPN-service. VPN-tjenesten har flere serverplaceringer i USA end de andre virksomheder på vores liste. Dette gør dem til en go-to VPN Choice for Stanford.

Lande LokationerUSA-serverplaceringer
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket har konsekvent været den hurtigste VPN i Nordamerika og Europa i vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer i lande som USA og UK. Du kan vælge en placering eller en individuel server.

IPVanish er vært for 20 servere i San Jose, og du kan vælge at oprette forbindelse til en af ​​dem. Vi foreslår, at du vælger en, der starter med “a” i servernavnet. For eksempel sjc-A01.ipvanish.com. I de fleste tilfælde finder du, at “a” -serverne er de hurtigste. Vi testede en IPVanish-server i San Jose, sjc.a14.ipvanish.com, og fandt hastigheden til 62.18 Mbps. Vores kabel internetforbindelse maksimerer omkring den samme hastighed.

IPVanish Stanford hastighedstest

Når det kommer til værdi, er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer bare $ 4,87 om måneden på årsplanen. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

2. Bedste VPN for Stanford: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder hurtig VPN-adgang og MediaStreamer. Det betyder, at tjenesten fungerer som en smart DNS-tjeneste for at hjælpe dig med at fjerne blokering af adgang til geo-blokeret indhold. Det vil hjælpe med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af indhold som live sportsbegivenheder og andre. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på ExpressVPN-webstedet.

Lande LokationerUSA-serverplaceringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovenfor, administrerer ExpressVPN et meget stort VPN-netværk. Ud over USA kan ExpressVPN-netværket prale af hundredvis af servere på nøgleplaceringer for at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at fjerne blokering af censur, beskytte dit privatliv og se dine yndlingshold overalt.

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du kan ikke vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten en server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Dette er selvfølgelig sandt for Stanford. Du vil vælge fanen “Alle”, åbne Amerika og derefter åbne De Forenede Stater. På dette tidspunkt kan du vælge serverplacering USA – San Jose. Som du kan se, testede vi en server i San Jose, og hastigheden kom på 59,32 Mbps.

ExpressVPN Stanford hastighedstest

Mens ExpressVPN sælges til et højere prispunkt end de andre tjenester på vores liste, er værdien høj i betragtning af størrelsen på deres netværk og servicefunktioner. Du kan tilslutte en computer, håndholdt enhed, router og spilkonsol (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto til bare $ 6,67 om måneden med et årligt abonnement.

Besøg ExpressVPN

3. Bedste VPN for Stanford: NordVPN

NordVPNNordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

LandeLokationerUSA-serverplaceringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN er vært for 33 servere i San Jose. Desværre viser NordVPN-klienten ikke serverens by. Den nemmeste måde at vælge et specifikt servernummer er at vælge fanen “Servere” i appen og derefter sortere resultaterne i alfabetisk rækkefølge. Du kan derefter rulle ned og vælge et af de servernumre, vi har anført ovenfor. Du kan se procentdel for indlæsningstid og afstanden til hver server. Vi testede den amerikanske # 355-server i San Jose og fandt, at den var hurtig med en downloadhastighed på 63,93 Mbps.

NordVPN Stanford hastighedstest

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra bare $ 3,99 om måneden med et 2-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

4. Bedste VPN for Stanford: PIA

Privat internetadgangPrivat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 25 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land. Når du har valgt en placering, kan du nemt oprette forbindelse til steder i San Jose.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

Vi bruger PIAs Windows-klient, og der er ikke meget til det med hensyn til opsætning og brug. Dets enkelhed betyder ikke, at du skal undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se, viste vores hastighedstest, at PIA kørte med 62,56 Mbps, mens den var forbundet til Silicon Valley.

PIA Stanford hastighedstest

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet i Stanford. Privat internetadgang tilbyder VPN fra bare $ 2,50 om måneden.

Besøg privat internetadgang

5. Bedste VPN for Stanford: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss blev bragt til live i 2005, da en 16, da Jack Cator, en 16-årig studerende i England, besluttede, at han ville oprette en tjeneste, der hjælper folk med at undgå censur. Specifikt var Jack ikke i stand til at få adgang til sociale mediesider og onlinespil, fordi de blev blokeret på skolens netværk. HMA tilføjede hundreder af tusinder af brugere den første måned og er siden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden med over 350 serverplaceringer. Privax, moderselskabet til HMA Pro VPN, blev medlem af AVG-teamet i 2015.

HMA Pro VPN-netværk – USA-serverplaceringer
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Hvis dit mål er at finde VPN med flest serverplaceringer, er HideMyAss dit bedste valg. Bare husk, at HMA logger brugeraktivitet, som er et problem for nogle VPN-brugere. HMA er vært for 175 VPN-servere i USA inklusive flere servere i San Jose. For at oprette forbindelse til en server i Stanford vil du gå ind i “Location Mode” og vælge “Change Location” for at komme i gang. Klik derefter på fanen “Byer” og søg efter San Jose. Derfra kan du vælge USA, Californien, San Jose serverplacering. Da vi tilsluttede en server i Stanford for at teste hastigheden og fandt, at den var 62,05 Mbps.

HMA Stanford hastighedstest

I 2016 førte HMA og et par andre førende VPN-udbydere vejen i at forenkle deres brugerdefinerede klientsoftware. Resultatet er et komplet sæt tilpassede apps, der gør det nemt for enhver bruger at oprette forbindelse til HMA-netværket og kryptere din forbindelse. De har software tilgængelig til Windows, Mac, Android og iOS. Du kan også oprette forbindelse til HMA gennem din router. HMA tilbyder ubegrænset VPN-adgang fra bare $ 6,99 om måneden og tilbyder alle nye brugere en 30-dages risikofri pengene-tilbage-garanti.

Besøg Skjul min røv

Hvis du leder efter flere muligheder, er du velkommen til at tjekke vores top 10 VPN serviceliste. Vi tror dog, du vil være tilfreds med de indstillinger, vi gav dig ovenfor. Vi valgte dem baseret på hastighed, pålidelighed, pris, sikkerhed og udbydere med servere placeret i nærheden af ​​Stanford. På den måde kan du være sikker på, at du får de bedste hastigheder. Selvfølgelig har de alle gode netværk. Hastighed er vigtig, hvis du planlægger at downloade eller streame HD-indhold. De udbydere, vi nævnte ovenfor, er de bedste muligheder for at gøre det, uanset hvilke populære tjenester du vil bruge. Ved at bruge vores guide kan du tage en informeret beslutning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map